Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam Şimdilik kimsenin özel bir programı yok..kendimize göre yiyor sonra yorumlar yapıyoruz canım
Ama ben enazindan kalori sayarak fln bir program yapicam kendime
Çünkü çok az veriyorum

bende kalori sayım yöntemine göre yapıcam diyeti aslında dukana başlamak istiyordum ama ramazan ayında uygun olmaz diye düşündüm

bende kalori sayım yöntemine göre yapıcam diyeti aslında dukana başlamak istiyordum ama ramazan ayında uygun olmaz diye düşündüm

Hoşgeldin canım
Kalori Sepeti diye bi site var onu kullanabilirsin yediklerinin kalorisine dikkat etmek istiyorsan eğer..

Son düzenleme:

Ben öyle Dukan, karatay, yeşil elma, cart, curt diyetlerine çok karşıyım. Takımda genel olarak herkes sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyor. Kalori sayımınıda doğru bulmuyorum. Protein, karbonhidrat, yağ ve vitaminlere vücudumuzun ihtiyacı var. Diyet listelerinede karşıyım. Ama uzak durmamız gereken belli başlı yiyecekler var. Onlardan uzak durup sağlıklı beslenmeye başlanıldığında zaten kilo veriliyor. Benim tickerımdan anlayacağın üzere 21 kiloyu 6 ayda verdim ve hiç aç kalmadım. Geçen hafta kan tahlillerimi yaptırdım ve Allaha şükür çok ama çok sağlıklıyım. Dediğim gibi takımdaki arkadaşların genelide bu şekilde yapıyor diyeti.

Evdekiler bu saatte mısır patlatıyor.. Bunlar çok sağlıksız besleniyorlar
:35::35::35:
Eskiden demekki bende onlar gibiymişim ama nedense onlar almıyor kilo .. hıhh

Bunu bende hep düşünürüm. Ama almayacaklar diye bir kural yok. Yavaşta olsa böyle beslenmenin sonucu kilo olarak dönüyor canım. Ben şimdi kendimi düşünüyorum 50 kiloydum kopacak gibiymişim o zaman. Önüme ne gelirse yerdim ama kilo almazdım. Zamanla değişiyor insanın bünyesi. Hep öyle kalacaklarını sanmıyorum.

Bunu bende hep düşünürüm. Ama almayacaklar diye bir kural yok. Yavaşta olsa böyle beslenmenin sonucu kilo olarak dönüyor canım. Ben şimdi kendimi düşünüyorum 50 kiloydum kopacak gibiymişim o zaman. Önüme ne gelirse yerdim ama kilo almazdım. Zamanla değişiyor insanın bünyesi. Hep öyle kalacaklarını sanmıyorum.

Ablam 50 kilo ve ben ona derimki birgün uyanacaksın 80 kilo olarak geceleri gündüzleri sürekli yiyor :1::1::1::1::1:

apartmanda biri poğaça yapıyor,camdan buram buram koku alıyorum ve bu saatte poğaça yapanada yuh demekten kendimi alamıyorum:47:

apartmanda biri poğaça yapıyor,camdan buram buram koku alıyorum ve bu saatte poğaça yapanada yuh demekten kendimi alamıyorum:47:

Bencede yani yuh artık :9:

Ablam 50 kilo ve ben ona derimki birgün uyanacaksın 80 kilo olarak geceleri gündüzleri sürekli yiyor :1::1::1::1::1:

Yazık yaa öyle deme kızcağıza ama dediğin gibi yavaş yavaş alıyorsun farketmiyorsun.

Kızlar bende çıkıyorum dinleneyim biraz. Bugün bisiklet normalden daha çok yordu ve acıktırdı. Yarın inşallah hepimiiz güzel sonuçlar alırız. Öpüyorum hepinizi :16:

yaaaa ağlarım bak şimdi.manyak poğaça yaparım,kafayı sıyırtıp poğaça yaptırma bana şimdi.:43:
olmaz ortiii yarın büyük günnn bugun olmaz :1::1::1:

Kızlar bende çıkıyorum dinleneyim biraz. Bugün bisiklet normalden daha çok yordu ve acıktırdı. Yarın inşallah hepimiiz güzel sonuçlar alırız. Öpüyorum hepinizi :16:

İyi geceler canım inşallah :16:

Selam Şimdilik kimsenin özel bir programı yok..kendimize göre yiyor sonra yorumlar yapıyoruz canım
Ama ben enazindan kalori sayarak fln bir program yapicam kendime
Çünkü çok az veriyorum

boşver dukanı.başta bende eltimden heveslenip yapacaktım,sonra zararlarına baktım:20: o benden 1.5 ay önce başladı ben nerdeyse onu yakaladım.bence ebruya kulak ver.

Back
X