Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zaten sorun bu şekil beslenmeyle ilgili kilo alımı böyle oluyor ..da ebrucum derken :26:dengeyi öğrendiğin ve oturttuğun an olay bitmiştir..

:27:azcuk öyle oldu..Hilalin mesaj sayıları 50 lerde olurdu geçtiği oldumu unuttum yani normal normal...:60::52:

Dakika bir gol bir leylalık yapmaya başladım :1:
Kız 100ü geçmişliğim var ne diyorsun :60:

Ne oldu kıskandın mııııı :60:
Benim enerji adresimi almıştı önceden Derya oradan biliyor Betül sen verdin mi ?

yok kız bilmiyorum ben öyle bir şey
nasıl oluyor ki o ? :44:

zaten sorun bu şekil beslenmeyle ilgili kilo alımı böyle oluyor ..da ebrucum derken :26:dengeyi öğrendiğin ve oturttuğun an olay bitmiştir..

:27:azcuk öyle oldu..Hilalin mesaj sayıları 50 lerde olurdu geçtiği oldumu unuttum yani normal normal...:60::52:

olmaz mı
50 nin altına indiği daha azdır :))

Hilal ilk defa duyuyorum senden sevdiceğine öküz oldu falan demeler

biz maşallah diyelim yine de
nazardır o nazar :nazar:

Umarım nazardır Betül cidden çok sinir oluyorum son zamanlarda öyle böyle değil, geçen ben uyuduktan sonra aradı artık düşündü mü ne yaptı çok gerginim bu zamanlarda ondan oluyor falan dedi ama bakalım az gözlemliyorum ..

deryacım Hilal e yroum yapıyorsun ya böyle nasıl oluyor o
bana da yapsanaaa :1:
heheh yapayım ne istiyorsun..neyle ilgili istiyorsun..

Ya dans ediyorum ya spor bu sıralarda sinirlenince.
Bizimkisi bu sıralarda biraz öküz oldu da :47:
Biraz gerilelim ben hemen kalkıyorum 1-1.5 saat spor ya da roman havasıu açıp yarım saat oynasam tamam oluyor sonra bir duş bir film ya da kitap ohh ..

çok güzel müzikte bir nevi tedavi ve iletişim aracı manevi anlamda ruhu rahatlatıyor endorfin hormonu salgılatıyor..
niye öküz ki....:47:

çok güzel müzikte bir nevi tedavi ve iletişim aracı manevi anlamda ruhu rahatlatıyor endorfin hormonu salgılatıyor..

Derya'cım ne biliyim sanki ilgisi azaldı, her şeye alınganlık yapıyor, benim de öyle yaptığımı düşünüyor anlatamıyorum tam olarak ama sanki düzgün gitmeyen şeyler var gibi hissediyorum.

bu işle ilgili Deryacım
ben her şey yolunda gidcek gibi düşünüyorum ama aklıma takılan hafif problem çıkacak şeyler de yok değil aslında

Aman takılıyorum adres madres kız, devam ettirecektim de vazgeçtim :1:
Hilal direk sazanladım yani
hiç aklıma gelmedi beni kekleme ihtimalin :60::60:

bu işle ilgili Deryacım
ben her şey yolunda gidcek gibi düşünüyorum ama aklıma takılan hafif problem çıkacak şeyler de yok değil aslında

Tabi ben genelde sazanlayan olduğumdan aklına gelmedi dimi Betül :60:

Umarım nazardır Betül cidden çok sinir oluyorum son zamanlarda öyle böyle değil, geçen ben uyuduktan sonra aradı artık düşündü mü ne yaptı çok gerginim bu zamanlarda ondan oluyor falan dedi ama bakalım az gözlemliyorum ..
daha neyi gözlemliyorsun oda gergin düşünsene kabul edilmeyen bir damat adayı olmakta zor..
yok kız bilmiyorum ben öyle bir şey
nasıl oluyor ki o ? :44:

olmaz mı
50 nin altına indiği daha azdır :))
nasıl oluyor sizin enerji alanınıza giriyorum mana anlamında ..ama sorma açıklayamam..yassak..:9::34:
gerçektenmi bravooooooooooo ya 100 mesaj:nazar::27::53::52:

