Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

at at sevginiz içinizde yaşamayın paylaşın....
hım kaynana accuk dokundumuş aslında ama takılma....
benim için bu kadar güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim canımsınız bu sizin kalbinizn karşılığıdır ...:16:
aradada ebruyu çekiştitiyorlar bak şunlara Ellemeyin yeni kaptanı aslanlr gibi götürüyor takımı ve kenside süper örnek olucak durumda..da u arada betuld sen hala takımdasın unutmaaaaaaaaaaaaaa:60::52:

bu odunluk bendede mevcut Hilal onun içinde seni çok çabuk anlıyorum...:13:
nasıl yapıcan samimi olucan gerçekten hissedeceksin yapmacık asla asla asla kaş yapayım derekn göz çıkartırsın..mesela senin yapına göre tatlı bir söz samimi ve içten direk kalbine ulaşacaktır...çok sert ve aksi oluyorsun çünküüüüüüüüüü..:1:

evlenincede aynı evde bazen iki yabancı gibi olunabiliniyor önemli olan durumu erken farkedip olaya el koymak..erkekler genelde içlerinde yaşıyorlar ve sessziliği tercih ediyorlar..evlende biz buradyız ozamanda el atarız..:1:

çok güzel tespitler.........:13::9:
Dur o zaman ben bir arayıp rapor vereyim size Derya'cım :1:
Bakalım olacak mı ?

Ahh be haklısın Derya'cım doğru sonuçta onun da hisleri olacak dimi ?
Dediğim doğru mu erkekler gerilince biraz sessiz mi kalıyorlar yalnız mı kalmaya çalışıyorlar.
Ben mesela üzgünsem konuşup anlatıyorum ona o bunu yapmıyor yapı meselesi mi _?

Ama kıyamıyordum dimi sonra hepp :1:

Neden sevmiyorum düğünü sanırım bu oynama olayları hoşuma gitmiyor, ayrıca etraf ne diyecek düşüncesinin gösterisi gibi geliyor ben de bu durumu sevmiyorum.Çok sıkıcı geliyor ..

Betül'cüm kesinlikle haklısınız anlaştık o zaman güzel güzel konuşacağım bakalım bir de regl olacağım tam tehlikeli dönem ama özledim seviyorum falan diyeyim az cilve yapayım o zaman :1:

Cidden ne kaynattık ya ama özlemişiz.

ya orası öyle galiba Hilal, yapıya göre de değişir ama bizde de öyle mesela
bir hata yaptığında ben ona kızıp trip attıysam o meseleyi konuşmadan içim rahat etmez çıkmaz o içimden
ama o bir şeye alınıp küstüğünde daha sessizleşir bir kendi içne kapanır gibi olur ben zorla konuştururum.

ben düğün severim :)
özellikle kendi düğünümü :1:
kına gecesi, söz, nişan, isteme, tanışma hepsi çok güzel şeyler :))

GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAR :21::21::54:
Bugün kendimi enerjik hissediyorum yaav :10:
misafirlerimi gönderiyorum da bugün :9::9::9:

Ooooo gözün aydın ortimm yaaaa, nihayet rahata ereceksin. Daha sık gelirsin artık :9:

dün biraz kaçamak yaptım ebrucum ama bu hafta telafi ederim ; tımam mı ortim ?:26::34:
dünkü menüm

geç kahvaltı
1 küçük sigara böreği
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
biraz menemen

ara
kavun

akşam
kebap
1 dilim pide ( 1 dilim ekmeğe eşdeğer )
salata
ayran

ara
1 kase dondurma :17:

bu hafta sporu artırıp , telafi edicem canım sözzzz :46::46:

Nesli'cim şimdi cezalardan ceza beğen canım. Bak benim ortim olmak o kadar kolay değil. Sigara böreğini yiyorsun a canım üzerine bir dilimde ekmek götürmüş. Hadi kebabı yedin dondurma neyin nesi. Cezanı sen beğen beğenemezsen ben bulayım. Tavsiyem senin beğenmen :47:

Tamam canım,sen en iyisinini biirsin :34: Şehir dışına toplantıya çıktığımda size tek ulaşımım telefondan oluyor. Bu da apple ın kadınlar kulubu uygulaması berbat ötesi olduğu için geçmişi takip etme zor ve alıntılama yapmılamıyor. Bu haftayıda atlattım mı zaten seyahatlerim bitiyo:21:

Tamam canım o zaman bu haftada böyle idare edelim seni ama 5 mesaj kuralına uyarsan sevinirim. Sonra düzelir inşallah.

olur canımcım arada yaa hem sen okadar kilo vermişin artık vücudunu tanıyorsun , kaçamaklar sonrası nasıl davranman gerektiğini biliyorsun!
hem haftada bir gün de kaçamak olur yaani :))
orticim takma kafana yani :) hallederiiiiz :1::54:

Bak yaaaaa bana kızacağı yerde kendide kaçamak yapmış yaaaa ses çıkartmıyor. Ortiler bu gibi durumlar için var Nesli'cim ben kaçamak yaptığımda sende bana kızacaksın. :34:

ebruuuuuuuuuuşş ortiiim nerdesiiiiiiiiiiiin ???
kızlar yasemin , zeynep günaydın :))

Burdayım canımda bugün iş çoktu, yoğunluktan bakamadım bile.

Kızlar merhaba,

Otobüsten bir saat önce indim. Gün içinde geçmişi yavaş yavaş okuyacağım :)

Düğün yerini tutmadık ama bol kavgadan sonra karar verdik sayılır :50:

Kaçamak yapmadım sayılır, saat 3 gibi yenen haşlamış mısır kaçamak sayılmıyorsa :p

Normalde yememen gerekiyor canım. Ferhan'da bahsetmiş adını getiremediği şey Glisemik indeks. O yüzden uzak durmamız daha yararlı. Umarım bütün sorunlar biran önce düzelir. Herşey gönlünce olur. :16:

Yaz helvası dedin içim cız etti canım:5: babam alırdı hep, onu kaybettiğimizden beri eve almayız bu helvayı:2::2:

Allah rahmet eylesin canım. Çok zor bir durum.

Canım ben bildirememişim anlaşılan, 5 temmuz benim 6 tane mesajım vardı.

Sana katılıyorum tatlım. Bende kızımın fit bir annesi olcak beni örnek alıp hayatı boyunca böyle kilo problemi yaşamasın diye direniyorum. Bu haftasonu kilo vermemin ne kadar işe yaradığını gördüm. Toplantı arasına doğa yürüyüşü koymuşlardı yarışmalı:)) o kadar spor yapan arkadaşlarım var yıllardır. Ben 2. oldum yürüyüşte. Geçen yılki bu zamanki toplantıda beni toplamışlardı, şekerim düşmüştü. Bu sefer herkesi geride bırakıp şekerime vs. hiçbişey olmadan yarışabildim. Hedefim 24 kasım, doğum günüme kadar tüm fazlalıklarımdan kurtulup 36-38 beden arası olmak :32:

Çok haklısın canım, aç kalmak içimizdeki canavarı uyandırmaktan başka bişey değil.

İnşallah bütün hedeflerin ve planların tutar canım. Bu azimle gidersende mutlaka başaracaksın.

günaydin kizlaaarrrrr

yeni,yogun bir güne merhaba dedim..sabahtir koturuyorum randevularim hep bugüne denk gelmis 11:30 dada randevum var...ondan sonra artik eve kosucam temizliiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bana 1 tane temizligi seven insan gösterin "annem haric" :))) eminim hepimizin annesi öyledir..bizde yaslaninca öylemi olucaz ki..ev temiz olunca cok mutluyum ama yapmasi ..gun asiri ben temizlik yaparim bekletmem biriktirmem..ama hesapta olmadan böyle derin temizlikli gibi yada ust uste yemek arti temizlik arti cam perde karisinca sevmiyorum :)

burdada yagmurlar durmuyor ki..perdeme de ne oldu..durun anlatayim...bana kesin cok buyuk bi ikramiye cikicak bi yerlerden...yatak odaci cami yarim acikti..kapayayim derken bir hareketlenme bir cirpinma...akilli kucuk biri gelmisss nasil gecti oralardan bilmiyorum cunku ice dogru devriliyorduvarin altindan oraya gecmesi gercekten zor..bu kuscagiz gecmis yerlesmis patir patir midesini bosaltmis perdeye yereben kapatirken allllllaaaahiiiiiimmmm nasi korktummmm..sonra dedim geliyooooooo güzel seylerrrr dedim ..sevindim sonra...araba yi ben bikere dalmis agacin altina park etmistim sabah kalktigimda araba taninmiycak haldeydi..dedim ikramiye geliyo..sonra amcama anlattim arabayi agacin altina park ettiysen cok beklersin dedi :)))) aaaa evettttt .. ama simdi bu öyle degil..resmen kuc eve kadar girmis..hadi bakalim hayirlisi:))

