Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Memnun oldum Bilgen.İkizlerini Allah bağışlasın maşallah.İkiz olunca yorucu bir o kadarda sevimlilerdir :16: Hemşiresin sanırım ne güzel.İnşllah hedef kilolarımıza ulaşana kadar burada beraberiz.:1:

inşallah canım senin az bir yolun kalmış benim yolum çok uzun bazen gözüm korkuyor.evet hemşireyim canım ama bakanlıkta çalışıyorum 184 te.

inşallah canım senin az bir yolun kalmış benim yolum çok uzun bazen gözüm korkuyor.evet hemşireyim canım ama bakanlıkta çalışıyorum 184 te.
Yolun uzun olsada sonuçta başladın Bilgen.Karar verdiysen herşeyi başarırsın.Ben burayı neden çok daha önce keşfetmedim diye kızıyorum kendime.İlk defa iradeli davranmaya başlayıp bu kiloyu verebildim.Eminim sende hedefine azminle kavuşacaksın.Ben çok yavaş veriyorum ona rağmen yılmak yok.

Aşağıda yeni isimler görüyorum.Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz:16:Ben Hatice.Öğretmenim.28 yaşındayım 1,5 yıldır evliyim.Hep beraber bol bol kilo vereceğimiz,bol sohbetli günler dilerim.:16:

inşallah canım inşallah hoşbuldum :) bende 24 yaşındayım ismim seçil işletme mezunuyum kpss ye hazırlandım sonuçları bekliyorum :3::3::3::3:

Seçilcim ikimiz kaldık sanırım.Bende geçmişi okumakla meşgulüm .İyi kaynatmışsınız valla.:1:

Gunaydın kızlar
Evıme yenı vardım
Hemen uyuyacam
Aksama kadar uyanmam
O yuzden tartıldım sımdı
Buyuk ıhtımal sıskınlgm var 4 gun boyunca trende wc sıkıntısı yuzunden ..
Gecen hafta : 79.2
Bu hafta : 79
+cıkmadgma sevndm ama .. Az verdgme uzuldm..
Opuldunuzz aksama gelırımmm..

Günaydın kızlar, bende herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle. Sahurda kalktım ama tekrar hemen yattım. Geçmişi okumadım ama kaynatmışınız sanırım. Bugün gece bende uğrarım inşallah. Sahura kalktığımda tartıldım. Çok kötü çıkmadığı için sonuç öğlen tartılma fikrimden vazgeçtim. Hemen bildireyim kilomu
Geçen haftaki kilom : 63,5 kg

Bu haftaki kilom : 62.9 kg

Giden : 0.6 kg
:nazar:
Anlaşılan o ki ramazanda da kilo vermeye devam edeceğim inşallah.
Kızlar böylelikle yarışmadaki hedefime ulaştım allaha şükür. :46:

Back
X