Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım, ayranlar sütler peynirler :)

Afiyet olsun canımmm

Acaba sen de nesfit mi yesen?? Ama doyurucu olur mu senin için? Sonrasında sabaha kadar çalışıyorsun dimi :50: Bence enerji veren, tok tutan ama az kalorili bir şeyler düşünmek lazım senin içinnn :44:

Afiyet olsun canımm
teşekkürler önerin için.
Sen istisna olarak yaz aylarında en geç 19:30 a kadar yiyebilirsin bence. Ama nesfit tarzı bir yiyecekle birlikte süt olursa iyi olur. 19 da gidiyormuş zaten o gittikten hemen sonra yersin. Sorun olmaz. Zaten sabaha kadar uyanıksın. Nöbet sonrasıda güzel bir kahvaltı yaparsın ama 11-12 de yatman gerekir. Akşam zaten kalkınca yersin.

Teşekkürler Seda'cım inşallah iyi bir sonuç alırım.

Haklısın ondan da olabilir ama ben kendimde bazı dönemler ödem farkediyorum. Biranda 700 gr bile gidebiliyor. Dah önceki haftalarda olmuştu bikaç defa. Önce az göründü tartı günü çok güzel çıktı. İnşallah yine öyle olur. Yoksa tartımı iş yerine götürüp 12 gibi felan tartılırım :9:Ayy çok iyi fikir aç aç daha az çıkarım :9:

Ben gönderdim diye hatırlıyorum, hatta şuan diğer sayfada gönderdiğim mesajlara bakacağım hemen, göndermemişim canım benim mesaj sayım 18, demek ki yoğunluk girdi araya karıştı o yüzden. Kusura bakma :17:

Göndermeyenlerde biran önce göndersin lütfen. :20:
bundan sonra nesfiti deneyim.saat 19:00'dan sonra işe gelince.
afiyt olsun hafif olmuş:)
bende yazayım menümü
sabah: domates salatalık 2 dilim salam 2 dilim ekmek biber bitki çayı
öğlen: 1 kase nesfit 1 tane salatalık 1 tane elma
akşam: cacık ve azıcık makarna:47:
3 litre su
1 bardak form çayı
bütün gün cam sildim duvar sildim ve çok yoruldum halada işim var makarnayı eritirim dimi:34:

afiyet olsun canım.bu konuda ebruya katılıyorum.

Kızlar yaaaa haftaya Bilgen ve seçil takıma girerse toplamda 13 kişi olacağız. Ben diyorum ki bu hafta ben 63 ü görürsem mezun olayım mı? Çünki izinden dönen bir kişi bile olsa beklemek zorunda kalacak. Gerçi Hatice gelene kadar beklemeyi düşünüyorum ama sizinde fikirlerinizi almak istedim.

mezun olma canım daha ya bekle bence hatice ne zmn dönecek ?

Menüm

Sabah - 2 çavdar ekmeği arası peynirli tost, 1 salatalık

Öğlen - mercimek çorbası, 5 köfte, yoğurt

Ara - 3 ceviz içi

Akşam - 1 kase sütlü nesfit

Su 3 lt, spor yok hala işteyimm

Buarada ben bugün regl oldum kızlar, felaket şiş hissediyorum kendimi...:50:

Afiyet olsun Seda'cım güzel olmuş menün. Bugün akşam yeşil çay iç canım. İnsin şişkinliğin. Hatta ben şimdi kendime yapayım bir tane. Bu sıcakta zor gidecek ama olsun.

afiyet olsun her zamanki gibi güzel yani:)

tatlım sen bende ekli değilsin mesaj atamadım dünkü mesaj sayım 16 tamam

Not aldım canım ama arkadaş olmasanda mesaj atabiliyorsun, :34:

Sen istisna olarak yaz aylarında en geç 19:30 a kadar yiyebilirsin bence. Ama nesfit tarzı bir yiyecekle birlikte süt olursa iyi olur. 19 da gidiyormuş zaten o gittikten hemen sonra yersin. Sorun olmaz. Zaten sabaha kadar uyanıksın. Nöbet sonrasıda güzel bir kahvaltı yaparsın ama 11-12 de yatman gerekir. Akşam zaten kalkınca yersin.

