Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

baktimmmmmm cok tatli cikmissiniz..süpper..nasildi ? ben heyecanlanirdim :)

Teşekkürler canım benim o senin tatlılığın. Çok güzeldi. Betül gerçekten çok tatlı bir kız. Aynen burda olduğu gibi. Bende heyecanlandım Betül'ede söyledim, güzeldi Betül'le çiğköfte yemek :16:

Canım Bu takıma girerken başlangıç kilom : 80
Hedefi 55 demiştim ama 60 yaptım bir sorun olurmu ?
Takımada ayın 2sinde girdim canım sanırım ama bi bakayım geçmişe gidip..

80 senin cuma tartıldığın kilon değil miydi? Takıma ilk geldiğinde kaçtın? Sanırım 2 siydi. Daha listeye girmediğin için hedefini değiştirmek kolay çünki bu hafta yazacağız hedef kilonu. Teşekkürler canım.

hmm tamam ablacım ama bazen mecbur kalıyorum malum bizim evde diyet yapmak işkence

ellerine sağlık ablacım ne kadar çok hazırlık yapmışsın hiçbirini yememen ayrı bi başarı tabisi :46:

Ama inanıyorum ki Zeliş'cim başaracaksın sen herşeye rağmen :16:

Teşekkürler canım benim o senin tatlılığın. Çok güzeldi. Betül gerçekten çok tatlı bir kız. Aynen burda olduğu gibi. Bende heyecanlandım Betül'ede söyledim, güzeldi Betül'le çiğköfte yemek :16:

80 senin cuma tartıldığın kilon değil miydi? Takıma ilk geldiğinde kaçtın? Sanırım 2 siydi. Daha listeye girmediğin için hedefini değiştirmek kolay çünki bu hafta yazacağız hedef kilonu. Teşekkürler canım.

ben tartılınca değişiyor sandım :) 81 başlangıç takımda :)

Menün çok güzel olmuş. Yoğurtlu patates toplarını nasıl yaptın? Bide ben hiç tiramisu yemedim :9: Nasıl bişey ve nasıl yapıyorsun?

Bende sorun yok canım senin internetten sorun olabilir. Benim yakın arkadaşlarım vardır çerkez olan, severim ben çerkezleri :16:Hatta eğer kabul etseydim çerkez gelini olacaktım :9:

aslinda pates rulo yapicaktim internetten normal ionsanlarin yaptigina baktim servis esnasinda hic guzel gorunmuyordu oyuzden vazgectim

bu cok basit ve lezzetli

patates ve havucu hasliyosun
kuru soganida minik minik dograyip yagda hafif kavuruyorsun
rendelenen patates ve havuca yagda kavrulan soganlari koyuyorsun,,tuz ,, karabiber
karistirip minik toplar yapiyorsun.. serviste üzerine sarimsakli yogurt doküyorsun az az..goruntude guzel lezzetide..

bu pasta patatesler fln ..hoslanmiyorum öyle goruntu guzel olucak guya..bence cok daha kötü oluyor

tiramiu kahve agirlikli kremali bir pasta..bende cok ozel bir tarif var..tiramisu hakkinda cok tarif var..su gercek bu gercek..kimi kekler yapiliyor diyor kimi kedi diliyle..fln ..her kafadan bi ses cikiyo yani :) ben kedidiliyle yapiyorum..orijinalide odur..öyle iste :))

sagol ablacım siz olmasanız bunu ble başaramazdım :16:
Yeni resim ekledim bakmak isteyenlere :9:
baktım ben çok tatlısınız ama kıskandım :1: :17:

kızlar bende çıkıyorum.iyi geceler

İyi geceler Zeynep'cim :16:

aslinda pates rulo yapicaktim internetten normal ionsanlarin yaptigina baktim servis esnasinda hic guzel gorunmuyordu oyuzden vazgectim

bu cok basit ve lezzetli

patates ve havucu hasliyosun
kuru soganida minik minik dograyip yagda hafif kavuruyorsun
rendelenen patates ve havuca yagda kavrulan soganlari koyuyorsun,,tuz ,, karabiber
karistirip minik toplar yapiyorsun.. serviste üzerine sarimsakli yogurt doküyorsun az az..goruntude guzel lezzetide..