Ne oldu kıskandın mııııı :60:
Benim enerji adresimi almıştı önceden Derya oradan biliyor Betül sen verdin mi ?

enerji adresi harikasın varya ne güzel tanımladın..:9:

Derya'cım ne biliyim sanki ilgisi azaldı, her şeye alınganlık yapıyor, benim de öyle yaptığımı düşünüyor anlatamıyorum tam olarak ama sanki düzgün gitmeyen şeyler var gibi hissediyorum.

Hilal bilmiyorum tabi ama onun da gerilmesi normal
olabiliyor böyle şeyler
biz de şu anda aynı süreçlere girdiğimz için anlıyorum seni
siznki biraz daha zor hatta
sen onun davranışlarını yine gözlemle tabi ama kendini de dizginle her şeyin altında başka br niyet arama

bak o da fark etmiş gece gece aramış söylemiş

daha neyi gözlemliyorsun oda gergin düşünsene kabul edilmeyen bir damat adayı olmakta zor..

nasıl oluyor sizin enerji alanınıza giriyorum mana anlamında ..ama sorma açıklayamam..yassak..:9::34:

gerçektenmi bravooooooooooo ya 100 mesaj:nazar::27::53::52:

enerji adresi harikasın varya ne güzel tanımladın..:9:

Derya'cım bu konularda genelde dediğin hep çıkıyor gerçekten normal mi sence ?
Sanki aramızda bir soğukluk oluyor gibi hissediyorum ben ama gerginlikte bazen içinden bir şey gelmez ya ondan mı diyorum ..

Doğru mu tanımladım enerji adresi bilmişim işte şakaydı ama olsun :1:

olabiliyor böyle şeyler
sen onun davranışlarını yine gözlemle tabi ama kendini de dizginle her şeyin altında başka br niyet arama

Fark etmiş de ertesi gün yine aynı şeyler oldu gece fark ediyor gündüz ne oluyor anlamıyorum.
Dün konuştum anlattım farkındayım şimdi dikkat etmeye çalışıyor bu sefer de yapmacık geliyor ?
Sizinkisi tatlı heyecanlar Betül'cüm ama bizim biliyorsun tatlılığı olmadı pek ..

Tabi ben genelde sazanlayan olduğumdan aklına gelmedi dimi Betül :60:
:1:
bu işle ilgili Deryacım

aklına hafif problemler çıkacağı fazla yerleştirme yoksa çıkmayacak problemleri oluşturabilirsin..ki birde problem mutlaka çıkar hayatın kendisi böyle zaten önemli olan aşılamaycak problem çıkmamasıki şu an no problem..ve her iki tarafta biribirini dinlediği sürece herşey çözüme ulaşır diyorum..

ikinizde yorgunsunuz beklediğiniz desteği alamamak alınganlıkta yapar ilgisizde ama bunu biribirinize mal etmemelisiniz..ailelere kızıp üzülüp biribirinize yansıtmaktan bahsediyorum..kafası karışık ama sana olan sevgisi konusunda değil çevresel..:34:ne yaparım nasıl yaparım gibi...:9:

Aman takılıyorum adres madres kız, devam ettirecektim de vazgeçtim :1:

:27:milletide tırsıtma kız adres madres..:52::60:

Sanki aramızda bir soğukluk oluyor gibi hissediyorum ben ama gerginlikte bazen içinden bir şey gelmez ya ondan mı diyorum ..

