Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkesciklere günaydın.hayırlı ramazanlar.sahurdaki tartıyı hiç beyenmedim ben perşembe sabahki tartımı yazacağım.hatta bu sabah bile dün sabahla aynı çıktı:53:
açıklıyorum:
geçen hafta:80.8
bu hafta:79.8
fark:1 kg
80.9/79.8/1.0/%1.24
oleyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyy:32::32::9::9::9::

GÜNAYDIN ŞEKERLER:16::16:

481957_10150964027723248_1592825720_n.jpg

arkadaşlar ben çıkıyorum gelebilirsem akşam üzeri uğrarım.kendinize iyi bakın güzel bir gün geçirin.

Ben daha hıcbırseyy bılmıyorum :( benı bırakamazsınız :p

Eeee bakarsın artık sende kendi başının çaresine :60::60::60:

bence mezun olma ebrucum.ben misafir olarak aranızda kalabilirim.hedefin 60 sakın bırakma.

tamam canım

iyi akşamlar canım

iyi akşamlar canım

Ayy canım benim kıyamam çok teşekkürler, Ne kadar düşüncelisin. Ama senin daha çok verilecek kilon var, ben yarışmadaki hedefime ulaştım kendi hedefimede çok az kaldı. Ben her şekilde veririm inşallah. Önemli olan sensin. :16:

Menum:
Sabah :
1 dılım beyaz ekmek
1bardak sut
Peynır
4 adet zeytın

Õgle
Kõfte dürüm

Aksam
Sebzelı tavuk yemegı
Su : 2.5 olmustr. Spor sıcakta terlemek yettı :)

Dürüm haricinde güzel olmuş menün. Afiyet olsun.

herkese merhabaaaaaa bu saate kadar geziyodum arkadaşımla daa yeni geldim :ssz:

Hani annen izin vermiyordu biyerlere gitmene, şimdi nasıl izin verdi? Bu saate kadar bi kız çocuğunun gezmede ne işi var bakim:47:

menüm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
yoğurt

öğlen
1 dilim ekmek
taze fasulye

akşam
2 tavuk budu

su ölçemedim :17:

Menün güzel olmuş ama suyu ölçmemişsin. Ve sporun yok Zeliş spor yapmazsan kilo veremezsin. Buna rağmen spor yapmıyorsun. Eğer önümüzdeki hafta yani bugün değil gelecek cuma iyi bir kilo vermezsen bu kez açık açık uyarıyorum seni izinli yazacağım. Ona göre ayarla kendini, menülerinede spor ekle tamam mı?

Herkese Merhabalar:16:Sonunda gelebildim.Yavaş yavaş eski yazılanları okumaya başlarım ama yarından itibaren menülerimle ve yorumlarımla sizinleyim:16:Ramazanda kilo vermeyi nasıl başaracağız onu da bilmiyorum :44:Sizlerle beraber inşallah başarırız.ÖZLEDİM SİZLERİ:16:

Hoşgeldin Hatice'm yaaa nerde kaldın biran hiç gelmeyeceksin sandım. Bizde seni özledik ve gelmene çok sevindim. Ben ramazanda daha iyi kilo vereceğimize inanıyorum. Mesela sahurum çok güzel geçti benim. İnşallah iftarımda öyle olacak. Ama iftardan sonra yine yemeyi kesmemiz lazım.

selam kızlar evde büyük bir yenileme çabasına girdik badana kartonpiyer ve alçıpan yapılacak onunla ilgili ugrastık bugun halı ve bazada alcaz bayrama kadar ugraş devam edecek bakalım

Allah kolaylık versin canım zor işler.

günaydın kızlaaar !..
geçen haftaki kilom : 69,2
bu haftaki kilom : 69 :))
giden az ama neyse ki artı değil ; buna da şükür :)))

Neslihan'cım yaaa neden bu kadar az gitmiş. Oruç tutuyormusun? Dün tartıldın mı? Benden bile fazla gitti senin menülerde düzenliydi neden böyle oldu ki?

menüm
kahvaltı
yarım simit
1 kk peynir
3 zeytin
domates-salatalık- biber

öğlen
1 kase mercimek çorbası
1dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara
karpuz

akşam
sütlü müsli

2 lt su...
menü güzel olmuş canım.

