Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13. TAKIM 265. ETAP ***

Takım içi grup dereceleri

1. Kbra23 / mersinli42 (162.8/160 / 2.8/ %1.72 ) :65::65::62::nazar:

2. LAydLiNe / nesdii28 (134.3/ 132.7/1.6 / % 1.19)

3. akashha / yasmin yaso (156.7/155.3/1.4 / % 0.89 )

4. pia / UZAYIM ( 131.1/130.2 /0.9 / %0.69 )

5. betuld / zaum (159.1/158.2 /0.9 / %0.57 )

(Funda izinli olduğu için Nermin'le ikisini eklemdim.)

canim aslinda yani saniyorum seda okudu ve gercekten elinden geleni yapiyo..gecen haftalar hani neti kesilmisti aksamlari giremedi tamamlayamadi..sonra net gelmis abisi pc yapmis fln..haftasonuda ailesinin yanina gitmisti dugun programi icin yazmisti...sende haklisin canim ama ben onun cok cabaladigini görüyorum

Haklısın canım ama sonuçta takımın kuralları var ve takıma girerken özellikle belirtiyorum paylaşım olayını ve 5 mesaj kuralını. Kuralları uygulamazsak eğer neden var kurallarımız. Bunlara uymayan ben dahi olsam kendi kendimin eleştirisini yaparım. Seda geldiği zaman daha ayrıntılı konuşalım bence bu konuyu onunla. Ama dediğim gibi bu hafta düzeltmezse eğer mecburen izinli yazacağım haftaya.

ay ne guzel..gercekten sanslisin haberin olsun..benimkiler aslan burcu..ve BEEENNN BEEENNNN HIIIEEYYYTTT diyor surekli ..büyük kizimda öyleydi..cok cadi oluyolar ama bi okadarda firlama tatli :)))) babaannedemi kizin..ayyy oda seni özlemistirrrrr kiyamammmm..calisinca böyle zor..benim islerim allahta öyle saatli sey degilde kopmuyorum hic onlardan

evet öyle bisey canim nette bak fotograflarina..cok lezzetli oluyor bu bezelye..cok bulunmuyor buralarda..oyuzden sordum zaten :)

Evet canım şuan babaannede. Gelincede anneanneye gidecek zaten. Çok özledim vallahi burnumda tütüyor. Maalesef çalışmanın en kötü yanı çocuğundan ayrı kalmanın. Benim kızda oğlak burcu.

GÜNAYDIN :16:

sabah sabah ne çok kayneymışsınız yaa kahvaltı yapıp geliyorum :3:

Günaydın canım hoşgeldin. Bende kahvaltı yapmadım henüz kalkıp bişeyler atıştırayım yoksa başım ağrıyacak.

günaydın millet.7 de kızım tarafından cebren ve hileyle kaldırıldım,mis yatağımdan.gözümden uyku akıyor.:37:

Günaydın canımmmmm :16:

Aferin Kübra'cım, tebrik ediyorum seni :46::nazar:

Teşekkürler Seçil'cim, inşallah seninlede derece yapacağız :16:

Afiyet olsun Zeliş'cim menün güzel olmuş canım. Sen pilav deyince bende pirinç pilavı zannettim. Ayrıca sadece pilav yedin diye anladım öyle bir yazmışsın ki, bulgur pilavı yiyebilirsin arada öğle yemeklerinde. Tamamen yanlış anlaşılma var ortada. Bi daha pilav yazarken belirt tamam mı canım? Ayrıca geçmişe bakmaya gitmişsin ama baktın mı bakmadın mı anlamadım? Orda senin için bişeyler yazmıştım. Umarım okumuşsundur. :34:

Nasıldı derken Zeynep'cim? Tam olarak anlalyamadım soruyu?:44:

Beyaz ekmek ve makarna dışında menün çok güzel olmuş. Sanırım makarnanında tadına bakmışsın. Ama geçen gün okuduğum bir yazıda bu kadarcıktan bişey olmaz diye tadına baktığımız yiyecekler şu kalori sayım olayına göre birleştirildiğinde kilo verilmesini engelliyormuş. Çünki toplamda alınan kalori sayısı çoğalıyormuş. O nedenle küçük parçalarımıza bile dikkat etmemiz lazım kilo vermeye çalışırken. Kızdığımdan değil ama aklınızda olsun diye söyledim.

Öncelikle tebrik ediyorum seni Zeliş'cim. Aferin :nazar::46: Sonra pilav meselesine gelelim yukarda açıkladım bunun yanıtını. Tamamen yanlış anlaşılma, bende bilerek ve farkında olarak yedim çünki yemeğe iş yüzünden çok geç kaldım ve hem kurt gibi acıkmıştım, hemde yemek çok hoşuma gitmedi. Azar azar ikisinden de yedim.

