Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam canım, ben aslında sana yazıp kendi kendime e akıl vermeye çalıştım:17:

Ben de bakıyım canım, Jillian'ı yaptım birkaç kere sonra kaldı

Ben gece hiç derin uyuyamıyorum sıcaktan, o kadar yorgun kalkıyorum ki sabahları.. o yüzden çok kıskandım :34: Dondurmanın bedelini sporla ödersen sıkıntı olmaz herhalde :9:

Ben de yatıyorum kızlar, herkese iyi geceler...

iyi geceler canım

Kızlar geldim ama gidiyorum yeniden. Bugün çok yorgunum uzandım biraz şimdide gidip yatacağım. Geçmişide okuyamadım. Yarın inşallah iş yerinde sorun olmazsa okurum. Öpüyorum hepinizi, iyi geceler :16:

Mesajları bana atıyorsunuz unutmayınız lütfen :34:

[ı]kızlar geldim ama gidiyorum yeniden. Bugün çok yorgunum uzandım biraz şimdide gidip yatacağım. Geçmişide okuyamadım. Yarın inşallah iş yerinde sorun olmazsa okurum. öpüyorum hepinizi, iyi geceler :16:

Mesajları bana atıyorsunuz unutmayınız lütfen :34:
[/ı]

iyi geceler canım yat dinlen biraz.

ayyyyy hoşgeldin balum kaymagummmmmmm kaç kilo oldun kız konusamadık da hiç ayy şimdilik listeye girmesen bile takımda kalırsın yaa ne olcak 13. takımın eskilerindensin sen ne de olsa :27::27:
hoşbuldum turtam benim :16: özledim valla senin sohbetlerini... asansör aşkında bi gelişme yaşandımı ben yokken??? benim kilolar baya arttı hiç olmadığı kadar... ama kafama takmadım sınav daha önemliydi... hoş oda nolur bilmiyorum ama veririz yaaaa nasıl aldıysam öyle de vericem inanıyorum...

Özlem'cim eks ortim hşgeldin canım. Geri dönmene sevindim. Umarım sınavın iyi geçmiştir. Kurallara göre takıma dönebilirsin yanlız seni hemen listeye alamayacağım. Önce bir iki hafta adaptasyon dönemi geçirirsin. Kiloda almışsın demek ki yenide motive olman lazım. Takımdan kaç kiloyla ayrıldın biliyor musun? Çünki aldığın kilolarla takım ortalamasını kötü etkileyeceksin. Duruma göre listeye girip girmeyeceğine birlikte karar veririz. Yeniden hoşgeldin canım aramıza :16:

hoşbulduk canım... benim kilom ortalamayı bayağı olumsuz etkiler açıkçası çünkü 10 kilonun üzerinde aldım... 3 ay sürekli evden çıkmadan masa başında oturduğumu düşünürsek çok normaldi bu artış... ama artık eski halime dönmem gerek çünkü sağlığımda olumsuz etkilenicek... listede olmam şart değil... olmassa izne ayrıldığım kiloma yaklaşınca girerim listeyede fark etmez. önemli olan burda olmak... izne ayrıldığım kiloyu tam hatırlamıyorum ama heralde şu alttaki çizelgedekidir. şu an 83 kiloyum....

hoşbuldum turtam benim :16: özledim valla senin sohbetlerini... Asansör aşkında bi gelişme yaşandımı ben yokken??? Benim kilolar baya arttı hiç olmadığı kadar... Ama kafama takmadım sınav daha önemliydi... Hoş oda nolur bilmiyorum ama veririz yaaaa nasıl aldıysam öyle de vericem inanıyorum...

Hoşbulduk canım... Benim kilom ortalamayı bayağı olumsuz etkiler açıkçası çünkü 10 kilonun üzerinde aldım... 3 ay sürekli evden çıkmadan masa başında oturduğumu düşünürsek çok normaldi bu artış... Ama artık eski halime dönmem gerek çünkü sağlığımda olumsuz etkilenicek... Listede olmam şart değil... Olmassa izne ayrıldığım kiloma yaklaşınca girerim listeyede fark etmez. önemli olan burda olmak... Izne ayrıldığım kiloyu tam hatırlamıyorum ama heralde şu alttaki çizelgedekidir. şu an 83 kiloyum....

hg benim ismim bilgen bende yeni katıldım buraya,inşallah aldığın kiloları verebilirsin.

