Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydıın millet.daha uyurdumda kızçem sağolsum:ssz:
günaydın canım
Günaydın Zeynep'cim hoşgeldin canım. Benimde bugün 12:30 da doktor randevum var oraya gideceğim. Gitmedende evi toparlayayım biraz diye kalktım ama oturdum buraya geçmiş okumaktan hiç bişey yapamadım.

Konya'dayım gel canım başımın üstünde yerin var.

Bu arada takımda şuan yer var eğer transfer olmak istersen gelebilirsin. Listeye girmediysende sorun yok, bizim takıma geleceğini ve ordan ayrıldığını söylemen yeterli. :34:

(Gurur yapma ciddiyim çünki.)
günaydın ebru.doktor randevun güzel geçer inşillah.
***13. TAKIM 266. ETAP ***

Takım içi grup dereceleri

1. Kbra23 / mersinli42 (160/158.8 / 1.2/ %0.75 ) :65::65::62::nazar:

2.betuld / zaum (158.2/157.2 / 1 / %0.63 )

3. LAydLiNe / nesdii28 (132.7/ 131.9 /0.8 / % 0.60)

4. akashha / yasmin yaso (155.3/155/0.3 / % 0.19 )

5. pia / UZAYIM ( 130.2/130.2 /0/ % 0 )

(Funda kilo bildirmediği için Nermin'le ikisini eklemedim. Nermin'in kiloları bölündü bu hafta. O yüzden zaten kötü çıkacaktı ikisinin sonucu)

kilo veren ve vermek için çabalayan herkesi tebrik ederim.
herkeseeeeeeeeeee göööööönayyyydıııııııııııııııın :103: :103:
günaydın canım
günaydın hanımlar:16:
günaydın canım
Kızlar ben çıkıyorum artık hazırlanayım ancak giderim. İnşallah sonuçlar güzel olur. Öpüyorum hepinizi :16::3:
hayırlı haberlerle dönersin inşallah.
datlum kıymatlum akşam görmedim mesajı mübarek günde falmı bakılır yahu neyse senin hatırın için bu akşam içer seni yad ederim merak etme:9:

oruçluyken onlarda hiç çekilmez yahu uyumak en iyisi:)

menümü yazayım
sahur:domates salatalık sosisli yumurta 1 dilim ekmek peynir bolca su
iftar:başlangıç dört bardak su yarım tabak kabak yemeği salata 3 tane hurma 1 bardak limonata 1 dilim ekmek
iftardan sonra :2 bardak çay 1 bardak bitki çayı 3-4 dilim karpuz

afiyet olsun canım.

(Funda kilo bildirmediği için Nermin'le ikisini eklemedim. Nermin'in kiloları bölündü bu hafta. O yüzden zaten kötü çıkacaktı ikisinin sonucu)

Senin sayende oldu canım. Yoksa Kübra cozuttu bu hafta :9:Ayrıca bireyselde takımın birincisi bu hafta sensin en çok kiloyu sen verdin :46::nazar:

Bencede ortıcımm sen bırıncısınnn tebrıklerrrrr :)

dünkü menüm arkadaşlar

sabah nöbetten gelince hemen uyurum diye birşey yemedim.

öğlen

peynirli omlet domates

akşam

eşim anneme iftara gidelim dediği için kendime yemek yapamadım.kayınpederim olduğu içinde oraya gidince birşey yiyemedim.iftarda 3 kaşık tarhana çorbası,4 kaşık salata

4 lt kadar su,bir saat hırsımdan deli gibi ağladım sayılırsa.yoksa başka birşey yok.saat 12 gibi yattım.toplam 40 uykusuz saat geçirdim.eşimlede tartıştım,tam buğday ekmeği al dedim anasına pide almış eve ekmek yok,bide kaza yapmış dün sanırım çok gergindim

takım kaptanım ebru ve arkadaşlarım.aranızda olmayı çok seviyorum verdiğiniz motivasyonlarla ve bilgilerle insana güç katıyorsunuz.ama ben bu işi beceremiyorum.zayıflamak isteyen başka arkadaşlarımın yerini alarak haksızlık etmek istemem.izninizle ben ayrılmak istiyorum.

dünkü menüm arkadaşlar

öğlen

peynirli omlet domates

akşam

eşim anneme iftara gidelim dediği için kendime yemek yapamadım.kayınpederim olduğu içinde oraya gidince birşey yiyemedim.iftarda 3 kaşık tarhana çorbası,4 kaşık salata

