- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Sabah 8 ve 1 arası gezdık ama cehennem gıbı ya .. cok sukur yoldaym memleketıme donuyorum :)hoşbulduk cnmmmmm
yanar tabi ya bende bir kere temmuz ortası gitmiştim oralara ayy dayanamadım 2 gün sora geri geldim
boşuna alınganlık yapmıssın canum ya herkesin işi gücü oluyor bende öyle günaydın diyip çıkıyorum kahvaltı falan yapıyorum derken anca bu saate dönüp bakıyorum![]()
hani herkese cevap yazıp sadece sana yazmasak neyse de öyle bişeyde yok yanii
saol cnm birde şu bogazımı bir tutabilsem düzene oturtamadım tatilden geldiğimden beri yaa
Oooo süpersin Bilgen. Yakında 8 li rakamları görürsün az kalmış.
Tatlım geçmişte kaçırmış olabilirsin mesajları artık günlük yayınlıyoruz haberin olsun.
Herkes cevabını vermiş bende bişeyler yazmadan geçemeyeceğim. Tamamen kötü bir tesadüf olmuş Bilgen'cim yoksa takımdaki herkes çok sıcak ve şeker insanlar. Bir ben cadıyım. Ama bende cadı olmasam takım dağılır gider. Zaten senin söylediğin düşüncede insanlar olursa bu takımda çok fazla tutunamaz kendiliğinden giderler. Kötü bir yanlış anlaşılma. Yoksa biz seni çok sevdik.
Bugün çok yoğundu kızlar ramazan öncesi sanırımı bütün hastanelerde büyük bir yoğunluk var. Bakalım yarın nasıl olacak. İnşallah yarın rahat geçer malum ramazanın ilk günü.
Sanki hatun takıma alınmadı, gören seni bizim takımdan sanıyor zaten. Bide kuyu kazıyor arkadan hain domdom
Ahahaha işte bu Nurgül bak
Teşekkürler Zeynep'cim bu soruyu özelden yanıtlayayım buraya yazmasam daha iyi olur. Çünki çalıştığım hastanede çok fazla Ebru yok direkt adres vermiş olurum
Kolay gelsin sana canım. Güya bugün bende iş yapmaya niyetliydim ama şimdilik yok bişey. İlerleyen saatlerde benimde ortalığı toparlamam lazım.
Öyle düşünme sakın. Zaten eve gelince hemen yatacaksın. Sen sahuru hafif tut tamam mı? Artı çıkarsan yolarım saçını başını
Maalesef canım şuan takım tamamen dolu hatta fazlamız bile var. İnşallah hedefine ulaşırsın başka bir takımla.
Akrep'cim arkadaş şaka yapmış, biraz kötü bir şaka olmuş biz anladık ama siz dışardan olunca anlamaman normal. Uyarın için teşekkürler
Kız tam dayaklıksın Nurgül yazık kızcağız bide alındığını zannetse napcaz sonra.
Nurgül takım kurmak ister misin? Sana kapalı takımlardan birini açtıralım ne dersin?Açılabiliyorsa eğer.:44:
İçime doğuyor diyomuşum, ortimsin yaaa çekim gücü var sanırım aramızda
Teşekkürler Zeynep'cim.
Kolay gelsin Nermin'cim.
Teşekkürler canım yaaaa. İnşallah kötü sonuç çıkmayacak.
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Ama dünün menüsünü niye bugün yazdın onu anlamadım. Dün girememişmiydin?
Teşekkürler Nesli'cim. En çok sevindiğim şey ailede hiç kimsede böyle bir hastalığın olmaması. Hani genetiğim yok. İnşallah sonuç kötü olmayacak öyle hissediyorum. Hayırlısı bakalım.
Teşekkürler canım benim
Nazar nazar bence bunların hepsi çünki beni gören kadın erkek, tanıyan tanımayan hastanede benim nasıl kilo verdiğimi konuşuyor. Bol bol dua okumam lazım.
Sahuru hafıf tutacam ıns yıyecek adam akıllı brseyler olursa trende ... Bu gezı dıyetıme hıc yaramadı

Yarın eve varır varmaz tartılcm umarm kotu bse cıkmazzz