Sporun çok güzel olmuş tebrik ediyorum Ferhan :46:

Afiyet olsun Seda. İlginç bir sopr sayılır seninkiside. Ama dikkat et, varis olma. Topuklu ayakkabılar uzun süreli kullanımlarda bence çok zararlı, topuklu sever birisi olarak söylüyorum :9:

Benim eşimde şuan diyet yapıyor ama öyle çok kararlı değil, birazda ben sıkıyorum onu yeme, bunu yeme diye. Erkekler hem daha kolay kilo veriyor, hemde daha iradeli yapıyorla bu işi. Kadınların işi daha zor.

Bu gösterdiğin renk bence kızıl canım. Orta kestaneyle alakası yok. Yanlışmı ekledin acaba resmi? Yada bana mı farklı renk görünüyor?

Ben alırken böyle görünmüyordu nette böyle ama saçım pek koyu olmadığı için güzel tutar diye düşündümmmm.. kızıllık olsun istiyorum ama bu kadar çok değil .. Nette katologunda böyle görünüyor acaba yanlışmı ya.

günaydin kizlaaarrrr

ayyyy benim canimda ciger cektiiii

ya erkekler genel olarak cok dikkat ediyorlar zaten..burda bazi arkadaslarin masalarinda meyve tabaklari var..uzerlerinde tel ortuleri var gun boyunca ara ara atistiriyolar..babam full spor yapar . bizim "beyde" fittir:)

yeeeaa eeee pppffhhhhff mmmhhmmm :) yaz yaz niye koyu tercih ettin?

ayyy gene iyi seninki benimkinden kucuk dimi? biz 11 ayligiz ve sabah 6 uyaniyoruz..yine iyisin..iki gundur 6 45 de kalkiyorda acaba diyorum yavas yavas öylemi olucak diye seviniyorum..7 benim icin iyi..ama 6 tida kalkinca adeta yalvariyorum neoluuuurrr 1 saatt dahhhääääööööüüüüü..o 1 saat cok onemli :) aksam kacta yatiriyorsun gece uykusuna?

banada renk kestane görünmedi ama ...benim pek bilgim yoktur bu konularda ..ama kübracim farkli gorunuyor..

ya misafir menulerinde neden salata olmuyor anlamiyorum..sidi zelis icin demiyorum bilmiyorumgittigi yerdeki menude salata varmiydi yokmuydu..ama misafirliklerde normala yesillik salata yada cok guzel degisik sebze ssalatalari oluyor..onlar en guzel tercih benim icin ..ben burda bir yere gittigimde hic zorlanmiyorum illaki benimde yiyebilicegim biseyler oluyor
Bende anlamadım Ben ne yapsam yakışır ya . Değişiklik olsun koyu olmas bende hemen akıp gidio boya saçımdan altında acıcı var die :35:

evet listemizi görüyoruz ...geveze kübra geveze kübrrrraaaaaaa gevezeeeee gevezeeeeeee

Hıhhh hıııııhhhhhhhhhhhhhh hııııııııııııııııhhhhhhhh:19::19::19::19::19::19::32::32::32::32::32:

***13. TAKIM 265. ETAP ***

Takım içi grup dereceleri

1. Kbra23 / mersinli42 (162.8/160 / 2.8/ %1.72 ) :65::65::62::nazar:

2. LAydLiNe / nesdii28 (134.3/ 132.7/1.6 / % 1.19)

3. akashha / yasmin yaso (156.7/155.3/1.4 / % 0.89 )

4. pia / UZAYIM ( 131.1/130.2 /0.9 / %0.69 )

5. betuld / zaum (159.1/158.2 /0.9 / %0.57 )

(Funda izinli olduğu için Nermin'le ikisini eklemdim.)

Bizi Tebrik Ediyorumm :nazar: Ayy demiştim ben zatennnnn :17::17::33::33::33::33::32::32::32::32::32::32:

Günaydınnn canım hoşgeldin afiyet olsun Sebze ye kahvaltıda :20::33:

Günaydın canım hoşgeldin. Bende kahvaltı yapmadım henüz kalkıp bişeyler atıştırayım yoksa başım ağrıyacak.
Günaydın canım afiyet olsun

günaydın 13,takım güzelleri :)
sabah:1domates 1 salatalık biraz beyaz peynir 1dilim ekmek ve sekersiz çay içtim
bugun 1günü doldurmuş olmama ragmen kendimi çok iyi hissediyorum :)

Selam kızancıklarım... :32:
Nasılsınız ya?Eskilerden pek kimse kalmamış sanki :1:

sabah:1domates 1 salatalık biraz beyaz peynir 1dilim ekmek ve sekersiz çay içtim

Ne güzel canım Menünü toplu halde yaz :34:

bu saç rengine bayıldım canım gördüğüm kadarıylada beyaz tenlisin sana çok yakışır diye düşünyorum :21::21:
Bugday tenliyim Teşekkürler canım ..

kızlar kaçtım ben şimdilik hatim duasına gitcez şimdi görüşürüz:)
Allah kabul etsin ...

