araştırmama gerek kalmadı yasemincim kullandığı diğer gizli telefonunu balkonda barbüküde buldum.kız 16 kez aramış 8 tane mesaj çekmiş,
yuh artık.telefonun numarasını al.işine yarabilir.ve en önemlisi sakin ol ,lütfen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
araştırmama gerek kalmadı yasemincim kullandığı diğer gizli telefonunu balkonda barbüküde buldum.kız 16 kez aramış 8 tane mesaj çekmiş,
Kimsecikler ugramamis hala nazar mi degdi nep
Bugun ki menum:
Kahwalti
pastirmali omlet
Oglen
kavurma
Aksam
Kavurma
ayran
Sonraaa sapittim iste
2 icli kofte (ici patatesli haslanmis ve salca soslu)
el kadar ekmek
2 biskrem
5 parca cips:26:
1 halley
Napmisim ben yaa
:44:
HOFF
Bu arada herkesin kadir gecesi mubarek olsun hayirlara vesile olur insallaaaahh ..;
Amiiin canim amin.. Oyle oldu valla yarisi sen kazandin tebrik ederim seni azminden dolayi insa llah darisi tez zamanda bana :))
Bu arada hilal den melek ten fundadan haber var mi kizlar hilal napti aceba evlendi mi ki??
Yeni arkadaslarin neseside cok hosuma gitti topigimiz biraktigim gibi sikir sikir masallah nazar degmesin :)
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Domates,salatalık,peynir,zeytin
1 dilim ekmek
ARA
Karpuz,peynir
AKŞAM
Sütlü kahve
Fırında makarnanın çatalla ucundan tadına baktım.
beni boşverin siz neler yaptınız.
günaydın neslihan
ebruya katılıyorum,konuşmadan rahatlayamazsın.konuşmak istemesek yazmayız zaten.dertleşiyoruz burda.durumunu bir avukata danışsan,nasıl bir yol izlemen gerektiği konusuunda fikir sahibi olursun.
yasemin,senin idol bu ara su koyverdi ama düzelecek en kısa zamanda.ramazan bitince kötü bir sürpriz olmaz inşallah.eşim sürekli verdiğin kiloda su kaybının etkisi olmasın.ramazandan sonra tartıda farklı bir rakam görmeyesin deyip duruyor:26:
Bu alışveriş merkezlerinde yağ ölçen tartılar var, onda gidip tartılsana canım. Sana ne kadar su yağ var söyler![]()
eşime onları saydıktan sonra kıza mesaj attım,sen utanmıyormusun evli erkeklerle birlikte olmaya,yuva yıkmak hoşunamı gidiyor,numaranı mahkemede delil olarak kullanıcam,bu mübarek günde ikinizide allaha havale ediyorum yazdım.pcye geldim falan.sonra balkona çıktım.sigara içerken yüzümü barbeküye doğru döndüm.bir cep telefonu gördüm.aldım cevapsız çağrılar mesajlar.yatak odasına geldim.eşimi uyandırdım.elimdeki telefonu gösterip aşkın seni aramış dedim.geldim pcye dayanamadım.kalk dedim kalk bana bir açıklama yap.kalkmıyor yataktan yanında kızım var.mutfaktan aldım bıçağı kalk yoksa öldürürüm dedim.bana açıklama yap dedim.bırak bıçağı kalkayım dedi.odaya geçtik.bune dedim ben bunlarımı hakettim dedim.sonra kızı aradım.açtı mikrofonuda actım.bak dedim alper seninle konşacak kız pat diye telefonu kapattı.aylardır bana ilgi göster,bana sarıl,beni öp diyorum,benim mutlu olmaya sevilmeye hakkım yok mu dedim.hiç birşey demiyor.aldım elimdeki telefonu yere çarptım.sonra buna giriştim tekme tokat yumruk cimcik.daha sonra çıktım odadan.salona oğlanın yanına gitmiş.benim senden başka kimsem yoktu bunumu yapıcaktın,değdimi çocuklarına ve bana bunu yapmaya dedim.biraz daha tekmeledim.geldim pc ye oturdum.bir daha hiç gitmedim.sabah işe giderken geldi.gözleri şişmiş ağlamaktan öküzün,saçımdan öptü hakkını helal et dedi gitti.
Kızlar dün Hatice paylaşım topiğinden bir yazıyı alıntılamış bayram haftası yarışma olmaması konusunda. Paylaşım alanına ortak fikir yazabilmek için herkesin fikrini belirtmesini istiyorum. En kısa zamanda belirtirseniz fikirlerinizi daha iyi olur.
dişçiden geldim biraz önce.4 tane iğne vurdu, uyuşmadı meret.çok canım acıdı.resmen beynimi oydu.başım çatlamak üzere ağrıdan.dilim bile uyuşuk şu anda.temizlik yapmam lazım ben çıkıyorum.fırsatım olursa dönerim.
KİLO BİLDİRİMİ İÇİN CEVAP YAZALIM!!!!
Kızlar kilo bildirimi konusunda paylaşım alanına birşey yazmadan önce bence grup olarak kararımızı verelim.Bence bu hafta herkes kilo bildirimi yapabilir.Bayramdan sonraki cuma çoğu kişi tatilden dönmüş veya biryerlere gitmiş olacak.Örnek ben bayramın 2. günü Ankaraya gideceğim.Birkaç gün kaldıktan sonra Kahramanmaraşa gideceğim.O süreç biraz sıkıntılı olacak ve cuma bildirimi kilom açısından sağlıklı olmayacakmış gibi geliyor.Ayrıca bayramda izne ayrılanlarımız var.Şimdi şöyle yapalım.
1. Bu hafta ve haftaya kilo bildirimi yapmaya devam edelim diyenler.
2.Bu hafta yapalım haftaya yapmayalım diyenler
3.2 haftada bildirim yapmayalım diyenler.
Lütfen hemen görüşlerinizi yazarsanız.Karar verelim ve paylaşım alanına kararımızı yazalım bakalım sonuç ne olacak.??
AVM ???what does it meandon't you know,i live in şırnak
bide onların ölçümleri ne kadar güvenilir?beni atomlarıma mı ayırıyor ki yağımı suyumu bilecek:26:
FLASH FLASH FLASH
biraz önce ebru paylaşım alanına bu hafta kilo bildirimi yapalım,haftaya yapmayalım oylamasında kabul oyu verdi.bir önerim var,ki bunu benden önce birisi daha önermişti(kimdi hatırlayamadım)kendi aramızda paylaşalım ki kilolar başı boş kaldık sanmasınlar
![]()
Ay canım özür dilerim :)) Şırnakta vardır 1 tane dedim. Elinle tutunuyorsun ya, vücuduna elektrik akımı veriyor ama sen hissetmiyorsun. Bfit var mı hiç sizin oralarda, onlarda da oluyo yağ su ölçen tartılardan..