Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evde nane varsa nane kokla. Eğer oruçlu değilsen, çubuk tarçın bu isteğini yatıştırıyor, çubuk tarçınlı yeşilçay içebilirsin.

Bir bardak sütün içine çubuk tarçın atıp içebilirsin çok işe yarar.
Tatlı krizini geçirir.

Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine. :16:
çok teşekkürler arkadaşlar çubuk tarçınım yokta.şüt içiyem bari belki keser.
Herkese Merhabalar.Bir uykucu olarak yeni uyandım :1:

günaydın uykucu şirin hoşgeldin

Son düzenleme:
cumartesi menüm:
sahur 1 dilim ekmek domates salatalık biber sahanda yumurta bol su
iftar karpuz fırında tavuk biraz üzüm cacık bol su
3 lirteye yakın olmuştur sanırım.
2 saatten fazla yürüyüş
pazar menüm.
sahur domates salatalık peynir zeytin sahanda yumurta 1 dilim ekmek bol su
iftar 3 tane hurma 1 kase sebze çorbası yarım kıymalı pide karpuz 1 bardak şekersiz limonata bol su
3 litre su
iyet olsun:34:
af

Arada bakıp çıktım canım, cumartesiden bu sabaha yatak döşek yatıyordum :((( Hala elimde ilaçları içe içe geziyorum:(( içimde atom bombası var sanki.
geçmiş olsun.aman dikkat et.
ohhh keyfe bak:33:
benim canlarım uyudu şimdi.o yüzden sizinle biraz zaman geçirmek istedim.iyi günler tekrardan.

hoşgeldin:16:

nurgül,helal kız azmettin girdin gruba:1:hoşgeldin:71:

Son düzenleme:
yasminyaso:24/2
mersinli42:10/19
UZAYIM:28/7
Kbra23:19/19
gurbet_dmr:5/?
bilgen35:11/?
elmaliturta:15/34
LaydliNe:?/18
akashha:10/7
zaum:?/?

Bana gelen mesaj sayıları bu şekilde kızlar ;)

GÜNAYDINNNNN:54::16::54:
Ellerine sağlık canım.

cuma:

sahur: haşlanmış yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık, biber, çay, 1/8 pide
iftar: közlenmiş patlıcanlı karnıyarık, yoğurt,1/8 pide
ara: güllaç (küçük bir dilim), çay

cumartesi:

sahur: haşlanmış yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık, biber, çay, 1/8 pide
iftar: közlenmiş patlıcanlı karnıyarık, az bulgur pilavı(3 yk), yoğurt, diyet kola
ara: 1şeftali, kahve

Pazar: Oruca 2 gün dayanabildim. Pazar normal menü

kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, beyaz peynir, domates, salatalık
ara:kahve
öğlen: meyve demeti(şeftali, erik, az üzüm)
akşam: 2 tane etli dolma, 1 dilim kepek ekmeği, yarım kase yoğurt (17.00)
ara: çay ve meyve(2 dilim karpuz)
Güllacı bende istiyoruuummmmm.:1:Listende yenmemesi gerekenler var canım.Onun dışında güzel.
Bende aynı durumdayım canım, bugün bende regl oldum artı olarak cumartesi grip oldum. İkisi birlikte hiç çekilmiyorr:2:

Ebrucum geçmiş olsun canım, geçmişi ara ara okudum ama alıntılayamadım.
Geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine.

bence dünya klasiklerini oku gerçi okumuş olduğunu tahmin ediyorum ama eğer okumadıysan tavsiye ederim. günümüzde kitap okuma oranı çok düşükken seri okuyucu olman çok güzel sevindim gerçekten.
Öneri için teşekkürler canım.Klasiklerin çoğunu okudum.Bu arada grubumuza hoşgeldin.Hedefine de çok az kalmış.
haticeciğim biraz geç kalmışsın 70 lerdeyken girseydin kesin birşeyler alırdın eşin demiştir zaten zayıflıyor kıvama geliyor riske atmamıştır:
Sanırım öyle oldu canım.
cumartesi menüm:
sahur 1 dilim ekmek domates salatalık biber sahanda yumurta bol su
iftar karpuz fırında tavuk biraz üzüm cacık bol su
3 lirteye yakın olmuştur sanırım.
2 saatten fazla yürüyüş
pazar menüm.
sahur domates salatalık peynir zeytin sahanda yumurta 1 dilim ekmek bol su
iftar 3 tane hurma 1 kase sebze çorbası yarım kıymalı pide karpuz 1 bardak şekersiz limonata bol su
3 litre su
Pide olmamış.Yürüyüşün çok güzel.

