Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben şimdi ders çalışmak için çıkıyorum sonra görüşürüz bu arada betül abla hiç uğramadı merak ediyorum :44:

Tembeldim bir ara kız cidden ama şöyle bir şeydi aslında ben kilo konusuyla oyalanıyordum o sıralar sıkıntılı zamanlardı gerçekten Derya falan bilir özellikle iyi değildim sonra yaz geliyor baktım bitireyim dedim bu arada başlangıç kilomu listeden gördüysen ondan 5 kilo fazla :1:

FArk etmez Ebru'cum bildirmen şart değil bildirmezsen hedefine %100 küsür ulaşırsın ama bildirmek istersen de püsküüt günceller.
Biliyorsun benim hedefim 55 iken 52.7 ile mezun oldum.

Çok güzel oldu çok sigarasız yaşam ama şu gerginliklerde öyle bir canım istiyor ki sorma.
ne zaman bir daha canım hiiç istemez ?

HAtice ne zaman dönecek ?

Eylül'e yaklaşır sanırım. Tam sen gitmeden planladığımız gibi. İzne ayrılmadı ama eskisi kadar aktif olamıyor. Hala devam ediyor diyete. Sigara içinde sık biraz dişini canım. Elbet geçecek bugünler, neler geçmiyor ki. Ne güzel bırakmışsın. Sakın ağzına sürme bidaha. Çünki devamı gelir. Canın istediği zaman beni getir aklına.

çoooook mutlu oldum yupppppiiiiiiiiiii.:32::32::32:
bronz madalya benim ama tabi şımarmak yok:27: önümüzdeki maçlara bakıcaz:8:
1. ve 2. kaç kilo vermiş ebru?

Hatırlamıyorum tatlım yaaa. Sonuç topiğine baksana. Ama fark çok değil.

Eylül'e yaklaşır sanırım. Tam sen gitmeden planladığımız gibi. İzne ayrılmadı ama eskisi kadar aktif olamıyor. Hala devam ediyor diyete. Sigara içinde sık biraz dişini canım. Elbet geçecek bugünler, neler geçmiyor ki. Ne güzel bırakmışsın. Sakın ağzına sürme bidaha. Çünki devamı gelir. Canın istediği zaman beni getir aklına.

Hatırlamıyorum tatlım yaaa. Sonuç topiğine baksana. Ama fark çok değil.

Çok güzel Ebru'm sonra bebek çalışmaları mı başlıyor :17:
Ayy rüyamda hamileydim zaten nasıl üzülüyorum var ya.
Ama ben istemiyordum nereden geldi bu diye sanki leylekler getirdi neyse :60:

İçmem içmesine de hani ortalama isteğin geçeceği zamanı bilirsem rahatlatırım kendimi diye dedim.

Bu arada yeni arkadaşlar gelmiş 1 ayda kadro nasıl değişmiş.
Çok güzel kaynaşılmış, geç kalmış bir hoşgeldin diyeyim kızlar, ben de Ebru'dan önceki kaptandım ziyarete geliyorum arada ..

tatlım hoş geldin ya arada yazdıklarını okuyorum ama yetişemiyorum bir türlü kilo sorunu kalmamış artık maşallah çok güzel bir gelin olacaksın desene allah o günlere erdirsin hayırlıyla inşallah canım.

tatlım hoş geldin ya arada yazdıklarını okuyorum ama yetişemiyorum bir türlü kilo sorunu kalmamış artık maşallah çok güzel bir gelin olacaksın desene allah o günlere erdirsin hayırlıyla inşallah canım.

Ne yazmışım dimi zamanında Nermin'cim çok şükür bitti artık ama çok memnunum önceden resmen alışveriş işkence gibi gelirdi bana şimdi göreceksin :60:
Ayy nasıl olacak hala bilmiyorum ama göreceğiz bakalım sinir oluyorum zaten şu zamanlara aman neyse :1:

Kizlar merhabaa
Giremedim hic hafta sonuu

Bir de ani bir program cikti yarin sabah yola cikicam konya istanbul bursa arasi bi gezi programi
Tam ayrintilari bilmiyorum aslinda
Ama giremiycem buraya malesef
Cuma gunu de nerde olcagim belli degil
Tartilamayabilirm

Ebru paylasimlari cok onemsedigini biliyorum
Ama bu hafta olamayacagim burada
Duruma gore sen karar ver canim izinli yaz istersen
Cuma gunu evde olursam kilomu zaten mutlaka bildiririm

Ne yazmışım dimi zamanında Nermin'cim çok şükür bitti artık ama çok memnunum önceden resmen alışveriş işkence gibi gelirdi bana şimdi göreceksin :60:
Ayy nasıl olacak hala bilmiyorum ama göreceğiz bakalım sinir oluyorum zaten şu zamanlara aman neyse :1:

atlatırsın atlatırsın bunlar sana tatlı anılar olarak kalır merak etme sen tadını çıkarmaya bak sevdiğinle beraber.yakın zmanda bakarız inşallah düğün resimlerine çok merak ediyorum valla ne yalan söleyeyim :)

Kızlar geçen televizyonda maranki vardı onu izledim sizinle paylaşayım dedim inceltici bir kür.
Biberiye yağı,menekşe yağı, hardal yağı, acı badem yağı, portakal yağı karıştırılıp problemli bölgeye sürülüyor üstüne streç sonra ister spor yap ister ev işleri yada yat uyu saat size kalmış.
15 günde 1.5 beden inceltiyormuş şimdi uygulayamıyorum da 1.5 beden incelsem kötü olacak ama çok inandırıcıydı ..

