Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşbulduk cnmmmmm

yanar tabi ya bende bir kere temmuz ortası gitmiştim oralara ayy dayanamadım 2 gün sora geri geldim :60:

boşuna alınganlık yapmıssın canum ya herkesin işi gücü oluyor bende öyle günaydın diyip çıkıyorum kahvaltı falan yapıyorum derken anca bu saate dönüp bakıyorum :1: :1: hani herkese cevap yazıp sadece sana yazmasak neyse de öyle bişeyde yok yanii

saol cnm birde şu bogazımı bir tutabilsem düzene oturtamadım tatilden geldiğimden beri yaa
Sabah 8 ve 1 arası gezdık ama cehennem gıbı ya .. cok sukur yoldaym memleketıme donuyorum :)
Oooo süpersin Bilgen. Yakında 8 li rakamları görürsün az kalmış.

Tatlım geçmişte kaçırmış olabilirsin mesajları artık günlük yayınlıyoruz haberin olsun.

Herkes cevabını vermiş bende bişeyler yazmadan geçemeyeceğim. Tamamen kötü bir tesadüf olmuş Bilgen'cim yoksa takımdaki herkes çok sıcak ve şeker insanlar. Bir ben cadıyım. Ama bende cadı olmasam takım dağılır gider. Zaten senin söylediğin düşüncede insanlar olursa bu takımda çok fazla tutunamaz kendiliğinden giderler. Kötü bir yanlış anlaşılma. Yoksa biz seni çok sevdik. :16:

Bugün çok yoğundu kızlar ramazan öncesi sanırımı bütün hastanelerde büyük bir yoğunluk var. Bakalım yarın nasıl olacak. İnşallah yarın rahat geçer malum ramazanın ilk günü.

Sanki hatun takıma alınmadı, gören seni bizim takımdan sanıyor zaten. Bide kuyu kazıyor arkadan hain domdom :9::9::60::60:

Ahahaha işte bu Nurgül bak :60::60::60:

Teşekkürler Zeynep'cim bu soruyu özelden yanıtlayayım buraya yazmasam daha iyi olur. Çünki çalıştığım hastanede çok fazla Ebru yok direkt adres vermiş olurum :9:

Kolay gelsin sana canım. Güya bugün bende iş yapmaya niyetliydim ama şimdilik yok bişey. İlerleyen saatlerde benimde ortalığı toparlamam lazım.

Öyle düşünme sakın. Zaten eve gelince hemen yatacaksın. Sen sahuru hafif tut tamam mı? Artı çıkarsan yolarım saçını başını :47:

Maalesef canım şuan takım tamamen dolu hatta fazlamız bile var. İnşallah hedefine ulaşırsın başka bir takımla.

Akrep'cim arkadaş şaka yapmış, biraz kötü bir şaka olmuş biz anladık ama siz dışardan olunca anlamaman normal. Uyarın için teşekkürler :16:

Kız tam dayaklıksın Nurgül yazık kızcağız bide alındığını zannetse napcaz sonra. :20::47:

Nurgül takım kurmak ister misin? Sana kapalı takımlardan birini açtıralım ne dersin?Açılabiliyorsa eğer.:44:

İçime doğuyor diyomuşum, ortimsin yaaa çekim gücü var sanırım aramızda :9:

Teşekkürler Zeynep'cim. :16:

Kolay gelsin Nermin'cim.

Teşekkürler canım yaaaa. İnşallah kötü sonuç çıkmayacak.

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Ama dünün menüsünü niye bugün yazdın onu anlamadım. Dün girememişmiydin?

Teşekkürler Nesli'cim. En çok sevindiğim şey ailede hiç kimsede böyle bir hastalığın olmaması. Hani genetiğim yok. İnşallah sonuç kötü olmayacak öyle hissediyorum. Hayırlısı bakalım.

Teşekkürler canım benim :16:

Nazar nazar bence bunların hepsi çünki beni gören kadın erkek, tanıyan tanımayan hastanede benim nasıl kilo verdiğimi konuşuyor. Bol bol dua okumam lazım.