Gunaydın kızlar
Evıme yenı vardım
Hemen uyuyacam
Aksama kadar uyanmam
O yuzden tartıldım sımdı
Buyuk ıhtımal sıskınlgm var 4 gun boyunca trende wc sıkıntısı yuzunden ..
Gecen hafta : 79.2
Bu hafta : 79
+cıkmadgma sevndm ama .. Az verdgme uzuldm..
Opuldunuzz aksama gelırımmm..
desene bu hafta kuş kadar verdin:1:
Günaydın kızlar, bende herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle. Sahurda kalktım ama tekrar hemen yattım. Geçmişi okumadım ama kaynatmışınız sanırım. Bugün gece bende uğrarım inşallah. Sahura kalktığımda tartıldım. Çok kötü çıkmadığı için sonuç öğlen tartılma fikrimden vazgeçtim. Hemen bildireyim kilomu
Geçen haftaki kilom : 63,5 kg

Bu haftaki kilom : 62.9 kg

Giden : 0.6 kg
:nazar:
Anlaşılan o ki ramazanda da kilo vermeye devam edeceğim inşallah.
Kızlar böylelikle yarışmadaki hedefime ulaştım allaha şükür. :46:
tebrik edrim ebru ,darısı bizlere olsun.

günaydın kızlaaar !..
sen yapmadın gene bu şaşırtmayı,dayanamadın dimiiiiiiiiii:27:

benim şimdiki kilom 92.5 dün 91.7 dim.
az olanı makbul bacım:34:

arkadaşlar ben çıkıyorum gelebilirsem akşam üzeri uğrarım.kendinize iyi bakın güzel bir gün geçirin.
iyi uykular bilgen.

Günaydın kızlar,

Ben bugun tartıyı sahurdan önce tartılmayı unuttum:17: :17::17::17:sabahta uyanınca tartılınca aynı kilodaydım:17::17::17:

Yani geçen hafta 85.7 bu haftada 85.7 gramı gramına aynı:17::17::17::17:

Oooo süpersin Bilgen. Yakında 8 li rakamları görürsün az kalmış.

Tatlım geçmişte kaçırmış olabilirsin mesajları artık günlük yayınlıyoruz haberin olsun.

Herkes cevabını vermiş bende bişeyler yazmadan geçemeyeceğim. Tamamen kötü bir tesadüf olmuş Bilgen'cim yoksa takımdaki herkes çok sıcak ve şeker insanlar. Bir ben cadıyım. Ama bende cadı olmasam takım dağılır gider. Zaten senin söylediğin düşüncede insanlar olursa bu takımda çok fazla tutunamaz kendiliğinden giderler. Kötü bir yanlış anlaşılma. Yoksa biz seni çok sevdik. :16:

Bugün çok yoğundu kızlar ramazan öncesi sanırımı bütün hastanelerde büyük bir yoğunluk var. Bakalım yarın nasıl olacak. İnşallah yarın rahat geçer malum ramazanın ilk günü.

Sanki hatun takıma alınmadı, gören seni bizim takımdan sanıyor zaten. Bide kuyu kazıyor arkadan hain domdom :9::9::60::60:

Ahahaha işte bu Nurgül bak :60::60::60:

Teşekkürler Zeynep'cim bu soruyu özelden yanıtlayayım buraya yazmasam daha iyi olur. Çünki çalıştığım hastanede çok fazla Ebru yok direkt adres vermiş olurum :9:

Kolay gelsin sana canım. Güya bugün bende iş yapmaya niyetliydim ama şimdilik yok bişey. İlerleyen saatlerde benimde ortalığı toparlamam lazım.

Öyle düşünme sakın. Zaten eve gelince hemen yatacaksın. Sen sahuru hafif tut tamam mı? Artı çıkarsan yolarım saçını başını :47:

Maalesef canım şuan takım tamamen dolu hatta fazlamız bile var. İnşallah hedefine ulaşırsın başka bir takımla.

Akrep'cim arkadaş şaka yapmış, biraz kötü bir şaka olmuş biz anladık ama siz dışardan olunca anlamaman normal. Uyarın için teşekkürler :16:

Kız tam dayaklıksın Nurgül yazık kızcağız bide alındığını zannetse napcaz sonra. :20::47:

Nurgül takım kurmak ister misin? Sana kapalı takımlardan birini açtıralım ne dersin?Açılabiliyorsa eğer.:44:

İçime doğuyor diyomuşum, ortimsin yaaa çekim gücü var sanırım aramızda :9:

Teşekkürler Zeynep'cim. :16:

Kolay gelsin Nermin'cim.

