Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ferhan bootcamp i oneririm ve zamanim oldugunda yapmaya calisiyorum hergun guzel terletiyor digeri bana jillian in bayagi hafifletilmisi gibi gelmisti, yine
ikisinide dene hangisine istersen ona devam edersin

tamam onu yapayim o zaman once

kahvaltı yaptığım masanın üstünde dızmanalar, kekler varr:43: ve ben peynirli dukan krebim ve çayımla mutluyummmmmm:21::32::32:

dizmana nedir canim? birseyi daha merak ediyordum ama unuttum adini..senmi yazmistin kubrami..unuttum yada baskasi :)

tmmdır ferhan diceemmmm :27: zaten burdaki herkese ismiyle hitap etmeye karar verdim bundan sonra:52:

canım menün hakkında bişe demicem zaten sen de biliosun durumu. menülerini sana göre biz ayarlasak mesela, hani evdeki malzemene falan göre?? uyabilir misin ki?:28:

ferhancım senin de menün bana çok az geldi :53: afiyet olsun yine de.

afiyet olsun tatlım, lakin su bana da az geldii :52:

vay arkadaş yaaaaa:52: afiyet olsunn:21:

bebişime bak sen yaa nasıl da erken kalkmışşşşşşşş:37:

afiyet olsun canımmmm:16:

ya zeynepcimde ayni seyi soyledi ama sabah gercektan siki yemistim..2 brocin baya doyuruyor..bugunde oyle yedim..biraz eski usul yeni yöntemlerle mix yapicam..sabahlari krallar gibi oglen normal aksamda fakir:)) bu ogle ve aksamdada o negatif kalori sebze ve meyveleri karsitiricam..sabah iyi yiyince aksam hafif olsa iyi olur diye dusundum..zaten ben nezaman sabah cok az yesem aksam acisini cikariyorum..o daha kotu diye sabahtan iyice doyuruyorum karnimi hemde gun icinde rahat oluyorum..böyle bisey iste:)

simdi gevezelenmeden dooogru sporaaa

evt bende yapiyordum onu baslarda midem bulandi cok gerekli gorunce yapiyorum bindebir artik ..

Allahım kilo vermek için neler yapıyoruz:9::9::9::9: Ben gidip bir makina tasarlayayım bari, 1 defa içine gireceksin sonra tüm kiloların(yağların gidecek) incecik kalacaksın. Çok mu şey istiyorum yafuuuu :60::60:

ferhan ben boothcampi 2 gün yaptım,bir hafta yorgunluğu gitmedi.spor falan yapasımda gelmedi.çok güzel ama hergün yapılacak bişey değil.
oo merak ettim deneyeyim bakalim

Yulaf kepeği ne iğrenç şeymiş oyle. Yoğurtun içine katınca çiğ hamur yiyor gibi hissettim kendimi:55::55::55:

ben seviyorum :)

Ben ne oldukları bilsem söylerdim de :))) Ya bundadır ya şunda helvacının kı-zın-daaaaaa , dorm room çıktı :60:

Kızım sen daha sabah yürümemiş miydin :8::8::8:

hehe ben bootcami sectim

hemide 1 saatten fazlaaaaa...yapppiiiiiicccccccimmmmm yapiccciiiiiimmmmmm tutmayin beni

bootcamp i mi bir saat yapicaksin ferhan :1: yaparsan yaso nun tasarladigi makinadan bitanede sana alcam hadi goruyum seni :60:

Amma cok kaynatmissiniz yaaa geveze kaplumbagalar:P Allahtan olcu yazcam diye girdim; odunlarin en kalini oldugum ispatlanmis oldu.Bu olculerle nasil 42 bedene giriyorum sasirdim vallahi:)))

Gozleriniz yuvasindan firlayacak:))))
En narin olcumle baslayayim bari

BEL:90
Gogus:101
Gogus alti:91
Basen:104
Ust bacak:64
Alt bacak:37
Ayak bilegi:21
Kol:30
Canım belin dışında ölçülerin abartı değil.Benim basen ölçüm 102 iken 40 beden giyiyordum.O yüzden 42 giymen normal.

bende menumu yazip kacayim

sabah
2 brocin (kepekli) kk peynir 1 domates,2 tatli kasigi recel

ögle
1 tabak havuc salatasi

aksam
5 minik etimek

spor cok az yaptim yine:(((( tumgun disardaydim..sabah 10 dk hafif egzersiz yapip ardindan 100 mekik ve 20ser 3 kalca hareketi yaptim
Afiyet olsun canım da menün bana da az geldi.

