Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba Kızlar, bugün işler çok yoğun bir türlü giremedim buraya. Akşam geç çıkacağa benziyorum. Sevmiyorum aysonlarını :(((

Dün neler yedim:

Sabah: 1 dilim kepek ekmeği+1 kibrit kutusu ezine peyniri

ara: 1 şeftali

öğle: döner(sadece, yanında bişey yok)+ayran

akşam: 1 kase mercimek çorbası

ara : şekersiz türk kahvesi (tüh foto çekmeyi unuttum :33::33:)

hahay 2 ay sonra bir daha kurban ayy ben kurban etini hiç sevmiyorum ya Allah günah yazmasın yani gerçi eti sevmem pek kırmızı eti o yüzden geldiği gibi dagııyorum hepsini bir cigerini severim kurbanın annem kavurma falan yapmasın diyede herkese veririm bize kalmaz sonra da aaaaaaaaaaa onu sen bize mi ayırmıstın tüüüüüüüh bak ben karıstırdım verdim artık yapcak bişey yok derim :60: :60:
oda güzelmiş ya yazık annene :9: ben severim ama işte kavurma biraz sorun oluyo

Nabersiniz kızancıklar?
Ramazan,kurs,ders derken ugrayamadım pek... :44:
hoşgeldin melek abla biz iyizde sen nasılsın hiç uğramıyorsun :34:
görüşürüz

çorba biraz et kavurma ve salat olabilid canım

selam hoşgeldin

evet bende öyle yapıcam mecburen :26:

Merhaba Kızlar, bugün işler çok yoğun bir türlü giremedim buraya. Akşam geç çıkacağa benziyorum. Sevmiyorum aysonlarını :(((

Dün neler yedim:

afiyet olsun güzel olmuş :32:

biliyorum canım ben zaten aç duramam ki.en çok üzüldüğüm dür tartıda 90.8 gr'dım.bugün 92.3 niye böyle nerde hata yapıyorum.

canım benim bu takıma girmekteki amacım uzun sürede,yaptığım hataları farkederek sağlıklı kilo vermek ve yerleşmiş olan kiloları vermek.ben normaldede çok zor kilo veririm.şok diyetlerede karşıyım.tartılmaktaki amacım nöbet öncesi ve sonrasını değerlindirmek.

allah hakkınızda hayırlısını versin canım.üzmeyin kendinizi.

günaydın zelişim.

tünaydın canım

kübracım merhaba,ablan nasıl oldu umarım iyidir,

3 bardak yeşil çay içtim kübracım.

Ablama bugün test sonuçlarına göre epileptik dediler ilaç verdiler 2 yıl boyunca kullanması gerekiyormuş :(

merhaba arkadaşlar nasılsınz.ben oruç tutamıyorum biliyorsunuz akşamada iftara davetliyiz.nasıl yapsam acaba.bu gecelik iftar vakti yemek yesem olurmu.
Bence canım iftarda ye.. ayıp olmasın

Dün neler yedim:

afiyet olsun canım

Nabersiniz kızancıklar?
Ramazan,kurs,ders derken ugrayamadım pek... :44:
Hoşgeldin canım

Kızlar benım internetim arızalı bugun iftardan önce oruç tutanlar tartılsın diğerleri cuma sabahı tartılsın internetim gelmezse yine haber verırım.

Son düzenleme:
Ablama bugün test sonuçlarına göre epileptik dediler ilaç verdiler 2 yıl boyunca kullanması gerekiyormuş :(

Bence canım iftarda ye.. ayıp olmasın

afiyet olsun canım

Hoşgeldin canım
geçmiş olsun canımya üzüldüm :(
Kızlar benım internetim arızalı bugun iftardan önce oruç tutanlar tartılsın diyerleri cuma sabahı tartılsın internetim gelmezse yine haber verırım.
tamam ablacım inş kısa zamanda düzelir internetin

İftar yaklaştı tartıldım ama Reglm yeni bitti belki şişkinliğim var çnkü hasta olmadan önce 78 olmştm
:43::44::44:

Geçen haftaki kilom : 79
Bu hafta : 78.1
Giden : 0,9 Kg​

Son düzenleme:
biliyorum canım ben zaten aç duramam ki.en çok üzüldüğüm dür tartıda 90.8 gr'dım.bugün 92.3 niye böyle nerde hata yapıyorum.

canım benim bu takıma girmekteki amacım uzun sürede,yaptığım hataları farkederek sağlıklı kilo vermek ve yerleşmiş olan kiloları vermek.ben normaldede çok zor kilo veririm.şok diyetlerede karşıyım.tartılmaktaki amacım nöbet öncesi ve sonrasını değerlindirmek.

allah hakkınızda hayırlısını versin canım.üzmeyin kendinizi.

günaydın zelişim.

tünaydın canım

kübracım merhaba,ablan nasıl oldu umarım iyidir,

3 bardak yeşil çay içtim kübracım.

bence şişlik vardır cnm ben reglim bana da oldu aynısı haftaya daha net sonuc alırsın bence

Dün neler yedim:

afiyet olsun,az öz olmuş :1:

çok geçmiş olsun.inşallah ilaçlar hemen işe yarar,iyileşir ablan.

