Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydin kizlaaarrrrr

yeni,yogun bir güne merhaba dedim..sabahtir koturuyorum randevularim hep bugüne denk gelmis 11:30 dada randevum var...ondan sonra artik eve kosucam temizliiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bana 1 tane temizligi seven insan gösterin "annem haric" :))) eminim hepimizin annesi öyledir..bizde yaslaninca öylemi olucaz ki..ev temiz olunca cok mutluyum ama yapmasi ..gun asiri ben temizlik yaparim bekletmem biriktirmem..ama hesapta olmadan böyle derin temizlikli gibi yada ust uste yemek arti temizlik arti cam perde karisinca sevmiyorum :)

burdada yagmurlar durmuyor ki..perdeme de ne oldu..durun anlatayim...bana kesin cok buyuk bi ikramiye cikicak bi yerlerden...yatak odaci cami yarim acikti..kapayayim derken bir hareketlenme bir cirpinma...akilli kucuk biri gelmisss nasil gecti oralardan bilmiyorum cunku ice dogru devriliyorduvarin altindan oraya gecmesi gercekten zor..bu kuscagiz gecmis yerlesmis patir patir midesini bosaltmis perdeye yereben kapatirken allllllaaaahiiiiiimmmm nasi korktummmm..sonra dedim geliyooooooo güzel seylerrrr dedim ..sevindim sonra...araba yi ben bikere dalmis agacin altina park etmistim sabah kalktigimda araba taninmiycak haldeydi..dedim ikramiye geliyo..sonra amcama anlattim arabayi agacin altina park ettiysen cok beklersin dedi :)))) aaaa evettttt .. ama simdi bu öyle degil..resmen kuc eve kadar girmis..hadi bakalim hayirlisi:))

isim vardi dimi benim :)))

goooooooo

canim ortime selamlarrrrr oda bugün denize gidicektiiiiiii ooooohhhhhhh

Seni çok iyi anlıyorum canım, benimde bu ara seyahat edip toplantı yapmaktan sporum aksadı çok. Yemekten çok kısarsan vücut bu sefer açlık var gibi anlar :18:

TV de bu tombişler yarışmasında diyetisyen demişti. Eğer hamburger yemek yada kebapçıya gitmek zorunda kalırsanız şunları uygulayın diye;

Hamburgerciye gidip salata yemek en büyük hataymış. En küçüğünden ızgara olanından bir küçük hamburger ve yanına ayran 300-350 kaloriymiş. Bunu böyle tüketebilirmişiz.Patateslerin her bir tanesi 15 kaloriymiş:18:

Senin bu spor çizelgene bayılıyorum tatlım. Bende uygulamaya başlıcam artık bu spor çizelgesini:54:

niye ki bunu anlamiyorum oradaki marullar farkli marulmu oluyormus?bence hamburgerin grilide tehlikeli ..kebebcida öyle dusunmuyorum ama bu büyük burgercilar berbat
ama kasede sossuz salatalari var..onun neresinde nasil tehlike var onu anlayamiyorum? ama ögrenmek isterim..cunku ben disarida oldugumda ve mecbur kalirsam aliyorum

Kızlar merhaba,

Otobüsten bir saat önce indim. Gün içinde geçmişi yavaş yavaş okuyacağım :)

Düğün yerini tutmadık ama bol kavgadan sonra karar verdik sayılır :50:

Kaçamak yapmadım sayılır, saat 3 gibi yenen haşlamış mısır kaçamak sayılmıyorsa :p

yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz artık canım ufak atışmalar her düğün de olur büyük sıkıntılar olmaz inşallah.allah kolaylıklar versin.
o kadarcık mısırdan bir şey olmaz herhlde ya:)

Seni çok iyi anlıyorum canım, benimde bu ara seyahat edip toplantı yapmaktan sporum aksadı çok. Yemekten çok kısarsan vücut bu sefer açlık var gibi anlar :18:

TV de bu tombişler yarışmasında diyetisyen demişti. Eğer hamburger yemek yada kebapçıya gitmek zorunda kalırsanız şunları uygulayın diye;

Hamburgerciye gidip salata yemek en büyük hataymış. En küçüğünden ızgara olanından bir küçük hamburger ve yanına ayran 300-350 kaloriymiş. Bunu böyle tüketebilirmişiz.Patateslerin her bir tanesi 15 kaloriymiş:18:

Senin bu spor çizelgene bayılıyorum tatlım. Bende uygulamaya başlıcam artık bu spor çizelgesini:54:

bence diyetisyenin dediği mantıklı değil ya hamburger hamur ve yağda kızarmış et patates no no no:)salata iyidir iyidi:)

bu arada bugün annemlerde son günüm birazdan son gezmelerimi gerçekleştieceğim.uçak sabaha karşı 5 te. ayrılık zor olacak yine ağlaşırız annemle.. kıza alışıyorlar iyiden iyiye ayrılırken zor oluyor ya uzaklık çok zor gerçekten aklı olan ailesinden uzağa evlenmesin gerekirse iç güveysi alın :)

süper olmuş herkes kendine en uygun olana denk gelmiş ama en iyisi biziz ben ve betül abla yıkıp geçicez bu hafta :15: :1:

burdaki çoğu kişi akrep bende dahil olmak üzere :1:

ablacım inş çok güzel geçer herşey istediğin gibi olur :16:

sen merak etme ben buralardayım ortim :1:

yok yok tadınada bakmak yok ben iradesi güçlü bi kızım bi börekle indirmiycem yelkenleri suya :15:

Nnnnnnnnnn :1::1::1: ben gezgin ve neşeli yayım :10::10::10::10::10:

Kolay gelsin Yasemincim.İşin ne zor senin, Allah yardımcın olsun.Görüşürüz canım.
Bizde yıl 4 çeyreğe bölünüyor ve hedefler yeniden irdelenip raporlar sunuluyor. Yıl ortası her yıl böyle koşturuyorum canım. Bu hafta almanyaya da gittikten sonra rahatlayacağım inş.:32:
Kolay gelsin Yasemin'cim.
Teşekkür ederim canım.
Yolların kızı YASEMİN.Kolay gelsin canım.Yalovayı çok seviyorum ben.Havası doğası çok güzel.Bu yaz orada kurs çıkma ihtimali var.İnşallah çıkarsa 2 hafta orada olacağız.Kısmet bakalım.

Yasmin yollarda diye belgesel çekeceğim artık :24::10::1:
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAR :21::21::54:
Bugün kendimi enerjik hissediyorum yaav :10:
misafirlerimi gönderiyorum da bugün :9::9::9:
Günaydın canım :) Süper :)
Kızlar merhaba,

Otobüsten bir saat önce indim. Gün içinde geçmişi yavaş yavaş okuyacağım :)

Düğün yerini tutmadık ama bol kavgadan sonra karar verdik sayılır :50:

Kaçamak yapmadım sayılır, saat 3 gibi yenen haşlamış mısır kaçamak sayılmıyorsa :p
Hoşgeldin canım. O kavgalar olmadan düğün olmuyo zaten:1::1:
günaydın hanımlar iyi bir hafta geçirmemiz dileğiyle:)
günaydın canım :)
günaydin kizlaaarrrrr

yeni,yogun bir güne merhaba dedim..sabahtir koturuyorum randevularim hep bugüne denk gelmis 11:30 dada randevum var...ondan sonra artik eve kosucam temizliiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bana 1 tane temizligi seven insan gösterin "annem haric" :))) eminim hepimizin annesi öyledir..bizde yaslaninca öylemi olucaz ki..ev temiz olunca cok mutluyum ama yapmasi ..gun asiri ben temizlik yaparim bekletmem biriktirmem..ama hesapta olmadan böyle derin temizlikli gibi yada ust uste yemek arti temizlik arti cam perde karisinca sevmiyorum :)

burdada yagmurlar durmuyor ki..perdeme de ne oldu..durun anlatayim...bana kesin cok buyuk bi ikramiye cikicak bi yerlerden...yatak odaci cami yarim acikti..kapayayim derken bir hareketlenme bir cirpinma...akilli kucuk biri gelmisss nasil gecti oralardan bilmiyorum cunku ice dogru devriliyorduvarin altindan oraya gecmesi gercekten zor..bu kuscagiz gecmis yerlesmis patir patir midesini bosaltmis perdeye yereben kapatirken allllllaaaahiiiiiimmmm nasi korktummmm..sonra dedim geliyooooooo güzel seylerrrr dedim ..sevindim sonra...araba yi ben bikere dalmis agacin altina park etmistim sabah kalktigimda araba taninmiycak haldeydi..dedim ikramiye geliyo..sonra amcama anlattim arabayi agacin altina park ettiysen cok beklersin dedi :)))) aaaa evettttt .. ama simdi bu öyle degil..resmen kuc eve kadar girmis..hadi bakalim hayirlisi:))

isim vardi dimi benim :)))

