Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilgencim nasılsın?
iyiyim canım iş yerindeyim çalışıyorum.bugün yoğundu yine.dün giremedim çocukları öğleden sonra pedagoğa götürdük,sonrada eşimin teyzesi aradı çiftliklerine davet etti iftara ilk önce gitmiycem diye kavga ettim.kaynanam çocukları alıp götürdü.eşimle evde yalnız kalınca bende gittim çiftliğe.gelincede uyudum.bugünde biraz temizlik yaptım.işe geldi.sen nasılsın hatice.bende selanik göçmeniyim.babamın babası selanikten,babannem midilliden gelmiş.
oooo hemşeri sayılırız.biz yunanistan değil , bulgaristan göçmeniyiz.zaten göç etmeye zorlandığımız zaman ne yunanistan vardı nede bulgaristan .sonuçta aynı yerden gelmişisiz.
Bundan sonra hemşerimsin
Yoğun bir günün olmuş ama daha iyi gibisin.ben şimdilik çıkıyorum geç olmadan kahvaltıyı hazırlayayım.öpüyorum canım.görüşürüz.
sizlere günaydın,bana iyi geceler.görüşürüz
![]()
Menüm
sabah
domates
salatalık
peynir
1 dilim ekmek
öğle yok
ara
neskafe içtim
akşam
yarım tabak tavuk sote
bir kase cacık
2 dilim kavun
Teşekkürler Derya.Sana da iyi bayramlargünaydın..maşallah 2.olmuşsunuz..
VE SEMİNEEEEEEEEE evlendinmi bajım ya evdeyim evliyim okudum ya tebriklerrrrrrrrrr...
Ebru bulantıların başlamış rabbim yardımcın olsun..
bana gelince mezun olup buralardan gidemeyn bir modelim..
HEPİNİZE HAYIRLI BAYRAMLAR DİLİYORUM ..
inşallah bulantılar çabuk geçer canım.iyi tatiller,iyi bayramlar.Kızlar ben geldim ama kimse yok. Bugün hiç kimse uğramamış. Öncelikle tebrik ediyorum 2. olmuşuz. Arkasında Başak'cım senide tebrik ediyorum derecen için. Derya'cım merak etme bende sendenim. Mezun oldum ama gitmedim bi taraflara. İki gündür daha iyiyim ama sevmedim ben bu bulantı işlerini. Kızlar bende uzun bir süre yokum. Bugün Alanya için yola çıkıyoruz inşallah. Bütün bayram ordayım. Ordan döndükten sonra kızımı anneme götüreceğim. Ne zaman gelirim ne zaman giderim hiç bir planım yok. Çünkü bayram sonrasıda işten izin aldım. Merak etmeyin gelemezsem. Hepinizin bayramı mübarek olsun. Kocaman öpüyorum![]()
Kızlar giremedim .. Köye gittim telden baktım faceye tek girebildim .. bayramın 3. günü gelirim ...
17 ağustos mesaj sayısı ..
Bilgen35 :8
mersinli42:19
uzayım:8
goncagül : 7
Kbra23:2