Teşekkürler canım yaaaa. İnşallah kötü sonuç çıkmayacak.

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Ama dünün menüsünü niye bugün yazdın onu anlamadım. Dün girememişmiydin?

Teşekkürler Nesli'cim. En çok sevindiğim şey ailede hiç kimsede böyle bir hastalığın olmaması. Hani genetiğim yok. İnşallah sonuç kötü olmayacak öyle hissediyorum. Hayırlısı bakalım.

Teşekkürler canım benim :16:

Nazar nazar bence bunların hepsi çünki beni gören kadın erkek, tanıyan tanımayan hastanede benim nasıl kilo verdiğimi konuşuyor. Bol bol dua okumam lazım.

takım kurmak güzel teklif eğer açılabiliyosa neden olmasın ama iki ay sonra benim için çok sağlıklı olur hem ramazan geçer bayram geçer iznim biter o zaman tam anlamıyla verebilirim kendimi ama çok uzun olmaz dersen açmaya gerek yok çünkü yapıyosam tm yapmalıyım dimi

farkındayım ama burayı takmıyo değilim aslında hep burayı sizi düşünüyorum ama nedense olmuyo benden memnun değilsiniz farkındayım hala menülerimi oturtamadım ve kilo veremediğim ve ders çalışırken buraya uğrayamadığım için sizde haklısınız ama elimden gelen bu kadar

tatlımm tatlımm tatlıımmm hemen nasıda isyan edip sıyrılmaya çalışıyosun varmı öle ben sana baştan dedim gözüm üzerinde tabiki sancılı bi süreç olacak kolay deil ama pes etmek yok demekki biraz daha asılman gerekiyo hepsi o

menüm
kahvaltı
yarım simit
1 kk peynir
3 zeytin
domates-salatalık- biber

öğlen
1 kase mercimek çorbası
1dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara
karpuz

akşam
sütlü müsli

2 lt su...

Afiyet olsun canım. Uzun zamandır söyleyeceğim aklımda ama şimdi kısmet oldu. Mercimek çorbası masum gibi görünüyor ama kalorisi oldukça yüksek. Tüketirken dikkat etmek lazım yanlışta hatırlıyor olabilirim ama senin menülerde çok görmeye başladım. Bide karpuzun miktarını yazmamışsın.

ebrucum yaa bu arada söylemiştim önceden ama hatırlatayım dedim ; 23 temmuzdan itibaren 8 ağustosa kadar şehir dışında tatilde olucam yani önümüzdeki 2 hafta listede olamıycam !..
ama 10 ağustosta ki listede olabilirim ! buarada nete girebilme fırsatım olursa paylaşımda bulunurum tabi !..

Tamam canım sakıncası yok izne ayrılmanın ama döndüğün zaman listenin durumu nasıl olur bilmiyorum. O nedenle duruma göre hareket ederiz. Sen keyfini çıkar tatilin ama diyetine dikkat et.

buaralar benim metabolizmaya bişi oldu yaa , nekadar dikkat etsem olmuyo sabah tartıldım hiç içaçıcı değildi !..
erkek kardeşim spor akademisi mezunu dediki , abla arada vücudu şaşırtmak lazım seninki alışmış ; hep aynı saatte , aynı miktarlarda yiyip içiyosun , mesela sporu bile hep aynı saatte yapmamak lazımmış vücut ona da alışıyomuş !..
sabah artı çıkmasam iyidir :43::20::32:

İzinde biraz şaşırtırsın vücudunu. Ama çok şaşırtma :60::60:

bu arada sahurda süt içerseniz sizi tok tutar aklınızda olsun !..
tabi gaz, şişkinlik probleminiz yoksa ???

Ben süt içtiğim zaman midemde çok kötü yanma oluyor bu nedenle eğer bir süre sonra yatacaksam süt içemiyorum.
Hoşbuldum canım.Hoşgeldin diyen herkese teşekkürler.:16:
Ebrucum mesajını alıntı yapmıştım sonra çıkmam gerekti.Canım benim morelini sakın bozma inşallah göğsünde tespit ettiğini söylediğin kitle sağlığını bozacak birşey değildir.Sen canını sıkma olur mu bizi de durumdan haberdar et.

