Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eşime onları saydıktan sonra kıza mesaj attım,sen utanmıyormusun evli erkeklerle birlikte olmaya,yuva yıkmak hoşunamı gidiyor,numaranı mahkemede delil olarak kullanıcam,bu mübarek günde ikinizide allaha havale ediyorum yazdım.pcye geldim falan.sonra balkona çıktım.sigara içerken yüzümü barbeküye doğru döndüm.bir cep telefonu gördüm.aldım cevapsız çağrılar mesajlar.yatak odasına geldim.eşimi uyandırdım.elimdeki telefonu gösterip aşkın seni aramış dedim.geldim pcye dayanamadım.kalk dedim kalk bana bir açıklama yap.kalkmıyor yataktan yanında kızım var.mutfaktan aldım bıçağı kalk yoksa öldürürüm dedim.bana açıklama yap dedim.bırak bıçağı kalkayım dedi.odaya geçtik.bune dedim ben bunlarımı hakettim dedim.sonra kızı aradım.açtı mikrofonuda actım.bak dedim alper seninle konşacak kız pat diye telefonu kapattı.aylardır bana ilgi göster,bana sarıl,beni öp diyorum,benim mutlu olmaya sevilmeye hakkım yok mu dedim.hiç birşey demiyor.aldım elimdeki telefonu yere çarptım.sonra buna giriştim tekme tokat yumruk cimcik.daha sonra çıktım odadan.salona oğlanın yanına gitmiş.benim senden başka kimsem yoktu bunumu yapıcaktın,değdimi çocuklarına ve bana bunu yapmaya dedim.biraz daha tekmeledim.geldim pc ye oturdum.bir daha hiç gitmedim.sabah işe giderken geldi.gözleri şişmiş ağlamaktan öküzün,saçımdan öptü hakkını helal et dedi gitti.

Canım, artık serin davranıp hızlı düşünmek zorundasın.Hemen bir avukat bul, yasal haklarını öğren, bu durumda ne yapabileceğinizi. Birde psikolog canım. Psikologlar korkulacak insanlar değil ben aldatıldığımı öğrendiğimden boşanma sonrası 2 aya kadar , 6 ay boyunca destek aldım, Hayrünisa Hanım annem gibi sardı sarmaladı beni yol gösterdi. Göğsünde hıçkıra hıçkıra ağladığım çok olmuştur. Avukatımla beraber çalışıp beni ayağa kaldırdılar. İki tane meleğin var, onlar için bunu yapmalısın. Geleceğini maddi olarak planlamaya başla canım. Allah o kocanı nasıl biliyorsa öyle yapsın, merak etme eden bu hayatta yaptığıyla yüzleşmeden çekip gitmezmiş bu hayattan. Allah sığın, bol dua et, sana güç verecektir. Seni çok seviyoruz bunu unutma, yanındayım canım ;)

Bu arada aklıma gelmişken, evi sakın terketme, varsın o çeksin gitsin. Boşanma yoluna giderseniz ki öle görünüyor, evden çıkıp gidersen kanunen sen suçlu sayılıyorsun.

Bir daha düzenlemek zorunda kaldım. Psikiyatr değil sakın ha, psikolog. Psikiyatrlar ilaç verip beyni dondurmaktan başka bişey yapmıyorlar. Psikoogların nefes teknikleri, bir sürü yöntemleri var rahatlatmak ve sakinleştirmek için, ilaçsız.

Son düzenleme:
Çok mantıklı canım. Çoğunluğa ters düşmemek için söylediğim gibi evet oyu kullandım. Mantıklıda geldi. Benim kendi fikrim iki haftada bildirim yapılabilirdi. Ama tatile gidecekler için sorun olur düşüncesi etkiledi. Ama biz takım olarak burda bir liste oluşturabiliriz senin fikrin çok mantıklı. Benden kabul :9:

Evet biz kendi içimizde kil bildirimi atalım, atabilenler tabiki :)) Benim gibi almanyalara tartı götürecek değilsinizde :1::1::1::1:

Kızlar ben çıkıyorum şimdilik. Uğramaya çalışırım yine. Öpüyorum hepinizi:16:

Yaa napayım Nurgül adam müdürüm :)))) İş içinmiş gibi arıyo, işi çözüyorum, sonra telefonu yüzüne kapatamıyorum. Gün geçtikçe daha espri yapmaya başladı, arkadaşlarım gülüyorlar, bu adama da espri iltifat yaptırabildin ya tebrik ederiz diye. Hehehehe kendisi eskiden Rus ordusunda yüzbaşıymış :)))ciddiyeti düşünün yani:))))Onu bile yumuş yumuş yaptım :))))

:)))) dicek bişi bulamadım. yüzbaşı adamı hemde rus ordusunda yumuş yumuş mu yaptın. hhaaahahahaa yazık adama ya.

