Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de 4 eylülde almıştım beden ölçülerimi. şimdi bakıim dedim de belimden 3 cm, göğüs ve kalçalardan da 1er cm gitmiş hihi :)

evet o kadar çok çalışmışım ki dün sınavı bitirince netlerimi saydım. daha sonuçların açıklanmasına 20 gün var kesin mezunum yani. ama seni örnek alıyorum 4 yıllığa geçicem sadece uluslararası ilişkimi, kamu yönetimimi, maliyemi, yoksa çalışma ekonomisi end. ilişkilerimi ona karar veremiyorum bi türlü yardımcı olurmusunuz yaa. bide iki diplomam oluyormuş biri dış ticaret yani şimdi mezun olduğum bölüm biride 4 yıllık olacakmış hangi bölümü seçersem işte.

iyi döndün hoşgeldin sefalar getirdin.

Benim fikrimi sorarsan Kamu Yönetimi derim ;)

Hoşbulduk canım benim ;)

hoş geldin yasemincim, nasıldı eskişehir.

Hoşbulduk Goncacım.

kızlar yaa , sabah beri burdayım ara ara yazılanları okuyorum ama yoğunluktan bişi yazamadım :((

kübra saç rengini beğendim !
nurgül sınavını vermişin tebrikler!
banu saçlarını niye okadar kısa kestirdin bakiim ?
ferhan ve zeynep , diş çıkarma dönemlerini bilirim , sıkıntılı ; bizim ki atlattı şükür ! jellerin faydasını gördüm ben !
ferhan ayrıca çocuklarının başarısı için tebrikler !..
bilgen şu kaynananın misafirlerini bırak artık yaa! özledik seni :))
hatice yokluğun belli oluyor , seni de özledik ! piknik güzeldi anlaşılan :))
yasemin artık tatil hepten bitti , kır dizini rejime devam et bakiim :)p

nurgülcüm mesaj sayılarına gelince
cuma 9 , spor yok
cumartesi 0 , spor var :)

Peki Neslihancım:54::54: Dizimi kırdım oturdum:54:

ben de ölçülerimi alayım bari eve gidince !
yaa toparlanmam lazım sarktım yaa :((
özellikle de iç bacaklar ve göğüsler :((((((((((((((((((((((((

yaa bi de kızlar bi ara şeye başlamıştık , orti morti muhabbetine !
gerçi ferhan-hatice ve zeynep- kübra ortaklıkları devam ediyo az çok !
bizlere de bi ortak mı ayarlasak , kura çeksek hehhh ?
ne dersiniz ? belki motivasyonumuz artar ? ceza , ödül filan sistemi getirir bize ????

Yaaa evet yeniden ortak çekelim

07-08/09/2012 mesaj sayısı ve spor
UZAYIM 22 - 0 ?
kbr 69 + 15 +
mersinli42 13 + 13 +
nesdii 9 - 0 +
bilgen 10 ? 4 ?
nurgulguney 18 - 7 -
goncagulll 15 ? 2 ?
pia 13 - 10 +
limpida 49 + 28 +
tadli 29 + 12 +
ferdici 1 ?

Neyyyy artık spor tablosu yapıp ölçüde mi yazıyoruz:18::18::9::9::9::9::9::52::52::52::52:

Evet biraz daha uğraşmamız laaaazım :))
benim ortim ebruydu , mezun oldu canım :)))
yeni orti bulmam lazım kendime :)))
şöyle pek kaçamak yapmayan , vericek kiloları bol olan , disiplinli , spor yapan , çalışkan , namuslu , eli ayağı düzgün , ............ ne diyom ben yaaaavv :)))))
cozurttum galiba :37::52::27:

Gel Nesli orti olalım:16::16::16:

selammm hello merhabaaa hihihihiiii çok mutluyum yaaa dünki sınavımı verdim. önlisans tmm. :1::1:
tebrik ederim,darısı lisansa olur inşallah.

Bir an önce üzerimdeki bu serbestliği atmam lazım Ferhancım, yoksa çanlar benim için çalışıyor çan çan :))))))))))))))))))))
Tatil için bir yere gidemedik, memleketteydik. Kızımla bol bol vakit geçirdim, annem rahatsızdı onu hastaneye götürdüm, düğün derken tatil bitti. Ama dinlendim yinede, sinirlerim alınmış gibi yumuş yumuş oldum
Hoşbulduk Zeynepcim :54:

ne güzel tatil yapmışsın.1 yıl depoladığın enerjiyi kullanacaksın mecburen:34:

benim kanal tedavisi nihayet bitti.aman aman diş kadar uyuz bişey yok.hava kapandı.yağsada az serinlesek.özledim sonbaharı.

heyyy benim soruma kimse cevap vermedi :21::21::21: ne oluyo orti olunca. verdiğiniz kiloları bölüşüyonuzmu:1::1::1::1::1::1::1:

kim daha çok verdiyse yarısını ortiye veriyomuş mesala:9::9::9::9:

Benim fikrimi sorarsan Kamu Yönetimi derim ;)

Hoşbulduk canım benim ;)

Hoşbulduk Goncacım.

Peki Neslihancım:54::54: Dizimi kırdım oturdum:54:

Yaaa evet yeniden ortak çekelim

Neyyyy artık spor tablosu yapıp ölçüde mi yazıyoruz:18::18::9::9::9::9::9::52::52::52::52:

ahhh ahhh yasemincim , sen yokken neler değişti neler canımmm :43::43:
neler çekiyoz neler bir bilsen ! zorla spor yaptırılıyo , zorla diyet yaptırılıyo , önümüzden yemekler , tabaklar çekilip alınıyo , bi de üstüne zorla ölçülerimizi alıp heryerde yayınlıyolaaaaaaaaaaaaaaarrr ühü ühü ühhhhhhhhhhhhhhüüüüüüüüüüüüüü :14::5::43::37::52::33:

heyyy benim soruma kimse cevap vermedi :21::21::21: ne oluyo orti olunca. verdiğiniz kiloları bölüşüyonuzmu:1::1::1::1::1::1::1:

yok kilo bölünür mü:1:
birbirimize gaz veriyoruz ,hatalarımızı söylüyoruz.bide kilo bildiriminde hafta birincisi grubu seçiyorduk ,eskiden çook eskiden:1:

Son düzenleme:

yok kııız , kendi aramızda da bir yarışma yapıyoz yaani hangi ikili daha çok kilo verecek gibi bişey !
hem de kaçamak filan yaparsak birbirimizi uyarıp , spor için teşvik , motivasyon filan yapıyoz işte !..

Ben gittim çeneniz düşmüş :60: Benim ortim nerde ya.Kış için biber kestim,patlıcan kızarttım hani orti yardımı :60:

Back
X