Fark etmiş de ertesi gün yine aynı şeyler oldu gece fark ediyor gündüz ne oluyor anlamıyorum.
Dün konuştum anlattım farkındayım şimdi dikkat etmeye çalışıyor bu sefer de yapmacık geliyor ?
Sizinkisi tatlı heyecanlar Betül'cüm ama bizim biliyorsun tatlılığı olmadı pek ..

biliyorum canım o yüzden diyorum ya işte zor diye
ona da hak vermek gerek
sen mesela nasıl gerildin o anlarda ailelere ilk söyleyeceğiniz zaman tayin belli olduğunda falan
aynı şeyleri o da yaşadı ama yine hep senin yanında oldu destek oldu

küçük şeyler olur gözünde çok büyütme
biz de hassaslık yapıyoruz bazen bu dönemlerde, dikkatli ol
ne kadar sevdiğini hatırlat kendine bol bol ki araya soğukluk girmesin

gercekten cok gevezeseniz:55:

Bu arada yeni arkadaşlar gelmiş 1 ayda kadro nasıl değişmiş.
Çok güzel kaynaşılmış, geç kalmış bir hoşgeldin diyeyim kızlar, ben de Ebru'dan önceki kaptandım ziyarete geliyorum arada ..

waooo demek o eski kaptan sizsiniz..burdan cok masum gorunuyosunuz :)

Kizlar merhabaa
Giremedim hic hafta sonuu

Bir de ani bir program cikti yarin sabah yola cikicam konya istanbul bursa arasi bi gezi programi
Tam ayrintilari bilmiyorum aslinda
Ama giremiycem buraya malesef
Cuma gunu de nerde olcagim belli degil
Tartilamayabilirm

Ebru paylasimlari cok onemsedigini biliyorum
Ama bu hafta olamayacagim burada
Duruma gore sen karar ver canim izinli yaz istersen
Cuma gunu evde olursam kilomu zaten mutlaka bildiririm

hadi bakalim gecmis olsun

Eki Görüntüle 460703

Bugün motivasyon olsun diye eski foto yeni foto kıyaslaması yapayım dedim. Daha çok yolum var ama, yinede sonuç beni mutlu ediyor :)

fiiiiuuuttt fiiiiuuuuu bi makas alabilirmiyim;)

Kızlar ayrıntılı yazayım cumartesinii

akşam saat 9:30 gibi geldiler
annesi babası kardeşi kendisi bir de babasının yengesi vardı aile büyüğü gibi
biz dayımlarla aynı apartmanda oturduğumuz için onlarda vardi abim ablamlarda geldi tabi biz azıcık kalabalıktık
ben annem babam abim yengem ablam ablamın eşi 2 dayım bir yengem

geldiler işte baklava yaptırmışar güzel bir tepside süslü fin güzeldi.
oturduk babama bir kal geldi resmen adam tutuldu konuşmuyor
onun babası da aynen öyle sessiz bütün akşam daha çok annesi konuştu

yengem falan mutfakta dedi bana hemen annesi okumuş mu
çünkü öyle bir konuşuyor ki hem telafuzu hem tarzı falan
aslında ilkokul mezunu ama çok kendini yetiştirmiş modern bir kadın.

sonra ikram faslı başladı ben doğru düzgün oturmadım tabi arada duyuyorum konuşulanları
öyle sonra da gittiler

başka ayrıntı var mı merak ettiğiniz :1:

ayyy kiyamam babanaaaa

Maşallah Betül'cüm çok sevindim hep böyle olsun düşüncelerinizz ..

Aynen öyle ya cidden benim hayatımda gittiğim düğün sayılıdır, onda da zorla götürülüp kitap okumuşumdur :60:

Ayy çok zor ya gece ağlamayla uyku bölünmesiiiii.

Baklavadan yedin mi Betül :1:

Kaç kaç bol bol :1:
Azıcık süründürmek lazım bunları ..

aa dugun sevmeyen bir hatun daha..

