- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Gece gece iyi güldüm orti ya:)geçenlerde geçirdi aklından sonra babam canlandı gözünde''alınan zeynep iade edilmez''![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece gece iyi güldüm orti ya:)geçenlerde geçirdi aklından sonra babam canlandı gözünde''alınan zeynep iade edilmez''![]()
İyi geceler canım ..iyi geceler kızlar sporu yapıp yatıcam yarın grş.![]()
iyi geceler kızlar sporu yapıp yatıcam yarın grş.![]()
künefeyle ilgili bişey demeye gerek yok,durum belli de gene su ve spor yok zeliş.bana kızıyorsun belki ama ne olur kızma,bazen yanlışı kendimiz de biliriz ama başkasından duyunca dank eder.Kubracim hayırlı olsun güzel devam eder ins
herkese afiyet olsun alıntılayamiyorum
menüm
sahur
1 parça kanat
yeşillik
1 kase cornflakes
iftar
2 karnıyarık
1 kase yoğurt çorbası
1 parça ev künefesi
hazır olsaydı yemezdim ama ev olunca 1 parça yedim![]()
Kubracim hayırlı olsun güzel devam eder ins
menüm
sahur
1 parça kanat
yeşillik
1 kase cornflakes
iftar
2 karnıyarık
1 kase yoğurt çorbası
1 parça ev künefesi
Tickeren güzel olmuş Seçil hayırlı olsun.Seçilcim senin boyun kaçtı:44:Kolay gelsin .Görüşürüz.
kızlar benim menümde söyle
sahur:2dilim kızarmış ekmek ,biraz beyaz peynir omlet şekersiz çay
iftar: 1 kase çorba
semizotu yemeği (2yemek kaşığı) üstüne sarımsaklı yogurt 3tane köfte çok az pide
daha sonra meyva şeftalı armut bir avuç kadar kiraz
11-12Temmuz : mersinli42
13-14Temmuz : zaum
16-17Temmuz : gurbet_dmr
18-19Temmuz :akashha
20-21Temmuz :yasminyaso
23-24Temmuz : nesdii28
25-26Temmuz: pia
27-28Temmuz : Kbra23
30-31Temmuz : betuld
Kızlar yeni listemiz bu şekilde. Not alırsanız sevinirim.
seçil liste yukarıda ama sen dün için bayaaa geç kaldın.liste çoktan yayınladı.pazarlarıda sayılmıyor mesajlar.dün 15 tane mesaj atmışsım kime atacagımı bilemedim paylaşıyım dedim bende :)
seçil liste yukarıda ama sen dün için bayaaa geç kaldın.liste çoktan yayınladı.pazarlarıda sayılmıyor mesajlar.
yok eminim bizim takımdydı,neyse..
biz bir daha iddiaya girdik. seneye ramazanda 55 olmak için 1.5 milyarına..
önceki iddadan kalan 500 liramıda aldım![]()
Kaptan maşallah çok kaçamak yapıyorsun artık
//////////////////////////////
Kızlar çok güzel geçtii Aradan yıllar geçsede böyle aramızdaki bağ çok başkaydı... Çok tatlıııVe Teklif etti balıklama atladım .. Çok hızlı oldu ama Dayanamadım ki
![]()
Vay vay vay bu ne böyle.Biri altınına birisi parasına giriyor.Kilo vermeye başladığım zaman olsaydı bende iddaya girerdim..Bugün eşime söze ttim güldü.Aralığa kadar 55 ol bende birşeyler düşünürüm dediBende 57 olsun dedim yok 55 dedi.Bende senle iddaya falan girmiyorum dedim
Aralığa kadar 55 olur muyum acaba.Çok uzak geliyor şuan.Heleki benim için.
Menüm
Sahura kadar uyumamıştım oruc olmasamda birşeyler yiyormuş gibi yaptım
Şekersiz çay
3 zeytin
Ögle :
ayranlı dövme çorbası
Ara : süt
Akşam
1 dilim ekmek 3 köfte
su : 2Ltre
afiyet olsun hatice
menün güzel olmuş canım
afiyet olsun canım hani spor ve su
afiyet olsun canım su miktarı
kaptanım kaçamakları arttırdın,su ve spor?
az yemişsin kübra
sağolun kızlar,günlük hayatta bir sorun yok şükür.sadece spor yaparken.ben orta okulda sporcuydum,bu sakatlıklar bana o zamanlardan miras.muhtemelen dizimde menüsküs var da sallamıyorum,o da kusur kalsın.nenem gibiyim zaten kırk yerimde kırk mum yanıyor.kocam bazen sen ne kadar çok hasta oluyorsun diye dalga geçiyor.evlendikten sonra vücut koptu.evleninceye kadar dayandı ,sonra bıraktı ipin ucunu
ben 15 dakika kaçıyorum.sonra döncem ben size![]()
Kubracim hayırlı olsun güzel devam eder ins
menüm
sahur
1 parça kanat
yeşillik
1 kase cornflakes
iftar
2 karnıyarık
1 kase yoğurt çorbası
1 parça ev künefesi
kızlar benim menümde söyle
sahur:2dilim kızarmış ekmek ,biraz beyaz peynir omlet şekersiz çay
iftar: 1 kase çorba
semizotu yemeği (2yemek kaşığı) üstüne sarımsaklı yogurt 3tane köfte çok az pide
daha sonra meyva şeftalı armut bir avuç kadar kiraz
dün 15 tane mesaj atmışsım kime atacagımı bilemedim paylaşıyım dedim bende :)
Haklısın bencede kacamaklarını yapmalısın yoksa 50lere dogru gıdersın ..Bence bu işten sen karlı çıktın. İyi para koparcan adamdan
Şşşt bakim kaçamaklarıma laf yok, birazda korumayı öğrenmem lazım çünki hedefime ulaştım. O nedenle yapıyorum. Çünki yakın zamanda inşallah mezun olacağım.
Güzel geçmesine sevindim randevunun ama kızlarında söylediği gibi birazcık nazlansaydın. Bu arada neden uzaklaşmıştınız?
55 e iddiaya girmediğin iyi olmuş canım benim, Melek iyi bilmiyor seni ama sen çok yavaş ilerliyorsun. 57 olursun büyük ihtimal ama 55 zor zaten resimlerine bakınca nerenden gidecek bu 6 kilo çok merak ediyorum. Hatice en baştan söylüyordum hala söylüyorum senin verecek kilon yok bence.
Herkes yorumunu yapmış canım ama biliyorsun ki bunu ayarlamak senin elinde. Sonuçta gizli saklıda olsa bişeyler yiyebilirdin. Bundan sonra dikkat et olur mu?
Kaçamakları bilerek yapıyorum kızlar. Normalde eskiler bilir beni nasıl diyet yaptığımı. Eğer iyi bir diyet yapmamış olsaydım 7 ayda veremezdim bu kadar kiloyu. O nedenle menülerime çok takılmayın. Hatta ben bundan sonra menü yazmayayım daha iyi![]()
Günaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları. Güzel, huzurlu ve mutlu bir hafta diliyorum herkese![]()