isim vardi dimi benim :)))

goooooooo

canim ortime selamlarrrrr oda bugün denize gidicektiiiiiii ooooohhhhhhh

Amma anlatmışsın kız Ferhan. İnanma öle kuş masallarına. Ama kötü olmuş perdene. Allah kolaylık versin canım temizlik hakkında bende seninle aynı fikirdeyim :9:

bu arada bugün annemlerde son günüm birazdan son gezmelerimi gerçekleştieceğim.uçak sabaha karşı 5 te. ayrılık zor olacak yine ağlaşırız annemle.. kıza alışıyorlar iyiden iyiye ayrılırken zor oluyor ya uzaklık çok zor gerçekten aklı olan ailesinden uzağa evlenmesin gerekirse iç güveysi alın :)

Hadi bakalım hayırlı yolculuklar dileyeyim şimdiden. Uçak saati çok erken. Bu arada Nermin'cim sen Antep'temiydin Urfa'da mı?

Nnnnnnnnnn :1::1::1: ben gezgin ve neşeli yayım :10::10::10::10::10:

Bende Yay burcuyum Yasemin'cim. 15 Aralık.

valla temizlik konusunda ben aynıyım döndüğümde ev ne halde olacak temizlik beni bekliyor halılar yıkanacak cam çerçeve silinecek mutfak dolapları oy oyyyyy hiç gitmesemmi acaba :)

Bence sen gitme canım boşver evi :9:

Herkese GÜNAYDINLAR:16:
Gitmeden ne var ne yok bir bakayım dedim:1: Kaçamaklar yapılmış.Dondurmalar,sigara börekleri,pide,mercimek köftesi vs.Yapanlar kendini bilir:60:Kötü örnek olmayın :30:.En iyisi bundan sonra ne yediniz diye merak etmeyelim siz kaçamak yaptım yazın.Veya yedik çok pişmanız deyin:60::60:Neyse siz bugünden itibaren telafi edersiniz.Bende ufacık bir kaçamak yapmıştım bu hafta bol bol yüzüp telafi etmeye çalışırım.İnşallah bu cuma güzel kilolar veririz.:16:Hepinizi öpüyorum.Ortim ortalığı çok boş bırakma ve misafirlerine hazırladığın şeylerden yasaklı olanları yeme taam mı??? Dayanamadım yedim olmasın.Görüşürüz:16:

İyi eğlenceler Canım. Bol bol yüz benim yerimede. :5:

Kızlar aradım konuştummm :1:
Şarj problemi var elektrikler gitmiş arama sen ben ararım gerekirse demiştim.
Aradım işte nasılmış bensizlik bakalım kıymeti mi anladın mı özledin mi diye cilveli bir şekilde konuştum.
Anlamam mı hiç kıymetini ne yaparım sensiz dedi ..
Özlediysen öp o zaman falan dedim.
Tatlı tatlı konuştum kapattım :17:

ya orası öyle galiba Hilal, yapıya göre de değişir ama bizde de öyle mesela
bir hata yaptığında ben ona kızıp trip attıysam o meseleyi konuşmadan içim rahat etmez çıkmaz o içimden
ama o bir şeye alınıp küstüğünde daha sessizleşir bir kendi içne kapanır gibi olur ben zorla konuştururum.

ben düğün severim :)
özellikle kendi düğünümü :1:
kına gecesi, söz, nişan, isteme, tanışma hepsi çok güzel şeyler :))

Hıh aynen öyle işte, kızarım trip yaparım ama mutlaka anlatırım derdimi ..
Demek erkek kadın farkı bu ..

Kız tam senlik şeyler gibi geliyor zaten öyle oynamalı gezmeli şeyler, ben çok evcimenim.
Sevdiceğim de yanımdaysa oturup film izleyelim kahvaltı keyfi vs dışarı da sakin bir yere gidelim yürüyelim bol bol sakin yerlerde yemek yiyelim falan ..

