- 17 Mart 2008
- 1.927
- 13
- 158
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)
Evet aynen önemli olan kilo vermek ya ..
Ortim zaten :) aynı olmak güzelll![]()
hamile değilim 4 ay önce doğum yaptım. yarışmaya katılmak isteyenlere yazdım ama hemen başlayabiliyormuyum onu bilmiyorum
amaannnn ne güzell allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütsün hayırlı bi evlat olsun kızmı erkekmi ? yok yaa nerdeee hemen başlayamıyosun orda yazdıklarını okuyorlar sana cevap yazıyor sonra deneme sürecine giriyosun iş başvurusu gibi bişi yani :)))) ama sen daha emziriyosundur sanırım. erken deilmi acaba kilo vermeyi istemen için bilemedim şimdi
çocukları daha doğrusu oğlunı uyuttumda,size akıl danışmaya geldim,marullu tavuk salatası yapıcam.göğsü haşlayıpmı yapayık.küçük küçük doğrayıp tavada kavurayımmı.geçen bir lokantada yedim çok lezzetliydi.ilk defa yapıcam.
Canım lokantalarda kavurup yapıyorlar son derece lezzetli oluyor ama bence sen haşlayarak yap.En azından rahat rahat yersin.çocukları daha doğrusu oğlunı uyuttumda,size akıl danışmaya geldim,marullu tavuk salatası yapıcam.göğsü haşlayıpmı yapayık.küçük küçük doğrayıp tavada kavurayımmı.geçen bir lokantada yedim çok lezzetliydi.ilk defa yapıcam.
hee doru yaa ortin senin. benim bi ortim bile yok![]()
çocukları daha doğrusu oğlunı uyuttumda,size akıl danışmaya geldim,marullu tavuk salatası yapıcam.göğsü haşlayıpmı yapayık.küçük küçük doğrayıp tavada kavurayımmı.geçen bir lokantada yedim çok lezzetliydi.ilk defa yapıcam.
Canım lokantalarda kavurup yapıyorlar son derece lezzetli oluyor ama bence sen haşlayarak yap.En azından rahat rahat yersin.
tavada neyle kavuracaksın suyla deneyebilirsin çok lezzetli oluyo hiç yağ kullanmadan ben yapıyorum öyle pirzolaları tavada suyla pişiriyorum tabi önce baharatlıyorum. ama yağ kullanacaksan haşlama tabiki
Kıyamammmmmmmmmmmm
haşlama nasıl olur bilmem ama kavurunca güzel oluyor :)
saol teşekkür ederim, bir oğlum oldu. bende zaten çok sıkı bi diyet yapmayı düşünmüyorum ama veremiyorum 4 aydır, destek olur diye düşündümhatamı ettim ki. aşagıdaki cevap geldi bana
LAydLiNe kullanıcısından alıntı
Bol paylaşım yaparım azimli ve istekliyim dersen 13. takıma beklerim canım.
Seni bizim kaptanımız Ebru davet etmiş.Aramıza hoşgeldin.Ben Hatice.Bu arada kızlar Ebru arkamızdan iş çevirmişsaol teşekkür ederim, bir oğlum oldu. bende zaten çok sıkı bi diyet yapmayı düşünmüyorum ama veremiyorum 4 aydır, destek olur diye düşündümhatamı ettim ki. aşagıdaki cevap geldi bana
Bence haşlama yap canım.Yağda falan kavurma,durduk yere kalorisini arttırma.teşekkürler kızlar teflonda az yağda kavurayım diyorum
haşlama yapayım canım suyulada çorba yaparım çocuklar yer.Bence haşlama yap canım.Yağda falan kavurma,durduk yere kalorisini arttırma.
saol teşekkür ederim, bir oğlum oldu. bende zaten çok sıkı bi diyet yapmayı düşünmüyorum ama veremiyorum 4 aydır, destek olur diye düşündümhatamı ettim ki. aşagıdaki cevap geldi bana
tabi tanıtayım, çalışan bi bayanım 4 ay önce doğum yaptım dediğim gibi 2 yıllık evliyim. hamilelikten önce 65 kilo ile hamile kaldım ama 5 kilo fazlam vardı zaten, hamilelikte 90 kiloya çıktım şu anda 77 yim. haliyle emziriyorum bu yüzden sıkı bi diyet yapamam ama yediklerimi azaltmam lazım çünkü aşırı iştahlıyım![]()
hoşbuldummemnun oldum
![]()
tabi tanıtayım, çalışan bi bayanım 4 ay önce doğum yaptım dediğim gibi 2 yıllık evliyim. hamilelikten önce 65 kilo ile hamile kaldım ama 5 kilo fazlam vardı zaten, hamilelikte 90 kiloya çıktım şu anda 77 yim. haliyle emziriyorum bu yüzden sıkı bi diyet yapamam ama yediklerimi azaltmam lazım çünkü aşırı iştahlıyım![]()