Teşekkürler Hatice'cim dediğin gibi inşallah sonuç kötü çıkmaz. Yarın muayeneye gideceğim. Hayırllısı olsun.

Gunaydın kızlar
Evıme yenı vardım
Hemen uyuyacam
Aksama kadar uyanmam
O yuzden tartıldım sımdı

Keşke akşama kadar uyumasanda kalkıp tartılsan. Bence çok eksi çıkarsın. Neyse bakalım bu kez böyle olsun. Bugün takımın durumu içler acısı. :14:

GÜNAYDIN..
hayırlı RAMAZANLAR..

Günaydın Derya'cım sanada hayırlı ramazanlar :16:

günaydın arkadaşlar hayırlı ramazanlar kilo veren arkadaşları tebrik ederim.:nazar:

Teşekkürler Bilgen'cim. Sanada hayırlı ramazanlar.

herkesciklere günaydın.hayırlı ramazanlar.sahurdaki tartıyı hiç beyenmedim ben perşembe sabahki tartımı yazacağım.hatta bu sabah bile dün sabahla aynı çıktı:53:
açıklıyorum:
80.9/79.8/1.0/%1.24

Günaydın Zeynep'cim süper vermişsin tebrik ediyorum. :46:

Bilgen'cim senide tebrik ediyorum canım nöbet çıkışı olduğun için ödem vardır vücutta eminim haftaya daha iyi çıkacaksın.

Günaydın aslında akşam tartildım ama şimdi yazıyorum geçen hafta 99.90
bu hafta 99.2
ğdn 700

takım kurmak güzel teklif eğer açılabiliyosa neden olmasın ama iki ay sonra benim için çok sağlıklı olur hem ramazan geçer bayram geçer iznim biter o zaman tam anlamıyla verebilirim kendimi ama çok uzun olmaz dersen açmaya gerek yok çünkü yapıyosam tm yapmalıyım dimi

tatlımm tatlımm tatlıımmm hemen nasıda isyan edip sıyrılmaya çalışıyosun varmı öle ben sana baştan dedim gözüm üzerinde tabiki sancılı bi süreç olacak kolay deil ama pes etmek yok demekki biraz daha asılman gerekiyo hepsi o

Teklif ederiz olur mu olmaz mı tam bilmiyorum ama senin verilecek kilon az, böyle giderse yakın zamanda verir kurtulursun ama takımın sorumluluğu biraz daha farklı biliyorsun. Bence sen bize takıl. İstediğin motivasyonu burda bulabilirsin. Zeliş konusunda da haklısın ben kendimi dinletemiyorum ona. Hırslann diyorum hırslıyım diyor. Ama hırslı olsa şimdi daha iyi durumda olurdu.

Herkeseee günaydıııııııın :103: :103: ve hayırlı ramazanlar :1: :1:

Günaydın turticim hoşgeldin canım. Tartıldın mı?

Teklif ederiz olur mu olmaz mı tam bilmiyorum ama senin verilecek kilon az, böyle giderse yakın zamanda verir kurtulursun ama takımın sorumluluğu biraz daha farklı biliyorsun. Bence sen bize takıl. İstediğin motivasyonu burda bulabilirsin. Zeliş konusunda da haklısın ben kendimi dinletemiyorum ona. Hırslann diyorum hırslıyım diyor. Ama hırslı olsa şimdi daha iyi durumda olurdu.

Günaydın turticim hoşgeldin canım. Tartıldın mı?

evet öyle görünüyor bide böle takılmak daha iyi sanki :))) bu şekildede bişiler paylaşılabiliyo ama benim sıkıntım diğer takımların ve takım kaptanlarının hiç aktif olmaması

Günaydın herkese :16:
Kilomu bildirmeden önce bir açıklama yapayım.Elektronik tartı ablamda kaldı.Normal tartıya göre ben kendi evimde 64 iken burdakinde 63 çıkıyordum.Şimdi burdaki tartı 62-63 arasında :44: Yani 63,5 falan olmam lazım.Ama net bir kilo değil o yüzden haftaya dijitalle tartılana kadar ben bu haftayı geçen hafta ile aynı bildirmek istiyorum.
Geçen hafta: 63,8
Bu hafta: 63,8
Giden : 0