Aminnnn :nazar:

Düşündüklerimizi hissettiklerimiz oluşturabiliyor haklısın ama hissettiklerimizle oluşan düşünceler değil de dışarıdan bakışla mantıklı düşünceler.
Mesela ben günlerdir, eskisi gibi değil, sevgisi azaldı, düşüncesiz odun bir erkek mi oluyor diye düşünüyorum.
Ama mantıklı olan ne eğer sevmemiş olsa neden katlansın işte burada ters düşüyor ..
sevgide matık işi karıştırır ..sadece samimiyetini koru ..birde olumsuz düşünüp önce kendini üzüyorsun sonrada o arayınca farkında olamdan belkide direk bu düşüncenden kaynaklı konuşuyorsun..gibigibi..

Ahh be haklısın Derya'cım doğru sonuçta onun da hisleri olacak dimi ?
Dediğim doğru mu erkekler gerilince biraz sessiz mi kalıyorlar yalnız mı kalmaya çalışıyorlar.
Ben mesela üzgünsem konuşup anlatıyorum ona o bunu yapmıyor yapı meselesi mi _?

Ama kıyamıyordum dimi sonra hepp :1:

Neden sevmiyorum düğünü sanırım bu oynama olayları hoşuma gitmiyor, ayrıca etraf ne diyecek düşüncesinin gösterisi gibi geliyor ben de bu durumu sevmiyorum.Çok sıkıcı geliyor ..

Betül'cüm kesinlikle haklısınız anlaştık o zaman güzel güzel konuşacağım bakalım bir de regl olacağım tam tehlikeli dönem ama özledim seviyorum falan diyeyim az cilve yapayım o zaman :1:

Cidden ne kaynattık ya ama özlemişiz.
evet kıyamıyordun..
evet erkekler gerilince sessizleşiyor..birde onlar ertesi gün unutuyor biz yılları unutmuyoruz....:27:
Ay evet ya bence de Allah hepimize öyle sakin insanlar olmayı nasip etsin, eşlerimizin etrafımızdakilerin içine ferahlık veren kişiler, Derya gibi.. :nazar:

mantıkla hisler.. bu konu karışık bir konu ama ben şöyle düşünüyorum. hisler daha önce geliyor her konuda. önce geliyor derken daha önemli anlamında değil aslında ikisi hiç bir zaman ayrı düşemez mantık olarak
çünkü bizim düşündüklerimiz %90 hissettiklerimiz sonucunda oluşan şeyler.
nasıl hissedersen öyle düşünürsün.
ama iyi hissetmek için de kötü düşüncelerden uzaklaşmak lazımm.

bilmiyorum anlatabildim mi :26:
aynı zamanda nasıl düşünürsen öylede hissedersin...sizi kızdıran birisini düşünün otomatikman kaşınızı çatarsınız içinizde öfke oluşur o andada ynınızda birisi size seslense direk yanınızdaki suçsuz kişiyi azarlarsınız ..sonuç karşınızda ki kişi gerskiz azar işitmiştir sizde hiç olmadık birisini gereksiz kırmışsınızdır..
sakinlik benim yapımda var asla bağırmam kavga etmem konuşarak çözerim çzömeye çalışırım..amin inşallah
ve evet iyi hissetmek için iyi düşünmek gerek..

Eşi ne kadar şanslıdır düşünsene Betül, sen de benim gibisin sanırım biraz hassas falan trip yapıyoruz bol bol ..

Farkındasın dediğin gibi güzel bir şey demiş ama alınacak yer arıyoruz normal şeyler heralde bunlar ..

Katlanmaz dimi sonuçta sevmese şu gerginliği niye çeksin ama mantığımla hissettiğim ters düşüyorr ..