selam kızlar eskiden kimler var bilmiyorum çok uzun zamandır yoktum 10 gün falan oldu geleli
tatsız şeyler yaşadım anlatıp hatırlayıp kendimi de sizide sıkıntıya koymayım
kilom hiç iyi değil 60 lı kilolardayım
aranıza geri dönmek istiyorum ama sınavdan sonra aktif olabilirim sanırım
sadece paylaşıp yazsam yetrli olur
sizlerin enerjisi bana iyi geliyor
herkese iyi geceler
yarın uğrarım
cevaplarınızı bekliyorum
Hoşgeldin Gülçin.Tatsız şeyler herzaman yaşanabiliyor.Umarım çözülmüştür.Kaç kilo ile ayrıldığını hatırlamıyorum bakarım.Şimdilik misafir olarak katılabilirsin.
akşam arkadaşlara gitmiştik kızlar yaklaşık yarım saat önce döndük , bi duş aldım bakiim dedim neler kaynatmışınız :))
biraz daha iyiyim ama midem çok hassas , yürürken bile ağrıyo yaa :(
mideyi de mi üşttüm ben ne ???
bugünkü menümü yazayım bari ;

kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
domates-salatalık

öğlen
1 kaşık tavuk sote ( gına geldi artık da az aldıydım :((
2 kaşık erişte makarna
salata

ara
3 tane erik

akşam
1 kepekli tost
az üzüm
şekersiz çay

1-2 lt su , spor yok :(
Afiyet olsun canım güzel olmuş.

uyanınnnnnnnnnn,bu nasıl tembellik.öğlen oldu öğlen.:52::35:
Dimi ya bak ben sabahın 7sinde ayaktayım millet fosur fosur uyumuş:1:

Menulernz guzel afyt olsn bılgen senın menun bnm menulerden bıle kotu bence dıkkat et duzelt canm :(

Yasemınnn olculerne morelını bozmaa .. Hepsını kucultecez ;)

Ferhannnn oraya hc gtmedm :) ama gzl br yer herhalde ..
Turkıye dısında olunca ınsan ozler herhalde ıyıkı trt var senın ıcın ..

Kızlar dun bunları yazdm ama gonderılmemıs gorunuo telefonda belkı 2.defa yazıyormdr . :) kusura bakmayın artık :)

Dunun mesajları kımeydı ?
Neslihan'a canım.:16:

Telefondan mesajları saymakta ıskenceymıs :(
Canım adaptör çok pahalı birşey değil anneni ikna et git al eziyetten kurtul.

1.hafta videosunu, kilomuda düşünerek 15 gün yapsam ne olur ki, 15 günde ancak hakkını vererek yaparım ben o hareketleri :1::1::1:
Olur canım neden olmasın.Birde 6 gün yapıp birgün kasları dinlendirmek için yapmıyorsun tamam mı.
dünkü menümü paylaşayım gerçi yine azar yiyeceğimi biliyorum:50:

sabah
2 dilim ekmek
labne salça

öğlen
2 biber dolması
1 kase yoğurt
1 küçük kase sütlaç:18:

arada 1 yağsız kurabiye:18:
1 avuç fındık

akşam
1 parça tavuk
3 kaşık melemen
2 kaşık makarna

1 soda ve 3,5 lt su içtim. 40 dak. yürüdüm ve bacak hareketi yaptım.:16::16::16:
Sütlaç kurabiye hemide cumaya az kalmışken.Sürekli söylüyoruz bir kaçamak yaptın 2. yi aynı gün yapma diye.Böyle yapma Başak.

Erken kahvaltı yapmakkkta cok guzelmıs tostum cok lezzetlı geldı belkıde mıdem bayram ettı 2 dılım kepeklı ekmekle yaptımmm aman aman :))))) :1:
Afiyet şeker olsun canım .
mezurayi bulabildim nihayet ivir zivir in icinden cikti :1:
gelelim olculerime :ssz:

BEEEEL:80
basenn:92
kalca:96
Gogus: 92

Belim bildigin kutuk ya:ssz: erir demi bu :ssz: erir erir :5:
Not alıyorum canım.

gunaydin kizlar

sabah 1 saatden fazla mis gibi havada yurudum..15 dk si dik yokustu..daha 2-3 hafta onceki parkam kiti kitina dar dururken simdi gayet rahat kapanip onunde bolluk var...yuruyusten sonra sevincli sevincli merakla tartiya ciktim...dayanamadim ..ayni gösteriyor :////

simdi ne bu...reglime 4-5 gun var daha
Bencede sporun üstüne tartılma.
Sabah: yarım kase nesfit(yarım bardak yarım yağlı sütle)
ara:3 badem 2 kuru kayısı, 1 kahve şekersiz kremasız, 1yeşil çay
öğle: yarım kase mercimek çorbası, yarım porsiyon misket köfte, yarım porsiyon fırın makarna
ara: 1 simmit 1 ayran
akşam: ton balığı(diet 80 gr), salata yağsız bol limonlu
gece yatarken 1 bardak tarçınlı süt, 1 şişe maden suyu

Dün internetten yulaf kepeği söyledim. Bugün onu yemeğe başlıcam . Birde keten tohumu çörek otu.