İftar yaklaştı tartıldım ama Reglm yeni bitti belki şişkinliğim var çnkü hasta olmadan önce 78 olmştm
:43::44::44:

Geçen haftaki kilom : 79
Bu hafta : 78.1
Giden : 0,9 Kg​
iyisin orti:34:,bakalım ben yarın nasıl bir bomba patlatacağım:1:

menüm
sabah:1 yumurta
1.5 dilim ekmek
az peynir
4 zeytin
domates
salatalık

öğle:4 kayısı

akşam:yoğurtlu közlenmiş biber,patlıcan
tavuk göğsü(tavada azcık yağda baharatlı)
2 hurma
1.5 dilim ekmek

su:3-3.5 litre
spor:40 d leslie

menüm

sahur
1 kase special k

iftar
1 porsiyondan az kavurma
1 kase çorba
yeşillik

su
2.5 litre

spor
yürüyüş 30 dk

killoma gelirsekde
geçen hafta 99.2
bu hafta 98.4
giden 800 gr

bu hafta ve önümüzde ki hafta listede değilim ama kaçamaklı bi haftaydı maalesef ramazanın son haftası listede olucam bu yüzden artık sfır kaçamak yapmak zorundayım ama anneme anlatanıyorum bide şikayetçi olduğum için kızıyo ya anlamış değilim ne yapmaya çalışıyo ona rağmen başarıcam ramazan biterken daha da zayıf olucam

benim de bugunkü menüm

sabah
omlet
2 dilim bugday ekmeği
peynir
zeytin

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
az fındık

akşam
1 tabak tavuk sote
1 dilim buğday ekmeği
1 zero

spıor: 1,5 saat bisiklet + 30 dk sopa hareketleri

menüm

sahur
1 kase special k

iftar
1 porsiyondan az kavurma
1 kase çorba
yeşillik

su
2.5 litre
spor
yürüyüş 30 dk

killoma gelirsekde
geçen hafta 99.2
bu hafta 98.4
giden 800 gr

bu hafta ve önümüzde ki hafta listede değilim ama kaçamaklı bi haftaydı maalesef ramazanın son haftası listede olucam bu yüzden artık sfır kaçamak yapmak zorundayım ama anneme anlatanıyorum bide şikayetçi olduğum için kızıyo ya anlamış değilim ne yapmaya çalışıyo ona rağmen başarıcam ramazan biterken daha da zayıf olucam
bugün iyi olmuş menün zeliş.cidden bende anneni anlayabilmiş değilim.sana gerçekten destek olsa bence daha hızlı gider kiloların.

benim de bugunkü menüm

sabah
omlet
2 dilim bugday ekmeği
peynir
zeytin

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
az fındık

akşam
1 tabak tavuk sote
1 dilim buğday ekmeği
1 zero

spıor: 1,5 saat bisiklet + 30 dk sopa hareketleri
turti afiyet olsun,güzel olmuş yemekte sporda ama suyu yazmamışsın.birde o zeroyu nasıl içiyorsun,çok tatlı o be:50:

bugün iyi olmuş menün zeliş.cidden bende anneni anlayabilmiş değilim.sana gerçekten destek olsa bence daha hızlı gider kiloların.

yaw kızlar zelişin annesine kızıyoruk amma evde birde baba faktörü var diğer kişiler var Allah aşkına adam et ister saglıksız yemekler ister malum kadın hangi birine özel yemek yapcak hepimiz börekle çörekle etle büyümedik mi anacum kimin annesi babası yedigine ictigine cok dikkat ediyorduki sanki şimdiki nesil daha şanslı o açıdan ama hala burgera mce küçücük çocuklarını getirenleri görüyorum ya agızlarını burunlarını kırıcan yani bu yaşta o iğrenç yağları sokuyolar vücutlarına çocukların

bende anlamış değlim valla :44:
yaw kızlar zelişin annesine kızıyoruk amma evde birde baba faktörü var diğer kişiler var Allah aşkına adam et ister saglıksız yemekler ister malum kadın hangi birine özel yemek yapcak hepimiz börekle çörekle etle büyümedik mi anacum kimin annesi babası yedigine ictigine cok dikkat ediyorduki sanki şimdiki nesil daha şanslı o açıdan ama hala burgera mce küçücük çocuklarını getirenleri görüyorum ya agızlarını burunlarını kırıcan yani bu yaşta o iğrenç yağları sokuyolar vücutlarına çocukların

ablacım benim babam 7 yıl önce vefat etti şu an kardeşim ben annem üçümüz yşıyoruz ama yani birşeyler yaparken benidee düşünmeleri gerekir

Back
X