Haticeeeeeeeee :)))) Götürmüşsün sucuk ekmekleri :))))))))))) Hiç yazmıyon buraya:33::33::33::33::33::33::33::54:

onlar eski hatalarıymış hepimiz eskiden hata yaptık ben hala yapıyorum niye açığa vuruyosun ki :))))

Selam nurgul cum gonul ben, memnun oldum..
54.7 degilim daha bacim biraz debelenmem lazim o kiloya erismek icin suan 56.5 im :)

Iyi olur canim o iki kiloyu verip oyle katilayim farketmez benim icin.. onemli olan motivasyon fazla kilomu verip listeye oyle gireyim ama firsatim oldugunca
girip paylasimda bulunayim istiyorum uyar mi?

memnun oldum gönülcüm. aslında çok insan canlısıyımdır ama sana karşı nedense içten içe bi ifrit oluyorum :1::1::1: bide hedef 50 falan ya offf offff. tabi iki kilonuda ver böle dolaşılırmı hiç.

Kimsecikler ugramamis hala nazar mi degdi ne :pp

Bugun ki menum:

Kahwalti
pastirmali omlet

Oglen
kavurma

Aksam
Kavurma
ayran

Sonraaa sapittim iste :19:
2 icli kofte (ici patatesli haslanmis ve salca soslu :47:)
el kadar ekmek:20:
2 biskrem
5 parca cips:26:
1 halley :53::53:

Napmisim ben yaa
:44:

HOFF:43:

Bu arada herkesin kadir gecesi mubarek olsun hayirlara vesile olur insallaaaahh ..;

sen benide geçmişsin ya :1::1::1: maşallah maşallah afiyet olsun can boğazdan gelir :9::9::9::9: sen bide benim birazdan paylaşacağım menümü gör. neyseki geldiğin iyi oldu sayende ceza alma sıralamasında 1. likten 2. ciliğe terfi edicem :60::60::60:

menün
kahvaltı
haşlanmış 1yumurta
peynir zeytin domates
salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

ara:2 kuru incir,1 erik

öğle:yarım kase çorba

ara:1 salatalık,yarım nektar

akşam:çorba
1 kaşık bamya
2 kaşık tavuk ciğeri
salata
1 dilim tam buğday ekmeği

ara:avuç içi kadar kavun
su 2 litre
spor yok:43:

afiyet olsun.

MENÜM
SABAH
Dukan krep
Domates,salatalık,peynir,zeytin
1 dilim ekmek

ARA
Karpuz,peynir:16:

AKŞAM
Sütlü kahve
Fırında makarnanın çatalla ucundan tadına baktım.

çok az çokk. uzun zamandır böyle besleniyorsun. enerji durumun nedir?

eşim geldi akşam üzeri hiç bir şey olmamış gibi karnım aç bugün oruç tutmadım dedi.yemek yedik.çocuklara bayramlık va ayakkabı almaya gidelim dedim,çocuklarla bir gittik baktım ama aradığım hiç bir şeyi bulamadım.ordan eşimin teyzesine geçtik sonra eve geldik,çocukları uyuttum evi topladım.o ara karşı komşu eşimi çağırdı oda gitti.bende telefonunu aldım.bugün eve geldikten sonraki görüşmeler var sadece diğerlerini silmiş.mesajlara girdim.gönderilen kutusunda bir numaraya dün gece 01:37 de tamam diye mesaj atmış.numarayı aldım ilk önce özel numaradan aradım açmadı,daha sonra kendi numaramdan aradım iki üç alodan sonra efendim diyen bir kız sesi.ayşeyle görüşebilirmiyim dedim.burada öyle birisi yok dedi.kusura bakmayın deyip kapattım.eşimin telefonundaki tamam yazan mesajı sildim.o geldi sonra eve ben balkona çıktım sigara içtim.sonra yanına gittim.bundan sonra çektiğin özel mesajları sil dedim,bir sigara daha içip tekrar gittim yanına.senden açıklama beklemiyorum.bana birşey anlatmana gerek yok dedim.ben o numarayı aradım ve kız olduğun duydum dedim.yeter senelerdir senin ailenin kahrını çektiğim açalım boşanma davasını dedim.o ise salakmısın sen,saçmalama,ben kime mesaj çekmişim,telefonum bütün gün benden ayrı duruyor,görmüyormusun falan dedi.seni dinlimiyorum dedim.balkona çıktım iki sigara daha içtim ve pcnin başına oturdum.o hiç yanıma gelmedi ve benimle konuşmadı.