Teşekkürler Seda'cım inşallah iyi bir sonuç alırım.

Haklısın ondan da olabilir ama ben kendimde bazı dönemler ödem farkediyorum. Biranda 700 gr bile gidebiliyor. Dah önceki haftalarda olmuştu bikaç defa. Önce az göründü tartı günü çok güzel çıktı. İnşallah yine öyle olur. Yoksa tartımı iş yerine götürüp 12 gibi felan tartılırım :9:Ayy çok iyi fikir aç aç daha az çıkarım :9:

Ben gönderdim diye hatırlıyorum, hatta şuan diğer sayfada gönderdiğim mesajlara bakacağım hemen, göndermemişim canım benim mesaj sayım 18, demek ki yoğunluk girdi araya karıştı o yüzden. Kusura bakma :17:

Göndermeyenlerde biran önce göndersin lütfen. :20:
Mantıklı bır fıkır :) ınsallah cok cok gıder cnm :)

mezun olma canım daha ya bekle bence hatice ne zmn dönecek ?

Gerçi kurallara göre takım kaptanının insiyatifinde takım 13 kişi olabiliyor ve şuan biz tam 13 kişiyiz. O zaman izinden yeni dönen hiç kimseyi listeye alamayacağız. Hatice bu hafta hiç gelmedi. Bakalım yarın gelecek mi? Ramazanda gelirim demişti ama inşallah bir aksilik çıkmamıştır. Bildirim yapmazsa mecburen izinli yazacağız onu.

Mantıklı bır fıkır :) ınsallah cok cok gıder cnm :)

Sende öyle yapabilirsin. Kızlar yarın en geç saat 14:00 e kadar bildirim yapabilirsiniz. O yüzden oruç tutacaklar çok acele etmesinler. Ama yine erken kalksınlar ki öğlene kadar kalori harcayalım :9:

Herkesten bu mesajın teyitini bekliyorum tamam mı kızlar?

Kızlar yaaaa haftaya Bilgen ve seçil takıma girerse toplamda 13 kişi olacağız. Ben diyorum ki bu hafta ben 63 ü görürsem mezun olayım mı? Çünki izinden dönen bir kişi bile olsa beklemek zorunda kalacak. Gerçi Hatice gelene kadar beklemeyi düşünüyorum ama sizinde fikirlerinizi almak istedim.

Gitmeeee...Bence daha mezun olma :43: Hedefini düşürmüş müydün? Bence eğer düşürdüysen kafanda daha mezun olma

Sende öyle yapabilirsin. Kızlar yarın en geç saat 14:00 e kadar bildirim yapabilirsiniz. O yüzden oruç tutacaklar çok acele etmesinler. Ama yine erken kalksınlar ki öğlene kadar kalori harcayalım :9:

Ben zaten oruç tutamıyor olucam canım regl'den dolayı, sabah işe geldiğimde bildirim yaparımm

Gerçi kurallara göre takım kaptanının insiyatifinde takım 13 kişi olabiliyor ve şuan biz tam 13 kişiyiz. O zaman izinden yeni dönen hiç kimseyi listeye alamayacağız. Hatice bu hafta hiç gelmedi. Bakalım yarın gelecek mi? Ramazanda gelirim demişti ama inşallah bir aksilik çıkmamıştır. Bildirim yapmazsa mecburen izinli yazacağız onu.

izindekiler betül hatice funda birde ferhan sanırım onların dışındamı 13 kişiyiz biz maşallah bize bereketli takımız :9:

Gitmeeee...Bence daha mezun olma :43: Hedefini düşürmüş müydün? Bence eğer düşürdüysen kafanda daha mezun olma

Mezun olsam bile hala takım kaptanıyım çünki Hatice gelene kadar beklemem gerekiyor. Gerçi artık Kübra'da yardımcılık yapacak. Onuda yetiştirmemiz lazım. Yani ben uzun süre buralardayım daha. Hedefimi kendim düşürdüm yarışmadaki hedefim hala 63 ve ben bu sabah 63,2 yi gördüm. Yani şu halde mezun olma hakkım var. Boş yere listeyi kalabalık etmek istemiyorum ama bakalım durum nasıl olacak.

