Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam canım bu iyi yaklaşımın için tesekkür ederim :) iyi ki varsınız UZAYIM ve nurgulgüney :116::116::116::116:
Rica ederim canım.Sevgili kaptanımız Ebrucumda aynı şeyi düşünüyor zaten.Nurgülle de sorunu çözmüşsünüz .Sorun yok.Kilo verme zamanı.Bu hafta 2. görünüyoruz.Bakalım sonuç ne olacak.

bu mesajı görünce sok oldum iki haftada 1 kilo verdim son haftada kilo verememiş olabilirim ramazan ayı sıkıntılı oluyor ama bana enteresan gelen herkes listeye girebiliyor ben neden giremiyorum ekmek arası çikolata mı yemem lazımdı yoksa üstüne kilo mu almam gerekiyordu

Seccil kızma öyle hemen canım .. Motivasyon önemli bence ... bizde burda onu sağlamaya çalışıyoruz yardımlaşıyorz yorum yapıyoruz :)

cevap vermiyorum zaten ama profili görüceksin full kilolu kızlarla ilgil o bozdu moralimi :27:

Çok ilginç ya.. Boşver canımmm . Takmaya değmez ama hırs yapmaya değer. Manken gibi olacaz bak gör :P

EBRU kuzu mezun oluyormuşsun harika canım ya..ama koruma döneminde burda olmanı tavsiye ederim..gerçekten ben çok faydasını gördüm..
Hastalığım iyileşti şükür..amam eşim de hiper tiroid çıktı 1.5 ayda 8 kilo verdi aniden ona moralim bozuk..pazartesi radyoaktif bir sıvı içip boğazına bakılacak..birde sol el bileği lif kopması var hepsi istanbul dönüşü çıktı diyorum bensiz bir haftada kaportayı dağıtıp geldin gülüyor..kısaca böyle..
oruçla aram çok iyi sadece aşırı susuyorum ama memnunum evdeyim sonuçta...Rabbim dışarda çalışanlara yardım etsin az yağmur yağsa serinlese diye dua ediyorum..
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm ..

dur kız sende hemen yelkenleri suya indirdin:20:

bakalım ne kadar çıtır olucam:51:

zeliha şu yorgunlukla güldürdün beni:1:bugünü başlangıç olmandaki etken bensem çok sevinirim:16:

eşine üzüldüm derya.çok geçmiş olsun.

ben sadece 10520. sayfayı göremiyorum.tuhaf dimi:ssz:

Çok iyi kalpliyim çok safım yada inş başıma kötü şeyler gelmez bunun yüzündenn ya engel olamyrm hep evt diyorm orti :18:

Deryacım geçmiş olsun.İnşallah eşin en kısa sürede eski sağlığına kavuşur.

Teşekkürler canım.Benden sonra kaptan sen olacaksın zaten.13.takım paylaşım alanına da arada bakarsın.Ben şimdi annemlerdeyim,bayrandan sonra evime döneceğim.O zaman daha rahat olurum.Ebru o zamana kadar burda olacak.Sen liste yapmayı,paylaşmayı iyice öğrenirsen ikimizde rahat ederiz.
Ay öyle diyip korkutma benii daha çok var .. Ögrenmeye çalışıyorum bakıyorum hep canım ..

1.olamadık mı .. Takıma ceza verilsin :37::37::37:
Ramazan diye birşey diyemiyorum ama normal zamnımda olsa spor programı yapıp herkese 100 mekik yazardık :60:Şaka bir yana.Bu hafta çok güzel kilolar verildi herkesi tebrik ederim.İnşallah haftaya 1. oluruz.Durmak yok zayıflamaya devam.

Ramazan diye birşey diyemiyorum ama normal zamnımda olsa spor programı yapıp herkese 100 mekik yazardık :60:Şaka bir yana.Bu hafta çok güzel kilolar verildi herkesi tebrik ederim.İnşallah haftaya 1. oluruz.Durmak yok zayıflamaya devam.

Cümlenin başını okuduktan sonra kalp krizi geçiriyordum 100 mekik ne kadar korktm öyle yapamam hiççç :)
Bencede çıtır olacaz :17:

yuh o kadar inceldik,2. mi olduk:52:
Ne yazık ki.

Cümlenin başını okuduktan sonra kalp krizi geçiriyordum 100 mekik ne kadar korktm öyle yapamam hiççç :)
Bencede çıtır olacaz :17:
Canım daha önce yapıyorduk.Bundan sonra devam edelim.Her kaçamak için 100 mekik çekilecek.Ramazan bitsin spor programıda yaparız.Sonuçta zayıflamak için burdayız ve sporsuz sağlıklı bir zayıflama söz konusu değil.Hem vücudun zayıflarken kendisini toparlaması için spor şart.

Ne yazık ki.

Canım daha önce yapıyorduk.Bundan sonra devam edelim.Her kaçamak için 100 mekik çekilecek.Ramazan bitsin spor programıda yaparız.Sonuçta zayıflamak için burdayız ve sporsuz sağlıklı bir zayıflama söz konusu değil.Hem vücudun zayıflarken kendisini toparlaması için spor şart.

Kesinlikle haklısın canım Kaçamak yapmıyorum sevindim ama spor programı yaparsak sevinirim daha iyi olur.. Çünkü Zayıflarken sağlıklı zayıflamak istiyorum ben zateen :)

Ne yazık ki.

:9::9::9::9::9: allahın sevgili kuluymuşum zamanında bırakmışım kaçamak yapmayı yoksa çok mekik çekerdim çookkkk gelen gideni aratıyo :37:

:9::9::9::9::9: allahın sevgili kuluymuşum zamanında bırakmışım kaçamak yapmayı yoksa çok mekik çekerdim çookkkk gelen gideni aratıyo :37:
Ebrucum daha burda bir yere gitmiyor.Hala kaptan o:16:Ben spor yapmayı seviyorum ne kadar şimdi yapamasamda.Hep beraber birbirimizi motive ederk yaparız.Çok güzel olur.Cezalarda güzel oluyor:1:

Back
X