Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

millet gelmeyecek gibi gitti sanki.arada bakıyorum,kimseleri göremiyorum.

Evet hayirdir ya bayram dolayisiyla mi acaba
Ben evime dondum
Haticeye yazdim bu cuma liateler olucakmi yada bayram tatili fln mi olucak bilmiyorum ama
Listeye girince ceptende olsa aktif oluxam sonra laptop tab fln bakicam zaten
Normale doner hersey..hatta biran evvel donsun..daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum
Hadi canlanalim..haticede yeni kaptan onada yardimci oluruz ne guzel

Selam kizlar bayram nasil gecti bakalim, pek gelen gidende olmamis..

Gecen hafta:56.0
BU hafta: 55.4
Giden: 600

Bu hafta 1 er saatlik yuruyusler de yaptim keske daha fazla gitseydi neyse bunada sukur ..

Günaydın Kızlar:16::16::16:

Ben bu hafta +500 gr mım, yani tartı 84kg diyor.Yalnız dün regl oldum bunun etkisimi yoksa motivasyon düşüklüğünden ipin ucunu kaçırmak mı anlamadım.

Kızlar beni 3 eylüle kadar izinli yazabilir misiniz? Sonunda yıllık izne çıkıyorum, dinleneceğim :46::46::46::46: İzinli yazsanızda Haftaya cuma kilo bildirimimi yaparım.

Öptüm hepinizi:54::54::54:

bugün tartı günü .ben çok şükür geçen hafta ile aynı kilodayım.değişim yok,75.0 kg.

Almamissin sonucta tebrik ederim :46:

Ben bu hafta +500 gr mım, yani tartı 84kg diyor.Yalnız dün regl oldum bunun etkisimi yoksa motivasyon düşüklüğünden ipin ucunu kaçırmak mı anlamadım.

Kızlar beni 3 eylüle kadar izinli yazabilir misiniz? Sonunda yıllık izne çıkıyorum, dinleneceğim :46::46::46::46: İzinli yazsanızda Haftaya cuma kilo bildirimimi yaparım.

Gunaydin ..
Regl boyunca dikkat edersen verirsin ins skma canini ..

bugün muhtemelen bede regl olucam.haftaya ne olacak bakalım.iyi tatiller,yasemin.bol bol dinlen.arada uğra unutma bizi.

tünaydın fıstıklarrrrr herkese hayırlı cumalarrrr....

bayram tatilinden çoğumuz dönemedi daha sanırım...

çok şükürrr bu sabah evimde uyandımm

sabah tartılacaktım ammaaaa unuttumm:17: yarın sabaha kaldııı

sabah kahvaltısını iyice yaptım peynir sucuklu yumurta zeytin salatalık biber ekmek :24: ekmek olmasa daha iyiydi aslında ama artık gün boyu yemem daha ekmek ve türevleriniii ....
gece 12 gibi yarım kase yoğurdun içine yarım elma 1 kuru kayısı doğradım midem çok rahatsızdıı çok iyi geldii sabah ağrı şişlik hiçbişi yoktu...

bugün tartı günü .ben çok şükür geçen hafta ile aynı kilodayım.değişim yok,75.0 kg.
tebrik ederimmm bayramda kilo almamışsın ne güzelllll:32:
Selam kizlar bayram nasil gecti bakalim, pek gelen gidende olmamis..

Gecen hafta:56.0
BU hafta: 55.4
Giden: 600

Bu hafta 1 er saatlik yuruyusler de yaptim keske daha fazla gitseydi neyse bunada sukur ..

oy oyyyy maşallahhhhhh :46:

Selam Kızlar ..
Bugün tartı günü ama ben tartılmadım .. Çünkü Regl oldum çok şişkinliğim var moralimi bozmak istemedim ..

üfffff izin bitti döndük ama ne dönüş :((
işler karışık , onlarla uğraşıyorum , aklım burda ama pek yazan da yok , daha tam dönüşler yapılmamış demekki?
Düşünsenize bugün tartı günü normalde ama ben onu bile unutmuşum ilk defa :))
neyse görüşürüz kızlar , ben kaçtım yineee ...

üfffff izin bitti döndük ama ne dönüş :((
işler karışık , onlarla uğraşıyorum , aklım burda ama pek yazan da yok , daha tam dönüşler yapılmamış demekki?
Düşünsenize bugün tartı günü normalde ama ben onu bile unutmuşum ilk defa :))
neyse görüşürüz kızlar , ben kaçtım yineee ...

Hoşgeldin Neslihan

Herkes tatilde anlaşılan. Bende bugün tatile çıkıyorum. Siz yokken ipin ucunu kaçırdım ben :((( Kızlar dönün çok özledim sizi:16::16:

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız bugün nöbet çıkışımdı tartıldım ama çooook artıyım yazmayım en iyisi.sizlerle sohbet etmeyi özledim buluşalım artık yaaa:16::16:

Back
X