MENÜM

SABAH

PEYNİRLİ OMLET DOMATES BİR DİLİM EKMEK

ARA

ŞEKERSİZ TÜRK KAHVESİ :ssz:

ÖĞLEN

2 KÖFTE YEŞİLLİK DOMATES

AKŞAM

TAVUKLU SALATA

SU KESİN 3 LT OLU SPOR YOK AMA GECE YÜRÜYÜŞ YAPMAYI PLANLIYORUM.İŞ YERİNİN ÇATISINDA BİR SAAT
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş.
Menum

Sahur:
1 haslanmıs yumurta
Salatalık
Peynır
4 adet yesıl zeytın
Maydnz
1 dılım kepeklı ekmek

Iftar :
1 kucuk kase mercımek corbası ( unlu degıl )
Salata
Ceyrek lahmacun
Süpersin Kübracım.

menüm

sahur

2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
şekersiz çay

iftar
1 porsiyo kavurma
marul yeşillik
ayran 2 bardak

1 dondurma :17:

su 3 litre
spor dans ve yürüyüş
Zeliş kavurma fazlasıyla yağlı ve dondurma var.Onun dışında yaptığın sporda dikkatimi çekiyor.Örnek dans demişsin :44:Kaç dakika ve ne dansı?Yürüyüş kaç dakika ve tempolu mu?Yoksa biliyorsun bir faydası yok.
Selam kızlarrr, bugünkü menüm pek olmadı sanki :44:

Sabah - 1 bardak süt

Öğlen - 4 yk. tavuk suyu çorba, kısır, yoğurt

Ara - Şekersiz elmalı soda

Akşam - 1 kase sütlü nesfit

Su 3lt..
Sedacım az yemişsin.

menüm:
sahur:yumurta
domates
salatalık
zeytin
peynir
azcık pide
1 bardak yrm yağlı süt

iftar:çorba
kıymalı taze fasulye
közlenmiş patlıcanla yapılmış yoğurtlu meze
1 bardak ramazan şerbeti

ara:ebru kızacaksın ama 5 kayısı

su:3 olmuştur.spor bugün yok.yarın başlarım.
Şerbet,pide kayısı:47:Tatlı olarak şerbet veya kayısıdan birini tercih etsen daha iyi olacakmış.Onun dışında güzel.

SADECE BİR TOP DONDURMA HÜPLETMEK İSTİYORUM...

ALDIĞIM KALORİYİ GÜPLETMEK İÇİN 33 DAKİKA MERDİVEN ÇIKMAM GEREKİYOR.

Açıklama :
1 top dondurma yaklaşık olarak 40 kalori.
15 dakika süresince merdiven çıkarak harcadığınız kalori ise 18 kalori
Çok güzel bir paylaşım olmuş Bilgencim.

hoşbuldum turtam benim :16: özledim valla senin sohbetlerini... asansör aşkında bi gelişme yaşandımı ben yokken??? benim kilolar baya arttı hiç olmadığı kadar... ama kafama takmadım sınav daha önemliydi... hoş oda nolur bilmiyorum ama veririz yaaaa nasıl aldıysam öyle de vericem inanıyorum...

hoşbulduk canım... benim kilom ortalamayı bayağı olumsuz etkiler açıkçası çünkü 10 kilonun üzerinde aldım... 3 ay sürekli evden çıkmadan masa başında oturduğumu düşünürsek çok normaldi bu artış... ama artık eski halime dönmem gerek çünkü sağlığımda olumsuz etkilenicek... listede olmam şart değil... olmassa izne ayrıldığım kiloma yaklaşınca girerim listeyede fark etmez. önemli olan burda olmak... izne ayrıldığım kiloyu tam hatırlamıyorum ama heralde şu alttaki çizelgedekidir. şu an 83 kiloyum....
O zaman aramıza tekrar hoşgeldin.Ben Hatice:16:Çoğumuz seni tanımıyoruz.Biraz kendinden bahseder misin.

MENÜM
SAHUR
Dukan krep
Melemen
Peynir
Sütlü kahve
1 parça börek:17:

İFTAR
Yarım kase domates çorbası
2 kase yoğurt:53::53:
Salata

menüm
sahur
dukan krep
melemen
peynir
sütlü kahve

iftar
yarım kase domates çorbası
Salata

afiyet olsun haticecim.sen ve ebru kaçamak yapabilirsin ideal kilolarınıza yaklaştınız.

