- 15 Haziran 2009
- 3.268
- 98
- 688
canım tam kübra kim diycektim geçmişi okurken gördüm rumuzuyla aynıymış... ben ne zaman öğrenicem herkesi yaaa...27-28 Temmuzun mesajları Kübra'ya atılacak. Mesaj sayıları diğer bilgisiyarda. Yapılınca ancak yayınlarım. Yeni listeyide hazırlayıp yayınlayacağım. Sonrasında top sende olacak zaten Hatice'cim. Sana bendeki bilgileride mail atarım. Konuşuruz yine bu konuyu.

EBRU kuzu mezun oluyormuşsun harika canım ya..ama koruma döneminde burda olmanı tavsiye ederim..gerçekten ben çok faydasını gördüm..
Hastalığım iyileşti şükür..amam eşim de hiper tiroid çıktı 1.5 ayda 8 kilo verdi aniden ona moralim bozuk..pazartesi radyoaktif bir sıvı içip boğazına bakılacak..birde sol el bileği lif kopması var hepsi istanbul dönüşü çıktı diyorum bensiz bir haftada kaportayı dağıtıp geldin gülüyor..kısaca böyle..
oruçla aram çok iyi sadece aşırı susuyorum ama memnunum evdeyim sonuçta...Rabbim dışarda çalışanlara yardım etsin az yağmur yağsa serinlese diye dua ediyorum..
deryacım geçmiş olsun sanada eşinede...
özledim seni ve sağlıklı menülerini.. nasılsın hedefine ulaştın sanırım, herşey yolunda mı ufaklıklar falan iyidir umarm...