Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

$indir.webp$images.webp$images (5).webp$images (4).webp$images (3).webp$images (2).webp

Kızlar buyruuunnn .. Benim canım çekti Sizinde çeksin:35::35::35::36::36:

orti gözün çıkmasın.zaten bugün tatlı diye deliriyorum.sağol içim çıktı sayende:22:

11-12.07.2012 mesaj sayılarını bildiriyorum
LAydLiNe:25-?
Mersinli42:11-43
Kbra23:24-57
Pia:16-18
Uzayım:6-0
Nesdii28:11-21
Akashha:7-?
zaum:11-17

orti gözün çıkmasın.zaten bugün tatlı diye deliriyorum.sağol içim çıktı sayende:22:

11-12.07.2012 mesaj sayılarını bildiriyorum
LAydLiNe:25-?
Mersinli42:11-43
Kbra23:24-57
Pia:16-18
Uzayım:6-0
Nesdii28:11-21
Akashha:7-?
zaum:11-17

Orti Biliyormusun ben hep bunlar yüzünden kilo aldım 1 kg bile yiyebilirim :1::1::1:

TakipLedim senii Canım ..
Kızın maşallah kaç yaşında :)

13:) 14 de az kaldi

nasil o kadar takipcisi var bilmiyorum,emin degilim ama sayidan bir ara kizmistim ..okadar takipcim var kaybedemem onlari web sayfasi acicam diye tartisiyorduk..sanki hepsi webden devam edicek:))

aaa sen takip edince biri daha takip etmeye baslamis kiizz :))

zeyneple ozanin twitter muhabbetlerini biliyomusun??? allahim yaaaaa

zeynep cafede beni herkes taniyo diye triplere girmistii

aaa dur kiz demet evgari da takip edim :))

13:) 14 de az kaldi

nasil o kadar takipcisi var bilmiyorum,emin degilim ama sayidan bir ara kizmistim ..okadar takipcim var kaybedemem onlari web sayfasi acicam diye tartisiyorduk..sanki hepsi webden devam edicek:))

aaa sen takip edince biri daha takip etmeye baslamis kiizz :))

zeyneple ozanin twitter muhabbetlerini biliyomusun??? allahim yaaaaa

zeynep cafede beni herkes taniyo diye triplere girmistii

aaa dur kiz demet evgari da takip edim :))
Kocaman kızın varmışşş :1: Twit Güzel birşey ya seviyorum .. :ssz:
Evett biliyorumm çok komikler:1::1::1:
ben seni takip ettim diye ünlü oldun bak :35:

:16:Günaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları:16:

:32:Sıra geldi kilo bildirmeye :32:

Geçen hafta : 64.3 kg

:46:Bu hafta : 63.5 kg:46:

:nazar:Giden : 0,8 kg :nazar:

Gunaydin 13. Takimin fistiklari;)

Ebrucum oncelikle kilomu bildireyim:)

Gecen hafta : 86.6
Bu hafta:85.7
Fark :900 gr
86.6/85.7/0,9/1.04%

Ebrucum,canim burda internete girmekte zorlaniyorum. Beni pazartesiye kadar izinli yazabilir misin, mesaj yazma acisindan kimseye haksizlik etmek istemiyorum.kilomu yarisma sonuclarina eklersen sevinirim:) tartiyi kirilmadan getirdim, kirilmadan da geri getiririm umarim :)))

Biz Stuttgart a geldik yagmur basladi, hava hala buz gibi, ozledim gunesimizi :)))

günaydın millet.

geçen hafta:81.8 kg

bu sabah:80.8

fark:1 kg:21::32:
81.8/80.8/1.0/% 1.2

Günaydın kızlaaarr !..
geçen hafta : 70 kg
bu hafta : 69.200 gr.
aradaki fark : 800 gr.:3:

günaydin kizlarrrr

kilom 66,4

az gibi geliyor yaa.haticeye ilk geldigimde sasirmistim..o kadar spor ve menuye göre az veriyosun diye..onun rahatsizligi var üstelik..bende heralde vericegim kilo az diye mi birde uzun zamandir 67 lerdeydim..belki ondandir ://

