Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişee sorabilirmiyimm yok yok 2 hatta 3mesajları nasıl sayıyoruz? ne zaman kime bildiriyoruz? bide bence nasıl kilo aldık ne kadar sürede aldık paylaşalım faydalı olacağına inanıyorum hafızamızı tazeler aynı hataları yapmayız birbirimzden ders çıkarırız
![]()
bişee sorabilirmiyimm yok yok 2 hatta 3mesajları nasıl sayıyoruz? ne zaman kime bildiriyoruz? bide bence nasıl kilo aldık ne kadar sürede aldık paylaşalım faydalı olacağına inanıyorum hafızamızı tazeler aynı hataları yapmayız birbirimzden ders çıkarırız
![]()
afiyet olsun canım ama su ve spor özellikle 3 lt su ve sporKubracim hayırlı olsun güzel devam eder ins
herkese afiyet olsun alıntılayamiyorum
menüm
sahur
1 parça kanat
yeşillik
1 kase cornflakes
iftar
2 karnıyarık
1 kase yoğurt çorbası
1 parça ev künefesi
hazır olsaydı yemezdim ama ev olunca 1 parça yedim![]()
afiyet olsun canımkızlar benim menümde söyle
sahur:2dilim kızarmış ekmek ,biraz beyaz peynir omlet şekersiz çay
iftar: 1 kase çorba
semizotu yemeği (2yemek kaşığı) üstüne sarımsaklı yogurt 3tane köfte çok az pide
daha sonra meyva şeftalı armut bir avuç kadar kiraz
afiyet olsuncuma:
sahur: haşlanmış yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık, biber, çay, 1/8 pide
iftar: közlenmiş patlıcanlı karnıyarık, yoğurt,1/8 pide
ara: güllaç (küçük bir dilim), çay
cumartesi:
sahur: haşlanmış yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık, biber, çay, 1/8 pide
iftar: közlenmiş patlıcanlı karnıyarık, az bulgur pilavı(3 yk), yoğurt, diyet kola
ara: 1şeftali, kahve
Pazar: Oruca 2 gün dayanabildim. Pazar normal menü
kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, beyaz peynir, domates, salatalık
ara:kahve
öğlen: meyve demeti(şeftali, erik, az üzüm)
akşam: 2 tane etli dolma, 1 dilim kepek ekmeği, yarım kase yoğurt (17.00)
ara: çay ve meyve(2 dilim karpuz)
sanada geçmiş olsun canımBende aynı durumdayım canım, bugün bende regl oldum artı olarak cumartesi grip oldum. İkisi birlikte hiç çekilmiyorr:2:
Ebrucum geçmiş olsun canım, geçmişi ara ara okudum ama alıntılayamadım.
günaydınGünaydııııııııııııııııııııııın bebekleeeeeer :103: :103:
nurgülbi baktım çıktım sadece ya bide transfer ücretini düşünüyodum ne istesem acaba diye
bence dünya klasiklerini oku gerçi okumuş olduğunu tahmin ediyorum ama eğer okumadıysan tavsiye ederim. günümüzde kitap okuma oranı çok düşükken seri okuyucu olman çok güzel sevindim gerçekten.
benim bu işe bi çözüm bulmam lazım yaa olmuyo böle![]()
hoşgeldin takıma katılmışsın hayırlı olsun canım.
nasıl kilo aldık konusu güzel bir başlarsak sayfalar yetmez valla![]()
Günlük mesajlarını 00:00 - 24:00 saatleri arasındaki mesajlarına sayıyorsun. Listeye göre kime atılması gerekiyorsa ona atıyorsun.
23-24 Temmuz : nesdii28
25-26 Temmuz: pia
27-28 Temmuz : Kbra23
30-31 Temmuz : betuld
Kızlar Neslihan izinde olduğu için mesajları bu iki gün bana atın olur mu? Sonrasında düzenleyeyim yeniden listeyi.
afiyet olsun canım ama su ve spor özellikle 3 lt su ve spor
afiyet olsun canım
afiyet olsun
sanada geçmiş olsun canım
günaydın
hoşgeldin nurgül umarım bu sefer doğru yazmışımdır.
cumartesi menüm:
sahur 1 dilim ekmek domates salatalık biber sahanda yumurta bol su
iftar karpuz fırında tavuk biraz üzüm cacık bol su
3 lirteye yakın olmuştur sanırım.
2 saatten fazla yürüyüş
pazar menüm.
sahur domates salatalık peynir zeytin sahanda yumurta 1 dilim ekmek bol su
iftar 3 tane hurma 1 kase sebze çorbası yarım kıymalı pide karpuz 1 bardak şekersiz limonata bol su
3 litre su
bunu bende bi ara yapmıştım.mide fıtığımı azdırmaktan bi işe yaramadı.kendiniz bilirsiniz ama ben pek önermem.59-50 kilo arası yarışanlar gurubunda bi arkadaşımız aşağıdaki iletiyi paylaştı bende belki ilginizi çeker diye buraya kopyaladım ramazanda olacak bişey deil ama denemeye değer gibi gerçi sarımsak tansiyonu olumsuz etkilermi bilmem onuda sağlıkçı arkadaşlar sölücek :)))) çok sağlıksız ve zor görünmüyor. gerçi onu içmeden sadece yedikleriyle biz kilo veririz ama belki o karışımın yağ yakıcı etkisi vardır.
