Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kubracim hayırlı olsun güzel devam eder ins

herkese afiyet olsun alıntılayamiyorum

menüm

sahur
1 parça kanat
yeşillik
1 kase cornflakes

iftar
2 karnıyarık
1 kase yoğurt çorbası
1 parça ev künefesi

hazır olsaydı yemezdim ama ev olunca 1 parça yedim :(

menüm

sahur
1 parça kanat
yeşillik
1 kase cornflakes

iftar
2 karnıyarık
1 kase yoğurt çorbası
1 parça ev künefesi

künefeyle ilgili bişey demeye gerek yok,durum belli de gene su ve spor yok zeliş.bana kızıyorsun belki ama ne olur kızma,bazen yanlışı kendimiz de biliriz ama başkasından duyunca dank eder.

menüm

sahur
1 parça kanat
yeşillik
1 kase cornflakes

iftar
2 karnıyarık
1 kase yoğurt çorbası
1 parça ev künefesi

Saol cnmm ınsallah
Begenmedm menunu :(

kızlar benim menümde söyle

sahur:2dilim kızarmış ekmek ,biraz beyaz peynir omlet şekersiz çay

iftar: 1 kase çorba
semizotu yemeği (2yemek kaşığı) üstüne sarımsaklı yogurt 3tane köfte çok az pide

daha sonra meyva şeftalı armut bir avuç kadar kiraz

semizotu yemeği (2yemek kaşığı) üstüne sarımsaklı yogurt 3tane köfte çok az pide

afiyet olsun,güzel olmuş ,seçil.

11-12Temmuz : mersinli42
13-14Temmuz : zaum
16-17Temmuz : gurbet_dmr
18-19Temmuz :akashha
20-21Temmuz :yasminyaso
23-24Temmuz : nesdii28
25-26Temmuz: pia
27-28Temmuz : Kbra23
30-31Temmuz : betuld

Kızlar yeni listemiz bu şekilde. Not alırsanız sevinirim.

dün 15 tane mesaj atmışsım kime atacagımı bilemedim paylaşıyım dedim bende :)
seçil liste yukarıda ama sen dün için bayaaa geç kaldın.liste çoktan yayınladı.pazarlarıda sayılmıyor mesajlar.

Günaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları. Güzel, huzurlu ve mutlu bir hafta diliyorum herkese :16:

yok eminim bizim takımdydı,neyse.. :1:

biz bir daha iddiaya girdik. seneye ramazanda 55 olmak için 1.5 milyarına.. :21:

önceki iddadan kalan 500 liramıda aldım :1:

Bence bu işten sen karlı çıktın. İyi para koparcan adamdan :9:

Kaptan maşallah çok kaçamak yapıyorsun artık :P

//////////////////////////////

Kızlar çok güzel geçtii Aradan yıllar geçsede böyle aramızdaki bağ çok başkaydı... Çok tatlııı :17::17: Ve Teklif etti balıklama atladım .. Çok hızlı oldu ama Dayanamadım ki :17::17::17:

Şşşt bakim kaçamaklarıma laf yok, birazda korumayı öğrenmem lazım çünki hedefime ulaştım. O nedenle yapıyorum. Çünki yakın zamanda inşallah mezun olacağım. :34:

Güzel geçmesine sevindim randevunun ama kızlarında söylediği gibi birazcık nazlansaydın. Bu arada neden uzaklaşmıştınız?

Vay vay vay bu ne böyle.Biri altınına birisi parasına giriyor.Kilo vermeye başladığım zaman olsaydı bende iddaya girerdim..Bugün eşime söze ttim güldü.Aralığa kadar 55 ol bende birşeyler düşünürüm dedi:53:Bende 57 olsun dedim yok 55 dedi.Bende senle iddaya falan girmiyorum dedim :1: Aralığa kadar 55 olur muyum acaba.Çok uzak geliyor şuan.Heleki benim için.

55 e iddiaya girmediğin iyi olmuş canım benim, Melek iyi bilmiyor seni ama sen çok yavaş ilerliyorsun. 57 olursun büyük ihtimal ama 55 zor zaten resimlerine bakınca nerenden gidecek bu 6 kilo çok merak ediyorum. Hatice en baştan söylüyordum hala söylüyorum senin verecek kilon yok bence.