4 lt kadar su,bir saat hırsımdan deli gibi ağladım sayılırsa.yoksa başka birşey yok.saat 12 gibi yattım.toplam 40 uykusuz saat geçirdim.eşimlede tartıştım,tam buğday ekmeği al dedim anasına pide almış eve ekmek yok,bide kaza yapmış dün sanırım çok gergindim

Afyt olsn cnm Cok az yemıssın .. Gergınlıgın bundanda kaynaklanablr kendıne dıkkat et . Sınırlenme cnm bence olur oyle seyler.

takım kaptanım ebru ve arkadaşlarım.aranızda olmayı çok seviyorum verdiğiniz motivasyonlarla ve bilgilerle insana güç katıyorsunuz.ama ben bu işi beceremiyorum.zayıflamak isteyen başka arkadaşlarımın yerini alarak haksızlık etmek istemem.izninizle ben ayrılmak istiyorum.

Neden vazgecıosuunn canım .. Bence basarırsınn devam etmelısınnn ... Vazgecme..

Tebrikler kızlarrr :) 2 hafta üst üste

Kızlar ben çıkıyorum artık hazırlanayım ancak giderim. İnşallah sonuçlar güzel olur. Öpüyorum hepinizi :16::3:

İnşallah güzel sonuçlarla dönersin ebrucum

dünkü menüm arkadaşlar

öğlen

peynirli omlet domates

akşam

Canım uykusuzlık ve açlık sinirlerini bozmuş olabilir. Biraz dinlen, güzel doyurucu ve sağlıklı bir şeyler ye, tamam mı?

hiç de beceremiyor değilsin, sakın öyle düşünme, bir kere başladın buraya artık gidemessinn :50: Beceremediğimiz düşündüğümüz, vazgeçtiğimiz zamanlar olduğu için burada birbirimize destek olmaya çalışıyoruz zaten... Bence biraz diyet başarı öyküleri başlığını oku, eminim kararından vazgeçersin, yani lütfen vazgeç :50:

Dunku mesaj sayilari

20temmuz

Mersinli42:10
UZAYIM:28
Kbra23: 19
Yasminyaso: 24

Su ana kadar gelen mesaj sayilari bu kadar kizlar
Eline sağlık canım.Mesaj sayısını atmayı unutanlar lütfen atın.

dünkü menüm arkadaşlar

öğlen

peynirli omlet domates

akşam

Bilgencim senin için çok yoğun,yorgun birgün olmuş.Üstünede eşinle tatsızlık yaşamışsın.Normal zamanda belki yaşamazdın.Ani bir karar verme.Kilo vermek istiyorsan burası en ideal yer.Ben ayrılmanı istemem.Tekrar düşün istersen.

Dunku mesaj sayilari

20temmuz

Akashha:10
Gurbet_dmr:5
bilgen35:11

menümü yazayım bari

kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı reçel

öğlen
yarım kase tarhana çorbası
yarım porsiyon etli haşlama yemeği
1 bardak ayran

akşam
biraz kıymalı yumurta
biraz patlıcan salatası
1 küçük dilim. pide
domates- biber

2. lt su, 1 fincan yeşil çay...
afiyet olsun
menüm
sahur:2 dilim ekmekle yağsız peynirli tost
1.5 yumurta
domates
salatalık
4 zeytin(1 litre su)
1 bardak yarım yağlı süt

iftar:5 köfte
fırında sebze
1 yemek kaşığı(silme)pirinç pilavı
salata
1 bardak capy ramazan şerbeti(108 kalori)

şimdi asıl kızılacak olan:1 yemek kaşığı dondurma

su:iftardan sonra 2litre.sporu şimdi yapcam.misafirim vardı,geç kaldı.
biraz kaçamaklı ama ramazanın ilk günü afiyet olsun
selam kızlar ben geldim biliyorum gec de geldim ama terviden cıkınca böyle oluyo