kızlar bunlar bugün yaşadıklarım.size son olarak dertlerimi yazıyorum çünkü başınızı ağrıtmak istemiyorum.şuandada o telefonu kurcaladığıma çok pişmanım.bekliyorduum ama bu çok koydu.

çok üzüldüm bilgencim. böyle haksızlıklara çok sinirleniyorum. Allah kimsenin başına vermesin ama geliyo işte. arkadaşlarında dediği gibi serin olup mantıklı hareket etme zamanı. senin ve bebelerinin hakkında hayırlısı olur inşallah. söylenecek şey çokta hiç bişey ateşini söndürmeye yetmez. insan neye üzüleceğini şaşırıyo. kendinemi bebeklerinemi geleceğinemi yıllarını verdiği evliliğinemi, gözünün içine baka baka söylenen yalanlaramı. eşinin çok çekeceği var velinimet gibi sarılacağı çocukları ve eşi varken harama uzanmış. yazık çok yazık. elinden geleni ardına koyma sakın acıma bilgencim. acıdığın her an bebeklerinin hakkından gider. bide kendini suçlama. geçen bahsettiklerinden yola çıkarak söylüyorum acaba benmi sebep oldum eşimin dışarı gitmesine bilmem ne diye şeyler düşünme, boşanırsam ne olacak diyede şuan sadece yapman gerekeni yap. allah yardımcın olur. bende profesyonel destek almandan yanayım. kendin için cocukların için güçlü olmak zorundasın.

Bendeki çok uzun. Hatta tek tek bütün hareketleri gösteriyor. Sonrada toplu şekilde dans ediyorlar. Zumba fitness diye geçiyor sanırım. Araştır gerçekten çok eğlenceli. Kızında seninle dans eder benim ki ediyor :9:

Canım erkeklerin hiçbiri aldattığını kabul etmez. O telefonun kime ait olduğunu bul , git konuş kızla. Ben önüne kadınla çekilmiş samimi fotolarını, yurtdışına çıkarkenki sarmaş dolaş havaalındaki vieolarını koydum da yine inkar etti:1::1::1::1: İnanma sözlerine araştır canım :34:

Günaydın:)))[/QUOTE]

niye polise şikayet edip zina için şikayet etmedin. ev tuttuğunu bile biliyosun.

araştırmama gerek kalmadı yasemincim kullandığı diğer gizli telefonunu balkonda barbüküde buldum.kız 16 kez aramış 8 tane mesaj çekmiş,

eğer çok özel olmassa ne yazıyodu mesajlarda baktınmı. kızın ona dediklerinden çok eşin ona ne yazmış?

günaydın neslihan:71:
sahibi olursun.

yasemin,senin idol bu ara su koyverdi ama düzelecek en kısa zamanda.ramazan bitince kötü bir sürpriz olmaz inşallah.eşim sürekli verdiğin kiloda su kaybının etkisi olmasın.ramazandan sonra tartıda farklı bir rakam görmeyesin deyip duruyor:26:

bende en başından beri bunu savunuyorum. oruç bitti en çok su kaybımız oldu. normale döndüğümüzde almış olacağız bence.