Günaydın kızlar, bende herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle. Sahurda kalktım ama tekrar hemen yattım. Geçmişi okumadım ama kaynatmışınız sanırım. Bugün gece bende uğrarım inşallah. Sahura kalktığımda tartıldım. Çok kötü çıkmadığı için sonuç öğlen tartılma fikrimden vazgeçtim. Hemen bildireyim kilomu

Tebrik ederim ebrucum:nazar:, darisi başımıza inşallah

açıklıyorum:
80.9/79.8/1.0/%1.24

Tebrik ederim canımm, süper vermişssinn :nazar:

menüm
kahvaltı
yarım simit
1 kk peynir
3 zeytin
domates-salatalık- biber

öğlen
1 kase mercimek çorbası
1dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara
karpuz

akşam
sütlü müsli

2 lt su...

Afiyet olsun canımm

mesaj sayımı bildirmeyi unutmuşum
18.07.2012 mesaj sayısı : 7

Tamam canım not alıyorumm

bugunkü menümü yazcam ama korkuyorum ipin ucu biraz kaçtı ramazan geliyo diye:18::18::18::18::18:

sabah:1domates 1dilim ekmek 1 salatalık lor peyniri

öğlen:1tane dolma( küçüçük:34:)

ikindi:5tane midye dolma

akşam: biraz karpuz ve 1 dilim kıymalı börek :17::17::17::17::17::17::17:

Oy oy oyy hem de perşembe günü :34:

menüm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
yoğurt

öğlen
1 dilim ekmek
taze fasulye

akşam
2 tavuk budu

su ölçemedim :17:

Afiyet olsun canım,bence güzel olmuş menün

Herkese Merhabalar:16:Sonunda gelebildim.Yavaş yavaş eski yazılanları okumaya başlarım ama yarından itibaren menülerimle ve yorumlarımla sizinleyim:16:Ramazanda kilo vermeyi nasıl başaracağız onu da bilmiyorum :44:Sizlerle beraber inşallah başarırız.ÖZLEDİM SİZLERİ:16:

Hoşgeldinnn canımmm :)

Arkadaşında kalacaksın peki nasıl tartılacaksın?

Evler yakın zaten canım, sabah hem üstümü değiştirmek hem de duş almak için eve uğrayıp geldim işe

Menum:
Sabah :
1 dılım beyaz ekmek
1bardak sut
Peynır
4 adet zeytın

Õgle
Kõfte dürüm

Aksam
Sebzelı tavuk yemegı
Su : 2.5 olmustr. Spor sıcakta terlemek yettı :)

Afiyet olsun canım, dürüm yine en zararsız seçenekti herhaldee

Gunaydın kızlar
Evıme yenı vardım
Hemen uyuyacam
Aksama kadar uyanmam
O yuzden tartıldım sımdı
Yolculuktaymışsın büyük ihtimal vücudunda da ödem vardır.Ebrunun dediği gibi uyanınca tartılınca daha fazla vermiş çıkacağına eminim.

Maşallah Ebrucum sana.Kendi hedefinede lütfen burda devam et.Ben kendi evime gidene kadar hep bir sorun çıkacak diye endişeliyim.Giremezsem ne olur,internet giderse falan diye :44:Kübrada gelmiş bu hafta listeyi herşeyi güzelce bir öğretelim.Olurda giremezsem Kübra veya betül listeyi hazırlayabilsin.Betül zaten biliyor.
günaydın kızlaaar !..
Günaydın Neslihan.Az olsada gitmiş :46:

açıklıyorum:
80.9/79.8/1.0/%1.24
Tebrikler Zeynep çok güzel vermişsin.

Sanırım geçen hafta ile aynı.Sahurdan kaynaklanmış olabilir.

Günaydın kızlar,

Ben bugun tartıyı sahurdan önce tartılmayı unuttum:17: :17::17::17:sabahta uyanınca tartılınca aynı kilodaydım:17::17::17:

Yani geçen hafta 85.7 bu haftada 85.7 gramı gramına aynı:17::17::17::17:
Umarım haftaya daha çok verirsin.

Herkeseee günaydıııııııın :103: :103: ve hayırlı ramazanlar :1: :1:
Günaydın Fundacım.İyi ramazanlar.

Günaydın aslında akşam tartildım ama şimdi yazıyorum geçen hafta 99.90
bu hafta 99.2
ğdn 700
Tebrikler Zeliş.

Back
X