Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sanırımm fena halde asıgııımmm :) bu yuzden cok cıtır olmam lazm cunku o lokuumm gıbı :)
dur kız sende hemen yelkenleri suya indirdin:20:

Ayyy heyecanlandım :1:Ben sana mail adresimi özelden gönderirim şimdi:16:

Zayıflayıncada ben tatlı bir çocuğa sahip çıtır gencecik bir anneyim diyeceksin:16:

Kolay gelsin canım.

Aşıksıııııın darararam :24:aşıksıııınn :24:sen aşıksın arkadaş:60::60:
bakalım ne kadar çıtır olucam:51:

ya facebookta malın biri beni dürtmüş profiline girdim baktım beğendiği sayfalar

büyük beden mankenler

kilolu kızlar falan

moralimi bozdu :(
zeliha şu yorgunlukla güldürdün beni:1:bugünü başlangıç olmandaki etken bensem çok sevinirim:16:

EBRU kuzu mezun oluyormuşsun harika canım ya..ama koruma döneminde burda olmanı tavsiye ederim..gerçekten ben çok faydasını gördüm..
Hastalığım iyileşti şükür..amam eşim de hiper tiroid çıktı 1.5 ayda 8 kilo verdi aniden ona moralim bozuk..pazartesi radyoaktif bir sıvı içip boğazına bakılacak..birde sol el bileği lif kopması var hepsi istanbul dönüşü çıktı diyorum bensiz bir haftada kaportayı dağıtıp geldin gülüyor..kısaca böyle..
oruçla aram çok iyi sadece aşırı susuyorum ama memnunum evdeyim sonuçta...Rabbim dışarda çalışanlara yardım etsin az yağmur yağsa serinlese diye dua ediyorum..
eşine üzüldüm derya.çok geçmiş olsun.

ben sadece 10520. sayfayı göremiyorum.tuhaf dimi:ssz:

Kızlar ben kaçıyorum. Gelmeye çalışırım. Gelemezsem merak etmeyin. İnternet bağlantısı yapıldığı zaman mutlaka uğrarım. Unutmayın Mesajlar Kübra'ya atılıyor. Öpüyorum hepinizi

Kızlar ben kaçıyorum. Gelmeye çalışırım. Gelemezsem merak etmeyin. İnternet bağlantısı yapıldığı zaman mutlaka uğrarım. Unutmayın Mesajlar Kübra'ya atılıyor. Öpüyorum hepinizi

***5. TAKIM 268. ETAP***

tunituni (75,2 /73,2 / 2,0 / %2,66 )
elifezgi ( 70,0/67,7 / 2,3/ %3,29 )
buffy26 ( 68,4/ 67,6/0.8/ %1.17
maway ( 72,0/70,0/2,0/ % 2,78 ) Takımdan ayrıldı
berivannnn26 ( 79,0/79,0 / 0,0 /%0,0 )
benim ruyamsensin ( 56,0 /54,8/ 1,2/% 2,14 )
gozdesert (81,2/) Takımdan ayrıldı
ergh (67,0/ 66,1/ 0,9/ %1,34 )

ortalama %1.67
doğrumudur acaba daha önce yapmadım ama????

kızlar listemii kontrol edebilrimsiniz

***5. TAKIM 268. ETAP***

ortalama %1.67

kızlar listemii kontrol edebilrimsiniz

canım eğer formül şuysa seninkini örnek veriyorum 75,2-73,2 = 2 / 75,2 = 2,66 çıkan bu yüzeleri toplayıp kişi sayısına bölüyosun. ben tek tek kontrol ettim doğru.:46::46::46::46:

Seçil'cim normalde bu hafta listede olman lazımdı. Ama maalesefki senin bir hafta daha deneme süresinde kalmanı istiyorum. Bunun en büyük sebebi menülerinin sağlıklı olmaması. Bu hafta lütfen uyarılarımızı dikkate al. Haftaya listede görmek isterim seni.

bu mesajı görünce sok oldum iki haftada 1 kilo verdim son haftada kilo verememiş olabilirim ramazan ayı sıkıntılı oluyor ama bana enteresan gelen herkes listeye girebiliyor ben neden giremiyorum ekmek arası çikolata mı yemem lazımdı yoksa üstüne kilo mu almam gerekiyordu

bu mesajı görünce sok oldum iki haftada 1 kilo verdim son haftada kilo verememiş olabilirim ramazan ayı sıkıntılı oluyor ama bana enteresan gelen herkes listeye girebiliyor ben neden giremiyorum ekmek arası çikolata mı yemem lazımdı yoksa üstüne kilo mu almam gerekiyordu

:))))) belki kendince hakılsındır ama böyle tepki vermen bence yersiz. demekki senin metabolizmanla benimki bir değil. banada söylenenlerin farkına deilsin sanırım. ben senden önce başladım 9. takmdaydım transfer oldum tekrar deneme süresine gerek duyulmamış olabilir. daha fazla şeyde söylerdim ama yinede kilo verme isteğine saygı duyuyorum suyuyorum.