goooooooo

canim ortime selamlarrrrr oda bugün denize gidicektiiiiiii ooooohhhhhhh

Evim temiz olsun ama temizliği ben yapmayayım mümkünse :1::1::1::1:
niye ki bunu anlamiyorum oradaki marullar farkli marulmu oluyormus?bence hamburgerin grilide tehlikeli ..kebebcida öyle dusunmuyorum ama bu büyük burgercilar berbat
ama kasede sossuz salatalari var..onun neresinde nasil tehlike var onu anlayamiyorum? ama ögrenmek isterim..cunku ben disarida oldugumda ve mecbur kalirsam aliyorum
Tehlike kokudan kaynaklanıyor canım. Sen hamburgerin kokusunu çekip malesef beyni uyarıyorsun ve sonra gidip salatayı yiyorsun. Vücut sen salata yesende farklı tepki verip hepsini depolamaya geçiyor. Ben doktorun yalancısıyım :9::9::9::9:
yasemin ,nivea body aslında reklam amacıyla hazırlanmış bir spor video su.
Teşekkür ederim canım.

Bizde yıl 4 çeyreğe bölünüyor ve hedefler yeniden irdelenip raporlar sunuluyor. Yıl ortası her yıl böyle koşturuyorum canım. Bu hafta almanyaya da gittikten sonra rahatlayacağım inş.:32:

Teşekkür ederim canım.

Tehlike kokudan kaynaklanıyor canım. Sen hamburgerin kokusunu çekip malesef beyni uyarıyorsun ve sonra gidip salatayı yiyorsun. Vücut sen salata yesende farklı tepki verip hepsini depolamaya geçiyor. Ben doktorun yalancısıyım :9::9::9::9:

Teşekkür ederim canım.

valla temizlik konusunda ben aynıyım döndüğümde ev ne halde olacak temizlik beni bekliyor halılar yıkanacak cam çerçeve silinecek mutfak dolapları oy oyyyyy hiç gitmesemmi acaba :)

sedacim..üzülme ins sorun gönlüne göre atlatirsin..biriaz yumusak huylusun heralde...daha net ol..istedigin seylerde taviz verme..ama tatlilikla tabi kimseyide kirma..ama kendini uzme, uzdurme..ben fedakar insanlara hic kiyamiyorum

sedacim..aslinda misir en cok kalori iceren besinlerden biri..bide hani diyorya arkadaslar biseyi dusuruyo aciktiriyo fln fln ..iste birde onlardan ..en sonki yazilardandan birindede yazyiordu yine ..bende cok severim misiri bulamiyorum ayri bir konu..bulsam bende yerdim :) umarim eritmissindir 3 te yemissin

bencede nermin,,burgercilerdeki o griller bile sahte hatta gecen daha yeni duydum biri böyle gril diye bir menu almis..gril degilmis musteri ilk maille sikayetini bildirmis..geri dönus biraz ters olunca mahkemeye vermis ve kazanmis.. benim yedigim salatada marul roca ve birkac cherry domates var..sosu yaninda ister koyuyosun istemezsen koymuyosun..yine bazi buyuk pizzacilarda.. salata tezgahlari olyuior istedigin malzemeyle kendin hazirliyosun..benim cok sevdigim bi yer var orada gramla :) degisik bi servis sekilleri var ..ne kadaryediginide görmus oluyosun..cunku salata tabaginin gramina göre fiyat:)..

Herkese GÜNAYDINLAR:16:
Gitmeden ne var ne yok bir bakayım dedim:1: Kaçamaklar yapılmış.Dondurmalar,sigara börekleri,pide,mercimek köftesi vs.Yapanlar kendini bilir:60:Kötü örnek olmayın :30:.En iyisi bundan sonra ne yediniz diye merak etmeyelim siz kaçamak yaptım yazın.Veya yedik çok pişmanız deyin:60::60:Neyse siz bugünden itibaren telafi edersiniz.Bende ufacık bir kaçamak yapmıştım bu hafta bol bol yüzüp telafi etmeye çalışırım.İnşallah bu cuma güzel kilolar veririz.:16:Hepinizi öpüyorum.Ortim ortalığı çok boş bırakma ve misafirlerine hazırladığın şeylerden yasaklı olanları yeme taam mı??? Dayanamadım yedim olmasın.Görüşürüz:16:

Teşekkür ederim canım.

