Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM
SAHUR
2 dilim ekmek
Biberli lor peyniri
Domates,salatalık,peynir
Yarım dilim börek
1 şeftali

AKŞAM
1 kase çorba
Yoğurt,salata

kıslar ya bugün alışveriş yapıyım dedim şöle zayıf göstercek bişiyler... anladım ki öyle bişiyler yok... önümüzde bayram yarın birascık daha bakçam ama nafile... olsaydım şimdi şöle bi 38 beden oh ne giysem yakışrdı ama şimdi.... malesef...:50:

kıslar ya bugün alışveriş yapıyım dedim şöle zayıf göstercek bişiyler... anladım ki öyle bişiyler yok... önümüzde bayram yarın birascık daha bakçam ama nafile... olsaydım şimdi şöle bi 38 beden oh ne giysem yakışrdı ama şimdi.... malesef...:50:
Canım sıkıntı yaptığın şeye bak.Allah sağlık ve mutluluk versin.Kiloyu çok kafaya takmamak lazım bazen bu yüzden sinirlerim bozulduğu oluyor.Sonra televizyonda ,çevremdeki hasta insanları gördükçe Allah sağlık versin yeterki,ben kilolarımı veririm diyorum.Bu bayram böyle geçsin.Kurban bayramında hepimiz çıtır olacağız.Tamam mı:16:

Son düzenleme:
Canım sıkıntı yaptığın şeye bak.Allah sağlık ve mutluluk versin.Kiloyu çok kafaya takmamak lazım bazen bu yüzden sinirlerim bozulduğu oluyor.Sonra televizyonda ,çevremdeki hasta insanları gördükçe Allah sağlık versin yeterki ben kilolarımı veririm diyorum.Bu bayram böyle geçsin.Kurban bayramında hepimiz çıtır olacağız.Tamam mı:16:

inşallah canım... doğru söylüyorsun tabi herşeyin başı sağlık... ama bayramlarda çok oluyor kilo muhabbeti... her girdiğin evde 1 kişi söylese.. 40 yer geziyoz valla moral sıfır oluyor... neyse dediğin gibi bir daha ki bayrama çıtır olcaz inşallah...

inşallah canım... doğru söylüyorsun tabi herşeyin başı sağlık... ama bayramlarda çok oluyor kilo muhabbeti... her girdiğin evde 1 kişi söylese.. 40 yer geziyoz valla moral sıfır oluyor... neyse dediğin gibi bir daha ki bayrama çıtır olcaz inşallah...
Amaaaann :1: hiç kafaya takma canım.Sonuçta kilo vermek için bir adım attık ve başladık.Çok kiloluyum ne yapacağım gibi kötü bir psikolojide değiliz.Başladık veriyoruz ve vereceğiz.İçinden siz beni kurban bayramından görürsünüz de ve geç.Hiç kimse morelini bozmasın.

İslim kebabı
Eki Görüntüle 476275 Eki Görüntüle 476276 Eki Görüntüle 476277
Canım malzemeler ve tarif aşağıda ama sen miktarı kendine göre ayarla.Etin yumuşak olması için ben genelde düdüklüde pişiriyorum hem kısa sürüyor.Baharatlarıda kendine göre değiştirirsin.Bence çok güzel oluyor.Sormak istediğin birşey olursa sor canım.

Malzemeler

• 4 adet patlıcan
• 2 adet sivribiber
• 2 adet domates
• 2 su berdağı kaynar su
• 1 kaşık salça
• Tuz
• Kızartmak için sıvıyağ
• 15-20 ad kürdan

İç Malzeme:
• 750 gr. kuşbaşı et
• 2 adet domates
• 2 kaşık tereyağ
• Pulbiber(istenilen miktarda)
• 3 adet sivribiber
• 1 adet soğan
• Tuz

Tarif

Et bir tencereye alınır ve suyunu bırakıp çekene kadar kavrulur. Daha sonra içine rendelenmiş soğan, tereyağ, 2 adet domates, ve diğer iç malzemeler konulup bir domatesler ve biberler yumuşayana kadar pişirilir.

Daha sonra alacalağı soyduğumuz patlıcanlar 1 cm kalınlığında uzunlamasına kesilir. Tuzlu suda bekletilir. Kızartma yağı kızdırılır. İçine kurulanan patlıcanları atıp kızartılır. Düz bir zeminde patlıcanlar biri boyuna diğeri enine üst üste konulur artı şeklinde ( + ) Hazırladığımız içten patlıcanların ortasına konulup karşılıklı kenarları kapatılır. Dilimlenmiş domates ve biberden 1`er adet bohça eşklinde kapanmış patlıcanların üstüne konulup 1 adet kürdan batırılır. Uygun bir fırın kabına dizilir.

Kaynattığımız suda salçayı karıştırıp bir miktarda tuz atıp patlıcanların yarısına gelecek kadar koyup. Önceden ısıttığım 180 dereceli fırında 15-20 dakika kadar pişirip servis yapalım. Afiyet olsun...
Eki Görüntüle 476293
teşekkür ederim hatice not alıyorum
Bunu sadece sana söylemedim canım. Bütün arkadaşlara söyledim çünki listeyi kimse görmemiş anlaşılan. Ama sadece sen dile getirdin konuyu başka kimse bişey söylememiş.

Kaç çıktın peki? Bundan sonra tartılma artık. Şuan benim bile tartılırken psikolojim bozuluyor çünki + çıkıyorum. Büyük ihtimal regl olacağım onun şişkinliği var ama insanın yinede canı sıkılıyor.

