Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar sabah 8de elazıgda olunacakmıs trende sahur yapacm mecburen trende tartı olmadgndan eve gdnce tartlmak zornda kalacm + cıkarm sanırım ...

benide aranıza alırmısınız kızlar 1.68 boy 69.2 kiloyum hedefim 60 kilo olmak çalışıyorum sürekli pc başındayım bol bildirim yaparım :)

benide aranıza alırmısınız kızlar 1.68 boy 69.2 kiloyum hedefim 60 kilo olmak çalışıyorum sürekli pc başındayım bol bildirim yaparım :)

selam canım , takım kaptanımız ladyline !
buna o karar verebilir ama bildiğim kadarıyla sayı olarak full doluyuz , kaptanımız sana akşama cevap verecektir !
yine de sana hedefinde başarılar dilerim ...

ben , ben , beeeeeeenn gönüllüyüm !
hedef nurgülse okay ' dir !..:33::33::33::33::33:
gel bacım,sen biraz hafifsin ama idare ederiz:1:ama hededf nurgülün takımında olup ona cevap yazmayanlar.:37:
Kızlar sabah 8de elazıgda olunacakmıs trende sahur yapacm mecburen trende tartı olmadgndan eve gdnce tartlmak zornda kalacm + cıkarm sanırım ...
oy oy,bu sabah tartılabilseydin iyidi ya neyse.bu hafta bizim birincilik yattı desene:ssz:canın sağolsun napalım.önümüzdeki maçlara bakarız artık:)))

canım bu kararı kaptan veriyor.kabul etmayabilir çünkü sayımızın epey arttığını düşünüyordu..

Son düzenleme:
dimek sana 2 gün sonra cevap yazıyorlar he.istersen onların üzerine oturalım.ben dahil grubun 3 ağır topunu seçsek yeter.sana cevap vermek için yarışırlar.hatta nöbetçi bırakırlar:9:

süpersin yaa mahfedices onnarı hihihihihii

en başta ben gelirim.en ağırınız benim sanırım.

kolay gelsin ebru

bende konuşmamayı düşünüyorum dermişim.seviyorum ben burayı zaten yazdığımada pişman ettiler.:17:

afiyet olsun canım.

sen nasıl istersen.seçim senin

iğnesiz olsun tabiki :))))

ben , ben , beeeeeeenn gönüllüyüm !
hedef nurgülse okay ' dir !..:33::33::33::33::33:

bak yaaa :1::1::1::1:

aslıcım tmm canım aldım gitti hayırlısı olsun :1::1::1::1::1: :9::9::9::9: ama önce bi ticker yap bide bence hedefini büyüt 58 sana çok yakışır

Son düzenleme:
canım alımları kaptanınızın yapması gerekiyor..
öncelikle onu bekle istersen:31:

nurgül şaka yaptı sanırımm canım !
zaten o bizim kardeş üyemiz , takımdan değil !..
ama çok şakacı bir arkidiş yaaani :34::33:

( yaav nurgülcüm alınma sakın hee , takımdan değil demek zorunda kaldım daa :)

Son düzenleme:
ortim özledim seni ya gelde ortaklığın tadını çıkaralım:)

tatlım bende evdeyim ama hiç öyle düşünmedim ya benimde bazen açık kalıyor işe güce bakıyorum kızla ilgileniyorum yani yazmamakla alakalı değil inan.sen canın sıkıldığında yaz bana ben cevaplarım :)

tamam canım yazarım sana.

nurgül şaka yaptı sanırımm canım !
zaten o bizim kardeş üyemiz , takımdan değil !..
ama çok şakacı bir arkidiş yaaani :34::33:

( yaav nurgülcüm alınma sakın hee , takımdan değil demek zorunda kaldım daa :)

beni bi tek sen annıyosun nesdicim :16::16::16::16: alındım bile masus yapıyosun biliyorum gerçekleri yüzüme çarpıyosun ama dost acı sölermiş dimi :52::52::52::52:

beni bi tek sen annıyosun nesdicim :16::16::16::16: alındım bile masus yapıyosun biliyorum gerçekleri yüzüme çarpıyosun ama dost acı sölermiş dimi :52::52::52::52:

nurgül , adım neslihan kııız tabi bide dileği var ama ilk sana söylüyom bunu hee aramızda şşşşştt :34:
adım neslihan dilek yaani :40::37::3:
çift isimliyim canım :16:
bana nesdi deyip durma tımam mı???
bir de dost acı söyler bebeğim biliyosun :41::53:

nurgül , adım neslihan kııız tabi bide dileği var ama ilk sana söylüyom bunu hee aramızda şşşşştt :34:
adım neslihan dilek yaani :40::37::3:
çift isimliyim canım :16:
bana nesdi deyip durma tımam mı???
bir de dost acı söyler bebeğim biliyosun :41::53:

ama nesdi benim çok hoşuma gitmişti alışmıştım yani :16: ama olsun neslide güzel şaka şaka tmm neslihan dilek :52::52:

çekmeköy karşıda anadolu yakasında mı oluyo ?
tatil dönüşü istanbuldaki kızlar buluşalım diyorum ama henüz daha tarihi konuşmadık , sen de gel emi ?
buarada kızlara da sormuş olayım , kızlaaaarr 7 ağustos salı sizin için uygunmuduuur ? ayarlayabilirmiyiz bişiler , heeh ???:34:

evet anadolu akası sen nerde oturuyorsun bende görüşmeyi çok isterim tabi beni bi kaşık suda boğacak yoksa :52::52: ama salı günü hafta içi herkes çalışıyo nasıl olucak akşammı ?

evet neslihan dilekçim :52::52::52: istanbul çekmeköy ama aslen izmirliyim 28 yaşındayım muhasebeciyim 5 yıllık evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :1::1::1:

çekmeköy karşıda anadolu yakasında mı oluyo ?
tatil dönüşü istanbuldaki kızlar buluşalım diyorum ama henüz daha tarihi konuşmadık , sen de gel emi ?
buarada kızlara da sormuş olayım , kızlaaaarr 7 ağustos salı sizin için uygunmuduuur ? ayarlayabilirmiyiz bişiler , heeh ???:34:

İki yaşlı kadın yolda karşılaşır. Hal-hatır sorarlar:

- Kızınız nasıl iyi mi?
Ay sorma. Kızım o kadar rahat ki.
Kocası sıcak sudan soğuk suya elini sokturmuyor.
Hatta kahvaltıyı bile kocası yatağına götürüyor.
Avrupa gezileri altınlar mücevherler.
Para bol durumları çok iyi.

- Çok iyi maşallah! Peki oğlunuz nasıl?

- Ah ah! Hiç sorma!
Öyle pasaklı bir kadına düştü ki kahvaltıyı oğlum hazırlıyor.
Üstelik gelinin yatağına götürüyor.
Daha neler canım Avrupa gezileri altınlar mücevherler.
Para yetiştiremiyor. Yazık oldu oğluma!

Back
X