Spor: Jillian 1. hafta
su: 2 lt
toplam öğün kalorisi 1300
Fırın makarna mı başamel soslu,kaşarlı falan oh afiyet olsun.

haticecim ölçüleri sormuş yazıyorum.

kol : 26
göğüs : 94
bel : 74
karın çevresi :91
kalça : 96
üst bacak: 50
Not aldım canım.

kahvaltı yaptığım masanın üstünde dızmanalar, kekler varr:43: ve ben peynirli dukan krebim ve çayımla mutluyummmmmm:21::32::32:
Önemli olan mutlu olman :1:

Ben erken uyanıyorum herZaman ya :1: :1:
Günaydın Bebekk :))

Ben yulaf kepegınıııı bulamadım burda .. :( :(
Ya sadece yulaf kepeği olacak diye birşey yok.Tam tahıllı un veya çavdar unuda kullanabilirsiniz.Onlarda migros,kipa vb marketlerde var.Kepek çok kullanılınca kansızlıkta yapıyor.

dünkü menüm

kahvaltı yapamayacak kadar yoğundum o yüzden

saat 10 da 1 ad yağsız kepekli beyaz peynir domatesli tost yedim.

saat 11 de yine aynısı

saat 15:00 te bir kase k fleks

ara 1 bardak süt ve neskafe şekersiz

akşam 19:00 da

1 kase balık çorbası
8-9 tane midye tava

2 lt su
spor yok
Afiyet olsun.10 ve 11 e aynı şeyi yemişsin.2 tost.:53:.Afiyet olsun.

Allahım kilo vermek için neler yapıyoruz:9::9::9::9: Ben gidip bir makina tasarlayayım bari, 1 defa içine gireceksin sonra tüm kiloların(yağların gidecek) incecik kalacaksın. Çok mu şey istiyorum yafuuuu :60::60:
Ay ne güzel olur.Lütfen hemen tasarla:16:

Canım belin dışında ölçülerin abartı değil.Benim basen ölçüm 102 iken 40 beden giyiyordum.O yüzden 42 giymen normal.

Afiyet olsun canım da menün bana da az geldi.

Hoşgeldin Gülçin.Tatsız şeyler herzaman yaşanabiliyor.Umarım çözülmüştür.Kaç kilo ile ayrıldığını hatırlamıyorum bakarım.Şimdilik misafir olarak katılabilirsin.

Afiyet olsun canım güzel olmuş.

Dimi ya bak ben sabahın 7sinde ayaktayım millet fosur fosur uyumuş:1:

Neslihan'a canım.:16:

Canım adaptör çok pahalı birşey değil anneni ikna et git al eziyetten kurtul.

Olur canım neden olmasın.Birde 6 gün yapıp birgün kasları dinlendirmek için yapmıyorsun tamam mı.

Sütlaç kurabiye hemide cumaya az kalmışken.Sürekli söylüyoruz bir kaçamak yaptın 2. yi aynı gün yapma diye.Böyle yapma Başak.

Afiyet şeker olsun canım .

Not alıyorum canım.

Bencede sporun üstüne tartılma.

Fırın makarna mı başamel soslu,kaşarlı falan oh afiyet olsun.

Not aldım canım.

Belim odun odun, bel diye bişey yok aslında bende :))) Fırın makarnaaaaaaaa, bugün yulaf kepeği gece de jillian abla aldı intikamını :)))))

Önemli olan mutlu olman :1:

Afiyet olsun.10 ve 11 e aynı şeyi yemişsin.2 tost.:53:.Afiyet olsun.

Ay ne güzel olur.Lütfen hemen tasarla:16:

ivit ben o tostların ikisinide sabah kahvaltısı için söylemiştim aslında ama yiyemeyince böle oldu. bide o kepek ekmeğine tost çok küçük ya bi daha söylediğimde fotosunu çekicem normal tost ekmeğinin yarısı kadar nerdeyse kare.

Back
X