Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar yazamiyorum ama okudum biraz
Yogunum ben
Bugun de camlica tepesi, yusa tepesi ve aziz mahmut hudayi hazretlerinin turbesine Fln. gittik
Anadolu yakasinda takildik yani

Yarin bursaya geciyoruz
Evde olmadigim icin tartilamiyorum

Hepinize bol eksiler diliyorum :)
Gorusuruz

Kızlar Saçımı boyatacam Yine Albüm paylaştım bugüne kadar boyadığım renkler Sizce hangisi:51::51:

Ben 4 ve 7'yi çok beğendimm caanımm

Gerçekten saçlarım eksi etkiler mi? Sanmıyorum ama yaaaaa etkilerse güzel olur :9:

Benim saçlar da totoma ulaştılar neredeyse, bu akşam makası elime alıp kessem mi acaba? :9:

bende kalori sayım yöntemine göre yapıcam diyeti aslında dukana başlamak istiyordum ama ramazan ayında uygun olmaz diye düşündüm

Sanırım takıma kabul edildin :)? Hoşgeldinn ben Seda..

Son düzenleme:
Kizlar yazamiyorum ama okudum biraz
Yogunum ben
Bugun de camlica tepesi, yusa tepesi ve aziz mahmut hudayi hazretlerinin turbesine Fln. gittik
Anadolu yakasinda takildik yani

Yarin bursaya geciyoruz
Evde olmadigim icin tartilamiyorum

Hepinize bol eksiler diliyorum :)
Gorusuruz

ohhh hayat betüle güzel.gez bakalım:34:

Ben 4 ve 7'yi çok beğendimm caanımm

Benim saçlar da totoma ulaştılar neredeyse, bu akşam makası elime alıp kessem mi acaba? :9:

Sanırım takıma kabul edildin :)? Hoşgeldinn ben Seda..
7 gibi yapacam canım çok teşekkürler

haklısın canım mersinli42 dukanın zararları çokmuş :( en iyisi az yemek ve spor yapmak

Az yemek değil Sağlıklı yemek .. Az yersen metabolizman çalışmaz bir süre sonra durur

7 gibi yapacam canım çok teşekkürler

Az yemek değil Sağlıklı yemek .. Az yersen metabolizman çalışmaz bir süre sonra durur

offf ne zor iş su kilo vermek yaa almasıda ne kadar kolay :( ben yediklerimi yazarım size gün gün eksik ya da fazla olursa uyarın beni kızlar yardımınıza ihtiyacım varrr:56::56::56::56:

Ben uyumaya gidiyorum kızlar Öpüldünüz umarım yarın hepimiz için Güzel olur :16:
orti,sabah gazamız mübarek olsu:27:

offf ne zor iş su kilo vermek yaa almasıda ne kadar kolay :( ben yediklerimi yazarım size gün gün eksik ya da fazla olursa uyarın beni kızlar yardımınıza ihtiyacım varrr:56::56::56::56:
tam yerindesin,doğru adres :32:
bende yatıyorum .öpüldünüz.baş baş...

haklısın canım mersinli42 dukanın zararları çokmuş :( en iyisi az yemek ve spor yapmak

Az yemekte değil canım aslında, yeterli yemek ve zararsız şeyleri tüketmek. Zaten burada bahsedilecektir ben 3-4 haftadır öğrendiklerimi paylaşayım..

Ekmek asla demiyoruz, günde 1-2 dilim yeniyor tam buğday vs olursa daha iyi olur..
Akşam en geç 7'de yiyoruz. Ben mesela işyerinde oluyorum genelde, o yüzden nesfit tüketiyorum..
İyi kahvaltı edip, öğlen doyurucu ve sağlıklı şeyler yiyip akşamı daha hafif geçirmeye çalışıyoruz
Bol su içiyoruz
Yeşil çay yararlı oluyor..
Pirinç hiç ya da çok az yemeye çalışıyoruz
Makarna yesek bile öğlen, az ve kepekli olması tercih sebebi, ve de sossuz
Şeker kullanmıyoruz, meyveler çok masum olmadığı için az ve akşamdan önce yiyoruz.

Onun dışında menülere bakarsan ev yemekleri, çorbalar, salatalar, yoğurt tüketiliyor.. Kefir içiliyor, ben daha tadına bile bakmadım ama sanırım baya yararlı :)

Az yemekte değil canım aslında, yeterli yemek ve zararsız şeyleri tüketmek. Zaten burada bahsedilecektir ben 3-4 haftadır öğrendiklerimi paylaşayım..

Ekmek asla demiyoruz, günde 1-2 dilim yeniyor tam buğday vs olursa daha iyi olur..
Akşam en geç 7'de yiyoruz. Ben mesela işyerinde oluyorum genelde, o yüzden nesfit tüketiyorum..
İyi kahvaltı edip, öğlen doyurucu ve sağlıklı şeyler yiyip akşamı daha hafif geçirmeye çalışıyoruz
Bol su içiyoruz
Yeşil çay yararlı oluyor..
Pirinç hiç ya da çok az yemeye çalışıyoruz
Makarna yesek bile öğlen, az ve kepekli olması tercih sebebi, ve de sossuz
Şeker kullanmıyoruz, meyveler çok masum olmadığı için az ve akşamdan önce yiyoruz.

Onun dışında menülere bakarsan ev yemekleri, çorbalar, salatalar, yoğurt tüketiliyor.. Kefir içiliyor, ben daha tadına bile bakmadım ama sanırım baya yararlı :)

çok güzel özetledin canım ellerine sağlık :) meyva cok seviyorum ben hele karpuz çok yiyorum oda kilo yapıyo diye Ender Saraç :( bundan sonra az az yemeli bende kaçtım yarın görüşürüz
hepinize tatlı rüyalar....

Neslihan geldi .. Birazdaha dondurma yemiş Sanki hahahha uyudum :51::51::51::51::51::51:

kübroş geçmişe bakayım dedim hemen dedikodumu yapmışın yettim garii :52:
inanırmısın en son saat 14:30 'da yediğim dondurmayla duruyorum , başka bişi yemedim!..
sporumu da yaptım tam 1 saat , anam ağladı ama söz verdim bikere :21::32:
bakalım sabah tartı nasıl olacak?
herkese bol şanslar ve güzel sonuçlar inşallah canlaaarr :46:

Back
X