$kilolar.webp

Bugün motivasyon olsun diye eski foto yeni foto kıyaslaması yapayım dedim. Daha çok yolum var ama, yinede sonuç beni mutlu ediyor :)

Kizlar merhabaa

Bir de ani bir program cikti yarin sabah yola cikicam konya istanbul bursa arasi bi gezi programi
Tartilamayabilirm

Aaa Betül de buradaymış kız telefondan giremiyor musun ?

atlatırsın atlatırsın bunlar sana tatlı anılar olarak kalır merak etme sen tadını çıkarmaya bak sevdiğinle beraber.yakın zmanda bakarız inşallah düğün resimlerine çok merak ediyorum valla ne yalan söleyeyim :)

Aman çıkaracağım zaten üzül üzül yetti.
Bu sıralarda beyefendiye sinir olup duruyorum ama malum ikimiz de gerginiz ondan heralde.
Nermin biliyor musun düğünleri hiç sevmem hele beni oynatmaya kalkmaları feci bir görüntü.
Nikahtan sonra olsun konuşması var da ben gitmeyi düşünmüyorum :60:

Kizlar merhabaa

Tartilamayabilirm

Bu sıralarda beyefendiye sinir olup duruyorum ama malum ikimiz de gerginiz ondan heralde.
Nermin biliyor musun düğünleri hiç sevmem hele beni oynatmaya kalkmaları feci bir görüntü.

Kızlar geçmişe bakamadım artık eve gidince bakarım.

Kizlar merhabaa

Tartilamayabilirm

İyi yolculuklar Yasemincim ama bu durum benim kafama takılaya başladı. Öncelerde ufak tefekti yolculukların giriyordun yine arada bir. O zaman sorun olmuyor ama diğer arkadaşlara haksızlık olsun istemiyorum. Lütfen 5 mesaj kuralına uymaya çalış ve katılımını artır biraz yoksa izinli yazmak zorunda kalacağım seni.

Günaydın ortim. Ohh ne güzel nereye gitmeyi planlıyorsunuz? Sanırım çok uzun olmayacak. Kayınvalidenler gitmediiler mi daha?

Günaydın Zeynep'cim. Ben bile geç kalktığıma göre sanırım herkes keyif yapıyor. Betül'ü merak ettim akşamı nasıl geçti acaba? Ben gece gelir diye bekledim ama gelmemiş. İnşallah güzel geçmiştir.

ebru gittiklerinde saat geç olmuştu tabi
sonra aile arasında değerlendirme yaptık
sonra sevgilimle konuştuk falan derken baya geç oldu
çook yorgundum zaten uyudum sonrasında hemen
şimdi geçmişe bakıyorum :)

Aaa Hilal gelmiş:)
canım normalde biliyorsun hep telefondan giriyorum ama gezi de mümkün olmmaz sanırım
gerçi gece yatmadan geçmişe bir göz atabilirim yine ama ben grubun başında gezdiren gibi olucam o yüzden sürekli tel olamaz elimde

Çok güzel Ebru'm sonra bebek çalışmaları mı başlıyor :17:
Ayy rüyamda hamileydim zaten nasıl üzülüyorum var ya.
Ama ben istemiyordum nereden geldi bu diye sanki leylekler getirdi neyse :60:

İçmem içmesine de hani ortalama isteğin geçeceği zamanı bilirsem rahatlatırım kendimi diye dedim.

İnşallah canım aynen öyle düşünüyorum. Bir kaç aya kalmaz iyice azalır isteğin. Ama daha sabır lazım. Bana nerdeyse 1,5 yıl olacak arada bir aklıma geliyor. Çok pis bir durum. Psikiyatrisler 5 yıl veriyormuş tamamen akıldın çıkması için.

Kizlar merhabaa

Tartilamayabilirm

Tamam canım keyfine bak. Cuma günü iyi bir sonuç bekliyorum ona göre. Tamam mı?

Bu arada Konya'ya gelirsen görüşelim mutlaka.

Kızlar geçen televizyonda maranki vardı onu izledim sizinle paylaşayım dedim inceltici bir kür.
Biberiye yağı,menekşe yağı, hardal yağı, acı badem yağı, portakal yağı karıştırılıp problemli bölgeye sürülüyor üstüne streç sonra ister spor yap ister ev işleri yada yat uyu saat size kalmış.
15 günde 1.5 beden inceltiyormuş şimdi uygulayamıyorum da 1.5 beden incelsem kötü olacak ama çok inandırıcıydı ..

Allahım yaaa aklı daha nerelerde alışkanlık yaptı dimi zayıflamak:9:

Back
X