:))))) belki kendince hakılsındır ama böyle tepki vermen bence yersiz. demekki senin metabolizmanla benimki bir değil. banada söylenenlerin farkına deilsin sanırım. ben senden önce başladım 9. takmdaydım transfer oldum tekrar deneme süresine gerek duyulmamış olabilir. daha fazla şeyde söylerdim ama yinede kilo verme isteğine saygı duyuyorum suyuyorum.

canım bu yazdıklarımı sakın sen üstüne alınma seninle ilgili bir durum yok

Kaptanım civanım :1::1: kız sarma pirinçli değil mi:52::27::54:
Evet canım pirinçli.Ben yapıcıyım yiyici değil:60:Ama ucundan bakarım biraz:17:

Hilal gidince bende boşluğa düşmüştüm hem ooo birden bire çekip gitti. Gelirim dedi ama gelmedi. Dediğin gibi bir süre burdayım ben ama haftaya top sende artık. Ben sadece kontrol edeceğim sizi. Sen artık herşeyi biliyorsun ben olmazsamda idare edebilirsin. Kübrada iyice öğrenince sorun olmaz inşallah. Gözümü arkada bırakmayınn.
Ebrucum ben evime gidene kadar yine kaptan sensin canım.Lütfen devam et.Biliyorsun ben burda girmeye çalışıyorum ama tam olarak burda olamıyorum.Şimdi endişelendim.Aman bir sorun olmasın.Tamam mı canım:44:

***5. TAKIM 268. ETAP***

ortalama %1.67

Canım doğru.Ellerine sağlık.

Son düzenleme:
canım eğer formül şuysa seninkini örnek veriyorum 75,2-73,2 = 2 / 75,2 = 2,66 çıkan bu yüzeleri toplayıp kişi sayısına bölüyosun. ben tek tek kontrol ettim doğru.:46::46::46::46:
Nurgülcüm hesaplamaları biliyorsun çok sevindim.Eğer birdurum olurda burda olamazssak sana güveniyorum,sen yapabilirsin.Seni 2. yardımcım ilan ediyorum.

Seçilcim lütfen kırılma olur mu?Sonuçta hepimiz kilo vermek için burdayız.Bu hafta olmamanında kişisel bir sebebi yok.Listede olmasanda burda olman ve birbirimizi motive etmemiz daha önemli.Bu hafta menülerini biraz daha dikkatli seçip paylaşımlarını arttırırsan cuma günü listeye gireceksin.Arada böyle durumlar olabiliyor.Tamam mı canım.

Nurgülcüm hesaplamaları biliyorsun çok sevindim.Eğer birdurum olurda burda olamazssak sana güveniyorum,sen yapabilirsin.Seni 2. yardımcım ilan ediyorum.

Seçilcim lütfen kırılma olur mu?Sonuçta hepimiz kilo vermek için burdayız.Bu hafta olmamanında kişisel bir sebebi yok.Listede olmasanda burda olman ve birbirimizi motive etmemiz daha önemli.Bu hafta menülerini biraz daha dikkatli seçip paylaşımlarını arttırırsan cuma günü listeye gireceksin.Arada böyle durumlar olabiliyor.Tamam mı canım.

:))) aslında ben hesaplamaları bilmiyorum. sabah ebru genel ortalamayı anlattı ya sana yada kübraya tam hatırlamıyorum ordan yola çıkarak devamını getirdim. muhasebeci olduğumu hatırlatırım :1::1::1::1::1::1:

seçille biz o meseleyi hallettik öyle düşünüyorum.

mell333 ün kim olduğunu bilen varmı. bugün kayıt olmuş arkadaşlık isteği gönderdi kimsiniz diye mesaj attım cevap gelmedi. profil inceleme listesinde kübra ile mersinli42 vardı kim biliyomusunuz yoksa silicem