Menüm
Sahura kadar uyumamıştım oruc olmasamda birşeyler yiyormuş gibi yaptım
Şekersiz çay
3 zeytin

Ögle :
ayranlı dövme çorbası

Ara : süt

Akşam
1 dilim ekmek 3 köfte

su : 2Ltre

Herkes yorumunu yapmış canım ama biliyorsun ki bunu ayarlamak senin elinde. Sonuçta gizli saklıda olsa bişeyler yiyebilirdin. Bundan sonra dikkat et olur mu?

afiyet olsun hatice

menün güzel olmuş canım

afiyet olsun canım hani spor ve su

afiyet olsun canım su miktarı

kaptanım kaçamakları arttırdın,su ve spor?

az yemişsin kübra

Kaçamakları bilerek yapıyorum kızlar. Normalde eskiler bilir beni nasıl diyet yaptığımı. Eğer iyi bir diyet yapmamış olsaydım 7 ayda veremezdim bu kadar kiloyu. O nedenle menülerime çok takılmayın. Hatta ben bundan sonra menü yazmayayım daha iyi :9:

sağolun kızlar,günlük hayatta bir sorun yok şükür.sadece spor yaparken.ben orta okulda sporcuydum,bu sakatlıklar bana o zamanlardan miras.muhtemelen dizimde menüsküs var da sallamıyorum,o da kusur kalsın.nenem gibiyim zaten kırk yerimde kırk mum yanıyor.kocam bazen sen ne kadar çok hasta oluyorsun diye dalga geçiyor.evlendikten sonra vücut koptu.evleninceye kadar dayandı ,sonra bıraktı ipin ucunu:27:

ben 15 dakika kaçıyorum.sonra döncem ben size:54:

Şimdi senin garantinde dolmuştur Zeynep'cim :9:

menüm

sahur
1 parça kanat
yeşillik
1 kase cornflakes

iftar
2 karnıyarık
1 kase yoğurt çorbası
1 parça ev künefesi

Künefe olmamış canım, iftarda ekmek yememişsin aslında iyi etmişsin ama karnıyarık iki tane çok olmuş. Su ve spor yazmamışsın yine. Eğer ramazanda spor yapmazsan imkanı yok kilo veremezsin Zeliş çünki iftarı çok geç vakitte yapıyoruz.

Menün güzel ama bu kadar geç vakitte meyve yemeni tavsiye etmem. Oda kilo vermeni engeller. Normal bir zamanda saat 15:00 ten sonra meyve yemiyorduk. Ramazanda işler değişti. Sen meyveyi abartmışsın biraz. Söyleyeceğim şey biraz tuhaf gelecek sana ama eğer yiyebilirsen ki meyveyi seviyorsun sanırım sahurda yemeye çalış derim. O iftara kadar erir gider zaten bişey kalmaz. Ama iftardan sonra çok zor sindirilmesi.

dün 15 tane mesaj atmışsım kime atacagımı bilemedim paylaşıyım dedim bende :)

Seçil'cim cumanın mesaj sayısıda yok canım. Bundan sonra geçirmemeye çalış. Ben bunu not aldım. Dünde sana demek istediğim de buydu. Cumanınkinide say ve yaz sonrada listeden takip et canım. Mesaj gününü kaçırsan bile buraya mutlaka yaz ki ben not alayım. Cumaya fırça yeme:34:

Bence bu işten sen karlı çıktın. İyi para koparcan adamdan :9:

Şşşt bakim kaçamaklarıma laf yok, birazda korumayı öğrenmem lazım çünki hedefime ulaştım. O nedenle yapıyorum. Çünki yakın zamanda inşallah mezun olacağım. :34:

Güzel geçmesine sevindim randevunun ama kızlarında söylediği gibi birazcık nazlansaydın. Bu arada neden uzaklaşmıştınız?

55 e iddiaya girmediğin iyi olmuş canım benim, Melek iyi bilmiyor seni ama sen çok yavaş ilerliyorsun. 57 olursun büyük ihtimal ama 55 zor zaten resimlerine bakınca nerenden gidecek bu 6 kilo çok merak ediyorum. Hatice en baştan söylüyordum hala söylüyorum senin verecek kilon yok bence.

Herkes yorumunu yapmış canım ama biliyorsun ki bunu ayarlamak senin elinde. Sonuçta gizli saklıda olsa bişeyler yiyebilirdin. Bundan sonra dikkat et olur mu?

Kaçamakları bilerek yapıyorum kızlar. Normalde eskiler bilir beni nasıl diyet yaptığımı. Eğer iyi bir diyet yapmamış olsaydım 7 ayda veremezdim bu kadar kiloyu. O nedenle menülerime çok takılmayın. Hatta ben bundan sonra menü yazmayayım daha iyi :9:
Haklısın bencede kacamaklarını yapmalısın yoksa 50lere dogru gıdersın ..
Yedıklerımde haklısın bılıyorum dıkkat edecem artık cok daha dıkkat edecm
1haftadır konusuyorduk zaten bellıydı tekrar olacagı .. Uzaklasmamızın nedenı ben gorusmuyordm fln benden kaynaklanıodu yanı :)

GÜNAAYDIIINNNNNNNNNN

483904_444832805538839_1071847977_n.jpg

Back
X