Arkadaşlar bende 56 kiloyum bir ayda 47 olmak istiyorum olacağıma da inanıyorum bildiğim bi formül var belki siz de duymuşsunuzdur. Sarımsak ve ceviz tarifi .Bildiğiniz gibi sarımsak bir mucize saça, cilde, kiloya ve bir çok şeye iyi geliyor. Ceviz de aynen çok yararlı kolestrole iyi geldiği gibi zayıflatıyor da bende bunu keşfettim ve sizinle paylaşmak istiyorum.
arkadaşlar karışım şöyle:
=> bir ceviz içi
=> 3 diş sarımsak
=>bir bardak su
Arkadaşlar sarımsakları yutabileceğimiz büyüklükte hap kadar bölüyoruz. Bir bardak normal çeşme suyunun içine sarımsakları ve ceviz içini atıyoruz. Bunu akşam yatmadan önce yapıyoruz ve öylece bırakıyoruz. sabah uyandığımızda aç karnına bu suyu içiyoruz sarımsakları yutuyoruz, ceviz içini de yiyoruz. yani bardakta hiç bişey kalmayacak. bunu yaptıktan sonra hemen karışımın yenisi hazırlıyoruz diğer sabah içiyoruz yani her sabah tekrarlıyoruz. ben bu karışımla on günde 5 kilo verdim. Tabi tıka basa yemek yemedim ama aç da kalmadım. sadece ekmek tüketmedim hiç.
Sabahları iki kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 8-9 zeytin ve bol bol salatalık yedim ama domates yemedim. çünkü pek önerilmiyor.
Öğlenleri bir kase sebze çorbası içtim ve salata yedim.
Akşamsa sadece salata yedim. Akşam yemeği 6yı hiç geçmedim. Sonrada bir saatlik yürüyüş yaptım. yürüyüş yapamazsam da evde egzersiz yaptım.
Arkadaşlar ben bu yöntemle on günde 5 kilo verdim. Sizde enaz bir hafta da 3 kilo verebilirsiniz. Ben bugün tekrar başlıcam, on gün sonra yazarım sonucu. Ben şu an 56 kiloyum.
cumartesi menüm:
sahur 1 dilim ekmek domates salatalık biber sahanda yumurta bol su
iftar karpuz fırında tavuk biraz üzüm cacık bol su
3 lirteye yakın olmuştur sanırım.
2 saatten fazla yürüyüş
pazar menüm.
sahur domates salatalık peynir zeytin sahanda yumurta 1 dilim ekmek bol su
iftar 3 tane hurma 1 kase sebze çorbası yarım kıymalı pide karpuz 1 bardak şekersiz limonata bol su
3 litre su
teşekkürederim hepimiz için inşallah. bence hem öykülerimizi öğrenmiş oluruz hemde bidaha yapmayız gibi geliyo bana.
mesajı en kolay nerden sayabiliyoruz
bunu bende bi ara yapmıştım.mide fıtığımı azdırmaktan bi işe yaramadı.kendiniz bilirsiniz ama ben pek önermem.
kıymalı pide haricinde güzel olmuş canım
benim canlarım uyudu şimdi.o yüzden sizinle biraz zaman geçirmek istedim.iyi günler tekrardan.
Hoşgeldin canım o zaman yeniden![]()
Ellerine sağlık canım. Mesaj sayısını bildirmeyenlerde buraya yazarsa ben not alacağım.
Günaydın canım geçmiş olsun.
Pideler, güllaç, diyet kola, ve pazar akşamki karpuz olmamış canım. Ayrıca sen neden bu üçgün boyunca uğramadın bakim? Bi sorun yoktur inşallah.
Teşekkürler canım. Bugün görünmem gereken doktoru aradım nerdeyse bir aylık bir izne ayrılmış. Kendime iyi bir genel cerrah bulmam lazım Konya'da. Zeynep senin önerebileceğin birisi var mı? Nede olsa yaşamışın Konya'da.
Hoşgeldin turticim. Günaydın
Kızlar dikkat ederseniz sarmısakla cevizle verilen kilonun bir alakası yok bence. Zaten normal diyet yapmış bu kişi. Sabah sabah hemde bütün şekilde sarmısak mideye zararlı olabilir bence. Ayrıca bu kadar kısa zamanda bu kadar çok kilo verilmesine karşıyım ben. Önemli olan sağlıklı beslenmeyi öğrenmek. Çünki verdiğimiz kiloların kalıcı olması lazım. Buda ancak beslenme alışkanlıklarını ve yaşam tarzını değiştirmekle olur. Buda benim düşüncem.
hoşbulduk canım teşekkürler.çok fena tatlı istiyorum,bu krizim nasıl geçer.
Bir bardak sütün içine çubuk tarçın atıp içebilirsin çok işe yarar.
Tatlı krizini geçirir.
Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine.![]()
hoşbulduk canım teşekkürler.çok fena tatlı istiyorum,bu krizim nasıl geçer.
Arada bakıp çıktım canım, cumartesiden bu sabaha yatak döşek yatıyordum(( Hala elimde ilaçları içe içe geziyorum
( içimde atom bombası var sanki.
Herkese Merhabalar.Bir uykucu olarak yeni uyandım![]()