eşime onları saydıktan sonra kıza mesaj attım,sen utanmıyormusun evli erkeklerle birlikte olmaya,yuva yıkmak hoşunamı gidiyor,numaranı mahkemede delil olarak kullanıcam,bu mübarek günde ikinizide allaha havale ediyorum yazdım.pcye geldim falan.sonra balkona çıktım.sigara içerken yüzümü barbeküye doğru döndüm.bir cep telefonu gördüm.aldım cevapsız çağrılar mesajlar.yatak odasına geldim.eşimi uyandırdım.elimdeki telefonu gösterip aşkın seni aramış dedim.geldim pcye dayanamadım.kalk dedim kalk bana bir açıklama yap.kalkmıyor yataktan yanında kızım var.mutfaktan aldım bıçağı kalk yoksa öldürürüm dedim.bana açıklama yap dedim.bırak bıçağı kalkayım dedi.odaya geçtik.bune dedim ben bunlarımı hakettim dedim.sonra kızı aradım.açtı mikrofonuda actım.bak dedim alper seninle konşacak kız pat diye telefonu kapattı.aylardır bana ilgi göster,bana sarıl,beni öp diyorum,benim mutlu olmaya sevilmeye hakkım yok mu dedim.hiç birşey demiyor.aldım elimdeki telefonu yere çarptım.sonra buna giriştim tekme tokat yumruk cimcik.daha sonra çıktım odadan.salona oğlanın yanına gitmiş.benim senden başka kimsem yoktu bunumu yapıcaktın,değdimi çocuklarına ve bana bunu yapmaya dedim.biraz daha tekmeledim.geldim pc ye oturdum.bir daha hiç gitmedim.sabah işe giderken geldi.gözleri şişmiş ağlamaktan öküzün,saçımdan öptü hakkını helal et dedi gitti.

FLASH FLASH FLASH

biraz önce ebru paylaşım alanına bu hafta kilo bildirimi yapalım,haftaya yapmayalım oylamasında kabul oyu verdi.bir önerim var,ki bunu benden önce birisi daha önermişti(kimdi hatırlayamadım:17:)kendi aramızda paylaşalım ki kilolar başı boş kaldık sanmasınlar:27:

ben ve kübraydık. aynı görüşürü savunan. bencede mesaj atılmasa bile kilo bilrimi yapılabilir. çoğunluk bundan yanaydı. hala aynı fikirdeyim.

Kızlar ayın 24 ünde bildirim yapılmaması yönünde olumlu oy kullandım. Bayramdan sonraki cuma toplu şekilde bildirim yapılmayacak. Takımların çoğunluğu olumlu oy kullandığı ve mantıklı olduğu için bende dünki yazdıklarımıza istinaden. Haberiniz ola.

bu durum bana baya karışık geldi sonuç olarak ne yapıyoruz.

Nermin'cim hoşgeldin canım alıntı yapmamışım. Durumların şimdilik iyi olmasına sevindim umarım herşey gönlünce olur. :16:
sağol canım.inşallah yoluna girecek gibi görünüyor herşey :)

dişçiden geldim biraz önce.4 tane iğne vurdu, uyuşmadı meret.çok canım acıdı.resmen beynimi oydu.başım çatlamak üzere ağrıdan.dilim bile uyuşuk şu anda.temizlik yapmam lazım ben çıkıyorum.fırsatım olursa dönerim.
geçmiş olsun canım bayramdan sonra bende gidicem dişçiye berbat bir şey şu diş ağrıları ya.

KİLO BİLDİRİMİ İÇİN CEVAP YAZALIM!!!!
Kızlar kilo bildirimi konusunda paylaşım alanına birşey yazmadan önce bence grup olarak kararımızı verelim.Bence bu hafta herkes kilo bildirimi yapabilir.Bayramdan sonraki cuma çoğu kişi tatilden dönmüş veya biryerlere gitmiş olacak.Örnek ben bayramın 2. günü Ankaraya gideceğim.Birkaç gün kaldıktan sonra Kahramanmaraşa gideceğim.O süreç biraz sıkıntılı olacak ve cuma bildirimi kilom açısından sağlıklı olmayacakmış gibi geliyor.Ayrıca bayramda izne ayrılanlarımız var.Şimdi şöyle yapalım.
1. Bu hafta ve haftaya kilo bildirimi yapmaya devam edelim diyenler.
2.Bu hafta yapalım haftaya yapmayalım diyenler
3.2 haftada bildirim yapmayalım diyenler.
Lütfen hemen görüşlerinizi yazarsanız.Karar verelim ve paylaşım alanına kararımızı yazalım bakalım sonuç ne olacak.??

bence bu hafta kilo bildirimi yapılabilir haftaya yapılmasın.