Başlangıç :81
Geçen Hafta : 80
Bu hafta Normal tartı :79
Yeni digital tartım :79,2:18:

Günaydın :) ben daha yeni uyandım sanırım geç kalmışım
geçen hafta 100.8
bu hafta 99.9 :) giden 900 gr :)

Herkesi tebrik ediyorum, bence bu hafta güzel kilo vermişiz :) En çok da gezenti ortağımı tebrik edeyim :p Acaba hangi eş birinci oldu bizden :44:

Bir de Zeliş, bence iyi vermişssin, senin için çok sevindim, 90'ları görmek umarım seni daha da motive eder :34:

Son düzenleme:
Kocaman kızın varmışşş :1: Twit Güzel birşey ya seviyorum .. :ssz:
Evett biliyorumm çok komikler:1::1::1:
ben seni takip ettim diye ünlü oldun bak :35:

evet 13 yasinda bi kizim ..en yakin arkadasim o benim

11 yasinda cok yakisikli bir oglum var ,,en son istanbulda kizlar tramwayda sikistiriyolardi behlüüüüüll behlüüüül diye :))) valla :) delirdi tabi bizimki hic bakmadi kizdi..bana beni kurtar diye bakti durdu bende sasirdim bisey diyemedim..en son aaa bu behlüldende havali hic bakmiyo pas vermiyo diye söylendi kizlar:))sonra ordaki amcalar kizdi o kizlara:)))
ama oglumda harbi arkadastir yaa..hepherseyi birlikte yapiyoruz..ulan bizim hic arkadasimiz yok yaaaa

birde son gözdeeemmm istanbuluuummm hepimizin caniiiiii incitanesiiii mavisiiiiii miniggiiiiii istanbulum var oda 11 aylik :)

Burma kadayıf 1 kilo yemiştim bi defa :1::1::1:
Babam anneme almıştı demiştiki bunu annenize getirdim bende tüm gece oturup yedim ama sonra iyi olmadı midem çok fena oldu :1::1:

bende cok seviyorum yaaa ..konusmak istemedigim icin yazmadim ama 3.fotodakine bayildimmmmmm..benimde tek reddetmedim iste bu tatlilar

evet 13 yasinda bi kizim ..en yakin arkadasim o benim

11 yasinda cok yakisikli bir oglum var ,,en son istanbulda kizlar tramwayda sikistiriyolardi behlüüüüüll behlüüüül diye :))) valla :) delirdi tabi bizimki hic bakmadi kizdi..bana beni kurtar diye bakti durdu bende sasirdim bisey diyemedim..en son aaa bu behlüldende havali hic bakmiyo pas vermiyo diye söylendi kizlar:))sonra ordaki amcalar kizdi o kizlara:)))
ama oglumda harbi arkadastir yaa..hepherseyi birlikte yapiyoruz..ulan bizim hic arkadasimiz yok yaaaa

birde son gözdeeemmm istanbuluuummm hepimizin caniiiiii incitanesiiii mavisiiiiii miniggiiiiii istanbulum var oda 11 aylik :)

ayy masallahhhh 3 cocuğun var demek Tü tü tü :nazar:
oğlunada maşallah huylarıda çok güzel olsun inş..
Ne güzel mutluluk .. :nazar::nazar::nazar::nazar::34:

bende cok seviyorum yaaa ..konusmak istemedigim icin yazmadim ama 3.fotodakine bayildimmmmmm..benimde tek reddetmedim iste bu tatlilar

tatlılar bambaşka birşey :43:

Son düzenleme:
ayy masallahhhh 3 cocuğun var demek Tü tü tü :nazar:
oğlunada maşallah huylarıda çok güzel olsun inş..
Ne güzel mutluluk .. :nazar::nazar::nazar::nazar::34:

tatlılar bambaşka birşey :43:

tabiiii ne sandiiinnn:) kiloyu iyi korumusum yinede dimi:) iyiler yaa bi sikayetim yok:) bazen onlarin oluyor benden ..evdeki en simarik en kaprisli oyun bozan mizikci mizmiz benim ..onlar iyi cocuklardir:)

Back
X