bir sen,bir ben etti iki.bir gönüllü daha lazım![]()
ben , ben , beeeeeeenn gönüllüyüm !
hedef nurgülse okay ' dir !..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir sen,bir ben etti iki.bir gönüllü daha lazım![]()
benide aranıza alırmısınız kızlar 1.68 boy 69.2 kiloyum hedefim 60 kilo olmak çalışıyorum sürekli pc başındayım bol bildirim yaparım :)
gel bacım,sen biraz hafifsin ama idare ederizben , ben , beeeeeeenn gönüllüyüm !
hedef nurgülse okay ' dir !..![]()
oy oy,bu sabah tartılabilseydin iyidi ya neyse.bu hafta bizim birincilik yattı deseneKızlar sabah 8de elazıgda olunacakmıs trende sahur yapacm mecburen trende tartı olmadgndan eve gdnce tartlmak zornda kalacm + cıkarm sanırım ...
benide aranıza alırmısınız kızlar 1.68 boy 69.2 kiloyum hedefim 60 kilo olmak çalışıyorum sürekli pc başındayım bol bildirim yaparım :)
dimek sana 2 gün sonra cevap yazıyorlar he.istersen onların üzerine oturalım.ben dahil grubun 3 ağır topunu seçsek yeter.sana cevap vermek için yarışırlar.hatta nöbetçi bırakırlar![]()
en başta ben gelirim.en ağırınız benim sanırım.
kolay gelsin ebru
bende konuşmamayı düşünüyorum dermişim.seviyorum ben burayı zaten yazdığımada pişman ettiler.
afiyet olsun canım.
sen nasıl istersen.seçim senin
ben , ben , beeeeeeenn gönüllüyüm !
hedef nurgülse okay ' dir !..![]()
aslıcım tmm canım aldım gitti hayırlısı olsun![]()
ama önce bi ticker yap bide bence hedefini büyüt 58 sana çok yakışır
canım alımları kaptanınızın yapması gerekiyor..
öncelikle onu bekle istersen![]()
kolay gelsin![]()
ortim özledim seni ya gelde ortaklığın tadını çıkaralım:)
tatlım bende evdeyim ama hiç öyle düşünmedim ya benimde bazen açık kalıyor işe güce bakıyorum kızla ilgileniyorum yani yazmamakla alakalı değil inan.sen canın sıkıldığında yaz bana ben cevaplarım :)
şimdi daha çok kolay gelsinteşekkürler canım.sporumu yaptım duş alıp kaynanaya gideyim oğlumu bırakayım işe gideyim.oooooooooffffffffffffffff.
şimdi daha çok kolay gelsin![]()
nurgül şaka yaptı sanırımm canım !
zaten o bizim kardeş üyemiz , takımdan değil !..
ama çok şakacı bir arkidiş yaaani
( yaav nurgülcüm alınma sakın hee , takımdan değil demek zorunda kaldım daa :)
beni bi tek sen annıyosun nesdicimalındım bile masus yapıyosun biliyorum gerçekleri yüzüme çarpıyosun ama dost acı sölermiş dimi
![]()
nurgül , adım neslihan kııız tabi bide dileği var ama ilk sana söylüyom bunu hee aramızda şşşşştt
adım neslihan dilek yaani
çift isimliyim canım
bana nesdi deyip durma tımam mı???
bir de dost acı söyler bebeğim biliyosun![]()
nurgül sen istanbulda mı yaşıyosun ?
hangi şehirdesin kız?
çekmeköy karşıda anadolu yakasında mı oluyo ?
tatil dönüşü istanbuldaki kızlar buluşalım diyorum ama henüz daha tarihi konuşmadık , sen de gel emi ?
buarada kızlara da sormuş olayım , kızlaaaarr 7 ağustos salı sizin için uygunmuduuur ? ayarlayabilirmiyiz bişiler , heeh ???![]()
evet neslihan dilekçimistanbul çekmeköy ama aslen izmirliyim 28 yaşındayım muhasebeciyim 5 yıllık evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
![]()