Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zeynep bugünkü doktor nektarin,armut bi meyve daha demişti hatırlayamadım.senin aklındamı

Bilgen cim yasadiklarin hic kolay seyler degil, teselliler hafif geliyor bilirim senin icin dilegim hakkinizda en hayirlisi ne ise o olsun canim benim ..

afiyet olsun canım kızların yorumuna katılıyorum

isteyince oluyor değilmi nurgül

geçmiş olsun gönülcüm

afiyet olsun kızlar sizlerede.kübracım milkshake hiç içmedim tadı güzeldir eminim,ama sen biraz ertele bu canının çektiği içecekleri

Milkshake çok tatlı birşey kuzenm ısrarda edince dayanamadım aldk ..
ama ertelemek lazım haklısın canımmm...

Hic sorma cnm ya kulak mantari var bende sik sik iltihap alir olduruyor beni bu aci ..
saol canim ..

cekirdek kavruk muydu bilmiyorum pek olmamis gibi birde milkshake ..

Tesekkur ederim cnm haklisin hic mi hic olmadi halleyle eti cin cigim zaten bugun sonunu yedim baskada almam ..

Saol cnm, ins gunden gune dahada duzene girecek bu menulerim cezayida alayim cnm hakettm fazlasiyla :47:
Yukarida yazdim kulagimdan rahatsizligim var evet :ssz:

1 ksik makarnaciktan bisey olmaz kizdirma bizi :1: afiyet olsn ..

hadi ya.. kötü benimde orta kulağmda yağ bezesi var ...
bazen rahatsız ediyr .. :44:

Sporumu ekliyeyim :
100 mekik
15 dk twister
50 sağ bel 50 sol bel hareketi..
Sahur yapıp uyuycm yorgunum kızlar öpüldünüz... :16:

Milkshake çok tatlı birşey kuzenm ısrarda edince dayanamadım aldk ..
ama ertelemek lazım haklısın canımmm...

hadi ya.. kötü benimde orta kulağmda yağ bezesi var ...
bazen rahatsız ediyr .. :44:

Cok rahatsiz etmiyorsa sorun degil :)
bu arada yazmayi unutmusum bende gonul kubracim memnun oldum ..

Sporumu ekliyeyim :
100 mekik
15 dk twister
50 sağ bel 50 sol bel hareketi..
Sahur yapıp uyuycm yorgunum kızlar öpüldünüz... :16:

:nazar::nazar: masallah ne guzel olmus sporun darisi tembel benim basima :24:

Bende cikiyorum uyku vaktim iyi geceler canim ..

Kimse kalmamis topikte ee iftar vakti yaklasti normal :)

Bugun ki menum:

Kahvalti:
sahanda pastirmali yumurta

Oglen:
Domates
2 haslanmis icli kofte
1 parca ekmek :ssz:

Aksam:
Salca soslu tavuk
1 bardak ayran

He unutmadan arada 1 cilekli eti cin yemistim :39: bide halley :37:

Zayiflayim derken tam tersine obur olcam heralde :39::39::39::39:

:25::25:

Ve 3 lt su
30 dak kond bisikleti surmem lazim
500 ip atlama

aslında menün ideale yakın gibi ama cin le halleyi saymazsak:1::1:

nurgül bugünkü mönüsünü gururla sunar :1::1:

sabah
kepekli tost ekmeğine yağsız beyaz peynir ve domatesli tost
1 ad kayısı kıvamında yumurta

öğlen
bir dilim kızarmış kepek ekmeğine
yarım kase mercimek çorbası

ara
1 ad. soda

akşam
karışık meyveli mısır gevreği

2 lt su
şuan eşimin iş yerindeyim eve gidince ip atlıycam

dünün acısını çıkartmışsın:56:

Menüm :

Sahur :
1 kase sütlü nesfit

İftar :
1 porsiyon Sebzeli etli yemek
1 dilim kepek ekmeği

Ara:
Milkshake :17::17::17::17::17:

1 avuç tuzsuz çekirdek :17::17::17::17::17::17:

afiyet olsun:56:

menüm
kahvaltı:haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
salatalık
domates
1.5 dilim tam buğday ekmeği

ara:yarım nektar,2 küçük incir

öğle:1 kaşık tavuk ciğeri
domates
1 dilim tam buğday ekmeği

ara:5 badem,2 ceviz,1 küçük avuç beyaz leblebi

akşam:çorba
küçük bir tabak makarna(evde değildim,mecburen yedim)
salata
3 küçük parça karpuz

su:3 litre
spor:1 saat leslie 5 mile

afiyet olsun, çok güzel bi kahvaltı ve öğle yemeği yemişsin, makarna ve karpuz biraz bozmuş gibi

:56:MENÜM
SAHUR
2 dilim ekmek
Lorlu biber
Haşlanmış yumurta
Domates,peynir

AKŞAM
1 kase çorba
1 parça tavuk
Salata ,yoğurt
1 kaşık makarna:17:

afiyet olsun bence ideal olmuş:56:

menüm

sabah 07;30

iki dilim peynirli börek

öğle

yok

akşam

bir tabak tavuk sote

bu hafta kilo verememde umarım almam.