Sahuru hafıf tutacam ıns yıyecek adam akıllı brseyler olursa trende ... Bu gezı dıyetıme hıc yaramadı :(
Yarın eve varır varmaz tartılcm umarm kotu bse cıkmazzz

nöbete gittiğimde menümü ayarlıyamıyorum.saat 16:00da evden çıkıyorum ve 18'de iş başı yapıyorum.bu bir saat içinde yemek yeme şansımda yok.bana örnek bi liste hazırlasanız rica etsem.18-19 arası yemek yeme şansım yok iş yerinde.19 dan sonra genek müdür gidiyor o zaman yiyebilirim sadece.

Son düzenleme:
Sabah 8 ve 1 arası gezdık ama cehennem gıbı ya .. cok sukur yoldaym memleketıme donuyorum :)

Sahuru hafıf tutacam ıns yıyecek adam akıllı brseyler olursa trende ... Bu gezı dıyetıme hıc yaramadı :(

Adana'nın kötü zamanına gittin. Yoksa harika bir şehir. Ben çok seviyorum. Ama insanın evi gibisi yok onuda çok iyi biliyorum. İnşallah kötü bir sonuç çıkmaz yarın ama çıkarsada yapcak bişey yok. Benimde bu hafta kendimden çok ümidim yok, bu sabah tartıldığımda çok az gittiğini gördüm canım sıkıldı. Sahurdan önce yine tartılacağım. Bakalım hayırlısı.

Tatlım geçmişte kaçırmış olabilirsin mesajları artık günlük yayınlıyoruz haberin olsun.

Herkes cevabını vermiş bende bişeyler yazmadan geçemeyeceğim. Tamamen kötü bir tesadüf olmuş Bilgen'cim yoksa takımdaki herkes çok sıcak ve şeker insanlar. Bir ben cadıyım. Ama bende cadı olmasam takım dağılır gider. Zaten senin söylediğin düşüncede insanlar olursa bu takımda çok fazla tutunamaz kendiliğinden giderler. Kötü bir yanlış anlaşılma. Yoksa biz seni çok sevdik. :16:

Bugün çok yoğundu kızlar ramazan öncesi sanırımı bütün hastanelerde büyük bir yoğunluk var. Bakalım yarın nasıl olacak. İnşallah yarın rahat geçer malum ramazanın ilk günü.

Sanki hatun takıma alınmadı, gören seni bizim takımdan sanıyor zaten. Bide kuyu kazıyor arkadan hain domdom :9::9::60::60:

Teşekkürler Zeynep'cim bu soruyu özelden yanıtlayayım buraya yazmasam daha iyi olur. Çünki çalıştığım hastanede çok fazla Ebru yok direkt adres vermiş olurum :9:

Kolay gelsin sana canım. Güya bugün bende iş yapmaya niyetliydim ama şimdilik yok bişey. İlerleyen saatlerde benimde ortalığı toparlamam lazım.

Öyle düşünme sakın. Zaten eve gelince hemen yatacaksın. Sen sahuru hafif tut tamam mı? Artı çıkarsan yolarım saçını başını :47:

Maalesef canım şuan takım tamamen dolu hatta fazlamız bile var. İnşallah hedefine ulaşırsın başka bir takımla.

Akrep'cim arkadaş şaka yapmış, biraz kötü bir şaka olmuş biz anladık ama siz dışardan olunca anlamaman normal. Uyarın için teşekkürler :16:

Kız tam dayaklıksın Nurgül yazık kızcağız bide alındığını zannetse napcaz sonra. :20::47:

Nurgül takım kurmak ister misin? Sana kapalı takımlardan birini açtıralım ne dersin?Açılabiliyorsa eğer.:44:

Kolay gelsin Nermin'cim.

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Ama dünün menüsünü niye bugün yazdın onu anlamadım. Dün girememişmiydin?

Teşekkürler Nesli'cim. En çok sevindiğim şey ailede hiç kimsede böyle bir hastalığın olmaması. Hani genetiğim yok. İnşallah sonuç kötü olmayacak öyle hissediyorum. Hayırlısı bakalım.

Nazar nazar bence bunların hepsi çünki beni gören kadın erkek, tanıyan tanımayan hastanede benim nasıl kilo verdiğimi konuşuyor. Bol bol dua okumam lazım.
inşallah 8'lileri görürüm.ben verdiğim kiloyu beğenmedim canım.diğer konudada düşünceni yazdığın için teşekkür ederim.
afiyet olsun bilgen.menün bu kez güzelde gece acıkırsın bence.ne yapacaksın?
acıktıkça bol su içicem.
Kolay gelsin canım.

