Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[ı]kızlar kaçıyorum bende. Iftara çok az kaldı. Hepinize afiyet olsun şimdiden. Allah kabul etsin[/ı]
iftara 3 dakika kaldı herkese afiyet olsun allah kabul etsin![]()
Nurgül kız yolarım senin saçını başını, baştan çıkartacaksın kızları sonra hepsi kaçamak yapacak. Duymayayım bidaha tamam mı
Yok canım yaaa evde pilavla cacık var zaten. Karnıyarık yaptım yanına. Dün akşam eşime söylemiştim şimdi yapmasam olmaz canı çekmiştir adamcağızınNedense ramazanda daha iyi yemekler yapmaya çalışıyorum. Sanırım akşama kadar hayal kurmanın sonucu
Ayy canım benim çok teşekkürler. Aslında çalışmak bir kadın için gerçekten zor. Çünki iki işi aynı anda yapıyorsunuz.
Bugünün ve yarının mesajlarıda bana kıza. Ferhan izinli.
Zeliş'cim uyku düzenin bozuldu senin. Buda kilonu etkileyecek haberin olsun.
Bende bayılırım sarmısaklı yoğurda. Biçok sebze yemeğine katarım. Aynen turti senin gibi.
Kızım yaaa Konya'da dışardan söyleyecek adam gibi yer yok ki? En çok etli ekmek söyleyebilirsin oda bana gelmez. Ama Adana'da olsam değmeyin keyfime hergün dışarda yerdim
Evet canım sağlıkçıyım. Bu testle insülin direnci gelişip gelişmediği belli olur. Ayrı bir teste gerek yok. Diyetle ve zayıflayarak insülin direnci yeniliyor zaten. İnşallah sorun çıkmaz tahlillerinde. Geçen gün ben bütün testlerime baktırdım. Hepsi çok güzeldi sonuçların sanırım sağlıklıyım diye çok sevindim göğsümdeki kitle çıktı ortaya
Kız Nurgül ne o menünün hali. Bak bidaha böyle menü görürsem eğer bu hafta listeye giremezsin haberin olsun. Düzelt menülerini biran önce
Özlem'cim eks ortim hşgeldin canım. Geri dönmene sevindim. Umarım sınavın iyi geçmiştir. Kurallara göre takıma dönebilirsin yanlız seni hemen listeye alamayacağım. Önce bir iki hafta adaptasyon dönemi geçirirsin. Kiloda almışsın demek ki yenide motive olman lazım. Takımdan kaç kiloyla ayrıldın biliyor musun? Çünki aldığın kilolarla takım ortalamasını kötü etkileyeceksin. Duruma göre listeye girip girmeyeceğine birlikte karar veririz. Yeniden hoşgeldin canım aramıza
Ayyy canım benim kötü olmuş yaaaa. Haftaya bende olacağım sanırım inşallah oruç bozmam.
Lahmacunun boyutu ne kadar Kübra? Eğer fındık lahmacunca bir tane, değilse yarım lahmacun yiyebilirsin. Çok içinde kalmasın. Ben izin veriyorum. Ama akşama spor yapmaya çalış.
Hoşgeldin Derya'cım bende karşıyım fallara falcılara.
Senı dınledm kaptan annemler kızdlr yedımm ..
Yuruyerek eve donecez ztn.
Bu arada ablama epıleptk atak olblr dems tum testler yapıldı yarn sonuc cıkacak![]()
Kübra yedinmi lahmacunu canım
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH ŞİFA VERSİNNurgül kız yolarım senin saçını başını, baştan çıkartacaksın kızları sonra hepsi kaçamak yapacak. Duymayayım bidaha tamam mı
Yok canım yaaa evde pilavla cacık var zaten. Karnıyarık yaptım yanına. Dün akşam eşime söylemiştim şimdi yapmasam olmaz canı çekmiştir adamcağızınNedense ramazanda daha iyi yemekler yapmaya çalışıyorum. Sanırım akşama kadar hayal kurmanın sonucu
Bu arada ablama epıleptk atak olblr dems tum testler yapıldı yarn sonuc cıkacak![]()
Menum
Sahur:
1 haslanmıs yumurta
Salatalık
Peynır
4 adet yesıl zeytın
Maydnz
1 dılım kepeklı ekmek
Iftar :
1 kucuk kase mercımek corbası ( unlu degıl )
Salata
Ceyrek lahmacun
AFİYET OLSUN CANIMEvt cnm yuvarlak 1 lahmacunun ceyregını yedım .