:))) aslında ben hesaplamaları bilmiyorum. sabah ebru genel ortalamayı anlattı ya sana yada kübraya tam hatırlamıyorum ordan yola çıkarak devamını getirdim. muhasebeci olduğumu hatırlatırım :1::1::1::1::1::1:

seçille biz o meseleyi hallettik öyle düşünüyorum.
Muhasebeci olduğunu unutmuşum.Sevgili muhasebecimiz listede hesaplamalarda bir sorun çıkarsa veya biz olmassak listeyi hazırlamada birbirinize yardım edersiniz olur mu.Biz Kübra ile burdayız da olurda bir sorun çıkarsa burası boş kalmasın.
Seçil ile meseleyi halletmenize sevindim canım.:16:

Muhasebeci olduğunu unutmuşum.Sevgili muhasebecimiz listede hesaplamalarda bir sorun çıkarsa veya biz olmassak listeyi hazırlamada birbirinize yardım edersiniz olur mu.Biz Kübra ile burdayız da olurda bir sorun çıkarsa burası boş kalmasın.

seve seve neden olmasın.

mell333 ün kim olduğunu bilen varmı. bugün kayıt olmuş arkadaşlık isteği gönderdi kimsiniz diye mesaj attım cevap gelmedi. profil inceleme listesinde kübra ile mersinli42 vardı kim biliyomusunuz yoksa silicem
Eklemişti beni kabul etmedim ondan tanımyrm bende canımm

Evet bende burda olmaya hep çalışıyorum Canım . ELimden geleni yapacam inş.. :16:

Boşver Zeliş'cim yaaa tam manyakmış. Senide tesadüfen dürtmüş bence sen kilonu belli etmiyorsun.
bence çok bile belli ediyorum ablacım ama kurtulucam çıtıpıtı olucam :32:
zelişcik bugünden itibaren asıl şu işe çıtır ol be kuzu genceciksin tutuğunu kopartırsın yeterki iste..leslie sıksada yap bence nerde hareket orda bereket..3 mill zevkli 5 mil az sıkıyor ama çok etkili..
evet derye abla başarıcam taktım kafaya leslieye bi daha bakıym işe yarıyosa yaparım sorun yok :34:
dur kız sende hemen yelkenleri suya indirdin:20:

bakalım ne kadar çıtır olucam:51:

zeliha şu yorgunlukla güldürdün beni:1:bugünü başlangıç olmandaki etken bensem çok sevinirim:16:

eşine üzüldüm derya.çok geçmiş olsun.

ben sadece 10520. sayfayı göremiyorum.tuhaf dimi:ssz:
:9: evet sensin zeynep abla çünkü ben nerdeyse 4 aydır burdayım 6 kilo verdim sen2 ayda 11 demekki sorun bende :15:
EBRU kuzu mezun oluyormuşsun harika canım ya..ama koruma döneminde burda olmanı tavsiye ederim..gerçekten ben çok faydasını gördüm..
Hastalığım iyileşti şükür..amam eşim de hiper tiroid çıktı 1.5 ayda 8 kilo verdi aniden ona moralim bozuk..pazartesi radyoaktif bir sıvı içip boğazına bakılacak..birde sol el bileği lif kopması var hepsi istanbul dönüşü çıktı diyorum bensiz bir haftada kaportayı dağıtıp geldin gülüyor..kısaca böyle..
oruçla aram çok iyi sadece aşırı susuyorum ama memnunum evdeyim sonuçta...Rabbim dışarda çalışanlara yardım etsin az yağmur yağsa serinlese diye dua ediyorum..
geçmiş olsun derya abla inş düzelir eşin tiroid geçiyormu pek bi bilgim yok ama :26:

görüşürüz exkaptan :1:

Deryacım geçmiş olsun.İnşallah eşin en kısa sürede eski sağlığına kavuşur.

Evet bende burda olmaya hep çalışıyorum Canım . ELimden geleni yapacam inş.. :16:
Teşekkürler canım.Benden sonra kaptan sen olacaksın zaten.13.takım paylaşım alanına da arada bakarsın.Ben şimdi annemlerdeyim,bayrandan sonra evime döneceğim.O zaman daha rahat olurum.Ebru o zamana kadar burda olacak.Sen liste yapmayı,paylaşmayı iyice öğrenirsen ikimizde rahat ederiz.

tamam canım bu iyi yaklaşımın için tesekkür ederim :) iyi ki varsınız UZAYIM ve nurgulgüney :116::116::116::116:

banada arkaddaşlık yollamış,eklemedim ama.hiç bir yere yazmamış,dün kaydolmuş.sakat bence...

zeliş,sen 4 aydır mı burdasın?ayda 1.5 yapar bu :53:

Back
X