sahurda:2dilim ekmek şekersiz çay haslanmış yumurta biraz peynir ve zeytin

iftarda:1kase çorba ve salata 2hurma 1dilim pastırma
çok az yemişsin afiyet olsun
Selam bende Ebrucumdan özenerek biraz spor yaptım geldim.Az oldu ama hiç yoktan iyidir.
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Kondisyon bisikleti[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı hareket[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı yan bel hareketi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10 km[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ramazan için iyi bence:46:
kütahyalıyım.2004 ten beri öğretmenim.2002 mezunuyum.9 eylül buca eğt fen tek mezunuyum.32.5 yaşındayım.3 yıllık evliyim.piknik tüpü bir kızım var,9 aylık.iki kardeşim var.erkek olan evli,kütahyada yaşıyor.kız kardeşim üvey annemden.12 yaşında zihinsel ve azda olsa fiziksel özürlü.şimdilik şırnakta yaşamak durumundayız.eşimin doğu görevi seneye bitince kısmetse normal bir yerde yaşamak niyetindeyiz.eltimin biri elazığlı bu arada.elazığda okumuş.
geçmiş lsun kız kardeşin için allah sabır versin
kaptancım sen nerde yaşıyosun ki benide yanına alsana biz niye 8,40 da açıyoruz ya ben iftara hep size gelim :)))

ben bütün gün burdaydım sen yoktun ben gitmişim sengelmişsin varya sonuçlara bakamadım bile ama hakettik birlik beraberlik olmayınca böle oluyo işte kaptanımız bişiler düşünüyo bakalım yeni düzenlemeler getirecekmiş kilo vermek için giriğim takıma bak almazsam iyidir :P anaam ne dedikodu yaptım hiç yakıştıramadım kendime bide boşuna hesap ödeme zaten he - lerdeyiz :)))

geçmiş olsun triodle ilgili bi hastalıkmı inşallah ilaçlardan fayda görürsün kalıcı olarak hastalığından kurtulursun. sağlık çok önemli
bizede gelebilirsin nurgül abla bende konyadayım :27:
Günaydın Zeynep'cim hoşgeldin canım. Benimde bugün 12:30 da doktor randevum var oraya gideceğim. Gitmedende evi toparlayayım biraz diye kalktım ama oturdum buraya geçmiş okumaktan hiç bişey yapamadım.

Konya'dayım gel canım başımın üstünde yerin var.

Bu arada takımda şuan yer var eğer transfer olmak istersen gelebilirsin. Listeye girmediysende sorun yok, bizim takıma geleceğini ve ordan ayrıldığını söylemen yeterli. :34:

(Gurur yapma ciddiyim çünki.)
inş güzel sonuç alırsın doktordan ablacım:16:

tebrikler 2 haftadır üstüste 1lik yeter size birazda küçüklere yer açın :9:
Dunku mesaj sayilari

20temmuz

ben şimdi sayıyorum :17:
dünkü menüm arkadaşlar

öğlen

peynirli omlet domates

akşam

dün yaşadığın gerginliktenn dolayı bence böyle düşünüyorsun biraz sakinleş eminim fikrin değişecektir ayrılma vazgeçme burdan pişmanlık kazandırır sana sadece

Neden vazgecıosuunn canım .. Bence basarırsınn devam etmelısınnn ... Vazgecme..

Tebrikler kızlarrr :) 2 hafta üst üste

İnşallah güzel sonuçlarla dönersin ebrucum

Canım uykusuzlık ve açlık sinirlerini bozmuş olabilir. Biraz dinlen, güzel doyurucu ve sağlıklı bir şeyler ye, tamam mı?

hiç de beceremiyor değilsin, sakın öyle düşünme, bir kere başladın buraya artık gidemessinn :50: Beceremediğimiz düşündüğümüz, vazgeçtiğimiz zamanlar olduğu için burada birbirimize destek olmaya çalışıyoruz zaten... Bence biraz diyet başarı öyküleri başlığını oku, eminim kararından vazgeçersin, yani lütfen vazgeç :50:

Eline sağlık canım.Mesaj sayısını atmayı unutanlar lütfen atın.

Bilgencim senin için çok yoğun,yorgun birgün olmuş.Üstünede eşinle tatsızlık yaşamışsın.Normal zamanda belki yaşamazdın.Ani bir karar verme.Kilo vermek istiyorsan burası en ideal yer.Ben ayrılmanı istemem.Tekrar düşün istersen.

sağolun arkadaşlar desteğiniz için.ya ben yapamıyorum gibi.düzenli beslenemiyorum menülerimi oturtamadım.bir haftada sadece 800 gr vermişim bunun kilolu kişilerde daha fazla olması gerektiğine inanıyorum.yani düşüncelerim bu şekilde.