önce yüreğini ferah tut canım sonra gerisi gelir

dünkü menüm

sabah
tost ve domates
2 fincan rezene çayı(sütümün azaldığını hissettikçe rezeneye yükleniyorum)

öğlen
1 büyük kırmızı biber dolması
yoğurt

akşam
1 tabak patlıcan yemeği
1 köşe pide (bu biraz fazla oldu ama çok canım istemişti)
2 çatalda kayısı reçeli :18::18::18::18: (dayanamadım sanırım yakında regl olcam)

4 lt su 1 soda çay içecekler. spor olarak günlük koşuşturma:27::27::27:(ama gerçekten çok koşuşturuyorum)

zeynep bugünkü doktor nektarin,armut bi meyve daha demişti hatırlayamadım.senin aklındamı
şeftaliydi canım.

dünkü menüm

sabah
tost ve domates

öğlen
yoğurt

akşam
1 tabak patlıcan yemeği
2 çatalda kayısı reçeli :18::18::18::18: (dayanamadım sanırım yakında regl olcam)

4 lt su 1 soda çay içecekler. spor olarak günlük koşuşturma:27::27::27:(ama gerçekten çok koşuşturuyorum)
emzirdiğin için normal:34:

sağolun kızlar desteğiniz için.şuan bir karar veremiyorum kafam çok dolu.yılların verdiği birikim.allah hakkımda hayırlı olanı yazmıştır ve beni o tarafa yöneltecektir.biraz zamana ihtiyacım var.aile terapistinemi gitsem kızlar yoksa psikolağamı kara veremedim

Canım hem aile terapisti olan psikologlar var. Benim doktorum öyleydi. Eşini ikna edebilirsen aile terapistine git canım.Şimdi herşey karmaşık, dünya dönüyor sen sanki donup kalmışsın yetişemiyosun herşey akıp gidiyor gibi hissediyorsun ama güzel başlangıçlar zorlu bitişlerin arkasından geliyor. Bana şimdi söyleyeceğim sözü çok söylemişlerdi ben hep kızıyordum ama doğruymuş dedikleri"Her gecenin bir sabahı vardır" O sabah gelince herşey öyle pırıl pırıl ve güzel olacak ki :34: sen güçlü bir kadınsın :34:

Dunki menuyu telafi etmissin afiyet olsun..

teşekkürederim. bundan sona böle inşallah. yediklerim artık kaçamaktan çıktı beslenme şekline dönmüştü çünkü.

Kulagim feciii agriyor oooffffff dayanamiyorum :50:

geçmiş olsun.

Menüm :

Sahur :
1 kase sütlü nesfit

İftar :
1 porsiyon Sebzeli etli yemek
1 dilim kepek ekmeği

Ara:
Milkshake :17::17::17::17::17:

1 avuç tuzsuz çekirdek :17::17::17::17::17::17:

afiyet olsun.

menüm
kahvaltı:haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
salatalık
domates
1.5 dilim tam buğday ekmeği

ara:yarım nektar,2 küçük incir

öğle:1 kaşık tavuk ciğeri
domates
1 dilim tam buğday ekmeği

ara:5 badem,2 ceviz,1 küçük avuç beyaz leblebi

akşam:çorba
küçük bir tabak makarna(evde değildim,mecburen yedim)
salata
3 küçük parça karpuz

su:3 litre
spor:1 saat leslie 5 mile

afiyet olsun. kalabalık gibi görünüyo ama zararsız bişe yok. makarna dışında onada mecbur kalmışsın seni çok iyi anlıyorum :1::1::1:

Kız sen bugün diyete başlamayacakmıydın:47:Yine götürmüşsün maşallah.Kaçamak yapanlara ceza var senide cezalandıralım :1:

Afiyet olsun güzel olmuş.

herşey bunu duymak içindi :21::21::21:

:56:MENÜM
SAHUR
2 dilim ekmek
Lorlu biber
Haşlanmış yumurta
Domates,peynir

AKŞAM
1 kase çorba
1 parça tavuk
Salata ,yoğurt
1 kaşık makarna:17:

afiyet olsun. öncekiler çok azdı bu ölçülü bence beğendim.

