- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
ay canım benm kıyamam zor valla :44:meraba kızlar uykusuzluk beynime vurdu.gece yattığımda 3.30 du kalktığımda 7.kızım hortladı sabah sabah.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım benm kıyamam zor valla :44:meraba kızlar uykusuzluk beynime vurdu.gece yattığımda 3.30 du kalktığımda 7.kızım hortladı sabah sabah.![]()
İyi uykular canımmm ..çok şükür ağlaya ağlaya uyudu.bende gidip biraz uyuyayım![]()
çok şükür ağlaya ağlaya uyudu.bende gidip biraz uyuyayım![]()
ebrummm günaydın bir bakayım ne yapıyorsun dedim canım ,hayrola ne doktoruna gittin canım ?
inşallah canım bişey çıkmaz bizim de rutin kontrollerin zamanı geldi kızlardan çogubaktırdı birde benim baktırmam lazım ,bozma moralinişefik bey ayrıldı demi bizim hastaneden
Selam kızlar,
Geçmişe bakayım hemennn
günaydııın![]()
![]()
![]()
:111: :125: :126:
![]()
geçmiş olsun yaa üzüldüm ablacım inş kısa sürede düzelirtatile 1 gün kala cerenin ateşi var malesef ve öğleden sonradan beri adam akıllı düşüremedim(
halen başındayım çocuğun az önce yorgun düştü de uyudu yavrum
geçen haftada ara sıra ateşi vardı ama diş kaynaklıydı ; sanırım bu farklı çünkü 2 farlı ateş düşürücü , 2 kez duşa ve en son fitile rağmen bir yerde takıldı düşmüyor, inatçı((((
gözümden uyku akıyo , sabahtan beri eksik kalan şeyler için alışveriş , temizlik , ütü , bavula yerleştir , filan derken yoruldum zaten yaa(
size de bişi yazamadım çünkü vakit olmadı kızlar !..
yarın da giremem büyük ihtimal !..
kendinize iyi bakın , sizi özliycem!..
tatilde vakit bulabilirsem pc başına geçmeye uğrarım kızlar :))
öpüldünüz , ben kaçaaaaaaarr :)p
sabah eşim beni işe getirirken "bana güveniyormusun 60 kg olabiliryim" dedim.uzun bir sessizlikten sonra sen en fazla 75 olabilirsin dedi.60 kg olucam sen bana ne alacaksın dedim."sana bir yıl veriyorum 65 ol 2 bilezik alıcam" dedi.sen görürsün dedim.hırs yaptm çünkü bana hiç güvenmiyor ve verebileceğime hiç inanmıyor.onun yüzünü kara çıkartıcam.hedefimi 58 mi yaosam diyorum.![]()
geçmiş olsun yaa üzüldüm ablacım inş kısa sürede düzelir
bennce başarıcz bu işi benim annemde bana elbise sözü verdi ama ne kadar alıcaz diyorum 2-3 parça yeter diyo bende şididen para biriktiriyorum kendi elbisemi kendim alıcam![]()
geçmiş olsun yaa üzüldüm ablacım inş kısa sürede düzelir
bennce başarıcz bu işi benim annemde bana elbise sözü verdi ama ne kadar alıcaz diyorum 2-3 parça yeter diyo bende şididen para biriktiriyorum kendi elbisemi kendim alıcam![]()
inşsllsh canım azimle başarıcaz.
göööönaydın bebekleeeeeeeeeer :103: :103: 1,5 saat bisikletimi sürdüm geldimmmmmmmm herkese güzel pazarlar![]()
bu arada dünkü msjlar kimeydi??
Günaydın Zeliş hoşgeldin canım.Naptın ne yedin sahurda? Börek yemedin umarım.
![]()
sabah eşim beni işe getirirken "bana güveniyormusun 60 kg olabiliryim" dedim.uzun bir sessizlikten sonra sen en fazla 75 olabilirsin dedi.60 kg olucam sen bana ne alacaksın dedim."sana bir yıl veriyorum 65 ol 2 bilezik alıcam" dedi.sen görürsün dedim.hırs yaptm çünkü bana hiç güvenmiyor ve verebileceğime hiç inanmıyor.onun yüzünü kara çıkartıcam.hedefimi 58 mi yaosam diyorum.![]()