sağolun arkadaşlar desteğiniz için.ya ben yapamıyorum gibi.düzenli beslenemiyorum menülerimi oturtamadım.bir haftada sadece 800 gr vermişim bunun kilolu kişilerde daha fazla olması gerektiğine inanıyorum.yani düşüncelerim bu şekilde.
Metabolizma hızına göre değişiyor herşey 800 gr bence gayet iyi ...
Zamanla herşeyin düzene oturur..
Vazgeçmek çözüm değil..
Eğer vazgeçmezsen ilerde bunun için mutlu olacaksın..
Burası kilo vermeye son derece yardımcı oluyor ... Hırslan ve vazgeçme bence... :45:

onlarla ilgilinmekten kendime ayıracak vaktim yok.delirmek üzereyim.

çok güzel bir alışkanlık hatice ben kitabı bırakalı uzun yıllar oldu.

amin canım çok teşekkür ederim.

dünkü menüm arkadaşlar

öğlen

peynirli omlet domates

akşam

canım epyce yorulmuşsun anlaşılan hem uykusuzluk hem çocuklar kolay değil.ben 1 tanesiyle başedemiyorum bazen çıldırıyotum inan sende ikitane birden allah canlarını sağ etsin ama yoruyorlar tabi seni haliyle.eşinede geçmiş olsun allah beterinden saklasın biraz sakin ol canım.takımdan ayrılmanı istemem izin al 1 hafta falan dinle kafanı devam edip etmemek arasında karar verirsin ama hiçbirşey üzülmeye değmez inan

kio vermek insanın bünyesinden bünyesine fark gösterir canım bende çok kolay kilo veren biri değilim çabuk alırım ama vermeye gelince yavaş ilerler.hele spor falan yapmazsam duraksar farkındaysan benimde 1 aydır gram gram gidiyor ama şikayetçi değilim çünkü burda olduğum sürece yavaşta olsa gideceğini biliyorum sende inan kendine az da olsa vermek güel bir bakmışsın 5-6 kilo gitmiş

canım ben hipotroidi hastasıyım hergün ilaç kullanıyorum bi de bu sıcaklarda zor yaa dayanamam susuzluğa!..
allah tutanlara yardım etsin , oruçlarını kabul eylesin !..
geçmiş olsun canım...
yaaa bende canım magdurum senin bölüm ne sınav nasıldı kaç net gelir tahmini?
ilahiyat benim.. bölüm falan yok :1:
kaç net gelir bilmiyorum...
Menülerinle aramıza hoşgeldin Melekçim.Menünde pide olmasa daha güzel olacakmış.Bundan sonra cızzz tamam mı?

]
hatice o kadar yemekten sonra anca bu kadar azalttım :1:
pideyi hergün yemem zaten. eşim almış,yedim gitti :9:
Melek'cim güzel olmuşta ramazanda müslinin işi ne canım. Pideye ramazanın ilk günü diye ses çıkarmıyorum. Bu arada ben hem iftarda hem sahurda kepek ekmek yiyorum. Çünki biliyorum pideye bir başlarsam bıramam :9:

Ayy yazık Melek'cim yaaa, bizim kızlardan birisi biz takıma almayınca 9. takım tarafından kabul edildi, oda zaten bizim takımdan gibi ama kütük 9. takım :9:

ben gecen sene böyle müsliyle diyet yapmıstım.etkili olmuştu. bu senede müsli diyetini yapacagım. yalnız kepek ekmek var tabi bu diyette. ben dün biraz pide yedim :9:

ya boşver ebru...
kendileri bilirler...

dur yolcu,yolun başındasın. sen hemen gidiversin istiyorsun o kilolar.emeksiz yemek olmaz.çabalıycaz hep beraber,çalışma şeklin yüzünden zorlanabilirsin.ne demişler zoru hemen yaparım,imkansız biraz zaman alır.burdasın şekerim,gidemezsin ok.:34:

dur yolcu,yolun başındasın. sen hemen gidiversin istiyorsun o kilolar.emeksiz yemek olmaz.çabalıycaz hep beraber,çalışma şeklin yüzünden zorlanabilirsin.ne demişler zoru hemen yaparım,imkansız biraz zaman alır.burdasın şekerim,gidemezsin ok.:34:

çok güzel ya emeksiz yemek,zoru hemen yaparım imkansız biraz zaman alır :46:kız bu atasözleri varmıydı yoksa sendenmi :34:

Back
X