Hoşgeldin canım.Bizim içinde gez emi:16: Kilona sevindim.Özledik seni dön artık.Sen gidince bizde muhabbet edecek başkalarını bulduk :60: .Sende kıskanırsın böyle:1:Gelde beraber muhabbet edelim :16:

Geldiği gibi bide ceza veriyor bak.Şimdi yapamamda sonra söz yaparım.Sen yeter ki iste:1:

Ben yokken ,baskalarini mi buldunuz????
Biliyodummmmmm:((

Ama ben doniyim tozuttururuuummmm yine buralariii

arkadaşlarım sizler öğretmensiniz daha iyi bilirsinizde başkaları demek biraz acımasızca olmamışmı dışlamış gibi. ben yeni arkadaşları tercih ederdim.

dünkü menüm

sabah
tost ve domates

öğlen
yoğurt

akşam
1 tabak patlıcan yemeği

afiyet olsun.

Günaydın kızlar.

Kusura bakmayın sabah sabah kafamın tepesi attı, çok sinirliyim. Buraya girip yazmak istemedim bu nedenle. Şeytan diyo işi bırak ne halleri varsa görsünler. Bana iş mi yok bu piyasada. Bilgisayarım arızalı 1 aydır bilgisayar bekliyorum, iş yapamıyorum farkettiyseniz sürekli burda yazıyorum zaten . Explorer excel başka bişey düzgün çalışmıyor. Gerizekalı IT cimiz, benim genel müdürüme bana verilecek bilgisayarı beğenmeyip istemediğimi sonrasında istanbula gelince alacağımı söylemiş. Beni arayıp konuşmadı bile afedersiniz poposundan uyduruyor. Müdürümüzde sen başka şeylerin peşindesin daha iyi bilgisayar almaya çalışıyorsun diye bana çemkiriyor. Döşedim maili IT ciye müdürlerimide CC ye koydum ,uslubunde, konuşmadığımız şeyleri konuşulmuş gibi yapıp neden beni istemeyen etmiyen yapıyorsuna getiren koca bir sayfa mail döşedim. Telefonla da aradım ağzına ettim. Sanki keyfimden bilgisayar istiyorum, isterlerse hiç vermesinler kendi işleri, sonra bana gelip neden bu iş yetişmedi demesinler. Kendi keyifleri bilir. Çekerim giderim 6 ayda toparlanamazlar. Bana iş mi yokk aaaaa çok sinirlendim yaa, iş yapmaya çalışıyoruz lüks düşkünü olduk:47::47::47::47:

Günaydın kızlar.

Kusura bakmayın sabah sabah kafamın tepesi attı, çok sinirliyim. Buraya girip yazmak istemedim bu nedenle. Şeytan diyo işi bırak ne halleri varsa görsünler. Bana iş mi yok bu piyasada. Bilgisayarım arızalı 1 aydır bilgisayar bekliyorum, iş yapamıyorum farkettiyseniz sürekli burda yazıyorum zaten . Explorer excel başka bişey düzgün çalışmıyor. Gerizekalı IT cimiz, benim genel müdürüme bana verilecek bilgisayarı beğenmeyip istemediğimi sonrasında istanbula gelince alacağımı söylemiş. Beni arayıp konuşmadı bile afedersiniz poposundan uyduruyor. Müdürümüzde sen başka şeylerin peşindesin daha iyi bilgisayar almaya çalışıyorsun diye bana çemkiriyor. Döşedim maili IT ciye müdürlerimide CC ye koydum ,uslubunde, konuşmadığımız şeyleri konuşulmuş gibi yapıp neden beni istemeyen etmiyen yapıyorsuna getiren koca bir sayfa mail döşedim. Telefonla da aradım ağzına ettim. Sanki keyfimden bilgisayar istiyorum, isterlerse hiç vermesinler kendi işleri, sonra bana gelip neden bu iş yetişmedi demesinler. Kendi keyifleri bilir. Çekerim giderim 6 ayda toparlanamazlar. Bana iş mi yokk aaaaa çok sinirlendim yaa, iş yapmaya çalışıyoruz lüks düşkünü olduk:47::47::47::47:

öf ya artık bu insan modelleri çok sıkıcı olmaya başladı. ama ne yazıkki her ortamda mevcut virüs gibi. bi ortamda da olmasın arkadaşım ya yok illa onlarsız olmuyo. haksızlığa uğramışsın hakkını savunarakta doğru yapmışsın. rahatsız insan bunlar ama düşünsene sen bi davranışına muhattab kalıyosun o kişi kendini bi ömür çekiyo kendiyle ölene kadar yaşıyo yazık. bide öle düşün.

Günaydın kızlar.

adam kendini sıyırıp seni suçlamayı tercih etmiş,iyi yapmışsın canım mail atmakla.hatasını anlar belki

Back
X