Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya bendeki talih değil kör salih.ezana 2.5 saat kala regli oldum.:53:gözünün yaşına bakmadım içtim 3 bardak buzzzzzzz gibi suyu:1:cumayı cidden merak ediyorum.bakalım ne olacak.

iyi uykular ebru.ben uyuyamadım sen uyu.:51:

kötü olmuş ablacım ya bu günün orucu boşa gitti benim yerimede bi şeyler içsene :5:

ya bendeki talih değil kör salih.ezana 2.5 saat kala regli oldum.:53:gözünün yaşına bakmadım içtim 3 bardak buzzzzzzz gibi suyu:1:cumayı cidden merak ediyorum.bakalım ne olacak.

Ay sen yıne ıyısın 2.5 saat varms benm 20 dakika fln vardııı ya regl oldugmda tartıyı etklmz ıns cnm

slm arkadaşlar... ben daha önce bu takımdaydım ama tanıdığım pek kimse kalmamışım bi turtam kalmış... bir de laydlıne ama onunlada çok birlikte olamamıştık... son 1-2 hafta belki... ben temmuzda kpss ye girdim takımdanda kpss ye hazırlanırken çıkmıştım vakit ayıramadığım için... şimdi sınav geçti.. bu arada bayada kilo aldım... takım müsaitse dönmek istiyorum...

ayyyyy hoşgeldin balum kaymagummmmmmm kaç kilo oldun kız konusamadık da hiç ayy şimdilik listeye girmesen bile takımda kalırsın yaa ne olcak 13. takımın eskilerindensin sen ne de olsa :27::27:

evet ya bir keresinde ben hem sarımsaklı yogurt yedim hem de evde kaslarıma sürdüm daha cabuk cıksınlar diye ama kokusunu sen düşün tabi neyseki evdeydim de sorun olmadı :60: :60:

ayy birgünde dışardan söyleyiverin kızım yaa git uyu :1: :1:
sarımsağı gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamış o haldeyken senide gelin edeydik 40 gün hamamdan çıkarmazlardı seni:9:

bana bile zor geliyor yemek yapması çalışan olunca daha bir zor ya söyleyiverin dışarıdan ramazan menülerinden :16:

ah canım benimde en sinir olduğum şeydir.tut tut bütün gün 1 saat 2 saat kala regli yüzünden boz neyse geçmiş olsun:1:

Son düzenleme:
sarımsağı gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamış o haldeyken senide gelin edeydik 40 gün hamamdan çıkarmazlardı seni:9:

bana bile zor geliyor yemek yapması çalışan olunca daha bir zor ya söyleyiverin dışarıdan ramazan menülerinden :16:

ah canım benimde en sinir olduğum şeydir.tut tut bütün gün 1 saat 2 saat kala regli yüzünden boz neyse geçmiş olsun:1:

:60: bende kocamla hamam fantttteeeeeeezisi yaparım nolcek :60: :60: ay bu arada KAHVENİ İÇMEYİ UNUTMA :60: :60:

merhaba hatunlar...
TURTİM bende yoğurtsuz yemek yiyemem..
VE fal işi fincan kapatmayın bu bir davettir negatif kapıları açarsınız eğlenceniz hiç ummadığınız bir günde hayatınızı olumsuza çevirir..ne kişi adına ne kendi adınıza lütfen kapatmayın..

Iftrda lahmacn corba salata var azıcıııkk lahmacn yesemmı :)
azcık ye bişey olmaz..önce çorbanı içerse çok fazla kaçırmazsın..
kızlar ben kaçyorum.yemekler ocakta beni bekliyor hayırlı iftarlar hayırlı akşamlar hepinize:16:
sabahtan yemek yapıyorum yoksa akşama halim kalmıyor..
sanada hayırlı iftarlar..
Kızlar ben geldim ama hemen yatıyorum inşallah uyuyakalmam yoksa iftara aç kalırız. Uyanınca görüşürüz yine. :16:

hoş geldin çalışana daha zor..Rabbim yardımcınız olsun..

nasılsınız arkadaşlar.iftar açmanıza az kaldı.allah kabul etsin dualarınız kabul olsun

anlıyorum canım anlıyoum :1::1::1::1: bak hayatta hep iyi örnekler olmuyo insanın karşısında benim gibi kötü örneklerde olabiliyo. ben yaptım sen yapma bundan bi kaç ay sonra ben kilo veremiyorum diye ağlarken hatırlatırsın bunları bana :52::52::52::52:

Nurgül kız yolarım senin saçını başını, baştan çıkartacaksın kızları sonra hepsi kaçamak yapacak. Duymayayım bidaha tamam mı :20::47:

misafirin yoksa bi çorba bi cacık salata tmm işte bi şekilde geçiştir uyuyup dinlenmen daha önemli olmadı çorbanı içtikten sonra hem dinlenmiş olduğun için canının istediğini yapar yersin yemek dediğin yarım saatlik en fazla 1 saatlik iş

Yok canım yaaa evde pilavla cacık var zaten. Karnıyarık yaptım yanına. Dün akşam eşime söylemiştim şimdi yapmasam olmaz canı çekmiştir adamcağızın :9:Nedense ramazanda daha iyi yemekler yapmaya çalışıyorum. Sanırım akşama kadar hayal kurmanın sonucu :9:

Doğru ama olmamız lazım :)

Kıyamam sana .. Ramazanda çalışmak zor gerçekten birde gidip yemek hazırlayacaksınn :53::43:

geliyor canım ama sorun var heralde

Ayy canım benim çok teşekkürler. Aslında çalışmak bir kadın için gerçekten zor. Çünki iki işi aynı anda yapıyorsunuz. :34:

ebrucum bugünün mesajları pia'ya gidicek gözüküyor ona atacakmıyız döndümü.