Ebruuuu ne yapıyorsun bakayım sen burada bak korkmuş herkes :1:
ÖZelden yaz sen bana Betül ben yokken dedikodum yapılmış ya :1:
eşim çok asabiydi şükür değişti..üzüm üzüme baka baka oldu..:nazar:
evet işte anahtar kelime biz bu kadar sıkıntıya katlanıyoruz ama ya istediğimiz gibi olmazsa..UNUTUN BUNU ŞİMDİYİ YAŞAYIN O ZAMAN GELİNCE ONA GÖRE DAVRANIRSINIZ..
Evet canım, süründürünce kıymetli oluyomuşsun :1::1: bende yeni öğrendim:46::46::46::46: gitti fedakar yasemin geldi cadı yasemin:10::10:

BEN EŞİMİ 7 YIL BEKLETTİM ..

sevgide matık işi karıştırır ..sadece samimiyetini koru ..birde olumsuz düşünüp önce kendini üzüyorsun sonrada o arayınca farkında olamdan belkide direk bu düşüncenden kaynaklı konuşuyorsun..gibigibi..

evet kıyamıyordun..
evet erkekler gerilince sessizleşiyor..birde onlar ertesi gün unutuyor biz yılları unutmuyoruz....:27:

aynı zamanda nasıl düşünürsen öylede hissedersin...sizi kızdıran birisini düşünün otomatikman kaşınızı çatarsınız içinizde öfke oluşur o andada ynınızda birisi size seslense direk yanınızdaki suçsuz kişiyi azarlarsınız ..sonuç karşınızda ki kişi gerskiz azar işitmiştir sizde hiç olmadık birisini gereksiz kırmışsınızdır..
sakinlik benim yapımda var asla bağırmam kavga etmem konuşarak çözerim çzömeye çalışırım..amin inşallah

evet işte anahtar kelime biz bu kadar sıkıntıya katlanıyoruz ama ya istediğimiz gibi olmazsa..UNUTUN BUNU ŞİMDİYİ YAŞAYIN O ZAMAN GELİNCE ONA GÖRE DAVRANIRSINIZ..

Gerçekten öyle Derya aradığında resmen dövecek gibi konuşuyorum ama tamam yine yönümü gösterdiniz bana ..

Aynen öyle hiç unutmuyorum o toparlıyor ben her sorunda çıkarıyorum ortaya..

Bir de kahkaha atınca o an mutsuzsak bile mutlu olabiliyormuşuz dimi ben deneyemedim ama ..

Aaa ne anlatacağım size geçen geldiğinde biz tartışıyoruz sesimize yansımış bir sokak arasındayız bir teyze geldi burcumuzu sordu.
Söyledik falan.
Siz iyi anlaşırsınız kavga etmeyin dedi.
Sonra her ilişki de bir iyi bir kötü vardır.
BU dengedir dedi.
bilmem kimlerin burç uyumsuzluğundan ayrıldığını anlattı.
Ama yaklaşık yarım saat durduk öyle tabi sonra niye tartıştığımızı unuttuk :60:

Kızlar aradım konuştummm :1:
Şarj problemi var elektrikler gitmiş arama sen ben ararım gerekirse demiştim.
Aradım işte nasılmış bensizlik bakalım kıymeti mi anladın mı özledin mi diye cilveli bir şekilde konuştum.
Anlamam mı hiç kıymetini ne yaparım sensiz dedi ..
Özlediysen öp o zaman falan dedim.
Tatlı tatlı konuştum kapattım :17:

Hıh aynen öyle işte, kızarım trip yaparım ama mutlaka anlatırım derdimi ..
Demek erkek kadın farkı bu ..

Kız tam senlik şeyler gibi geliyor zaten öyle oynamalı gezmeli şeyler, ben çok evcimenim.
Sevdiceğim de yanımdaysa oturup film izleyelim kahvaltı keyfi vs dışarı da sakin bir yere gidelim yürüyelim bol bol sakin yerlerde yemek yiyelim falan ..

iyi olmuş bak ne güzel konuşmuşsuunuz :) :16:
evet tam benlik şeyler :1:
sakin şeyleri deçok seviyorum tabi onun da tadı ayrı ama böyle şyeler de çok güzel :)

Gerçekten öyle Derya aradığında resmen dövecek gibi konuşuyorum ama tamam yine yönümü gösterdiniz bana ..

Aynen öyle hiç unutmuyorum o toparlıyor ben her sorunda çıkarıyorum ortaya..

Bir de kahkaha atınca o an mutsuzsak bile mutlu olabiliyormuşuz dimi ben deneyemedim ama ..

Aaa ne anlatacağım size geçen geldiğinde biz tartışıyoruz sesimize yansımış bir sokak arasındayız bir teyze geldi burcumuzu sordu.
Söyledik falan.
Siz iyi anlaşırsınız kavga etmeyin dedi.
Sonra her ilişki de bir iyi bir kötü vardır.
BU dengedir dedi.
bilmem kimlerin burç uyumsuzluğundan ayrıldığını anlattı.
Ama yaklaşık yarım saat durduk öyle tabi sonra niye tartıştığımızı unuttuk :60:

teyze çok iyiymiş yaaa :60:

evet kıyamıyordun..

