kizlar spor yapicamda bootcamp mi ? dorm room mu ? hangisini yapayim?
Ben ne oldukları bilsem söylerdim de :))) Ya bundadır ya şunda helvacının kı-zın-daaaaaa , dorm room çıktı

Kızım sen daha sabah yürümemiş miydin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar spor yapicamda bootcamp mi ? dorm room mu ? hangisini yapayim?
Yulaf kepeği ne iğrenç şeymiş oyle. Yoğurtun içine katınca çiğ hamur yiyor gibi hissettim kendimi![]()
ben okadar şey söyledim ama hiç lezzetli dedimmiberbat ama ilaç niyetine yiyorum ben
![]()
ferhan bootcamp i oneririm ve zamanim oldugunda yapmaya calisiyorum hergun guzel terletiyor digeri bana jillian in bayagi hafifletilmisi gibi gelmisti, yine
ikisinide dene hangisine istersen ona devam edersin
kahvaltı yaptığım masanın üstünde dızmanalar, kekler varrve ben peynirli dukan krebim ve çayımla mutluyummmmmm
![]()
tmmdır ferhan diceemmmmzaten burdaki herkese ismiyle hitap etmeye karar verdim bundan sonra
canım menün hakkında bişe demicem zaten sen de biliosun durumu. menülerini sana göre biz ayarlasak mesela, hani evdeki malzemene falan göre?? uyabilir misin ki?
ferhancım senin de menün bana çok az geldiafiyet olsun yine de.
afiyet olsun tatlım, lakin su bana da az geldii
vay arkadaş yaaaaaafiyet olsunn
bebişime bak sen yaa nasıl da erken kalkmışşşşşşşş
afiyet olsun canımmmm![]()
evt bende yapiyordum onu baslarda midem bulandi cok gerekli gorunce yapiyorum bindebir artik ..
oo merak ettim deneyeyim bakalimferhan ben boothcampi 2 gün yaptım,bir hafta yorgunluğu gitmedi.spor falan yapasımda gelmedi.çok güzel ama hergün yapılacak bişey değil.
Yulaf kepeği ne iğrenç şeymiş oyle. Yoğurtun içine katınca çiğ hamur yiyor gibi hissettim kendimi![]()
Ben ne oldukları bilsem söylerdim de :))) Ya bundadır ya şunda helvacının kı-zın-daaaaaa , dorm room çıktı
Kızım sen daha sabah yürümemiş miydin![]()
oo merak ettim deneyeyim bakalim
ben seviyorum :)
hehe ben bootcami sectim
hemide 1 saatten fazlaaaaa...yapppiiiiiicccccccimmmmm yapiccciiiiiimmmmmm tutmayin beni
Canım belin dışında ölçülerin abartı değil.Benim basen ölçüm 102 iken 40 beden giyiyordum.O yüzden 42 giymen normal.Amma cok kaynatmissiniz yaaa geveze kaplumbagalarAllahtan olcu yazcam diye girdim; odunlarin en kalini oldugum ispatlanmis oldu.Bu olculerle nasil 42 bedene giriyorum sasirdim vallahi:)))
Gozleriniz yuvasindan firlayacak:))))
En narin olcumle baslayayim bari
BEL:90
Gogus:101
Gogus alti:91
Basen:104
Ust bacak:64
Alt bacak:37
Ayak bilegi:21
Kol:30
Afiyet olsun canım da menün bana da az geldi.bende menumu yazip kacayim
sabah
2 brocin (kepekli) kk peynir 1 domates,2 tatli kasigi recel
ögle
1 tabak havuc salatasi
aksam
5 minik etimek
spor cok az yaptim yine((( tumgun disardaydim..sabah 10 dk hafif egzersiz yapip ardindan 100 mekik ve 20ser 3 kalca hareketi yaptim
Hoşgeldin Gülçin.Tatsız şeyler herzaman yaşanabiliyor.Umarım çözülmüştür.Kaç kilo ile ayrıldığını hatırlamıyorum bakarım.Şimdilik misafir olarak katılabilirsin.selam kızlar eskiden kimler var bilmiyorum çok uzun zamandır yoktum 10 gün falan oldu geleli
tatsız şeyler yaşadım anlatıp hatırlayıp kendimi de sizide sıkıntıya koymayım
kilom hiç iyi değil 60 lı kilolardayım
aranıza geri dönmek istiyorum ama sınavdan sonra aktif olabilirim sanırım
sadece paylaşıp yazsam yetrli olur
sizlerin enerjisi bana iyi geliyor
herkese iyi geceler
yarın uğrarım
cevaplarınızı bekliyorum
Afiyet olsun canım güzel olmuş.akşam arkadaşlara gitmiştik kızlar yaklaşık yarım saat önce döndük , bi duş aldım bakiim dedim neler kaynatmışınız :))
biraz daha iyiyim ama midem çok hassas , yürürken bile ağrıyo yaa
mideyi de mi üşttüm ben ne ???
