Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arada yeni arkadaşlar gelmiş 1 ayda kadro nasıl değişmiş.
Çok güzel kaynaşılmış, geç kalmış bir hoşgeldin diyeyim kızlar, ben de Ebru'dan önceki kaptandım ziyarete geliyorum arada ..

Benim hocam diyelim kısaca sana. Yine diyorum ki Hilal'cim iyiki cağırmışsın ben 13. takıma :16:

Ebru bu arada sigaraya başlamadım tekrar, ilk önce gün sayıyoyrdum şimdi saymamaya çalışıyorum ama sanırım 20 günü geçti ..
Baya korkmuştum kilo alırım diye ama iradeli çıktım 1 tane bile içmedimmm..

Çok sevindim yaaaa süper. Aferin sana. İlaçsız felan bırakmakta büyük marifet. Tebrik ediyorum seni. İnşallah devamı gelir.:46::nazar:

Kilo konusunu aştığımızı düşünüyordum. Ben almayacağını biliyordum zaten. Tickerımı gördün mü Hlilalll :9:

herke günAYDIN hilal abla gelmiş hoşgeldin ablacım:16:

ben kahvaltı işler spor derken geç kaldım birazdan da ders çalışmaya gidicem geçmişe bi göz atıym:3:

Çok güzel kaynaşılmış, geç kalmış bir hoşgeldin diyeyim kızlar, ben de Ebru'dan önceki kaptandım ziyarete geliyorum arada ..

Selam hoşbulduk .. Sende hoşgeldinn... :)

Kızlar geçiktim bugün ama ev temizliği falan vardı ancak girebildimm ... :30:

bu arada bugün annemlerde son günüm birazdan son gezmelerimi gerçekleştieceğim.uçak sabaha karşı 5 te. ayrılık zor olacak yine ağlaşırız annemle.. kıza alışıyorlar iyiden iyiye ayrılırken zor oluyor ya uzaklık çok zor gerçekten aklı olan ailesinden uzağa evlenmesin gerekirse iç güveysi alın :)
gurbet zor.ben türkiyedeyim ama arabayla evime 1 günde gidiyorum.bu yaz gittim evime,4 gün kalabildim.zor zor çok zor...

ex kaptan koşgeldin.siz verdiniz kiloları sıra bizde.:65::71:

Zeynep'cim canım bireyselde 3. oldun bu hafta tebrik ederim canım seni.:46:

Yazacağım hep araya bişeyler giriyor. Sonuda yazdım :9:

Canlarım benim bu hafta birinci olduk. Hepinizi tebrik ediyorum. Ve bu haftada aynı sonucu bekliyorum. :16: Herkes kendini birinciliğe göre ayarlasın.:34:

gurbet zor.ben türkiyedeyim ama arabayla evime 1 günde gidiyorum.bu yaz gittim evime,4 gün kalabildim.zor zor çok zor...

Hoşbuldum Nermin'cim.
13 takımda olduğunuza göre o kiloların gitmeme şansı yok zaten :1:

Selam Hilal , tanıyor gibiyiz geçen sohbetlerden seni artık :)
ben de Neslihan buarada !..
senin probleminde umarım tatlılıkla hallolur , üzme kendini !
bu zamanlar geçiyor , çektiğin sıkıntılar geçecek ; boşuna kendini yıpratma canım ...

HAdi ya gerçekten mi adım mı geçiyor yoksaaa :17:
Dedikodumu yapmıyorlar dimi :1:
İnşallah bir an önce geçer de ben de şöyle derin bir ohh çekerimm ..

Benim hocam diyelim kısaca sana. Yine diyorum ki Hilal'cim iyiki cağırmışsın ben 13. takıma :16:

Çok sevindim yaaaa süper. Aferin sana. İlaçsız felan bırakmakta büyük marifet. Tebrik ediyorum seni. İnşallah devamı gelir.:46::nazar:

Kilo konusunu aştığımızı düşünüyordum. Ben almayacağını biliyordum zaten. Tickerımı gördün mü Hlilalll :9:

Ebru'cum takımdaki en kilolu kişi benim deyişini ve verdiğim cevabı unutmuyorum bak şimdi ticker uçmuş uçmuş ..

Sigara meğer ne kadar etkiliyormuş Ebru ya, ben koşuyordum ya arada gayet iyiyim etkilemiyor beni diyordum meğer çok daha iyi koşabiliyormuşum sigarasız hele o koku uff pis :60:
Bu arada 52.7 civarında sigarayı bıraktım bu sabah tartıldım 50.1 sigarayla da kilo vermişim :1:

herke günAYDIN hilal abla gelmiş hoşgeldin ablacım:16:

ben kahvaltı işler spor derken geç kaldım birazdan da ders çalışmaya gidicem geçmişe bi göz atıym:3:

Zeliş'cim nasılsın canım ?
Sen ne yaptın bakalım gidiyor mu kilolar ?

Selam hoşbulduk .. Sende hoşgeldinn... :)

Kızlar geçiktim bugün ama ev temizliği falan vardı ancak girebildimm ... :30:

Hoşbuldummm ..

Hepsi gidecek de şöyle bir geçmişe baktım çok hoşuma gitti maşallah ya 13. takıma her zaman bu aktifliğii, sıcaklığı devam ediyor ..