Teşekkürler Nurgül'cüm. Ben nazardan olduğunu düşünüyorum. Her iştede bir hayır vardır. Umarım kötü bir sonuç çıkmaz.

Teşekkürler Zeliş'cim. Senin paylaşımlar yine düştü arada kaynadığını sanma takipteyim seni. :34:

Teşekkürler Kübra'cım.

Teşekkürler Turti'cim. Özellikle şu son bir haftadır gören herkes bana kilo muhabbeti yapıyor, ve farkediyorum iki gündür bişeyler oluyor . Hayırlısı bakalım.

Teşekkürler Bilgen'cim.

Biberli ekmeğin ve bulgur pilavının akşam yenilmesi haricinde menün güzel canım. Bulgur pilavı yiyeceğin zaman öğlen yemeye dikkat et olur mu?

Afiyet olsun canım ama akşam eksik burda. Saat 19:00 a kadar bişeyler yee mutlaka. Bak sende akşamları nöbet günleri iş yerinde nesfit yiyebilirsin. Çok pratik olur. Ama bu menüye akşam eklemezsen çok kötü bir menü olur haberin olsun.

bliliyorum ama bilerek tost yedim tok tutsun diye.

hoşbulduk cnmmmmm

yanar tabi ya bende bir kere temmuz ortası gitmiştim oralara ayy dayanamadım 2 gün sora geri geldim :60:

boşuna alınganlık yapmıssın canum ya herkesin işi gücü oluyor bende öyle günaydın diyip çıkıyorum kahvaltı falan yapıyorum derken anca bu saate dönüp bakıyorum :1: :1: hani herkese cevap yazıp sadece sana yazmasak neyse de öyle bişeyde yok yanii

saol cnm birde şu bogazımı bir tutabilsem düzene oturtamadım tatilden geldiğimden beri yaa

Kolay gelsin Nermin'cim.

Adana'nın kötü zamanına gittin. Yoksa harika bir şehir. Ben çok seviyorum. Ama insanın evi gibisi yok onuda çok iyi biliyorum. İnşallah kötü bir sonuç çıkmaz yarın ama çıkarsada yapcak bişey yok. Benimde bu hafta kendimden çok ümidim yok, bu sabah tartıldığımda çok az gittiğini gördüm canım sıkıldı. Sahurdan önce yine tartılacağım. Bakalım hayırlısı.

Evet adana dısında hersey mukemmel otesıydııı ..
Haftaya herseyı duzeltms olcmm . Hayırlısı canım hedefıne cok az kaldı senın ondan dolayı az gıdıyr olabılır

çekmeköy karşıda anadolu yakasında mı oluyo ?
tatil dönüşü istanbuldaki kızlar buluşalım diyorum ama henüz daha tarihi konuşmadık , sen de gel emi ?
buarada kızlara da sormuş olayım , kızlaaaarr 7 ağustos salı sizin için uygunmuduuur ? ayarlayabilirmiyiz bişiler , heeh ???:34:

Haftaiçi olduğu zaman benim gelmem çok mümkün değil kızlari iftar belki olabilir..

Selam kızlar ben geldim. İşler bitti ama mesainin bitmesinede az kaldı. Bu arada resmen nazar oldum yaaaa. Dünki olaydan sonrada bugün başka bir sorun yaşıyorum. Geçen gün elim tesadüfen göğsüme değdi elime bişey takıldı. Bikaç gündür aklımda zaten ultrasonda çalışıyorum şu aralar bir baktırayım dedim. Bugün baktırdım şüpheli fibroadenom 16 x 11 mm ebatlarında cumartesi cerrahi onkolojiye muayeneye gideceğim. Kötü huylu değil dedi doktor ama ben netten araştırdım ayırıcı tanı için biyopsi lazımmış. Resmen nazar oldum yaaa. Canım sıkıldı şimdide buna. Geçmişi okuyamadım. Artık eve gidince okurum.

