Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben çıkıyorum birazcık işlerimi halledeyim. Gelirim yeniden meraklanmayın :16:

Evet Derya'cım çok az kaldı. Eğer şuan Hatice olsaydı haftaya mezun olurdum. 60 benim kendi hedefim oldu. Aslına bakarsan Hatice dönene kadar kendime hedef belirledim burayada faydam olsun diye. İnşallah ramazandan sonra 60 ıda göreceğime inanıyorum.
evet şu an 38 beden rahat giyiyorsun değilmi?koruma amaçlı burada takılmak çok iyi oluyor
burada boyun uzun zaten çokta zayıf olma ..:34:
İnanmam Sen Meleksin melek :33::32:

Tebrikler canım korumak bile güzel :34:

teşekkür ederim :9:4 ay oldu şükür 58 -59 arası devam ediyorum..:nazar:

Günaydın :) ben daha yeni uyandım sanırım geç kalmışım
geçen hafta 100.8
bu hafta 99.9 :) giden 900 gr :)

affi

Zehir hafiye 2 hafiye 1 benim sende benim izimden geliyorsun :9:

Allahım yaaa Derya alem kızsın güldürdün beni. Bu izin konusunu şimdi uzun uzun yazamıyorum ama bir ara yazayım sana :9:

demam demam sustum .:17:.yaz bakalım ne yazcan..:34::40:
banada müsade..az açıldım evi toplayayım..:6:

evet şu an 38 beden rahat giyiyorsun değilmi?koruma amaçlı burada takılmak çok iyi oluyor
burada boyun uzun zaten çokta zayıf olma ..:34:

teşekkür ederim :9:4 ay oldu şükür 58 -59 arası devam ediyorum..:nazar:
Darısı başıma :51:

geçen hafta 100.8

Tebrikler canımmm :nazar:

geçen hafta 100.8

tam o uyuyordur yazacaktım..:1:
ki kalkmışsın..tebrikler.:46:
.hadi kuzu az sıkı tutu yazın meteo hızlı aktiviteye daha fazla imkan var..ve yiyecekler daha hafif..:56:yaş genç bana kızmasın diye böyle yazıyorum hepsi senin için..:34::9:

Tebrik ederim canım.

Dijital olanı baz aldım canım. Artık dijital olanla tartılırsın.

Teşekkürler canım benim. Ama o kadar yoktur yaaa. Çok istiyorsan bence biraz öyle takıl ama kalori hesabı yapıyorum diye menünde farklı yiyecekler görürsem kızarım haberin olsun, Haftaya ne kadar vereceksin görelim bakalım.

İnşallah canım bunuda yarım bırakmayıp başaracaksın.

Kübra kulaklarını çekerim senin. Sabah sabah ne dondurması :47:

yok canim..aynen böyle devam edicem..sadece suanki beslenmemle ne kadar kalori aliyorum merak ettim..onlara bakicam yani..

GÜNAYDIN 13. TAKIM maşallah güzel kilolar verilmiş..:nazar::46:
benim yine aynı :27::37:
geçen hafta :59.2
bu hafta:59.2 gramını bile aynı koruyorum ya daha ne diyem..:60::52:
bu hafta leslie 5 mil yaptım..ama moralsizim..eşim şehir dışında görevli gitti tam izine ayrılacağı tarihte göreve gönderdiler evde olmaktan sıkıntıdan patladım sporda yapsam olmuyor can sıkıntısı hep aynı güne uyanmak sıktı iyice sorun çıkmazsa bugün dönecek ama izin işi ne olur ne zaman olur belli değil..bu ev kadınlarına niye yıllık izin yok ya bende gezmek istiyorum hava almak kafama göre takılmak istiyorum..yoksa oldukça verimsizim ay sabah sabah yine baydım beaaaaaaa.:18:.ee sizde olmasanız kime dertleneceğim az çok nazmı çekiyorsunuz..:17:
dahası küçük bebeğimiz bu gün hastaneden çıkacak ve kaynana ve havarileri ankaraya gelicekmiş :52::27:zaten çok sıkıntılıyım birde ne misafir nede laf işitecek gücüm yok:19:..eşim bugün dönmezse akşam direk annemlere yatılı kaçacağım..:10::10:
bu arada kaç zamandır 60 altına inememiştim hafta içi 58 leri görsemde özellikle cumaya 59 küsür çıkıyor..:1::51:

selam..niye alintiladigimi unuttum hehehe

canım benim , ben senin ne demek istediğini anladım!
insan bakabilir fikri olur o ayrı ama zaten çoooooook farklı yiyecekler de yemiyoruz az çok kalorilerini biliyoruz!
mesela ben kaçamaktan sonra kola ve dondurmanın kalorilerine baktım , çünkü ne zamandır onları tüketmediğim için extra yakmam gereken kaloriyi merak ettim :)

tamam canim benim ;) bende asagi yukari öyle bisey yapicam aslinda..kendimi net görebilmek icin :)

geçen hafta 100.8

hheyyooo yihuuuuu halllaaaluuujaaaaaa diptis diptis cistak cistak tamtam tiki tam tam tiki tam *a pardon bu sonuncusu bebekler icindi..benim askim bu "tamtam tikitam tamtiki tam" da döktürüyoooooooo

benim is randevum var görüsmek üzereeee

geçen hafta 100.8

süper zelişcim !:46:
sonunda 90 'lı rakamlara geçtin hayırlısı ile devamı gelir inşallaaaaaahh :))
hani 2 gün önce artıdayım diyodun bi de deluuuuuuuuuuu :1::9:
bundan sonra akşam akşam tartılıp moralini bozma emi kız ?

süper zelişcim !:46:
sonunda 90 'lı rakamlara geçtin hayırlısı ile devamı gelir inşallaaaaaahh :))
hani 2 gün önce artıdayım diyodun bi de deluuuuuuuuuuu :1::9:
bundan sonra akşam akşam tartılıp moralini bozma emi kız ?

heh heeehh !
ben de bu arada 60'lı rakamlara geçtim :))
yiii huuuuuuuuuuuuuuuuu:21::32::33::34::10::9::8:

Back
X