• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tskler kizlarrrr

Askin goz kirpip selam soyledi kubra:)))

Guzel bi kahvalti yaptim bekliyorum biraz aman gecsin sabahtan sporumu yapip cikayim

Aslinda kahvaltidan once daha iyi diyorlar ama bebisim uyanikken lmuyor..uyku saati gelesiye ben titriyorum acliktan:18::18::56:

Olsun sakin salin yapiyimda

Ayyyy biralar bir sogudu bir soguduuuu...simi 8 10 derecedir ogleden donra en fazla 15 cikar

Son düzenleme:
Gunaydin, huzurlu pazarlaar :16:

Son düzenleme:
deneme deneme 1 2

Son düzenleme:
21/22-09 MSJ ve SPOR BILDIRIMI

Aynur89 ??

bilgen35 17+ / ?

mersinli42 11+ / 6 -

goncagüll 17- / +

tadli 4+ / 17+

Nesdii ??

nurgulguney 17+ /?

yasminyaso 8- / izinli

limpida 11+ / 20+

kubra 27+ / 27+

UZAYIM 15- / 21+

pia 15+ / 20 +

ebi 6- / 10-

Son düzenleme:
21/22-09 MSJ ve SPOR BILDIRIMI

Aynur89 ??

bilgen35 17+ / ?

mersinli42 11+ / 6 -

goncagüll 17- / +

tadli 4+ / 17+

Nesdii ??

nurgulguney 17+ /?

yasminyaso 8- / izinli

limpida 11+ / 20+

kubra 27+ / 27+

UZAYIM 15- / 21+

pia 15+ / 20 +

ebi 6- / 10-
Canım ellerine sağlık.Mesaj sayısını belirtmeyen arkadaşlar Nurgül,Neslihan,Aynur lütfen mesaj sayılarınızı yazar mısınız? Yoksa mecburen sıfır yazmam gerekecek.

Tskler kizlarrrr

Askin goz kirpip selam soyledi kubra:)))

Guzel bi kahvalti yaptim bekliyorum biraz aman gecsin sabahtan sporumu yapip cikayim

Aslinda kahvaltidan once daha iyi diyorlar ama bebisim uyanikken lmuyor..uyku saati gelesiye ben titriyorum acliktan:18::18::56:

Olsun sakin salin yapiyimda

Ayyyy biralar bir sogudu bir soguduuuu...simi 8 10 derecedir ogleden donra en fazla 15 cikar

Çok heyecanlandım birdennnnn :51:

Tabii tabii kesin öyledir:1::1: Uykucu şirin seni:9:

Cidden kaptanım hatta 8 de Uyandım sonra tekrar geri uyudummmmm ama geç uyanmadımmm :ssz:

Banu öyle bir tarif verdikii öyle güzel yedimkiii bu hafta kilo veremezsem banuuuu yüzüündennnnnnnnnnnnn :1::1::1::1:

meraba arkidişlerrr hihihhiiii önce ünkü menümü paylaşayım sonra geçmişe bakayım

sabah
1 kase ezo gelin

öğlen
ton balıklı salata
1 dilim ekmek
1 büyük ayran

ara
3 ad çizi bisküvi

akşam
haşlanmış sebzeli pirzola

ara
1 nektari

2 lt su
150 sopalı bel çevirme
dambıl çalışması
5 km yürüyüş

meraba arkidişlerrr hihihhiiii önce ünkü menümü paylaşayım sonra geçmişe bakayım

sabah
1 kase ezo gelin

öğlen
ton balıklı salata
1 dilim ekmek
1 büyük ayran

ara
3 ad çizi bisküvi

akşam

ara
1 nektari

2 lt su
150 sopalı bel çevirme
dambıl çalışması
5 km yürüyüş

Afiyet olsun canım Ara hariç :37:
Spor güzel .. :34:

Cidden kaptanım hatta 8 de Uyandım sonra tekrar geri uyudummmmm ama geç uyanmadımmm :ssz:

Banu öyle bir tarif verdikii öyle güzel yedimkiii bu hafta kilo veremezsem banuuuu yüzüündennnnnnnnnnnnn :1::1::1::1:
Ne tarifi kız:44:

sabah
1 kase ezo gelin

öğlen
ton balıklı salata
1 dilim ekmek
1 büyük ayran

ara
3 ad çizi bisküvi

akşam

ara
1 nektari

2 lt su
150 sopalı bel çevirme
dambıl çalışması
5 km yürüyüş
Bence de ara dışında gayet güzel olmuş.Afiyet olsun.

Krepi yaptm içine biber sogan azııck kıyma üstünee sarmısaklı yoğurttttttttttttt :53::1::1:
Krep dediğin dukan krep sanırım.Valla süper tarifmiş afiyet şeker olsun.Bende bir ara yapayım.Kilo da almazssın merak etme:9:

Krep dediğin dukan krep sanırım.Valla süper tarifmiş afiyet şeker olsun.Bende bir ara yapayım.Kilo da almazssın merak etme:9:

evet kepekli un ile :)
Çok hoş oldu gerçekten tavsiye ederim :1:
Ama sanki uzun zamandır yemek yememiş gibi hissettim :):1::1::1::1:

Back
X