Hehehehheheh süper yapmışsın :46::46::46::46::46: Ben daha önce hep fedakar oldum, koşan oldum bi faydasını görmedim. Şimdi kaçan modundayım 3 kişi peşimde hehehehee:32::32: hayatım çok hareketli bu aralar :9::9::9:

Ebru bitirir :60:

bir keresinde tatile gittiler eşiyle Adana' ya fln Hilal
yokken okuyamadığı sayfaları bile tek tek alıntılayarak okudu hem de :)

geçmiş menülere falan yorum yaparak :1: :nazar:

Ayyy çözmüş bu kız beni yaaaaaa, Hilal burdayken hiç uzaklaşmamıştım ki takımdan. Geçmişi okumayınca kendimi boşlukta hissediyorum tuhaf bir duygu. Ben öyle dizi izlerken felan bir bölümünü kaçırırsam yaa yeniden izlerim yada izlemeyi bırakırım. Kolay kolay kaçmaz benden bişey :9:

iyi olmuş bak ne güzel konuşmuşsuunuz :) :16:
evet tam benlik şeyler :1:
sakin şeyleri deçok seviyorum tabi onun da tadı ayrı ama böyle şyeler de çok güzel :)

teyze çok iyiymiş yaaa :60:

Aman ya sırıtma moduna geçeyim ben artık dimi :60:
Senin için keyif farkındayım böyle şeyler güzel de aslında ben bbazen pek yaşlı hissediyorum kendimi :1:

Bir de yanlış anlaşılmasın da saç baş dağınık kızılaydaki deli gibiydi ben içimden dedim yine bana denk geldi heralde diye ama konuşması çok normal olmasa da deli gibi de değildi.

ben geldim grubunuza

Hoşgeldinn ..

Hehehehheheh süper yapmışsın :46::46::46::46::46: Ben daha önce hep fedakar oldum, koşan oldum bi faydasını görmedim. Şimdi kaçan modundayım 3 kişi peşimde hehehehee:32::32: hayatım çok hareketli bu aralar :9::9::9:

Aman koştur boşver nasıl olsa tutulunca pek beceremiyoruz koşturmayı ..

Ebru bitirir :60:

bir keresinde tatile gittiler eşiyle Adana' ya fln Hilal
yokken okuyamadığı sayfaları bile tek tek alıntılayarak okudu hem de :)

geçmiş menülere falan yorum yaparak :1: :nazar:

Vay be tebrik ettim şimdiiii o zaman yetişir şimdi de ben çıkacağım artık birazdan.

Ayyy çözmüş bu kız beni yaaaaaa, Hilal burdayken hiç uzaklaşmamıştım ki takımdan. Geçmişi okumayınca kendimi boşlukta hissediyorum tuhaf bir duygu. Ben öyle dizi izlerken felan bir bölümünü kaçırırsam yaa yeniden izlerim yada izlemeyi bırakırım. Kolay kolay kaçmaz benden bişey :9:

Maşallah Ebru'maa ..
Hoşgeldin Ebru'cum ..

Aman ya sırıtma moduna geçeyim ben artık dimi :60:
Senin için keyif farkındayım böyle şeyler güzel de aslında ben bbazen pek yaşlı hissediyorum kendimi :1:

Bir de yanlış anlaşılmasın da saç baş dağınık kızılaydaki deli gibiydi ben içimden dedim yine bana denk geldi heralde diye ama konuşması çok normal olmasa da deli gibi de değildi.

Hoşgeldinn ..

Aman koştur boşver nasıl olsa tutulunca pek beceremiyoruz koşturmayı ..

Vay be tebrik ettim şimdiiii o zaman yetişir şimdi de ben çıkacağım artık birazdan.

Hem geçmişi okuyorum Hilal'cim hemde sondan devam ediyorum. Buda büyük bir yetenek, yetiştim merak etme sen :9:

Hilal çıkmadan fikir ver bana. Saçımı kestireceğim bugün karar verdim. Nasıl olsun sence? Kızlar bana nasıl bir saç şekli gider?

Back
X