• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar bugün tahminimdem geç uyandım.iki günün yorgunluğu çıktı.hepinize iyi haftalar dilerim:16:

Bebek arabasinin koltuk kilifini yikadim tertemizzz oldu

Pariste les gibi olmustu acik renk bide..mis gibi olduu

gene çıkıp terörü kınıyoruz,lanetliyooruz diyecekler.Allah belalarını versin başımızdakilerin.lanetlmekten başka bir halt ettikleri yok.neymiş ohal ilan edip terörü sevindiremezlermiş.daha ne kadar şehit lazım buraların normal olmadığını anlamarı için.dünden beri helikopterler durmadı.bıktık artık.hem terörden hemde devletin vurdumduymazlığından.

sana katılıyorum canım.kınıyoru,lanetliyoruz,üç gün söylenip unutuyoruz.bi yazar demişti ya türkler balık hafızalı diye katılyıorum ben ona.iki gün sonra bu şehitleride unutucaz.ama çözüm yok.bu ülkede onlara verecek toprakta yok.

günaydınnnn kızlarrrrr
günaydın canım hoşgeldin
Bebek arabasinin koltuk kilifini yikadim tertemizzz oldu

Pariste les gibi olmustu acik renk bide..mis gibi olduu
ellerine sağlık çocuklar büyükmü canım senin
Gunaydin zeynep
Biz bugun 7:30 da kalktik:12: evde tik ses yok,cocuklar heralde basim,agriyordu diye sessizce ciktilar diye dusundum
Bir kalktim herkes uyuyor..dun turnuva icin saat ayarlarini degistirdiklerini unutmuslar
Ben arabayla goturdum artik..normalde kendileri gidiyor

Oyle iste uyudum diye sevinirken sabah trafigine ciktim:)

Gonul simdi cepten giriyorumda videolara bakmak zor oluyor yada yapmak bugun bakicam bakalim mcbook almak istiyoruuuuuuumm coookkkk

Bilgen gecmis olsun tekrar canim verilmis sadakaniz varmis

Kotu haberlermi var yine:((

sağol.bizde bununla teselli ediyoruz kendimizi.yaşlılık işte paralı kıymetli.keşke evde tutmasaydı paraları.

Zeynep,allah sizi e sizin gibi orada,gorev yapan herkesi korusun
lanet ediyorum bende surekli ama hergun ..sadece o hain lanetli irka kani bozuklara degil,,buna sebeb olan cikar saglayan rant saglayan herkes,,sobradan gorme burjuvalara adamsendecileren,banadokunmayanyilanbinyilyasasincilara,tamam ama hayat devam ediyorcilere..biyerlerde hayat duruyor belkide bitiyor evlat acisiyla
Ne olduda insanlar bu kadar kaddar zalim umarsiz vicdansiz merhametsiz oldu anlamiyorum

Evet canim 3 tane bebegim var 14 yasinda bi kizim o benim herseyim dostum kankam sivri zekam
Bi tanede 11 yasinda dunyaaa yakisiklisi anakuzusu sicacik centilmen bi oglum var
Birde yeni dunyam,taze nefesim,antioksidanim 13 aylik minigim kizim var

birlikte hep beraber buyuyoruz iste:)

Evet canim 3 tane bebegim var 14 yasinda bi kizim o benim herseyim dostum kankam sivri zekam
Bi tanede 11 yasinda dunyaaa yakisiklisi anakuzusu sicacik centilmen bi oglum var

allah bağışlasın canım 3 taneye bakmak zor olmuyormu ben ikizlerle başa çıkamıyorum.16 ayda sanırım bezdim.tabi bende 10 yılın verdiği rahatlıkta vardı

Günaydın kızlaar !..
Haftasonu evde internet yoktu , işe geldim sabah internet yok yine :(
yeni geldi şimcik , bi haber verryim dedim merak etmeyin diye ...

Bi geçmişe bakiim ben !..

Günaydın kızlaar !..
Haftasonu evde internet yoktu , işe geldim sabah internet yok yine :(
yeni geldi şimcik , bi haber verryim dedim merak etmeyin diye ...

Bi geçmişe bakiim ben !..

hoşgeldin neslihancım

aaaaaa ben senin 3 çocuğun olduğunu bilmiyordum, kaç yaşındasın ki. ne güzel bende çok çocuk istiyorum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

dünkü menüm

sabah
sütlü nesfit

öğlen
5 kaşık bezelye
5 kaşık makarna
1 kase yoğurt

akşam
1 kornet dondurma(aslında bu ara öğünümdü ama bi daha yemek yemeğe fırsatım olmadı emir çok geç uyudu bende bi daha yemek istemedim geç saatte)

spor yok

Son düzenleme:
Zor oluyor tabii hele birde benim gibi evhamli pimpirik bi anne olunca

Hepsinin ayri ayri yiycegi giyrcegi ile ayri ayri ilgileniyorum..yemek ogunleri ve icerikleri genelde farkli li oluyor sen bunu yemebeblusin sen bunu almalisin
Bebege ayri..ben kirmiziet hic yemem mesela ama kizimin yemesi lazim oglumunda tavuk yemesi lazim diye dusunuyorum
ayri ayri hazirliyorum hep..elimde kasik peslerinde simdi polen ari suru veriyorum ogluma gercejten cok kotu

hersabah onun kovalamacasi..kizima balik yagi
Kendime gore programim var boyle coxuklara..hic bisey kolay degil..cocuk buyutmek ise hiiiiccc:)
Ama sefasi cefasindan daha cooookkk:) ask:)

Zor oluyor tabii hele birde benim gibi evhamli pimpirik bi anne olunca

Hepsinin ayri ayri yiycegi giyrcegi ile ayri ayri ilgileniyorum..yemek ogunleri ve icerikleri genelde farkli li oluyor sen bunu yemebeblusin sen bunu almalisin
Bebege ayri..ben kirmiziet hic yemem mesela ama kizimin yemesi lazim oglumunda tavuk yemesi lazim diye dusunuyorum
ayri ayri hazirliyorum hep..elimde kasik peslerinde simdi polen ari suru veriyorum ogluma gercejten cok kotu

hersabah onun kovalamacasi..kizima balik yagi
Kendime gore programim var boyle coxuklara..hic bisey kolay degil..cocuk buyutmek ise hiiiiccc:)
Ama sefasi cefasindan daha cooookkk:) ask:)

onlara olan aşkımız olmasa geçmezdi zaten hayat.hayattaki en zor ve tatlı duygu

Aynen oyle bilgencim

Basak baya az yemissin ama cok yemenden iyi:) bugun dengelersin

Back
X