Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne renk boyattın?

son 2 boyamayı kendim evde yapmıştım , boyam da vardı evde , onu götürdüm : ÇİLEK KIRMIZISI :40:

başarılr birbirini kovalıyo maşallah maşallah. sen bu bi yılıda atlatırsın geriye ne kalmışki. bu takım seninle gurur duyuyor. :46::46::46::46::46::46:

fıstık oldum diyosun yani. çekil fotolarıda görelim. ben yarını bekliyorum. kuaförüm beni bekler bi bakım onarım pasta cila yaptırcam 28 yıl bakımı :9::9::9:

valla öyle bir iddiam yok ama çekilebilirsem bugün koyarım fotoları !..
ben kübra gibi anında foto çek yükle yapamam yaa :33:
kız hiç üşenmiyo maşallah:nazar:
benim de 30. yıl bakımımı yaptılar ne yazık kiiii :43:

kızlaaaar ben geldiiiiiiiiimmm :10:
öğle arasında gittim saçımı boyatıp kestirdim :1:
bayram öncesi güzelleşeyim dedim yaaaff :12::34:

Ohhhh ne güzel, saatler olsun :))))kuaföre gitmeye bende bayılıyorum. İltifatlar bakım çok iyi geliyooo:)) Ama ben evde boyamaya başladım 2 dir. Saçlarımın sarı röflesini kendim kapattım , çikolata yiyemiyorum:60::60: bari saçlarım o renk olsun diyip çikolata kahve yaptım :60::60::60::60:

Konuşmaya başlayıp dertlerini anlatmaya başlayınca yandınız:1::1::1: En tatlı zamanlarının keyfini çıkarın. Bizim cadaloz tam 5 defa kıyafetini beğenmeyip üstünü değiştirtiyor, ben çorba yemicem bana makarna yap diyoooo:9::9::9::9::9: Bebekken herşey daha rahattı :1::1::1::1::1::1:

herkes öyle diyo ama ne bileyim insan bi yandanda büyüsün istiyor işte. kız çocuklarının kıyafet beğenmeme olayını çok duyuyorum yaaa şimdiki çocuklar gerçekten bi alem(yaşlı teyzeler gibi oldum:1::1::1:)

başarılr birbirini kovalıyo maşallah maşallah. sen bu bi yılıda atlatırsın geriye ne kalmışki. bu takım seninle gurur duyuyor. :46::46::46::46::46::46:

fıstık oldum diyosun yani. çekil fotolarıda görelim. ben yarını bekliyorum. kuaförüm beni bekler bi bakım onarım pasta cila yaptırcam 28 yıl bakımı :9::9::9:

Teşekkür ederim canım:54::16:

son 2 boyamayı kendim evde yapmıştım , boyam da vardı evde , onu götürdüm : ÇİLEK KIRMIZISI :40:

aaa dedikodummmmmm :33::33::33::33:

Güle güle kullan canım saçını

Çok kıskandım çilek kırmızısı :37: güzel olmuşturr

bende yıllar önce yapmıştım çilek kırmızı çok severim, ama kocam hiç sevmiyor diye yapmıyorum

Konuşmaya başlayıp dertlerini anlatmaya başlayınca yandınız:1::1::1: En tatlı zamanlarının keyfini çıkarın. Bizim cadaloz tam 5 defa kıyafetini beğenmeyip üstünü değiştirtiyor, ben çorba yemicem bana makarna yap diyoooo:9::9::9::9::9: Bebekken herşey daha rahattı :1::1::1::1::1::1:

ohohoooooooooo yasemini dediği gibi neler neler yaani :14::27:
bizimki bu aralar kokulara taktı , burnu bi hassas bi hassas ki sormayın , üfff anne elin soğan kokuyo , üfff anne elin domates kokuyo ( yemek filan hazırlarken geliyo ), üfff anne elin çamaşır suyu kokuyo üfffff öğğ öğğğ anne bu koku ne yaaa , çok pis , çoook kötüü vs.. vs..
hemen yıkıyorum tekrar elimi ama nafile , duş alıyorum daha ben sormadan annecim mis gibi kokuyosun diyo :53::9:
ogün de tutturdu bu kokuyo kokuyo 5 tane bardak değiştirdim hepsi kokuyo meğer meyve suyunun kokusunu beğenmemiş hanımefendi :52:
babasına çekmiş burnu , eşim eve girer girmez ne yemek yapmışım koklayarak anlar yaani :51::1::1::1:
kıyafet de dediği gibi kendi ne isterse onu giyer , aynaya bakar filan !
dün sabah annanesiyle fırına gitmişler , diyomuşki üff annane yaa çok güneş var , gözlüğümle şapkamı alsaydık keşke :34:
yemeklerini de kendi seçiyo zorla çorba yediriyoruz ama pilav , makarna delisi :56:
beğenmedim filan diyo yada hımmm nefis olmuş , çok güzel yapmışsın annecim diyo :52:
ayyy özledim , yerim ben onu yaaa:emir_bebek::nazar::54::55:

ohhh saatler olsun, güle güle kullan yeni saçını:32::32:

aaa dedikodummmmmm :33::33::33::33:

Güle güle kullan canım saçını

Çok kıskandım çilek kırmızısı :37: güzel olmuşturr

bende yıllar önce yapmıştım çilek kırmızı çok severim, ama kocam hiç sevmiyor diye yapmıyorum

teşekkür ederim kızlaarr :))
benim saçımın ana rengi koyu kestane olduğu için aşırı bir kırmızı olmuyo , tabi biraz akmıştı , rengi açılmıştı da böyle ışıkta filan kırmızılığı daha çok belli oluyo yaani ...
ben uzun yıllar kızıl kullandım , daha sonra farklı renkler de denedim ama kızılın canlılığına bir alışınca diğer renkler soluk , mat geliyo gözüme ; oyüzden rengimden çok memnunum , bana yakıştığını söylerler genelde :34:
kübra senin face de beğendiğim mavi gömlekli resmin var ya , ordaki saçının rengi ne tam olarak ?
o sana çok yakışıyo kesinlikle :)
bi 10 gün geçsin yaani insaf saçların elinde kalacak allah korusun :47::33:

kızlar , bu aralar ebru pek gözükmüyor yaa !
ara sıra bi uğrayıp kaçıyo !
bir yere mi gidecekti acaba ?
yaa kist işini ne yaptı onu sormayı unuttum , hamilelik araya girdi diye erteledi mi ?
artık iyice kaytardı , bi gelsin ifadesini alalım :9::9::9:

teşekkür ederim kızlaarr :))
benim saçımın ana rengi koyu kestane olduğu için aşırı bir kırmızı olmuyo , tabi biraz akmıştı , rengi açılmıştı da böyle ışıkta filan kırmızılığı daha çok belli oluyo yaani ...
ben uzun yıllar kızıl kullandım , daha sonra farklı renkler de denedim ama kızılın canlılığına bir alışınca diğer renkler soluk , mat geliyo gözüme ; oyüzden rengimden çok memnunum , bana yakıştığını söylerler genelde :34:
kübra senin face de beğendiğim mavi gömlekli resmin var ya , ordaki saçının rengi ne tam olarak ?
o sana çok yakışıyo kesinlikle :)
bi 10 gün geçsin yaani insaf saçların elinde kalacak allah korusun :47::33:

Bencede kızıl sana yakışıyor canımm..
Orda ışıktan öyle çok güzel çıkmış canım
saçım palette açıcı ile açıp neva color platin ve altın sarısı renklerini karıştırıp boyamıştım bende o halimi özledimm kendimi böyle 17 yaşımdaki halime geri dönüş yapmış gibi hissediyorum sıfır çekicilik :(

kızlar , bu aralar ebru pek gözükmüyor yaa !
ara sıra bi uğrayıp kaçıyo !
bir yere mi gidecekti acaba ?
yaa kist işini ne yaptı onu sormayı unuttum , hamilelik araya girdi diye erteledi mi ?
artık iyice kaytardı , bi gelsin ifadesini alalım :9::9::9:

bende tam ou söylicektim.ebru kaçak:1:
kistini lokal anesteziyle aldırmıştı galiba.

Bencede kızıl sana yakışıyor canımm..
Orda ışıktan öyle çok güzel çıkmış canım
saçım palette açıcı ile açıp neva color platin ve altın sarısı renklerini karıştırıp boyamıştım bende o halimi özledimm kendimi böyle 17 yaşımdaki halime geri dönüş yapmış gibi hissediyorum sıfır çekicilik :(

yok be güzelim sana öyle geliyor !
fıstık gibisin maşallah , şimdiye kadar gösterdiğin her saç rengi sana yakışıyor bence!
kendine haksızlık etme fistukkk :20::34::54:

bu arada bugün perşembe,oruç tutanlar için kilo bildirim günü,unuttunuz mu?
geçen haftaki kilom:75.8
bu haftaki kilom:75
fark:0.8
yüzde:%1.07
perşembenin gelişi hafta içinden belliydi.hiç sevmedim bu haftayı:15::20::22:

Son düzenleme:
yok be güzelim sana öyle geliyor !
fıstık gibisin maşallah , şimdiye kadar gösterdiğin her saç rengi sana yakışıyor bence!
kendine haksızlık etme fistukkk :20::34::54:

Sevindim şimdiii canımmmm teşekkür ederimmm sende fıstıksınnnn :54:

bu arada bugün perşembe,oruç tutanlar için kilo bildirim günü,unuttunuz mu?
geçen haftaki kilom:75.8
bu haftaki kilom:75
fark:0.8
yüzde:%1.07
perşembenin gelişi hafta içinden belliydi.hiç sevmedim bu haftayı:15::20::22:

Orti bence yeterince iyi ben akşama doğru tartılacam hazır değilim henüz :)

Back
X