Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben yine geziye gidiyorum kızlar :)

SEYYAH AMASYA PROGRAMI

Ferhat İle Şirin Su Kanalı
Gök Medrese Cami
Amasya Müzesi
Şehzadeler Gezi Yolu,
Sultan Beyazıd Külliyesi,
Minyatür Amasya,
Hazeranlar Konağı
Şehir Merkezinde Alışveriş
İçeri şehir,
Şehzadeler Müzesi,
Kral Kaya Mezarlıkları
Bimarhane,
Saraydüzü Kışlası,
Amasya Kalesi
Ayrılış

4 gün sürüyor gezi bayramın 3.günü gidiliyor ... Seyyah projesi .. Otobüsle gidiliyor konaklama vs gidiş herşey yine gençlikspor bakanlığına ait ::1::51::51:

Aaaaaaa:))) benim gezenti ünvanımı elimden alacaksın vallahi:27::27::27::10::10::10::10:

ben verdiğim gramlarla daha birbuçuk yıl aranızda olurum ve herkesi mezun ederim ama olsun sonuçta bi azmim var ve zafere dönüşecek almadığım sürecede sorun yok sanırım.

SEYYAH AMASYA PROGRAMI

Gök Medrese Cami
Amasya Müzesi
Şehzadeler Gezi Yolu,
Minyatür Amasya,
Hazeranlar Konağı
İçeri şehir,
Şehzadeler Müzesi,
Kral Kaya Mezarlıkları
Bimarhane,
Saraydüzü Kışlası,
Amasya Kalesi
Ayrılış

4 gün sürüyor gezi bayramın 3.günü gidiliyor ... Seyyah projesi .. Otobüsle gidiliyor konaklama vs gidiş herşey yine gençlikspor bakanlığına ait ::1::51::51:

İyi alıştın sen bu bedava gezilere ama senin diyetini kötü etkiliyor. Bu kez daha dikkatli olman lazım yoksa sana büyük bir ceza veririm haberin olsun. :34:

ben verdiğim gramlarla daha birbuçuk yıl aranızda olurum ve herkesi mezun ederim ama olsun sonuçta bi azmim var ve zafere dönüşecek almadığım sürecede sorun yok sanırım.

Ben tam 6 ayda verdim Bilgen. Eminim sende istikrarlı gidersen yaparsın. Ayrıca gündüze geçtiğin zaman hayatın daha düzenli olacak her yönden. O zaman daha güzel kilolar vermeye başlayacaksın.

SEYYAH AMASYA PROGRAMI

Gök Medrese Cami
Amasya Müzesi
Şehzadeler Gezi Yolu,
Minyatür Amasya,
Hazeranlar Konağı
İçeri şehir,
Şehzadeler Müzesi,
Kral Kaya Mezarlıkları
Bimarhane,
Saraydüzü Kışlası,
Amasya Kalesi
Ayrılış

bende geleyimmi hem sana yemek ısmarlarım canın ne isterse

İyi alıştın sen bu bedava gezilere ama senin diyetini kötü etkiliyor. Bu kez daha dikkatli olman lazım yoksa sana büyük bir ceza veririm haberin olsun. :34:

Ben tam 6 ayda verdim Bilgen. Eminim sende istikrarlı gidersen yaparsın. Ayrıca gündüze geçtiğin zaman hayatın daha düzenli olacak her yönden. O zaman daha güzel kilolar vermeye başlayacaksın.

Evet napayım bırakmıyorlar peşimi :))
Bu kez daha iyi olacak çnkü Tren değil .. :)
cezadan korkarım deme öylee :)

Gelll canımmm ama yemek bilemedimmm Kaptan bizi öldürür..
Bende gram gram veriyorumm çok sinirlerim bozuluyor.. :17:

Canım bende gr gr veriyorum baaaak. Sen bu hafta benden 100 gr daha fazla vermişsin:54::54::54: Moral bozmak yooookkk:24::24::24:

aslında en kilolu olan benim çok vermem gerekirken az veriyorum

madem herkes biyerlere gidiyor bende haber vereyim.bayramın 1.günü urfaya gezmeye gidecez arkadaşlarla.yani haftaya pazar.salı akşam döneceğiz kısmetse.bilginize...:34:

madem herkes biyerlere gidiyor bende haber vereyim.bayramın 1.günü urfaya gezmeye gidecez arkadaşlarla.yani haftaya pazar.salı akşam döneceğiz kısmetse.bilginize...:34:

sadece gezmeye git ama ben orda 6 yıl kaldım.uzun süreli olunca dengemi bozdu.eyüp peygamberin ve balıklıgölün tam ortasındaydı sağlık ocağım.

urfayada gittim ama begenmedim pek aman aman :P

balıklı göl güzeldi sıra gecesinede gidin :)

seneye antalyaya çıkacak kısmetse tayinimiz,ramazanı burda geçirsekmi diye düşündük bir ara:1:

:) Doya doya yaşayın sırnağı :P

sadece gezmeye git ama ben orda 6 yıl kaldım.uzun süreli olunca dengemi bozdu.eyüp peygamberin ve balıklıgölün tam ortasındaydı sağlık ocağım.
şırnaktan iyidir genede:51:

urfayada gittim ama begenmedim pek aman aman :P

balıklı göl güzeldi sıra gecesinede gidin :)

:) Doya doya yaşayın sırnağı :P
dalga geçme kız,sende gelirsen görürsün:35:

aaaa sende mi bittercisin :D Şimdi farkettimde çikolata yemeyeli çoooook uzun zaman olmuş.3-4 ay olmuştur sanırım:1::1:

İftar vakti gelsin yemekten hemen sonra ilk işim kahve yapmak olcak:1::1::1:

Çok komik yaa burnuma pide kokusu geliyor:9::9::9::9:

bende şekftali kokusu alıyorum :))))) bende kahve yapıcam canım istedi ya hergün içiyodum ne güzel. belkide ondan kafam çalışmıyodur bazen kal geliyo hhaaahahahaa neeyyy tatlımı çikolatamı o ne yeniyomu hiiçç işim olmaz :37::37::37::37::37:

hehehe bizim 2.5 saatimiz kaldı be yaaaaaaaaaaa:33:

yasemine katılıyorum biliyosun ilk günden beri şikayetçiyim bu konudan resmen haksızlık yaaa bize daha çok sevap yazılsın :1::1::1::1::1:

hımmm rüşvett :))) mantıklı bence ben kübranın yerinde olsaydım kesin kabulederdim.

aslında en kilolu olan benim çok vermem gerekirken az veriyorum

sen stresten veremiyosun başka bi açıklaması yok menün güzel sporda yapıyodun yanlış hatırlamıyosam. metabolizman çalışmıyo olsa hiç veremessin

Back
X