Bugünün ve yarının mesajlarıda bana kıza. Ferhan izinli.

günaydın ben daha yeni uyandım :17:

Zeliş'cim uyku düzenin bozuldu senin. Buda kilonu etkileyecek haberin olsun. :20:

evet ya bir keresinde ben hem sarımsaklı yogurt yedim hem de evde kaslarıma sürdüm daha cabuk cıksınlar diye ama kokusunu sen düşün tabi neyseki evdeydim de sorun olmadı :60: :60:

ayy birgünde dışardan söyleyiverin kızım yaa git uyu :1: :1:

Bende bayılırım sarmısaklı yoğurda. Biçok sebze yemeğine katarım. Aynen turti senin gibi.

Kızım yaaa Konya'da dışardan söyleyecek adam gibi yer yok ki? En çok etli ekmek söyleyebilirsin oda bana gelmez. Ama Adana'da olsam değmeyin keyfime hergün dışarda yerdim :9:

evet işte tokluk kan şekerim yüksek çıkıyordu ama son ikisinde normaldi ama onlarda ogtt değil kahvaltı yap 2 saat sonra gel dmeişlerdi e ama kahvaltıda zaten şekerli bişeyler yenmiyrki sonuc çok güvenilir değildi yani onun için 75 grla tolerans testi yaptıla rşimdi:(
gecen sene hamileyken 100 grla yaptırmıştım saat başı dört defa kan vermiştim korkunçtu:((
peki bu sonuçlarda insülin direnci belli olurmu yoksa ona ayrı bir testmi yapıyorlar??
anladığım kadarıyla sağlık sektöründesin??

Evet canım sağlıkçıyım. Bu testle insülin direnci gelişip gelişmediği belli olur. Ayrı bir teste gerek yok. Diyetle ve zayıflayarak insülin direnci yeniliyor zaten. İnşallah sorun çıkmaz tahlillerinde. Geçen gün ben bütün testlerime baktırdım. Hepsi çok güzeldi sonuçların sanırım sağlıklıyım diye çok sevindim göğsümdeki kitle çıktı ortaya :14:

daha patates kabak kızartması falan vardı ama yemedim çok iradeliyim çoookkk :1::1::1::1::1:

Kız Nurgül ne o menünün hali. Bak bidaha böyle menü görürsem eğer bu hafta listeye giremezsin haberin olsun. Düzelt menülerini biran önce :20:

slm arkadaşlar... ben daha önce bu takımdaydım ama tanıdığım pek kimse kalmamışım bi turtam kalmış... bir de laydlıne ama onunlada çok birlikte olamamıştık... son 1-2 hafta belki... ben temmuzda kpss ye girdim takımdanda kpss ye hazırlanırken çıkmıştım vakit ayıramadığım için... şimdi sınav geçti.. bu arada bayada kilo aldım... takım müsaitse dönmek istiyorum...

Özlem'cim eks ortim hşgeldin canım. Geri dönmene sevindim. Umarım sınavın iyi geçmiştir. Kurallara göre takıma dönebilirsin yanlız seni hemen listeye alamayacağım. Önce bir iki hafta adaptasyon dönemi geçirirsin. Kiloda almışsın demek ki yenide motive olman lazım. Takımdan kaç kiloyla ayrıldın biliyor musun? Çünki aldığın kilolarla takım ortalamasını kötü etkileyeceksin. Duruma göre listeye girip girmeyeceğine birlikte karar veririz. Yeniden hoşgeldin canım aramıza :16:

Ayyy canım benim kötü olmuş yaaaa. Haftaya bende olacağım sanırım inşallah oruç bozmam.

Iftrda lahmacn corba salata var azıcıııkk lahmacn yesemmı :)

Lahmacunun boyutu ne kadar Kübra? Eğer fındık lahmacunca bir tane, değilse yarım lahmacun yiyebilirsin. Çok içinde kalmasın. Ben izin veriyorum. Ama akşama spor yapmaya çalış.

merhaba hatunlar...
TURTİM bende yoğurtsuz yemek yiyemem..
VE fal işi fincan kapatmayın bu bir davettir negatif kapıları açarsınız eğlenceniz hiç ummadığınız bir günde hayatınızı olumsuza çevirir..ne kişi adına ne kendi adınıza lütfen kapatmayın..

Hoşgeldin Derya'cım bende karşıyım fallara falcılara.

azcık ye bişey olmaz..önce çorbanı içerse çok fazla kaçırmazsın..

sabahtan yemek yapıyorum yoksa akşama halim kalmıyor..
sanada hayırlı iftarlar..

hoş geldin çalışana daha zor..Rabbim yardımcınız olsun..

Amin canım çok teşekkürler.
:16:

nasılsınız arkadaşlar.iftar açmanıza az kaldı.allah kabul etsin dualarınız kabul olsun

Bizimde az kaldı canım. Allah hepimizin orucunu ve dualarını kabul eder inşallah :16:

Kızlar kaçıyorum bende. İftara çok az kaldı. Hepinize afiyet olsun şimdiden. Allah kabul etsin :16:

Back
X