bugünkü menümü yazayım bari ;
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
domates-salatalık
öğlen
1 kaşık tavuk sote ( gına geldi artık da az aldıydım(
2 kaşık erişte makarna
salata
ara
3 tane erik
akşam
1 kepekli tost
az üzüm
şekersiz çay
1-2 lt su , spor yok![]()
Dimi ya bak ben sabahın 7sinde ayaktayım millet fosur fosur uyumuşuyanınnnnnnnnnn,bu nasıl tembellik.öğlen oldu öğlen.![]()
Neslihan'a canım.Menulernz guzel afyt olsn bılgen senın menun bnm menulerden bıle kotu bence dıkkat et duzelt canm
Yasemınnn olculerne morelını bozmaa .. Hepsını kucultecez
Ferhannnn oraya hc gtmedm :) ama gzl br yer herhalde ..
Turkıye dısında olunca ınsan ozler herhalde ıyıkı trt var senın ıcın ..
Kızlar dun bunları yazdm ama gonderılmemıs gorunuo telefonda belkı 2.defa yazıyormdr . :) kusura bakmayın artık :)
Dunun mesajları kımeydı ?
Canım adaptör çok pahalı birşey değil anneni ikna et git al eziyetten kurtul.Telefondan mesajları saymakta ıskenceymıs![]()
Olur canım neden olmasın.Birde 6 gün yapıp birgün kasları dinlendirmek için yapmıyorsun tamam mı.1.hafta videosunu, kilomuda düşünerek 15 gün yapsam ne olur ki, 15 günde ancak hakkını vererek yaparım ben o hareketleri![]()
Sütlaç kurabiye hemide cumaya az kalmışken.Sürekli söylüyoruz bir kaçamak yaptın 2. yi aynı gün yapma diye.Böyle yapma Başak.dünkü menümü paylaşayım gerçi yine azar yiyeceğimi biliyorum
sabah
2 dilim ekmek
labne salça
öğlen
2 biber dolması
1 kase yoğurt
1 küçük kase sütlaç:18:
arada 1 yağsız kurabiye:18:
1 avuç fındık
akşam
1 parça tavuk
3 kaşık melemen
2 kaşık makarna
1 soda ve 3,5 lt su içtim. 40 dak. yürüdüm ve bacak hareketi yaptım.![]()
Afiyet şeker olsun canım .Erken kahvaltı yapmakkkta cok guzelmıs tostum cok lezzetlı geldı belkıde mıdem bayram ettı 2 dılım kepeklı ekmekle yaptımmm aman aman :)))))![]()
Not alıyorum canım.mezurayi bulabildim nihayet ivir zivir in icinden cikti
gelelim olculerime
BEEEEL:80
basenn:92
kalca:96
Gogus: 92
Belim bildigin kutuk yaerir demi bu
erir erir
Bencede sporun üstüne tartılma.gunaydin kizlar
sabah 1 saatden fazla mis gibi havada yurudum..15 dk si dik yokustu..daha 2-3 hafta onceki parkam kiti kitina dar dururken simdi gayet rahat kapanip onunde bolluk var...yuruyusten sonra sevincli sevincli merakla tartiya ciktim...dayanamadim ..ayni gösteriyor :////
simdi ne bu...reglime 4-5 gun var daha
Fırın makarna mı başamel soslu,kaşarlı falan oh afiyet olsun.Sabah: yarım kase nesfit(yarım bardak yarım yağlı sütle)
ara:3 badem 2 kuru kayısı, 1 kahve şekersiz kremasız, 1yeşil çay
öğle: yarım kase mercimek çorbası, yarım porsiyon misket köfte, yarım porsiyon fırın makarna
ara: 1 simmit 1 ayran
akşam: ton balığı(diet 80 gr), salata yağsız bol limonlu
gece yatarken 1 bardak tarçınlı süt, 1 şişe maden suyu
Dün internetten yulaf kepeği söyledim. Bugün onu yemeğe başlıcam . Birde keten tohumu çörek otu.