Teşekkür ederim canım.

heeemmmm hööömmmm immmm evet duymustum böyle bisiler..söyle desene bize sorduruyorsun..olabilir..o zaman hic girmiycezmi gerci ben arabayla inmeden aliyorum cogu zaman :) iceri girdigimde oluyor ama o bahsettigin kokudan cok rarahatsiz oluyor....olabilir bak..allah alah ya insanoglunun vucudu..simdi tüm gun ben bunu dusunur basimi agritirim:)))

Herkese GÜNAYDINLAR:16:
Gitmeden ne var ne yok bir bakayım dedim:1: Kaçamaklar yapılmış.Dondurmalar,sigara börekleri,pide,mercimek köftesi vs.Yapanlar kendini bilir:60:Kötü örnek olmayın :30:.En iyisi bundan sonra ne yediniz diye merak etmeyelim siz kaçamak yaptım yazın.Veya yedik çok pişmanız deyin:60::60:Neyse siz bugünden itibaren telafi edersiniz.Bende ufacık bir kaçamak yapmıştım bu hafta bol bol yüzüp telafi etmeye çalışırım.İnşallah bu cuma güzel kilolar veririz.:16:Hepinizi öpüyorum.Ortim ortalığı çok boş bırakma ve misafirlerine hazırladığın şeylerden yasaklı olanları yeme taam mı??? Dayanamadım yedim olmasın.Görüşürüz:16:

tamam canimcim gözün arkada kalmasin..zaten hep kendime göre biseyler hazirliycam :) onlarda hafif seyler yesinler:)
sana iyi eglenceler ..benim yerime dalgalarin sesini dinle..

heeemmmm hööömmmm immmm evet duymustum böyle bisiler..söyle desene bize sorduruyorsun..olabilir..o zaman hic girmiycezmi gerci ben arabayla inmeden aliyorum cogu zaman :) iceri girdigimde oluyor ama o bahsettigin kokudan cok rarahatsiz oluyor....olabilir bak..allah alah ya insanoglunun vucudu..simdi tüm gun ben bunu dusunur basimi agritirim:)))

Hehhhehehehe :))) ağrıtma o güzel başını :54:

Hadi bakalım hayırlısı. İnşallah yoluna girer herşey biran önce. Bende seni geçirrp duruyordum aklımdan. Bi gitti tam gitti unuttu bizi diye. Konuşamdık bile düzgünce. Ben çıkmışım sen gelmişsin:14:

Bu arada bayağı döktürmüşsün maşallah:9:
Kıskançlık konusunda da biraz sen alışırsın biraz o düzelir orta yolu bulursunuz zaten.

Güle güle Hilal'cim daha sık gel lütfen.

Ebru'm hiç unutur muyum unutmak değil de malum dönemler biraz karışık olunca bilgisayarı açmak bile zor geliyor o yüzden ..

Kız ne zamandır yazmıyorum içimde kalmış döktürürüm tabi :1:
Kıskançlıkta çok problem değil, kıskanç olmasa ben de bu kadar rahat yapamazdım kıskançlığımı :1:

Hilalcim gelmiş hoşgeldin canım:16:Nikah yapılacağına çok sevindim.Sonunda sevdiğine kavuşuyorsun ne güzel.Ailelerde bu kararlılık sonucunda herşeyi tatlıya bağlarlar.Birde güzel düğün yaptınız mı oh ne güzel.Kilonda sabit kalmış ne güzel.Çok güzel bir gelin olacaksın canım.Arada uğra.Özletme kendini.Öpüyorum seni.

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için:16:
Sen de tatilin tadını çıkarıyorsundur şimdi ..

Bu arada yeni arkadaşlar gelmiş 1 ayda kadro nasıl değişmiş.
Çok güzel kaynaşılmış, geç kalmış bir hoşgeldin diyeyim kızlar, ben de Ebru'dan önceki kaptandım ziyarete geliyorum arada ..

Ebru bu arada sigaraya başlamadım tekrar, ilk önce gün sayıyoyrdum şimdi saymamaya çalışıyorum ama sanırım 20 günü geçti ..
Baya korkmuştum kilo alırım diye ama iradeli çıktım 1 tane bile içmedimmm..

Bu arada yeni arkadaşlar gelmiş 1 ayda kadro nasıl değişmiş.
Çok güzel kaynaşılmış, geç kalmış bir hoşgeldin diyeyim kızlar, ben de Ebru'dan önceki kaptandım ziyarete geliyorum arada ..

Selam Hilal , tanıyor gibiyiz geçen sohbetlerden seni artık :)
ben de Neslihan buarada !..
senin probleminde umarım tatlılıkla hallolur , üzme kendini !
bu zamanlar geçiyor , çektiğin sıkıntılar geçecek ; boşuna kendini yıpratma canım ...

Back
X