<BR><BR>Aferin sana jilianıda yaptın mı?<BR><BR><BR><BR>Sıkılmadan yaptıysan eğer ne güzel. Ben bikaç gün yaptım kışın çıkamıyorum diye çabuk sıkılldım.Ama yapan çok kişi var. Ben Zumbayı seviyorum. Çok güzel kardio çalıştırıyor. Tavsiye ederim dans etmeyi seven varsa.<BR><BR><BR><BR>Benim etrfımda şuan iki kişi var. Beni görüp örnek alıyorlar bende yardım etmeye çalışıyorum.<BR><BR><BR><BR>Çok güzel olmuş canım. Sence nasıldı. Diğer günlere göre fark var mıydı?<BR><BR><BR><BR>Afiyet olsun canım bikaç sarmadan bişey olmaz.<BR><BR><BR><BR>Seninki dengesiz olmuş canım ama çok hafif. Afiyet olsun.<BR><BR><BR><BR>Nereye gittiniz pikniğe? Yüzmen güzel olmuş. Kahvaltın güzel ama o kadar yüzmeye akşamın az olmuş.
evet çok daha iyi bi menü oldu ablacım teşekkürler :16:

jillianı yaptım merak etme :1:
Kendi bahcemiz var canım havuzumuz var bundan sonra 3 günde bir gidip yüzecem .. saat geçince açıktım ama 6dan sonra artık yiyemeyeceğimden olmadı :)
ayy ne kadar şanslısın kübra ben suyu yüzmeyi çok seviyorum ama maalesef 2-3 yılda 1 ggidebiliyoruz :5:
selam kızlaaar !..
bugün bayağı bi gezdim , dışardaydım.
bi geçmişe bakiim, dönerim.
yine güleceksiniz ama cereni suya bastım , gidip yıkıyayım dönerim canlarım :))

neslihan abla gülmekten öldürüyosun beni :60:
Benim menüm bugün rezaletti. Size ktü örnek olmak istemiyorum ama sanırım yazmam gerekli menümü.

Sabah

1 kk peynir, Zeytin
Birazcık sucuk, haşlanmış yumuta
domates, salatalık
Közlenmiş kırmızı biber
2 dilim tam buğday ekmeği

Akşam

1 avuç içi büyüklüğünde mercimek köftesi
1 küçük bardak kola

1 tane dondurma

:47:
bana dondurmacı diyene bak sen :1:

afiyet olsun ablacım

Hoşbuldum Nermin'cim.

Ebru'cum takımdaki en kilolu kişi benim deyişini ve verdiğim cevabı unutmuyorum bak şimdi ticker uçmuş uçmuş ..

Sigara meğer ne kadar etkiliyormuş Ebru ya, ben koşuyordum ya arada gayet iyiyim etkilemiyor beni diyordum meğer çok daha iyi koşabiliyormuşum sigarasız hele o koku uff pis :60:
Bu arada 52.7 civarında sigarayı bıraktım bu sabah tartıldım 50.1 sigarayla da kilo vermişim :1:

Hoşbuldummm ..
iyim ablacım sagol:16:

tickerımdanda göreceğin gibi çok yavaşta olsa ilerliyorum :44:
Canlarım benim bu hafta birinci olduk. Hepinizi tebrik ediyorum. Ve bu haftada aynı sonucu bekliyorum. :16: Herkes kendini birinciliğe göre ayarlasın.:34:

inş ablacım bence bu haftada 1.lik bizim olucak :15:

bu arada zeynep abla tabrikler derece yapmışsın bireyselde :46:

Hoşbuldum Nermin'cim.

Hoşbuldummm ..

Geçenler eski bir üyenin ayrılışını ararken senin eski sonçlarını gördüm dedikodu yaptım. Bir ara bi sürü kilo almışsın. Dedik Hilal çok tembelmiş :1:

Hedefimide 60 çektim Hilal. Ama yarışmada hala 63 bildirmem gerekiyor mu?

Siğara konusunda çok haklısın. Ama çok iyi oldu bırakman. Sen gidince kendimi terkedilmiş hissettim. Hatice dönsün izinden bende mezun olacağım inşallah :16:

Geçenler eski bir üyenin ayrılışını ararken senin eski sonçlarını gördüm dedikodu yaptım. Bir ara bi sürü kilo almışsın. Dedik Hilal çok tembelmiş :1:

Siğara konusunda çok haklısın. Ama çok iyi oldu bırakman. Sen gidince kendimi terkedilmiş hissettim. Hatice dönsün izinden bende mezun olacağım inşallah :16:

ney ney ney mezun mu olucaksın ama olmaz kiiiiiiiiiiii :5:

çoooook mutlu oldum yupppppiiiiiiiiiii.:32::32::32:
bronz madalya benim ama tabi şımarmak yok:27: önümüzdeki maçlara bakıcaz:8:
1. ve 2. kaç kilo vermiş ebru?

Tembeldim bir ara kız cidden ama şöyle bir şeydi aslında ben kilo konusuyla oyalanıyordum o sıralar sıkıntılı zamanlardı gerçekten Derya falan bilir özellikle iyi değildim sonra yaz geliyor baktım bitireyim dedim bu arada başlangıç kilomu listeden gördüysen ondan 5 kilo fazla :1:

FArk etmez Ebru'cum bildirmen şart değil bildirmezsen hedefine %100 küsür ulaşırsın ama bildirmek istersen de püsküüt günceller.
Biliyorsun benim hedefim 55 iken 52.7 ile mezun oldum.

Çok güzel oldu çok sigarasız yaşam ama şu gerginliklerde öyle bir canım istiyor ki sorma.
ne zaman bir daha canım hiiç istemez ?

HAtice ne zaman dönecek ?

Hepsi gidecek de şöyle bir geçmişe baktım çok hoşuma gitti maşallah ya 13. takıma her zaman bu aktifliğii, sıcaklığı devam ediyor ..

Aynen bıraktığın gibi Hilal'cim senin izinden gitmeye çalışıyoruz. İnşallah hepte böyle gidecek.:16:

Back
X