eşim geldi akşam üzeri hiç bir şey olmamış gibi karnım aç bugün oruç tutmadım dedi.yemek yedik.çocuklara bayramlık va ayakkabı almaya gidelim dedim,çocuklarla bir gittik baktım ama aradığım hiç bir şeyi bulamadım.ordan eşimin teyzesine geçtik sonra eve geldik,çocukları uyuttum evi topladım.o ara karşı komşu eşimi çağırdı oda gitti.bende telefonunu aldım.bugün eve geldikten sonraki görüşmeler var sadece diğerlerini silmiş.mesajlara girdim.gönderilen kutusunda bir numaraya dün gece 01:37 de tamam diye mesaj atmış.numarayı aldım ilk önce özel numaradan aradım açmadı,daha sonra kendi numaramdan aradım iki üç alodan sonra efendim diyen bir kız sesi.ayşeyle görüşebilirmiyim dedim.burada öyle birisi yok dedi.kusura bakmayın deyip kapattım.eşimin telefonundaki tamam yazan mesajı sildim.o geldi sonra eve ben balkona çıktım sigara içtim.sonra yanına gittim.bundan sonra çektiğin özel mesajları sil dedim,bir sigara daha içip tekrar gittim yanına.senden açıklama beklemiyorum.bana birşey anlatmana gerek yok dedim.ben o numarayı aradım ve kız olduğun duydum dedim.yeter senelerdir senin ailenin kahrını çektiğim açalım boşanma davasını dedim.o ise salakmısın sen,saçmalama,ben kime mesaj çekmişim,telefonum bütün gün benden ayrı duruyor,görmüyormusun falan dedi.seni dinlimiyorum dedim.balkona çıktım iki sigara daha içtim ve pcnin başına oturdum.o hiç yanıma gelmedi ve benimle konuşmadı.

kızlar bunlar bugün yaşadıklarım.size son olarak dertlerimi yazıyorum çünkü başınızı ağrıtmak istemiyorum.şuandada o telefonu kurcaladığıma çok pişmanım.bekliyorduum ama bu çok koydu.

bilgenciğim okuyunca üzüldüm ya ben yokken sanırım sorunlar yaşamışsın çok zor bir durum gerçekten.hayat evlenince bekarkenki gibi olmuyor hayel ettiklerimiz bazen hayalkırıklığına neden olabiliyor ne yazıkki.inşallah senin tahmin ettiğin gibi bir durum yoktur ortada oturup sakin sakin konuşun sonradan pişman olacak kararlar verme sakın canım.

dünkü menüm

sabah
biraz penir
domates
2 zeytin
2 dilim kızarmış ekmek
1 bardak süt

öğlen
bir kase mercimek çorbası
bir dilim kepek ekmeği

akşam üzeri ( saat 4 de)
bir kase karışık meyveli k fleks

akşam ( saat 7 de )
1 ad. şeftali
1 ad. armut
1 ad. patlıcan dolması
1 ad. probis
1 ad. şeker pare
1 büyük paket cibs :43::43::43::43::43:

2 lt su
spor yok

inanmıyorum ya şok oldum yeminle.ellerim titiriyor sinirden nasıl insan ya aklım almıyor madem pislik yapmaya devam edeceklerde niye evlenip kadınları aciz hale sokuyorlarki allah şu mübarek günlerde eşlerini aldatanları islah etsin.allah yardımcın olsun canım çocukların dirayetin ayakta durma sebebin herkese inat göster gücünü dik dur hep.bırak o utansın bırak o ağlasın.

dünkü menüm

sabah
biraz penir
domates
2 zeytin
2 dilim kızarmış ekmek
1 bardak süt

öğlen
bir dilim kepek ekmeği

akşam üzeri ( saat 4 de)

akşam ( saat 7 de )
1 ad. şeftali
1 ad. armut
1 ad. patlıcan dolması
1 ad. probis
1 ad. şeker pare

2 lt su
spor yok

akşam götrümüşsün yine :)fazla yeme dokunur bak...

dünkü menüm

sabah
biraz penir
domates
2 zeytin
2 dilim kızarmış ekmek
1 bardak süt

öğlen
bir dilim kepek ekmeği

akşam üzeri ( saat 4 de)

akşam ( saat 7 de )
1 ad. şeftali
1 ad. armut
1 ad. patlıcan dolması
1 ad. probis
1 ad. şeker pare

2 lt su
spor yok

kız bu ne:52:,alzeimer başlamadı dim sende:1:ancak yediklerini unuttuysan yenir bunca şey:27:

evde olan arkadaşlar star tv de dr.gürkan kubilay ile 15 ayda 80 kilo veren kadın çıkacak,yağ yakmaya yarayan meyvaları falan ahlatacakmış bilginiz olsun.ben izliyebilirsem yazarım.

Back
X