Selam hoşgeldin ben yeniyim :)

Günaydın canım hoşgeldin. Menülerimizi akşam yemeğinden sonra toplu olarak yazıyoruz. Kahvaltın güzel olmuş ama böyle tek tek kontrol etmesi zor oluyor. Dediğim gibi akşam yemeğinden sonra günlük olarak yediklerini, içtiklerini ve sporunu yazarsın. Bu arada başlangıç ve hedef kilonu yazarsan not almam gerekiyor canım.

kızlar kaçtım ben şimdilik hatim duasına gitcez şimdi görüşürüz:)

Allah kabul etsin Seçil'cim.

Hoşgeldin Melek'cim sanırım şuan senin tanıdığın bir ben varım. Geçen gün aradım seni telefonun ya kapalı ya çekmiyordu. Merak ettik seni. :16:

Hoşgeldin Melek'cim sanırım şuan senin tanıdığın bir ben varım. Geçen gün aradım seni telefonun ya kapalı ya çekmiyordu. Merak ettik seni. :16:

ay canım sagol.. cekmemiştir hain telefon :1:
ben bu hafta dönmeyi istiyorum ama yer var mı? bu hafta bakayım,girebilirsem düzenli olarak,dönmek istiyorum.
baktım şimdi 255. etapta 67.8 ile ayrılmışım. kacıncı etaptayız şimdi :1:

sen nasılsın iyimisin? haticede var sanırım...

Melekkk geçen gün Betül Konya'ya geldi görüştük, o gün aramıştım seni :9:

Resmimiz var Betül'ün profilinde. Tickerımı gödün mü?

ay canım sagol.. cekmemiştir hain telefon :1:
ben bu hafta dönmeyi istiyorum ama yer var mı? bu hafta bakayım,girebilirsem düzenli olarak,dönmek istiyorum.
baktım şimdi 255. etapta 67.8 ile ayrılmışım. kacıncı etaptayız şimdi :1:

sen nasılsın iyimisin? haticede var sanırım...

Haftaya izne ayrılan olur mu bilmiyorum ama şimdilik bir kişilik yer var gibi görünüyor. 265. Etabı bitirdik bu hafta. Ben iyiyim allaha şükür hedefime 500 gr kaldı. Hatice şuan tatilde ama iznne ayrılmadı hala listede. Senin şimdiki kilon nasıl? Kilo aldın mı? Evi taşıdın mı? Diğer olaylar nasıl? Düzelme var mı? Ne çok soru sordum yaaaa :9:

Haftaya izne ayrılan olur mu bilmiyorum ama şimdilik bir kişilik yer var gibi görünüyor. 265. Etabı bitirdik bu hafta. Ben iyiyim allaha şükür hedefime 500 gr kaldı. Hatice şuan tatilde ama iznne ayrılmadı hala listede. Senin şimdiki kilon nasıl? Kilo aldın mı? Evi taşıdın mı? Diğer olaylar nasıl? Düzelme var mı? Ne çok soru sordum yaaaa :9:

benim tartımın pili bitmiş ama 1-2 kilo almıs olabilirim gibi geliyor
evi daha tasıyamadım :1:

diğer işlerde 2 gündür yolunda.. 2 -3 aydır cehennem gibiydi...

Melekkk geçen gün Betül Konya'ya geldi görüştük, o gün aramıştım seni :9:

Resmimiz var Betül'ün profilinde. Tickerımı gödün mü?

ay ne güzel ya...bi bursaya gelemediniz hainler :1:

benim tartımın pili bitmiş ama 1-2 kilo almıs olabilirim gibi geliyor
evi daha tasıyamadım :1:

diğer işlerde 2 gündür yolunda.. 2 -3 aydır cehennem gibiydi...

ay ne güzel ya...bi bursaya gelemediniz hainler :1:

Pil al hemen tartına :9:

Bu arada Betül'ün bugün Bursa'da olması lazım? Bi sorayım bakalım. İnşallah kilo almamışsındır. Evdeki durumların düzelmesinede çok sevindim. Sürekli gelebileceksin artık dimi?

Back
X