bu pasta patatesler fln ..hoslanmiyorum öyle goruntu guzel olucak guya..bence cok daha kötü oluyor

tiramiu kahve agirlikli kremali bir pasta..bende cok ozel bir tarif var..tiramisu hakkinda cok tarif var..su gercek bu gercek..kimi kekler yapiliyor diyor kimi kedi diliyle..fln ..her kafadan bi ses cikiyo yani :) ben kedidiliyle yapiyorum..orijinalide odur..öyle iste :))

Teşekkür ederim canım anlattığın için. Eminim lezzetli oluyordur her ikiside. Şu tiramisunun tarifini bir ara versene bana çok merak ediyorum. Diyet bitsin yapayım :9:

sagol ablacım siz olmasanız bunu ble başaramazdım :16:

baktım ben çok tatlısınız ama kıskandım :1: :17:

İnşallah daha çoğunuda vereceksin.

Kıskanma canım benim bigün seninlede görüşürüz nasıl olsa :34:

İyi geceler Zeynep'cim :16:

Teşekkür ederim canım anlattığın için. Eminim lezzetli oluyordur her ikiside. Şu tiramisunun tarifini bir ara versene bana çok merak ediyorum. Diyet bitsin yapayım :9:

ya bendeki tarifte cok sey var..denerim türkceye cevirmeyi..hep yabanci malzemeler var..bazi turkiye tarifleri burda ayni kivam malzemeler olmadigi icin tutmuyor..ayni sekilde burdada bazi tarifler turkiyede tutmuyor..ama ben yazarim canim

canim cok guzeeell..fotograflara baktimda..moral olmustur size;)

bende cikiyorum canim

bugünki mesaj sayim 14 oldu bu arada

dünde 23 dü canim

öpüyorummmmm iyi gecelerrrrrrr

ya bendeki tarifte cok sey var..denerim türkceye cevirmeyi..hep yabanci malzemeler var..bazi turkiye tarifleri burda ayni kivam malzemeler olmadigi icin tutmuyor..ayni sekilde burdada bazi tarifler turkiyede tutmuyor..ama ben yazarim canim

Tamam canım hatırlatırım bir ara bakalım belki tutar.

canim cok guzeeell..fotograflara baktimda..moral olmustur size;)

bende cikiyorum canim

bugünki mesaj sayim 14 oldu bu arada

dünde 23 dü canim

öpüyorummmmm iyi gecelerrrrrrr

Tamam canım not aldım. Sanada iyi geceler :16:

Herkes gitmiş bende çıkayım artık. Gelen olursa benden sonra iyi geceler ona :9::16:

Ben geldim
Otobusteyimm
İstanbula donuyoruz
Yarin hareketli bir gun olcakk
Kahvaltidan sonra
Ayasofya, topkapi sarayi, yerebatan, kapalicarsi gezicez
Sonra da bogaz turu

Cok uykum var..

Ebru ben de tanistigima coook memnun oldum, ben hic heyecanlanmadim kiz sanki uzun zamandir tanidigim bir arkadasimla bulusur gibi hissettim hep
Bir an bile ayy ne konusalim olmadi zaten, bidir bidir susmadik hiic :1:
Cok guzeldii

Ferhan ne cok hazirlik yapmissin
Ben de misafir cagirdigimda cok cesit hazirlamayi seviyorumm
O anlattigin patatesli seyin borcamdaki halini biz de aileler tanismaya geldiginde yapmistik
Ama ben pek anlatamamistim burda :1:

Zeliha uzak olmasaydin seninle de gorusurdukk
Kismet artik bakalim ben bayramdan hemen sonraki gun ins 1 kere daha gelicem konyaya arkadasimin nikahina
Merkeze gelirsen sen de gorusuruzz

İstanbuldakiler biz de yapalim artik su gorusmeyii
Ben pazartesi gunu istanbulda olcan
Cuma gunu de bursada olcam arkadaslar tartilamiycam o yuzdenb
Bu hafta izinli yazilcam Mecburen

Uyuyayimm artik gozlerim aciyoo
İyi uykular hepinizee:29:

Back
X