Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ya acıkmadım ama çooooooooooooooooooooooook susadım,bide halsizlik var.sizde durum ne:37:

Aynen bende. Hava çok sıcak. Buz dolabını suyla doldurdum. Sahurda bir sürü su içtim. Bir büyük fincanda çay içtim ama bu saate kadar 2,5 litre su tüketiyordum vücut sanırım arıyor. Çok susadımmmmmmmmmmmmmm :)))

Bu gece sahurda çay içmeyi dene canım, ben sahurları hep çay içerim 2 kupa kadar. Sonra gün boyunca sudan kaynaklı hararet olmaz :34::34:
çayı çok severim ama beni susatır.gece süt içtim.yasemin bu sıcağa hiç bişey kar etmez bence.ramazan kışa gelince üşüyorum diye söylenirdim.bi daha söylenirsem iki olsun:31:

Kızlar ben kaçıyorum biraz. İftar yemeğini yavaştan hazırlamaya başlayayım. Vakit var daha ama nolur nolmaz iyice güçten kuvvetten düşmeden biran önce yapayım. Bu arada işten gelince üzerimdeki kıyafetlerle tartıldım 62,5 çıktım :60::60::60:

Kızlar ben kaçıyorum biraz. İftar yemeğini yavaştan hazırlamaya başlayayım. Vakit var daha ama nolur nolmaz iyice güçten kuvvetten düşmeden biran önce yapayım. Bu arada işten gelince üzerimdeki kıyafetlerle tartıldım 62,5 çıktım :60::60::60:

bence bu ramazan herkes fazla fazla verecek kilo ramazan bitsede oruç tutmaya devam edicez galiba :1::1::1:

bende biraz önce kıyafetlerimle çıktım 79 u gördüm.ama kesin su kaybıdır.

kızlar ya acıkmadım ama çooooooooooooooooooooooook susadım,bide halsizlik var.sizde durum ne:37:

suuuuuuuuuuuuuuuuuu suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu suuuuuuuuuuuuuuuuuuu suuuuuuuuuuuuuu

kolay gelsin canımmm .. maşallah ramazan sonunda 60 altında olursn :)

keşke öle bi cihaz olsa ya yediğini ölcecek aktivitelerini ölcecek hihihhihihihii bide bu aktivitelerdeki kaloriyle yiyeceklerdeki kalori aynımı ya örneğin bi saat hızlı yürüme 300 kalori diyo bi gofrette 300 kalori diyo onla bu aynımı öyleyse çok büyük haksızlık :1::1::1::1:

evet ya haksızlık bencede

Evet canım su kaybı olabilir. 1günlük oruçla yüzüm küçüldü sanki :))))))))))))))))))

ayy bende oruçlu değilim sırf kilo vermiyim diye sonra çok üzülürüm :60: :60: :60: :60:

Son düzenleme:
Back
X