• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben bugun tartildim artiq 76 kiloyum:))) yarin da biraz duwersem iyi olur:)

Kız Hatçaaa...
Herkeşleri aldın takıma.. Bu haftasonu sınavım var,bitsin geleeyom gaari... :9:
Zira 72 leri gördüm :52:
Aman Allah'ım !!! :1:
Naptın Melek sen:53::53::53: En son listeden çıkarken 60lı bir sayıydı.Sen gel ancak gruptan ayrılırken olduğun kiloya geri dönmeden listeye girme bence :1:

bugun ki menum
sbh- peynir , ceviz
oglen - 2tanecik patatesli perawki:)
akwam- balik buglama sebzeli
bugun de iyi beslendim sbh tartida cok ciksam sizlikdi:)

afiyet olsun.bazen yazdıklarını anlayamıyorum aynur:17:arkadaş olalımda seni göreyim:34:

elif ,bana zeynep hanım demene gerek yok.hatta kimseye hanım deme.biz rahat bir takımız,hanım- bey yok bizde:34:

:) cok tatliyim dimi:))))

Eklentiler

• $SDC11764.webp
    $SDC11764.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 32
Naptın Melek sen:53::53::53: En son listeden çıkarken 60lı bir sayıydı.Sen gel ancak gruptan ayrılırken olduğun kiloya geri dönmeden listeye girme bence :1:

sus kız :1:1 67.3 idim.. şimdi 72.3 oldum, hep sınavdan ya.. 1 ay öncesindede 68 dim :14:
kaç aydır 5 kilo cok degil :9:

:)) tamam zeynep kimseye hanım demicem :) hatice sana kübra dedim pardon hatlar karıştı.uzun zamandır forumlara yazmıyodum seriliğimi kaybetmişim :)
cümleten hoşbuldum yarın yine buralarda olurum sağlıcakla kalın.:54:

sus kız :1:1 67.3 idim.. şimdi 72.3 oldum, hep sınavdan ya.. 1 ay öncesindede 68 dim :14:
kaç aydır 5 kilo cok degil :9:
Bak bak birde utanmadan :60::60: hala konuşuyor.5 kg çok değil mi? Ben 5kg vermek için kuş kadar yiyorum. yaaaaaa:1::1::9::9::60:

:)) tamam zeynep kimseye hanım demicem :) hatice sana kübra dedim pardon hatlar karıştı.uzun zamandır forumlara yazmıyodum seriliğimi kaybetmişim :)

Bak bak birde utanmadan :60::60: hala konuşuyor.5 kg çok değil mi? Ben 5kg vermek için kuş kadar yiyorum. yaaaaaa:1::1::9::9::60:

amaan hatça,vur patlasın çal oynasın :60:
hergün cipsler,mantılar,kebaplar,çikolatalar :60:
yemesi güzel oluyorda,sonrası kötü :44:

Önemli değil. İyi geceler :16:

amaan hatça,vur patlasın çal oynasın :60:
hergün cipsler,mantılar,kebaplar,çikolatalar :60:
yemesi güzel oluyorda,sonrası kötü :44:
Canım biz böyle diye diye bu kiloları aldıkya zaten. Sefanı sürmüşsün bundan sonra cefasını çekersin :1::1:

Canım resmini istersen buraya ekleme sonra silemezssen kalır. Gerçekten çok hoşmuşsun. Ayrıca arkadaki araba senin mi? Parıldıyorda:1:

gelin araabasi:))) iddia girdik kizlarla arabayi durdurdum resim cekdirdim mutluluklar dileyib yolladim:))) resmi kesdim tam deyil:) wimdi de mi almadin ebi araniza:) hala takipdemiyim?:) resmin olmasanin nese zzarari varmi? burda hep kadinlar diyilmi?

Tam bir haftada 2 kg vermişsin:53:. Yavaş ve sağlıklı vermek en iyisi.Belki vücuttaki sudan bu kadar çoktur.

su iciyorum :) sadece ben biraz yemeyimi azaltan kimi kilo veriyorum. ama uzun zaman devam etdirmediyim icin geri alinir tum kilolar

gelin araabasi:))) iddia girdik kizlarla arabayi durdurdum resim cekdirdim mutluluklar dileyib yolladim:))) resmi kesdim tam deyil:) wimdi de mi almadin ebi araniza:) hala takipdemiyim?:) resmin olmasanin nese zzarari varmi? burda hep kadinlar diyilmi?
Süpermiş gelin arabasını durdurup resim çekmişsin :1: Resim eklemek istiyorsan profil sayfana ekleyip silebilirsin. Ancak buraya eklersen silemezssin. Genelde bayanlar burda ama erkek olmadığını bilemezssin.Önemli olan erkek kadın değil,resimlerin kopyalanıp kullanılabilir. Konular içerisinde kilo vermeden önceki resmini ve verdikten sonra olan resmini paylaşan kişilerin resimleri kopyalanıp başka sitelere paylaşılmış.O yüzden güvenli değil.Nede olsa internet.

hatice ben kadının evine ,eşyalarına bişey demedim.tavrını sevmedim.benim 1 mesajımdan sonra kendisi ,arkadaşı saçmalayınca cevaplarını aldılar.

neyse menüm:
sabah:yarım haşlanmış yumurta
az peynir
2 siyah zeytin
1.5 dilim light ekmek
az domates

ara:1 kuru incir,1 ceviz,6 badem

öğle:2 yk melemen
1 dilim light ekmek
azcık lor

akşam:1 tabak tavuklu makarna
salata
ayran

su:2 llitre
spor:yok

afiyet olsun canımmmm:46::46:

Bende menümü yazayım.
:56:SABAH:56:
2 dilim çavdar ek.
Kavrulmuş biber.peynir
1 kase yoğurt

ÖĞLEN
Kayısılı 1 kase yoğurt
1 mercimek köftesi
Yarım haşlanmış mısır

ARA
1 bardak süt

AKŞAM
1 kase kayısılı yoğurt

Bugün maşallah tüm öğünlerimde yoğurt var:1:

afiyet olsun örtmenimmmmm:46::46:

Menum:

canim bisey istemedi 11 gibi
bir yesil elma ve erik yedimm

Ara
2 ceviz
1 hurmaa
2 minik cikulataa

Aksam
3.5 lahmacun
ayran + yesillikk

2 lt su+ 2f yc

:53::53::52::52: 3,5 lahmacunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :53::53::52::52: afiyet olsun bacımmm:52::52::27::27:

bugun ki menum
sbh- peynir , ceviz
oglen - 2tanecik patatesli perawki:)
akwam- balik buglama sebzeli
bugun de iyi beslendim sbh tartida cok ciksam sizlikdi:)

afiyet olsun canımm güzel olmuş bugün :):46:

aramıza hoşgeldin elifff :16: ben de Banu. 24 yaşındayım, tarih öğretmeniyim. İstanbul Büyükçekmece'de oturuyorum. memnun oldummm :54:
Banuuuuu aşağıdasın ama yazmıyorsun yaz artık :1:

geldim örtmenim kaptanımmmm :16::16:

Back
X