Spor: Jillian 1. hafta
su: 2 lt
toplam öğün kalorisi 1300
Not aldım canım.haticecim ölçüleri sormuş yazıyorum.
kol : 26
göğüs : 94
bel : 74
karın çevresi :91
kalça : 96
üst bacak: 50
Önemli olan mutlu olmankahvaltı yaptığım masanın üstünde dızmanalar, kekler varrve ben peynirli dukan krebim ve çayımla mutluyummmmmm
![]()
Ya sadece yulaf kepeği olacak diye birşey yok.Tam tahıllı un veya çavdar unuda kullanabilirsiniz.Onlarda migros,kipa vb marketlerde var.Kepek çok kullanılınca kansızlıkta yapıyor.Ben erken uyanıyorum herZaman ya![]()
Günaydın Bebekk :))
Ben yulaf kepegınıııı bulamadım burda ..![]()
![]()
Afiyet olsun.10 ve 11 e aynı şeyi yemişsin.2 tost.dünkü menüm
kahvaltı yapamayacak kadar yoğundum o yüzden
saat 10 da 1 ad yağsız kepekli beyaz peynir domatesli tost yedim.
saat 11 de yine aynısı
saat 15:00 te bir kase k fleks
ara 1 bardak süt ve neskafe şekersiz
akşam 19:00 da
1 kase balık çorbası
8-9 tane midye tava
2 lt su
spor yok
Ay ne güzel olur.Lütfen hemen tasarlaAllahım kilo vermek için neler yapıyoruzBen gidip bir makina tasarlayayım bari, 1 defa içine gireceksin sonra tüm kiloların(yağların gidecek) incecik kalacaksın. Çok mu şey istiyorum yafuuuu
![]()
Canım belin dışında ölçülerin abartı değil.Benim basen ölçüm 102 iken 40 beden giyiyordum.O yüzden 42 giymen normal.
Afiyet olsun canım da menün bana da az geldi.
Hoşgeldin Gülçin.Tatsız şeyler herzaman yaşanabiliyor.Umarım çözülmüştür.Kaç kilo ile ayrıldığını hatırlamıyorum bakarım.Şimdilik misafir olarak katılabilirsin.
Afiyet olsun canım güzel olmuş.
Dimi ya bak ben sabahın 7sinde ayaktayım millet fosur fosur uyumuş
Neslihan'a canım.
Canım adaptör çok pahalı birşey değil anneni ikna et git al eziyetten kurtul.
Olur canım neden olmasın.Birde 6 gün yapıp birgün kasları dinlendirmek için yapmıyorsun tamam mı.
Sütlaç kurabiye hemide cumaya az kalmışken.Sürekli söylüyoruz bir kaçamak yaptın 2. yi aynı gün yapma diye.Böyle yapma Başak.
Afiyet şeker olsun canım .
Not alıyorum canım.
Bencede sporun üstüne tartılma.
Fırın makarna mı başamel soslu,kaşarlı falan oh afiyet olsun.
Not aldım canım.
Önemli olan mutlu olman
Afiyet olsun.10 ve 11 e aynı şeyi yemişsin.2 tost..Afiyet olsun.
Ay ne güzel olur.Lütfen hemen tasarla
Kızlar sıkı durun beden ölçülerimizi paylaşacağım![]()
selam kızlarrr son yazdığımda annemdeydimm vee anca gelebildim bi gittim mi dönüşüm zor oluyo....
nasılsınız bakayımm
Kızlar sıkı durun beden ölçülerimizi paylaşacağım![]()