Ya kızlar bana sadece 4 tane msj gelmiş gözüküyor. Liste aşağıda.. Acaba benim msj kutumda bir sorun mu var? Yasemincim sen de bugün deyip yollamışsın ama herhalde dünün msj sayısıdır?

Kbra23 - 3
yasminyaso - 13
bilgen35 - 28
mersinli42 - 21
akashha - 6
LAydLiNe - 18
gurbet_dmr - 16

.

Son liste..

Kızlar ben çıkıyorum, bu akşam arkadaşımda kalacağım. Yarın iyi haberlerle görüşmek dileğiyle...:42:

Ben zaten oruç tutamıyor olucam canım regl'den dolayı, sabah işe geldiğimde bildirim yaparımm

Tamam canım sorun yok.

izindekiler betül hatice funda birde ferhan sanırım onların dışındamı 13 kişiyiz biz maşallah bize bereketli takımız :9:

Sadece Ferhan dışında 13 kişiyiz. Dur bi daha sayayım. Ferhanla birlikte 14 kişiyiz. Turtiyle Betül büyük ihtimal bu hafta listede olmayacaklar. Bilgen ve Seçilde haftaya gelirlerse haftaya herkes listede olacak. Ferhan hariç.

Tamam canım sorun yok.

Sadece Ferhan dışında 13 kişiyiz. Dur bi daha sayayım. Ferhanla birlikte 14 kişiyiz. Turtiyle Betül büyük ihtimal bu hafta listede olmayacaklar. Bilgen ve Seçilde haftaya gelirlerse haftaya herkes listede olacak. Ferhan hariç.

toplam 14 kişiyiz yani maşalah nazar değmesin inşallah :)
ebru ya sanada maşalah he o kadar işn gücün arasında nasılda aklında tutyorsun bu kadar şeyi kaptanlık bu olsa gerek :42:

toplam 14 kişiyiz yani maşalah nazar değmesin inşallah :)
ebru ya sanada maşalah he o kadar işn gücün arasında nasılda aklında tutyorsun bu kadar şeyi kaptanlık bu olsa gerek :42:

Kaptan olunca anladım ki çok zaman ve emek harcamak lazım takıma. Sorumluluğu gerçekten fazla. Eskiden hep Hilal'in mesajları en çok olurdu şimdi bakıyorum genelde en çok mesaj sayısı bende oluyor. Ve farkettim ki buraya artık daha çok zaman harcıyorum. Buda normal hayatında ister istemez bişeyleri eksiltiyor. Hatice gelse bütün sorumluluğu ona yüklesem ben yine her zaman gelirim zaten :9: Hatice'de giderken Kübra'ya bırakacak :9:Kübra'da kendine birisini bulur artık :60::60::60:

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum yine vaktim olursa mutlaka uğrarım. Ayrıca bugün eşimle sahura kadar oturmayı planlıyoruz bakalım yapabilirsek. Öyle olursa burda olurum mutlaka. :3:

Anlasıldı kaptan cok mutluu oldum trenden dolayı sıskınlgm var saat 2ye kdr gıderrr ayyy :)

Kaptan olunca anladım ki çok zaman ve emek harcamak lazım takıma. Sorumluluğu gerçekten fazla. Eskiden hep Hilal'in mesajları en çok olurdu şimdi bakıyorum genelde en çok mesaj sayısı bende oluyor. Ve farkettim ki buraya artık daha çok zaman harcıyorum. Buda normal hayatında ister istemez bişeyleri eksiltiyor. Hatice gelse bütün sorumluluğu ona yüklesem ben yine her zaman gelirim zaten :9: Hatice'de giderken Kübra'ya bırakacak :9:Kübra'da kendine birisini bulur artık :60::60::60:

Ben daha hıcbırseyy bılmıyorum :( benı bırakamazsınız :p

Back
X