Neyyyyy :)))) Kızım akşam oldu akşam :1::1::1:
:1::1::1::1:Biraz daha mı uyusam :1:

çok teşekkürler arkadaşlar çubuk tarçınım yokta.şüt içiyem bari belki keser.

günaydın uykucu şirin hoşgeldin
Hoşbuldum canım:16:

Yuh artık yaaaa bu kadar da uyunmaz ki Hatice :9:
Bak cadıya bak bide yuh luyor:1::1::1:İftar sahur arası uyumuyoruz.Sabahta 5-6 arası yatınca böyle oluyor.3 gündür 11 de uyanıyordum bugün abartmışım :1:

Ellerine sağlık canım.

Güllacı bende istiyoruuummmmm.:1:Listende yenmemesi gerekenler var canım.Onun dışında güzel.

Öneri için teşekkürler canım.Klasiklerin çoğunu okudum.Bu arada grubumuza hoşgeldin.Hedefine de çok az kalmış.

Sanırım öyle oldu canım.

Bak cadıya bak bide yuh luyor:1::1::1:İftar sahur arası uyumuyoruz.Sabahta 5-6 arası yatınca böyle oluyor.3 gündür 11 de uyanıyordum bugün abartmışım :1:

Sen biraz daha uyu canım;) Bugün ekmeği komple bıraktım, ne zaman listeye ekmek eklesem canım başka şeylerde yemek istiyor.Onun için bugün wasa ya dönüş yaptım.Güllaçı annem ancak ramazanda yapıyor, bir dilim yemesem bütün yıl aklımda kalacaktı, dolmaya söyleyecek sözüm yok:1::1::1:

Sen biraz daha uyu canım;) Bugün ekmeği komple bıraktım, ne zaman listeye ekmek eklesem canım başka şeylerde yemek istiyor.Onun için bugün wasa ya dönüş yaptım.Güllaçı annem ancak ramazanda yapıyor, bir dilim yemesem bütün yıl aklımda kalacaktı, dolmaya söyleyecek sözüm yok:1::1::1:
Uyuyayım dimi :1: Canım ben güllacı çooooooookkkkkkk severim.Hatta evde 1 paket var annem yapalım diyor bende ertelemeye çalışıyorum.Çünkü yapılırsa biliyorum götüreceğim :1:Şimdi ne kadar yerim bilmem ama eskiden olsa bir oturuşta 3-4 dilim yerdim:53:

4-5 dilimcik kadar

Akşamki meyvelere dikkat ediyoruz kızlar. Herkese söylüyorum bu vesileyle. Doğal şeker içeriği yüksek meyveleri iftarda çok az tüketin. Hatta haftada bir felan olsun. Oruç tutmayanlar abartmamak şartıyla saat 15:00 e kadar bir porsiyon tüketebilirler. Ama iftarda kilo almamıza bile sebep olabilirler benden uyarması.

Ellerine sağlık canım.

Sanırım öyle oldu canım.

Ben uykuya dayanamıyorum yaaaaaaaaa, daha hiç oturamadım sahura kadar:9:

Uyuyayım dimi :1: Canım ben güllacı çooooooookkkkkkk severim.Hatta evde 1 paket var annem yapalım diyor bende ertelemeye çalışıyorum.Çünkü yapılırsa biliyorum götüreceğim :1:Şimdi ne kadar yerim bilmem ama eskiden olsa bir oturuşta 3-4 dilim yerdim:53:

Bence sen güllaç yaptırma annene :9:

Bence sen güllaç yaptırma annene :9:
Ama ama Ebruuuu:14::14::14:Ağlarım bak.Ben güllacı çok seviyooomm.Aslında masum sayılabilecek bir tatlı.Güllacın şekerini de ben çok az koyuyorum.Sütlü hafif bir tatlı oluyor.İkna oldun mu canım.Yapıp yiyeyim mi:56:Lütfen :1:

Son düzenleme:
iyet olsun:34:
af

geçmiş olsun.aman dikkat et.

ohhh keyfe bak:33:

hoşgeldin:16:

nurgül,helal kız azmettin girdin gruba:1:hoşgeldin:71:

hhaaahahhaaa gerçekende öyle kilo vermk için bile bu kadar azmim varmı bilmiyorum :9::9::9::9:

Ellerine sağlık canım.

