Yüzyıllardır nedir şu ruslardan çektiğimiz canımAman allah korusun tatlım, biz boşandık. Beni ruslarla aldattı. Kader şu ki, şu an bir rus bana aşık ve peşimde
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzyıllardır nedir şu ruslardan çektiğimiz canımAman allah korusun tatlım, biz boşandık. Beni ruslarla aldattı. Kader şu ki, şu an bir rus bana aşık ve peşimde
![]()
Aman allah korusun tatlım, biz boşandık. Beni ruslarla aldattı. Kader şu ki, şu an bir rus bana aşık ve peşimde
![]()
Nasılda biliyor.Büyük falcı bu3 vakte kadar işe başlayacaksın bayağı kalabalık bir ortamda.bu zamanda biraz zaıflamış olacaksın.sonra bir planın var bebek gibi bunu gerçekleştireceksin.![]()
Yüzyıllardır nedir şu ruslardan çektiğimiz canımMilletçe kuruttular bizi
Baktılar savaşarak olmuyor içten fethediyorlar
Geç kaldın tatlım benim ki beleşe geldikızlar önce banka hesabına paraları yatırın sonra bakılır fallarınıza iş başka arkadaşlık başka haydiiiin pamuk eller cebe![]()
![]()
uleen hem kıçımızı başımızı kapattırırlar kıskançlık bahanesiyle hemde kıçı başı açıkda ne kadar karı varsa bakarlar hahayyyyyyyyyy bundan sonra bende açıcam![]()
![]()
kızlar önce banka hesabına paraları yatırın sonra bakılır fallarınıza iş başka arkadaşlık başka haydiiiin pamuk eller cebe![]()
![]()
kızlar önce banka hesabına paraları yatırın sonra bakılır fallarınıza iş başka arkadaşlık başka haydiiiin pamuk eller cebe![]()
![]()
onlarınki uçku derdi ne olacakKadınları para peşinde :))) heheehhe erkeklerini bilemem :))
uleen hem kıçımızı başımızı kapattırırlar kıskançlık bahanesiyle hemde kıçı başı açıkda ne kadar karı varsa bakarlar hahayyyyyyyyyy bundan sonra bende açıcam![]()
![]()
hahahahhaa:))) uzzman falci turti :))))
onlarınki uçku derdi ne olacak
aynen kuzum ya erkek milleti işte bakmıyorum desede bakarlar .sen yinede fazla abartma istersen işin ucu kötüye gider sonra gençlğine güzelliğine yazık olur kıyamm sana![]()
Bugun okdr cok yurudumkıı
asırı yorgunum ya
bende yarışmaya katılmak istiyorum ama takımlara nasıl katılınıyor. beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.