Çok çok geçmiş olsun canımm, umarım kötü bir şey çıkmaz.. İnşallah bir an önce alırsın eline iyi sonuçlarını rahatlarsınn

[/B]

Kaçırmışım canım, toparlayıp yolluyorum şimdii

Son düzenleme:
menüm
sabah:yarım biberli ekmek(lahmacunun yarısı gibi düşünün boyutunu)
domates
salatalık
yumurta

öğle:etli türlü
yoğurt
1 dilim ekmek

ara:3 kuru incir

akşam:sebzeli bulgur pilavı
yoğurt

su:3 litre spor:1 saat leslie

Menüm

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle

1 parça (2 kk büyüklüğünde) et kapama
1 tabak salata
2 küçük dilim kepek ekmek

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2,5 Litre su + 1 fincan yeşil çay

menüleriniz güzel olmus kızlarr

hayırlı yolculuklar canım

Ya kızlar bana sadece 4 tane msj gelmiş gözüküyor. Liste aşağıda.. Acaba benim msj kutumda bir sorun mu var? Yasemincim sen de bugün deyip yollamışsın ama herhalde dünün msj sayısıdır?

Kbra23 - 3
yasminyaso - 13
bilgen35 - 28
mersinli42 - 21
akashha - 6
LAydLiNe - 18

.

Son düzenleme:
bu arada ebrucumcum gecmis olsun canum bence de nazara geliyorsun kızım sen ya git bir okut kendini ben cu cumartesi hoca var bizim burda onu cagırcaz kursun dua falan ne veriyorsa versin hiçbi işim rast gitmez oldu yani benimde bende cok nazara gelirim sende kursun falan döktür inanırım ben öyle şeylere
hoşgeldin fıstık.bir görüşemedik ya.nazar değecek ibsanlarsınız artık fısrık gibsiniz yani.bende inanırım kurşun olayına allah korusun nazardan herkesi kemgözlerden kötü insanlardan uzak tutsun...
menüm
domates
salatalık
yumurta

yoğurt
1 dilim ekmek

yoğurt

menün güzel olmuş afiyet olsun
iyi akşamlar kolay gesin herkese benim menüm.

sabah

peynirli omlet bir dilim ekmek

ara
1 şeftali

saat 15:00gibi tam buğday ekmeğinin arasına penir domates tost.

3 lt su,30 dk leslie

biraz az olmuş gibi ama afiyet olsun canım.

Menüm

Sabah - 2 çavdar ekmeği arası peynirli tost, 1 salatalık

Öğlen - mercimek çorbası, 5 köfte, yoğurt

Ara - 3 ceviz içi

Akşam - 1 kase sütlü nesfit

Su 3 lt, spor yok hala işteyimm

Buarada ben bugün regl oldum kızlar, felaket şiş hissediyorum kendimi...:50:

Menüm

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle

1 tabak salata

Akşam

1 kase sütlü nesfit

afiyet olsun her zamanki gibi güzel yani:)
Ya kızlar bana sadece 4 tane msj gelmiş gözüküyor. Liste aşağıda.. Acaba benim msj kutumda bir sorun mu var? Yasemincim sen de bugün deyip yollamışsın ama herhalde dünün msj sayısıdır?

Kbra23 - 3
yasminyaso - 13
bilgen35 - 28
mersinli42 - 21
akashha - 6

.

tatlım sen bende ekli değilsin mesaj atamadım dünkü mesaj sayım 16 tamam

Menüm

Ara - 3 ceviz içi

afiyet olsun canım.

Bugün işler çok yoğun, bir ceeee yapıp çıkacağım :)))

Dün Neler Yedim

Sabah: Beyaz penir domates, zeytinli sandviç(ekmeklerim hep tam tahıllı)+çay(şekersiz)

Ara: süt (yarım bardak)

öğle: ızgara tavuklu salata+ayran

ara: süt(yarım bardak)

akşam: az çorba+az taze fasulye+yarım kase yoğurt+1 dilim ekmek

şimdi farkettim, dün ne kadar çok kalsiyum almışım :))

Afiyet olsun canım, ayranlar sütler peynirler :)

menüm
domates
salatalık
yumurta

yoğurt
1 dilim ekmek

yoğurt

Afiyet olsun canımmm

iyi akşamlar kolay gesin herkese benim menüm.

sabah

peynirli omlet bir dilim ekmek

ara
1 şeftali

saat 15:00gibi tam buğday ekmeğinin arasına penir domates tost.