Sanırım öyle oldu canım.

Bak cadıya bak bide yuh luyor:1::1::1:İftar sahur arası uyumuyoruz.Sabahta 5-6 arası yatınc:16::16:a böyle oluyor.3 gündür 11 de uyanıyordum bugün abartmışım :1:

hoşbuldum evet aslında az kaldı ama benim 57 sabit kilom napsam düşemiyorum inşallah bu sefer başarıcam :16:

yasminyaso:24/2
mersinli42:10/19
UZAYIM:28/7
Kbra23:19/19
gurbet_dmr:5/?
bilgen35:11/?
elmaliturta:15/34
LaydliNe:?/18
akashha:10/7
zaum:?/?

Bana gelen mesaj sayıları bu şekilde kızlar ;)

GÜNAYDINNNNN:54::16::54:

yvrm benim msj sayımda bir yanlıslık olmus senin bana yazdıgın msja cevapla diyip sana msj attıgım içim sanırım senin gecen günlerdeki msj sayın sana benimki olarak gitmiş :60: ben sadece cumartesi günkü msj sayımı bildirdim oda 15 o 34 olan senin eski attıgın msj bana :60: ebrucumcum öyle not alırsın

yvrm benim msj sayımda bir yanlıslık olmus senin bana yazdıgın msja cevapla diyip sana msj attıgım içim sanırım senin gecen günlerdeki msj sayın sana benimki olarak gitmiş :60: ben sadece cumartesi günkü msj sayımı bildirdim oda 15 o 34 olan senin eski attıgın msj bana :60: ebrucumcum öyle not alırsın

Bende üste 34 yazıp altta diğer rakam yazında, herhalde içerdeki ilk günün mesajıdır dedim :1::1::1::1:

ayyyy hiç kalkmayaydın kız iftara ne kaldı şurda :60: :60::

hhaaahahhaaa gerçekende öyle kilo vermk için bile bu kadar azmim varmı bilmiyorum :9::9::9::9:

hoşbuldum evet aslında az kaldı ama benim 57 sabit kilom napsam düşemiyorum inşallah bu sefer başarıcam :16:

ayy benim de 63 de takıldı bacum ya ne yapsak ki acabaa

Son düzenleme:
ayyyy hiç kalkmayaydın kız iftara ne kaldı şurda :60: :60::

ayy benim de 63 de takıldı bacum ya ne yapsak ki acabaa

57 yi tam olarak gördüğümde bi hafta kadar denicem 56 lı küsurları görmüyorsam şaşırtma yöntemini kullanıcam birazda sporu arttırıcam aklıma şimdilk başka bişi gelmiyo belki o zamana kadar bişi bulurum şimdi açım ya kafam çalışmıyo :)))

ben dün akşamki mönümü yazmasam olurmu :44::44::44::44: kaçamaktan fazlası söz konusuda :14::14::14: bide benim ortim kim ne şanslı yaa kimse :9::9::9::9: çok sıkıcı bigün yemek yemeyince bişiler içmeyince zaman geçmiyomuş.

57 yi tam olarak gördüğümde bi hafta kadar denicem 56 lı küsurları görmüyorsam şaşırtma yöntemini kullanıcam birazda sporu arttırıcam aklıma şimdilk başka bişi gelmiyo belki o zamana kadar bişi bulurum şimdi açım ya kafam çalışmıyo :)))

evet mantıklı ama benim gibi şaşırtma yapcam derken şaşırıp yemek yemeye verme kendini tekrardan ay ben öyle yaptımda en son :60: :60:

Back
X