bilgencim , ben de çooook üzüldüm anlattıklarına ...
çok zor bi durum gerçekten ! ben bu aldatma işini hiç düşünmemiştim , çok safız biz yaa ! çocuklar olunca hele de biz bayanlar daha çok ailemize sarılıyoruz ve bağlanıyoruz , karşımızdaki erkeklerin de böyle düşündüğünü , hissettiğini sanıyoruz ama bazıları bunun tersini düşünüyo demek ki?
belki de basit bir mesajlaşma ile başladı , eşin de çok pişman , şuan kendinden nefret ediyo olabilir !
insan herşeyi affediyo da biz bayanlar işin içine aldatma girince pek affedemiyoruz!
belki sen çocukların için bi şans vereceksin bilemeyiz bunu , ama kafandan bu olayı silemeyeceksin malesef!..
şuan bizim sana söylediklerimizin senin fikrini değiştirmesine izin verme lütfen !
çünkü bu senin hayatın , biz sadece fikrimizi söyler , senin göremediğin kısımları belki görebilmene yardım ederiz , deneyimlerimizi paylaşırız ama unutmaki her kişi , olay , aile farklıdır ! verdiğin karar sonrasında bunlarla başetmek zorunda kalan sen ve çocukların olacak , bizler ve akrabalar, dostlar vs.. sadece dışardan seyirci olucaz ....
bence herkesin söylediklerini değil içinden gelenleri yapmalısın , bu karar senin kararın olmalı ki ileride ayaklarının üzerinde , kendinden emin , pişman olmadan , keşkeler kullanmadan , çocuklarının gözlerinin içine kendinden emin bakabilmelisin ve büyüttüğün çocuklar da özgüveni tam , mutlu bireyler olabilsinler !..
bilmiyorum söylemek istediklerimi tam anlatabildim mi ?
bence acele etme , sakin düşün , doğru karar ver , son zamanlarda çok sinirliyim diyodun yaa işte şimdi hiç olmadığın kadar sakin ol ki , o herif te senin bu duruşun karşısında iyice ezilsin canım ...