menüm
sahur
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
şekersiz çay
iftar
1 porsiyo kavurma
marul yeşillik
ayran 2 bardak
1 dondurma
su 3 litre
spor dans ve yürüyüş
DONDURMA HARİÇ GÜZEL CANIM
Iftrda lahmacn corba salata var azıcıııkk lahmacn yesemmı :)
nasılsınız arkadaşlar.iftar açmanıza az kaldı.allah kabul etsin dualarınız kabul olsun
menüm
sahur
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
şekersiz çay
iftar
1 porsiyo kavurma
marul yeşillik
ayran 2 bardak
1 dondurma
su 3 litre
spor dans ve yürüyüş
bugun çok sıcaktı ya öldüm susuzluktan Allah kabul etsin tabi
sahurdaeynirli tost şekersiz çay
iftarda: sehriye çorbası ,erik hoşafı ve mevsim salata
arada :nescafe
bugun çok sıcaktı ya öldüm susuzluktan Allah kabul etsin tabi
Selam kızlarrr, bugünkü menüm pek olmadı sanki :44:
Sabah - 1 bardak süt
Öğlen - 4 yk. tavuk suyu çorba, kısır, yoğurt
Ara - Şekersiz elmalı soda
Akşam - 1 kase sütlü nesfit
Su 3lt..
inşallah etkilemez,bakalım görcez artık.Ay sen yıne ıyısın 2.5 saat varms benm 20 dakika fln vardııı ya regl oldugmda tartıyı etklmz ıns cnm
güzel olmuş afiyet olsun.MENÜM
SABAH
PEYNİRLİ OMLET DOMATES BİR DİLİM EKMEK
ARA
ŞEKERSİZ TÜRK KAHVESİ
ÖĞLEN
2 KÖFTE YEŞİLLİK DOMATES
AKŞAM
TAVUKLU SALATA
SU KESİN 3 LT OLU SPOR YOK AMA GECE YÜRÜYÜŞ YAPMAYI PLANLIYORUM.İŞ YERİNİN ÇATISINDA BİR SAAT
inşallah değildir.Nurgül kız yolarım senin saçını başını, baştan çıkartacaksın kızları sonra hepsi kaçamak yapacak. Duymayayım bidaha tamam mı
aferin orti,ben bu hafta biraz ramazana uyum sağlarken diette zorlandım.sen toparla bari.Menum
Sahur:
1 haslanmıs yumurta
Salatalık
Peynır
4 adet yesıl zeytın
Maydnz
1 dılım kepeklı ekmek
Iftar :
1 kucuk kase mercımek corbası ( unlu degıl )
Salata
Ceyrek lahmacun
zeliş güzel olmuş canım,inşallah kavurmanın o nefis,dayanılmaz yağına ekmek banmamışsındırmenüm
sahur
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
şekersiz çay
iftar
1 porsiyo kavurma
marul yeşillik
ayran 2 bardak
1 dondurma
su 3 litre
spor dans ve yürüyüş
afiyet olsun seçil,suyu bol içiyorsun değil mi?bugun çok sıcaktı ya öldüm susuzluktan Allah kabul etsin tabi
kahvaltı az olmuş sanki seda.Selam kızlarrr, bugünkü menüm pek olmadı sanki :44:
Sabah - 1 bardak süt
Öğlen - 4 yk. tavuk suyu çorba, kısır, yoğurt
Ara - Şekersiz elmalı soda
Akşam - 1 kase sütlü nesfit
Su 3lt..