3 lt su,30 dk leslie

Acaba sen de nesfit mi yesen?? Ama doyurucu olur mu senin için? Sonrasında sabaha kadar çalışıyorsun dimi :50: Bence enerji veren, tok tutan ama az kalorili bir şeyler düşünmek lazım senin içinnn :44:

Menüm

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle

1 tabak salata

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Afiyet olsun canımm

nöbete gittiğimde menümü ayarlıyamıyorum.saat 16:00da evden çıkıyorum ve 18'de iş başı yapıyorum.bu bir saat içinde yemek yeme şansımda yok.bana örnek bi liste hazırlasanız rica etsem.18-19 arası yemek yeme şansım yok iş yerinde.19 dan sonra genek müdür gidiyor o zaman yiyebilirim sadece.

Sen istisna olarak yaz aylarında en geç 19:30 a kadar yiyebilirsin bence. Ama nesfit tarzı bir yiyecekle birlikte süt olursa iyi olur. 19 da gidiyormuş zaten o gittikten hemen sonra yersin. Sorun olmaz. Zaten sabaha kadar uyanıksın. Nöbet sonrasıda güzel bir kahvaltı yaparsın ama 11-12 de yatman gerekir. Akşam zaten kalkınca yersin.

Haftaiçi olduğu zaman benim gelmem çok mümkün değil kızlari iftar belki olabilir..

Çok çok geçmiş olsun canımm, umarım kötü bir şey çıkmaz.. İnşallah bir an önce alırsın eline iyi sonuçlarını rahatlarsınn

Kaçırmışım canım, toparlayıp yolluyorum şimdii

Teşekkürler Seda'cım inşallah iyi bir sonuç alırım.

Evet adana dısında hersey mukemmel otesıydııı ..
Haftaya herseyı duzeltms olcmm . Hayırlısı canım hedefıne cok az kaldı senın ondan dolayı az gıdıyr olabılır

Haklısın ondan da olabilir ama ben kendimde bazı dönemler ödem farkediyorum. Biranda 700 gr bile gidebiliyor. Dah önceki haftalarda olmuştu bikaç defa. Önce az göründü tartı günü çok güzel çıktı. İnşallah yine öyle olur. Yoksa tartımı iş yerine götürüp 12 gibi felan tartılırım :9:Ayy çok iyi fikir aç aç daha az çıkarım :9:

Kbra23 - 3
yasminyaso - 13
bilgen35 - 28
mersinli42 - 21
akashha - 6

.

Ben gönderdim diye hatırlıyorum, hatta şuan diğer sayfada gönderdiğim mesajlara bakacağım hemen, göndermemişim canım benim mesaj sayım 18, demek ki yoğunluk girdi araya karıştı o yüzden. Kusura bakma :17:

Göndermeyenlerde biran önce göndersin lütfen. :20:

Menüm

Ara - 3 ceviz içi

afiyt olsun hafif olmuş:)
bende yazayım menümü
sabah: domates salatalık 2 dilim salam 2 dilim ekmek biber bitki çayı
öğlen: 1 kase nesfit 1 tane salatalık 1 tane elma
akşam: cacık ve azıcık makarna:47:
3 litre su
1 bardak form çayı
bütün gün cam sildim duvar sildim ve çok yoruldum halada işim var makarnayı eritirim dimi:34:

Ben gönderdim diye hatırlıyorum, hatta şuan diğer sayfada gönderdiğim mesajlara bakacağım hemen, göndermemişim canım benim mesaj sayım 18, demek ki yoğunluk girdi araya karıştı o yüzden. Kusura bakma :17:

Göndermeyenlerde biran önce göndersin lütfen. :20:

Bakın kızlar kaptanımız 100% adil :9: kendine karşı bile :9:

3 litre su
1 bardak form çayı
bütün gün cam sildim duvar sildim ve çok yoruldum halada işim var makarnayı eritirim dimi:34:

Seninki daha hafif olmuş canım dicektim azıcık makarnayı gördümm ama azıcmış :9:

afiyt olsun hafif olmuş:)
bende yazayım menümü
3 litre su
1 bardak form çayı

Makarna yerine daha doyurucu bir yemek yesen bence daha iyi olurdu. Ama olan olmuş artık. Bundan sonra dikkat et özellikle makarnaya.

Kızlar yaaaa haftaya Bilgen ve seçil takıma girerse toplamda 13 kişi olacağız. Ben diyorum ki bu hafta ben 63 ü görürsem mezun olayım mı? Çünki izinden dönen bir kişi bile olsa beklemek zorunda kalacak. Gerçi Hatice gelene kadar beklemeyi düşünüyorum ama sizinde fikirlerinizi almak istedim.

Back
X