Bide bana diyor bu temizlik hiç bitmiyor diye. Evde olsam ben ahh ahhh bal dök yala kıvamında olur evim. Bazen sırf temizlik için senelik izin kullanıyorum. Sanırım ilerde biraz manyak olacağım bu konuda. :9:

Pilav olmamış sadece. Birde sahurdaki reçel. Bize bunlar çok az gibi görünebilir ama daha öncede söylemiştim. Kalori hesabı yaptığımız zaman o azıcık dediğimiz yiyecekler öyle bir büyüyor ki anlatamam. Afiyet olsun canım.

Nohutu sakın ama sakın perşembe günü yemeyin kızlar çünki cumaya kilonuz ödemden dolayı yani şişkinlikten dolayı mutlaka fazla çıkacaktır. Unutmayın bunu. :34:

Ellerine sağlık canım. Paylaşımın düştüğü mesaj sayılarından çok belli oluyor. Resmen yarı yarıya azaldı.

Bak sen baaakk milleti yoldan çıkartacak. Sen bize dukan tarifleri yap bence. :9:Yoksa ömrümüz burda geçecek bizim :52:

canım bugün sabah 90.8 dim ama cuma sabahı ne olur bilemem

bugünkü menüm
sabah:peynir zeytin haşlanmış yumurta salatalık 2 bardak şekersiz çay 2 dilim ekmek
öğlen:1 dilim ekmek peynir salça 2 kaşık makarna
ara:1 elma biraz üzüm 1 bardak süt
akşam:mercimek çorbası ve kabak yemeği
2.5 litre su
2 bardak bitki çayı
bugün niyeyse sürekli birşeyler yemek istedi canım.böyle değildim ben...acaba reglidenmi yoksa sıkıntıdanmı.fazla kaçırdım bugün farkındayım:26:
afiyet olsun canım
Kızlar akşama iftara davetliyiz. Ben çıkıyorum artık. Herkese hayırlı iftarlar. Paylaşım konusunda da lütfen daha dikkatli olalım. Boş bırakmayalım topiğimizi. Öpüyorum hepinizi :16:
afiyet olsun hayırlı iftarlar sanada
Menum :

Sahur :
Peynır salatalık zeytın 1 dılım kepeklı ekmek
Iftar
1 dılım bıftek sebze.
Su :2.5lıtre
Veee kacamagm 1 kucukkk mınnack baklava :(
afiyet olsun canım az yemişsin zaten
menücan
sabah
2 dlm çavdar ekm. peynirli tost

ara orta kahve

öğle
ton balıklı salata

akşam
yağsız pişmiş döner
1 dlm ekmek
salata

ara
1 salkım üzüm (minik)
spor ve suyu göremedim ama afiyet olsun
menüm
sabah:3 kaşık melemen
peynir
zeytin
2 dilim kepek ekmek

öğlen:1 erik,1 şeftali,1 armut

ara:1 avuç beyaz leblebi

akşam:çorba
1 porsiyon kıymalı bamya
yoğurt
1 dilim kepek ekmek

su:2.5 litre
spor yok,temizlik yaptım
afiyet olsun
menüm

sahur
2 dilim ekmek
peynir
domates

iftar
haşlanmış tavuk
2 dilim ekmek
salata

su 2.5 litre
spor 45 dk yürüyüş

afiyet olsun canım

MENÜM
SAHUR
2 dilim ekmek
Biberli lor peyniri
Domates,salatalık,peynir
Yarım dilim börek
1 şeftali

AKŞAM
1 kase çorba
Yoğurt,salata
afiyet olsun canım
selam kızlar evde tadilat olduğu için giremedim nette Dukan diyetini yapmaya karar verdim internetten yulaf kepeği aldım bugun geldi sahurda dukana başlamayı düşüüyorum geçmişi de okuyabildiğim kadarıyla okudum listeyi girmeyi dert etmiyorum artık:)
hoşgeldin seçil
ben kaçıyorum byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

iyi geceler

selam arkadaşlar iyi geceler.anca girebildim ben.iftara davetliydik bugün.
menüm
sabah
kaynamış yumurta
domates
salatalık
peynir
bol şekersiz çay
1 dilim tam buğday ekmeği

öğle

bir kase tuzlu yoğurt (bugün tansiyonum düşük sanırım)

ara

5 tane çubuk kraker :17:

akşam

yarım kase tarhana çorbası
patlıcan salatası
1 tane tulumba tatlısı kızmayın ama çok canım istedi.(az ceza verin)

3 lt su,30 dk öğlen leslie,akşam 30 dk leslie

selam arkadaşlar iyi geceler.anca girebildim ben.iftara davetliydik bugün.
menüm
sabah
kaynamış yumurta
domates
salatalık
peynir
bol şekersiz çay
1 dilim tam buğday ekmeği

öğle

bir kase tuzlu yoğurt (bugün tansiyonum düşük sanırım)

ara

5 tane çubuk kraker :17:

akşam

yarım kase tarhana çorbası
patlıcan salatası
1 tane tulumba tatlısı kızmayın ama çok canım istedi.(az ceza verin)

3 lt su,30 dk öğlen leslie,akşam 30 dk leslie
Menün tulumba tatlısı dışında güzel.Sporunda çok güzel olmuş.Cezaya gelince ramazan ayının iyimserliği üstümde.Ramaz bir bitsin cezalar gelecek.:60:

seçilcim bizim iş yerinde dukan yapan arkadaşlarım oldu güzel kilo verdiler bırakınca geriye aldılar,iyice araştırdınmı.kilo sabitleme gibi bişeyi varmı

Back
X