Bende moral bozukluğu olsun diye kilo alış fotolarımı ekliyeyim :1::1::1::1:

1.Foto 2.foto Geçen seneye ait :70 kilo
3.foto Mayıs ayına ait :83 84 civarıdır :30:

aksinide görücez ins cnm ;)

olabiliyor böyle şeyler

evet araması farkında old.uğunun belitisi ..sana katılıyorum zor günler geçriyorlar yaşananlar çok normal..

gece sakin kafayla düşünüyor sana hak veriyor özlüyor rahatlamak rahatlatmak adına arıyor ama gündüz aynı baskıyı tekrar hissediyor..sana tavsiyem az akin ve şefkatli ol..erkekler zora fazla gelemez ve bizler gibide dayanıklı değiller azcuk sevgini ilgini artır şımart rahatlasın..

Son düzenleme:

aklına hafif problemler çıkacağı fazla yerleştirme yoksa çıkmayacak problemleri oluşturabilirsin..ki birde problem mutlaka çıkar hayatın kendisi böyle zaten önemli olan aşılamaycak problem çıkmamasıki şu an no problem..ve her iki tarafta biribirini dinlediği sürece herşey çözüme ulaşır diyorum..

ikinizde yorgunsunuz beklediğiniz desteği alamamak alınganlıkta yapar ilgisizde ama bunu biribirinize mal etmemelisiniz..ailelere kızıp üzülüp biribirinize yansıtmaktan bahsediyorum..kafası karışık ama sana olan sevgisi konusunda değil çevresel..:34:ne yaparım nasıl yaparım gibi...:9:

Sanırım öyle gerçekten Derya'cım da işte ben de biraz hassasım biliyorsun o yüzden çok farklı algılıyorum bu durumları..

:1: Takıldım az ya keyfim yerine geldi sizinle konuşurken ..

biliyorum canım o yüzden diyorum ya işte zor diye
ona da hak vermek gerek
sen mesela nasıl gerildin o anlarda ailelere ilk söyleyeceğiniz zaman tayin belli olduğunda falan
aynı şeyleri o da yaşadı ama yine hep senin yanında oldu destek oldu

küçük şeyler olur gözünde çok büyütme
biz de hassaslık yapıyoruz bazen bu dönemlerde, dikkatli ol
ne kadar sevdiğini hatırlat kendine bol bol ki araya soğukluk girmesin

Betül'cüm bak bu da mantıklı sonuçta o hep destek olmaya çalıştı ben surat astım ama sanırım erkekler gerginliklerinde biraz geriye çekip yalnız kalmayı tercih ediyorlar doğru mu ki ?

gercekten cok gevezeseniz:55:

waooo demek o eski kaptan sizsiniz..burdan cok masum gorunuyosunuz :)

aa dugun sevmeyen bir hatun daha..

Masumummm tabii :17: Farklı mı aksettirdiler yoksa :47: hemen ifade alalım :60:

Hiç sevmem hiç düğün işkence ayy ..

ya ama bi dakika

sayflari okuyorum durun az:) daha 7. sayfaya geldim

Ha gayret yetişeceksin :1:

doğru söylüyorsun Derya kesinlikle ben de senin gibi düşünüyorum
insanın bir konu hakkında düşünmesi onu kendisinin gerçekleştirmesine dönüyor daha sonraaa
iyi oldu bunu hatırlattığınn

bugün annesi aradı aslında çok iyi konuştu ama söylediği br şey sadece biraz rahatsız etti gibi ama alınganlık yapmamak lazımm :))

Hilal'in isini de çok güzel anlatmışssın

evet araması farkında

gece sakin kafayla düşünüyor sana hak veriyor özlüyor rahatlamak rahatlatmak adına arıyor ama gündüz aynı baskıyı tekrar hissediyor..sana tavsiyem az akin ve şefkatli ol..erkekler zora fazla gelemez ve bizler gibide dayanıklı değiller azcuk sevgini ilgini artır şımart rahatlasın..

Anlıyorum şimdi sen anlatınca Derya'cım da çok soğuk davranıyorum şu an elimde olmadan aslında isterim öyle davranmak ama yapamıyorum kii :26:

pes ettim ..gidiyorum ..islerim var;)

:60::60:

Back
X