Son düzenleme:
afiyet olsun haticecim.sen ve ebru kaçamak yapabilirsin ideal kilolarınıza yaklaştınız.
Yok canım benim de kaçamak yapmamam gerekiyor da akşam yemeği için babamlara börek yapmıştım.Sıcak sıcak götürdüler:1:.Bende akşam yemeyip sahurda yesem daha iyi olur dedim.Sırf börek yüzünden akşam yemeğinde yemek yerine yoğurt yedim.

Son düzenleme:
Ben çıkıyorum.Kahvaltıyı hazırlayayım.Öncelikle Bilgencim sana sonrada uğrayan olursa herkese iyi geceler.:16:

Saat 12 yi geçeli saatler olmuş ben hala sayıyorum:1:.Önceki dört mesajı bugüne atıyorum.Bu 5. mesajım.

hg benim ismim bilgen bende yeni katıldım buraya,inşallah aldığın kiloları verebilirsin.

[
O zaman aramıza tekrar hoşgeldin.Ben Hatice:16:Çoğumuz seni tanımıyoruz.Biraz kendinden bahseder misin.

teşekkür ederim kıslar... ben de tam kendimi tanıtıcaktım hatice....boş bi mesajda anlatıyım en iyisi..

487789_359071970827594_186179388_n.jpg

benim adım özlem. 26 yaşındayım. evliyim. biyoloji öğretmeniyim ama şimdilik atanmadığım için ev hanımıyım diyebiliriz... izmirde yaşıyorum... kilo alma serüvenime gelirsem,
evlenmeden önce 60-70 kilo arası gidip geliyordum hep... evlenince ilk bir yılda 15 kilo aldım...sonra bir gün kansızmıyım acaba çok halsizim diye doktora gittim meğerse troidlerim çalışmıyormuş. kilo almama bu sebep olabilirmiş... ama biz eşimle gece yemelerini de çok yapıyorduk... bir tek sebep troidler diyemem.. sonra geçen yıl diyetisyene gittim ve 10 kiloya yakın verdim... ama sonra kpss yaklaştı ve rejimi sporu herşeyi bıraktım. sanırım ocak ayından beri falan verdiğim kiloyu fazlasıyla geri aldım... ders çalışırken yemek yapma fırsatım olmadı pek öğlenleri bisküvi ve gofretlerle akşamlarıda dışardan hazır yemek söylemekle veya sadece makarnayla geçirdik son 3 ay... az önce tartıldım 82 çıktı... birkaç gündür yürüyüş yapıyorum.. özel bir diyet yapmayı düşünmüyorum... sadece akşamları ekmeği kesicem ve hazır gıdalardan uzak durucam ve bol bol yürüycem... yengem bu yöntemle 12 kilo verdi yeniii... artık darısı bize....

Sorun yok o zaman canım. Tekrardan hoşgeldin aramıza. Ben o kadar beklemiyordum yaaaa çok kilo almışın. Olmazsa bir ara yeni gelenlerle birlikte girersin takıma. Yani çok kilo veren olduğu zaman. Ortalamayı en iyi şekilde kurtarmaya çalışırız. Kuralları hatırlıyorsundur. Belki değişiklik olmuştur sen yokken tam emin değilim ben yeniden ekleyeyim sana. Sen varken mesaj sayılırını sırası gelen herkes tek tek sayıyordu. Artık öyle değil canım. Listemiz var o listeye göre herkes kendi mesajlarını sayıyor ve o gün listeyi kim yapacaksa ona mesaj atılıyor. Listeyi birazdan paylaşırım not alırsın. Bu akşam bana atılacak mesajlar. Onun haricinde merak ettiğin bişey var mı?

MENÜM
SAHUR
Dukan krep
Melemen
Peynir
Sütlü kahve

İFTAR
Yarım kase domates çorbası
Salata

Börek haricinde güzel olmuş menün.

Yok canım yaaa Hatice'nin kaçamak yapmaması lazım. Çünki çok yavaş kilo veriyor hastalığından dolayı yada verilmesi gereken kilosu olmadığı için ama dinletemiyorum ki:9:

Back
X