Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bebekler, Fıstıklarrrr:103::103::103::103::103::16::16::16::16:

Master a kabul edilmişim:))) Artık master yapacak bir arkadaşınız vaaarrrrr. Ayyyy büyün sinirimi yok etti. Çok sevindim. Dün bütün gece rüyamda tez yazıyordum , buna işaretmiş demekki :9::9::9::9::9:

Master a kabul edilmişim:))) Artık master yapacak bir arkadaşınız vaaarrrrr. Ayyyy büyün sinirimi yok etti. Çok sevindim. Dün bütün gece rüyamda tez yazıyordum , buna işaretmiş demekki :9::9::9::9::9:

çok sevindim canım ya nasıl mutlu oldum anlatamam.hadi gözün aydın ıslatalım bunu ramazandan sonra

faceden yazamadım ama buradan yazayım aldatan erkek nasıl yakalanır,deliller nasıl toplanır,sonra tekme nasıl konur.tez konusu.

dünkü menüm

sabah
tost ve domates
2 fincan rezene çayı(sütümün azaldığını hissettikçe rezeneye yükleniyorum)

öğlen
1 büyük kırmızı biber dolması
yoğurt

akşam
1 tabak patlıcan yemeği
1 köşe pide (bu biraz fazla oldu ama çok canım istemişti)
2 çatalda kayısı reçeli :18::18::18::18: (dayanamadım sanırım yakında regl olcam)

4 lt su 1 soda çay içecekler. spor olarak günlük koşuşturma:27::27::27:(ama gerçekten çok koşuşturuyorum)
afiyet olsun cnımm

hayırlı olsunnn :16:

Günaydın kızlar.

Kusura bakmayın sabah sabah kafamın tepesi attı, çok sinirliyim. Buraya girip yazmak istemedim bu nedenle. Şeytan diyo işi bırak ne halleri varsa görsünler. Bana iş mi yok bu piyasada. Bilgisayarım arızalı 1 aydır bilgisayar bekliyorum, iş yapamıyorum farkettiyseniz sürekli burda yazıyorum zaten . Explorer excel başka bişey düzgün çalışmıyor. Gerizekalı IT cimiz, benim genel müdürüme bana verilecek bilgisayarı beğenmeyip istemediğimi sonrasında istanbula gelince alacağımı söylemiş. Beni arayıp konuşmadı bile afedersiniz poposundan uyduruyor. Müdürümüzde sen başka şeylerin peşindesin daha iyi bilgisayar almaya çalışıyorsun diye bana çemkiriyor. Döşedim maili IT ciye müdürlerimide CC ye koydum ,uslubunde, konuşmadığımız şeyleri konuşulmuş gibi yapıp neden beni istemeyen etmiyen yapıyorsuna getiren koca bir sayfa mail döşedim. Telefonla da aradım ağzına ettim. Sanki keyfimden bilgisayar istiyorum, isterlerse hiç vermesinler kendi işleri, sonra bana gelip neden bu iş yetişmedi demesinler. Kendi keyifleri bilir. Çekerim giderim 6 ayda toparlanamazlar. Bana iş mi yokk aaaaa çok sinirlendim yaa, iş yapmaya çalışıyoruz lüks düşkünü olduk:47::47::47::47:

kendi hatasını kapatmak isterken çamura batmış:1:master işine çok sevindim.hayırlı olsun.mesaj sayını aldım canım.

Günaydın kızlar.

Kusura bakmayın sabah sabah kafamın tepesi attı, çok sinirliyim. Buraya girip yazmak istemedim bu nedenle. Şeytan diyo işi bırak ne halleri varsa görsünler. Bana iş mi yok bu piyasada. Bilgisayarım arızalı 1 aydır bilgisayar bekliyorum, iş yapamıyorum farkettiyseniz sürekli burda yazıyorum zaten . Explorer excel başka bişey düzgün çalışmıyor. Gerizekalı IT cimiz, benim genel müdürüme bana verilecek bilgisayarı beğenmeyip istemediğimi sonrasında istanbula gelince alacağımı söylemiş. Beni arayıp konuşmadı bile afedersiniz poposundan uyduruyor. Müdürümüzde sen başka şeylerin peşindesin daha iyi bilgisayar almaya çalışıyorsun diye bana çemkiriyor. Döşedim maili IT ciye müdürlerimide CC ye koydum ,uslubunde, konuşmadığımız şeyleri konuşulmuş gibi yapıp neden beni istemeyen etmiyen yapıyorsuna getiren koca bir sayfa mail döşedim. Telefonla da aradım ağzına ettim. Sanki keyfimden bilgisayar istiyorum, isterlerse hiç vermesinler kendi işleri, sonra bana gelip neden bu iş yetişmedi demesinler. Kendi keyifleri bilir. Çekerim giderim 6 ayda toparlanamazlar. Bana iş mi yokk aaaaa çok sinirlendim yaa, iş yapmaya çalışıyoruz lüks düşkünü olduk:47::47::47::47:

malesef her iş yerinde oluyor bu tiplerden. mail atmakla iyi yapmışsın bence

çok sevindim senin için bitirmekte nasip olur inşallah.

malesef her iş yerinde oluyor bu tiplerden. mail atmakla iyi yapmışsın bence

çok sevindim senin için bitirmekte nasip olur inşallah.

Teşekkür ederim canım :))

Benim ne cadı olduğumu öğrenemedi (iş konusunda) arkadaş yeni, itinayla haddini bildirdim:1::1::1::1:

Önümde zor bir yıl beni bekliyor ama ben oldum olası inek bir öğrenciydim. Üniversitede inek olduğum için şimdi masterda bana başarı bursu vereceklermiş:1::1::1:

Benim ne cadı olduğumu öğrenemedi (iş konusunda) arkadaş yeni, itinayla haddini bildirdim:1::1::1::1:

Önümde zor bir yıl beni bekliyor ama ben oldum olası inek bir öğrenciydim. Üniversitede inek olduğum için şimdi masterda bana başarı bursu vereceklermiş:1::1::1:

başarılr birbirini kovalıyo maşallah maşallah. sen bu bi yılıda atlatırsın geriye ne kalmışki. bu takım seninle gurur duyuyor. :46::46::46::46::46::46:

kızlaaaar ben geldiiiiiiiiimmm :10:
öğle arasında gittim saçımı boyatıp kestirdim :1:
bayram öncesi güzelleşeyim dedim yaaaff :12::34:

fıstık oldum diyosun yani. çekil fotolarıda görelim. ben yarını bekliyorum. kuaförüm beni bekler bi bakım onarım pasta cila yaptırcam 28 yıl bakımı :9::9::9:

Onun sonra "Annecim" safhası başlıyor, o zaman daha da mutlu oluyorsun:1::1::1::1::1:
ayyyyyy inşallah o günleride görücez.
ayyyyyyy çok sevindim ne güzel, darısı başıma :16::16::16:

amin inşallah.

vay inek öğrenci vay:33:

kendini sürekli geliştiren insanlara bayılırım:32::32: hangi bölüm hangi üniversite

Back
X